A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Hát, nem túl nagy a hasad, ez igaz! Aranyos a párod! :D Menj, aztán gyere! :D

KépKép
benó

Laptetű!
Jaj, azt el is felejtettem, hogy mi van, ha mégis van bébi a pocakomban, én meg megiszom azt a löttyöt! :shock:

KépKép
benó

Most akkor mindenki elment?

KépKép
benó

Inkább nem iszom meg a löttyöt, úgy döntöttem, hanem elmegyek a vér- és vizeletvételre, utána pedig jövő hét hétfőn megint elmegyek a bácsihoz, az eredménnyel együtt (ha már megvan), és akkor megkérdem tőle. Addigra lehet, hogy meg is jön, természetesen. Ez akár már holnap meg is oldódhat.

KépKép
benó

Kegyetlenül nincs kedvem semmit se csinálni. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

KépKép
benó

Most számolom a pólókat, melyik osztálynak hány darab kell stb.

KépKép
benó

Hagytok engem számolni?

KépKép
benó

A kukoricát sokáig kell főzni?

KépKép
benó

A tesóm szerint a mikróban is jó a kukoricafőzés. Nincs nagy edényem. Így hát kipróbálom.

KépKép
benó

Lányok,eltűntem,mert annyi telefonom volt azóta folyton. De itt vagyok. :D

Kép
flóra 11

http://www.youtube.com/user/TaNbEaRo

Itt egy videó, ahol a Péter rakja a kockát a versenyen.

Kép
flóra 11

Kép

KépKép
benó

Máris nézem! :D

KépKép
benó

Megnéztem! Gyors, mint a villám! :D

KépKép
benó

Meg van elégedve az eredményével a vagány Peti fiad? :D

KépKép
benó

http://www.worldcubeassociation.org/res ... chOpen2008

Itt pedig a verseny eredményei. Ahol NR van a név mellett, az mind nemzeti rekord. Péternek minden eredménye nemzeti rekord lett. Indult hagyományos kockában,4x4,5x5,egykezes kirakásban,vakon kirakás, több kocka vakon kirakása.

Kép
flóra 11

Ezek a telefonok.... :D

KépKép
benó

sziasztok, cupp, vagyok kicsit...:)

Az előbb irni akartam és mire bejelentkeztem,kitört az égi háború igy kapcsoltam is ki a gépet...

A süti hűtőben, közérzetem máris sokat javult, de az alvás rám fér még...

Kép

Kép[/
tancsu

sziasztok, cupp, vagyok kicsit...:)

Az előbb irni akartam és mire bejelentkeztem,kitört az égi háború igy kapcsoltam is ki a gépet...

A süti hűtőben, közérzetem máris sokat javult, de az alvás rám fér még...

Kép

Kép[/
tancsu

Milyen süti, Tancsu? Bocsi, de azt nem olvastam. :oops: Már minden oké, jól vagy? :wink: Remélem, igen! Féltjük ám a kis családunkat! :D
Flóra, gratulálok, ez aztán az öröm, büszkeség és dicsőség! :D :D :D :D :D :D Örülhetsz a gyerekeidnek! :D :D :D

KépKép
benó

Helló Tancsu!

Jobban vagy?

Kép
flóra 11

Persze, nagyon elégedett. Hiszen még nem volt sose ilyen versenyen, ahhoz képest elég jól debütált. :D

Kép
flóra 11

Szundíts akkor, kismami pajtás! :D

KépKép
benó

Megnéztem azt a honlapot is. Nagyon szuper! Tényleg büszke lehetsz! :D

KépKép
benó

Írtam Tóth Líviának (aki átvert téged), megkérdeztem, mikor és hol lesz legközelebb tanfolyama. Ha össze tudjuk hozni, elmegyünk a Szilzivel. Beszéltük, mikor itt volt.

KépKép
benó

Én is álmos vagyok. Kikészített a délelőtti hasmenés. Már jobban vagyok, csak néha szurkál a hasamban.

Kép
flóra 11

Én is túlzásba tudom vinni a gyümölcsöket. :cry:

KépKép
benó

Egyébként jók ezek a tornagyakorlatok. Csak nem tudom,hogy most tornázzam-e ezeket. Ezek arra valók,hogy előidézzék a pirit. Terhességre a második kötetben vannak.

Kép
flóra 11

Az semmi Benó! Most, hogy jobban vagyok,úgy kell tartanom magam,hogy ne egyek megint belőle. :lol:
Állandóan arra gondolok, hogy délután látogatóba megyek,hát inkább ne egyek.

Kép
flóra 11

Hová mész?

KépKép
benó

Ez őrület! Ledobott az oldalés a hsz-t sem küldte el! :evil:

Kép
flóra 11

Benó,nem tudom,mi lett az oldallal, alig mocorog.

Egy nyugdíjas tanító nénihez megyek akivel együtt tanítottam még Vágán. Jön egy volt kolléganő is velem, szintén ott tanított és akkor jött el onnan,mikor én. Szegény azóta is munkanélküli. Pedig szerettünk Vágán tanítani.

Kép
flóra 11

Valamit kellene főzni is ma. Ebéd még volt, de vacsora nem lesz.

Kép
flóra 11

Csúnya net. :evil:

KépKép
benó

Szegény, az nem lehet könnyű. :cry: És mikor mész?

KépKép
benó

Fájdogál a fejem. Talán tényleg aludnom kéne, de nem szoktam nappal.

Kép
flóra 11

Ötkor megyünk.

Komolyan mondom, hogy 10 percenként megy el egy hsz.

Az előző munkahelyen alaposan kibabráltak velünk. Öten mentünk el egyszerre.

Kép
flóra 11

Menj pihenni, én is csinálok már valami értelmeset. Oksa? puszi, majd talizunk
Du.-este megyek hastáncra, de majd jövök valamikor.

KépKép
benó

Elmegyek, Flóra, az önkormányzathoz. Remélem, ott találom a nőt, akinek le kell adni a diákönkormányzatos tábor adatait. Aztán adok az Andinak kukoricát, lemegyek anyuékhoz, hazajövök, Gy. és ti, utána Betti (60 éves hastáncostársam) megnézése, tőle olcsó ruhák elhozása, hastánc.
Ennyi.

KépKép
benó

Csókolom.

KépKép
benó

Nyugodtan intézd a dolgaidat Benó. Én megpróbálok valamit csinálni a fejfájásommal.

Kép
flóra 11

No újra itt vagyok egy kicsit!

Benó, akkor most téged is teljesen újra vizsgál a bácsi?
És a mi bajunknál nem mondta, hogy kicsit korai a dolog? Mi dr. Szmatona Gáborhoz kaptunk időpontot. Van egy doktornő akit nagyon dícsérnek, de ha úgy kérsz időpontot, hogy nem mondasz nevet, akkor ahhoz irányítanak, akinél előbb van. A fórumokba jókat olvastam róla. :wink:

Kép
szilzi

Puszi nektek.
Eszembe jutott, hogy megígértem a Szilzinek, hogy leírom a véres értékeket.

KépKép
benó

Flórám, ne is egyél ha vendégségbe mész, elég kellemetlen tud lenni, ha útközben :oops: vagy ott :oops: futni kell! :(

Tancsu, újabb "csodálati pont" neked! :D Képes voltál megsütni a sütit a párodnak! :wink: Azért pihenj és vigyázz magadra! Én nem bánom ha addigra meg lesz a Gergő mire én megyek :D , de most még korai lenne! :roll:

Kép
szilzi

Hahó-hahó :D :D

Kép
szilzi

Hát, tudod, én tavaly januárban kezdtem el a vizsgálatokat, és akkor a háziorvos elküldött vérre és vizeletre meg rákszűrés is volt (és akkor derült ki a sokat emlegetett csendes meddőség, meg sok volt a fehérvérsejt), meg vashiányom is van, de egyéb bajom nem volt. A bácsi múltkori vérvétele csak a hormonokra irányult, és pisi akkor nem volt. És a tavalyi értékek már régiek. :D

KépKép
benó

Nem mondta, hogy túl korai, mert én mérgesen mondtam neki, hogy egyből lombik meg minden... Azt mondta, ha nem is lombik (az E-vitamin nagyon sokat segíthet a spermáknak), de a Kaáli intézetben nem lacafacáznak, máshol még szarakodhatsz akár évekig is, itt meg kezelésbe vesznek, oszt jön a bébi! Nem ezekkel a szavakkal, de ezt mondta. Meg azt, hogy ezt a helyet javasolja. Meg azt is, hogy a lombik előtt az inszeminációt is megpróbálhatják, az úgy történik, hogy a petébe fecskendezik a spermát közvetlen közelről. Ugyanúgy, mint otthon. :D Bocsánat, nem gúnyolódni akarok, lehet, hogy én is megyek veled, velem viszont még a bácsi előtte sok lépcsőt meg akar mászatni, edzésben tart. :D

KépKép
benó

Kértem a nőgyógy tól is időpontot! Júli 30-ra kértem és kaptam, mert előtte Füreden vagyok! :D

Kép
szilzi

Természetesen rákszűrésen idén is voltam. Tavaly májusra tudtuk kikezelni a cs. m.-et, és májusban még csak úgy játékból, de júniusban kezdtük el az egészet. De ezt már tudod. :roll:

KépKép
benó

Köszi Benó! :D Engem nem bántasz meg "úgy mint otthon"-nal :D :D :D ! Nevettem rajta! :D :D Otthon, de közben a Ti kezetket fogom???? :wink: :D

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: