A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

A barack szépsége!
Kép

Kép
muzsuzska

Bp-n 18 fok,eső,szél.

Kép
flóra 11

Mondjuk, attól még nem jutok be hamarabb, és ha még várni is kell... (Mindig kell.)

KépKép
benó

Siess Benó és várunk a hirekkel!
majd közli uh után hogy 3 db petét lát a méhedben!! :D

Kép
muzsuzska

Benó, csüngőhasú az vagyok,de hogy malacka is..... erről eddig nem volt tudomásom,bár lehet.... :lol: :lol: :lol: bizonyos esetekben esetleg....

Kép
flóra 11

Kilépek! Később jövök! Puszi!

Kép
muzsuzska

A hármasikrekre gondolsz? :lol:
Tényleg megyek.

KépKép
benó

Miért gondolod állandóan,hogy megjön a pirid?

Kép
flóra 11

Helló Zsuzsi.
Hagyom bekapcsolva a gépet,
időnként majd frissítgetek.

Kép
flóra 11

Helló Zsuzsi.
Hagyom bekapcsolva a gépet,
időnként majd frissítgetek.

Kép
flóra 11

Sziasztok :D

Túléltem a vérvételt! Sőőőt, olyan aranyosak voltak! Csak ne kb tíz kismama közé kellett volna beállnom várakozni! :( A felvételin is megkérdezték, hogy kismama? Mondtam, hogy: nem, de valószínű olyan halkan, hogy mégegyszer megkérdezték, már keményebben: terhes? :oops: :oops: De nem bunkón vagy ilyenek, de :( :(

Benó, nagyon drukkolok! :D

Kép
szilzi

Flóra, akkor ma adtál a fogyókúrának! :lol: :lol: Jó néha az ilyen tisztulás és jó, hogy nem dolgozol ma :oops: :lol:

Zsuzska, milyen kis tündér vagy Te is, főzöl már előre a nyaralásra, intézed a kávét... :D Olyan ügyi vagy Te is!

Megirigyeltem tőletek a túrós tésztát, úgyhogy ma nálunkl is az lesz! :D

Kismami, tessék pihenni! Milyen dolog, hogy már 5 azaz öt órakor fennt vagy?????? :shock: :D

Időjárásjelentés: reggel óta folyamatosan esik, olyan mintha egyfolytában felhőszakadás lenne! :shock: Két centis vízben másztam haza és persze mindig akkor voltam az utcán, mikor a legjobban esett! :evil: De hűvös van, ami nagyon kellemes! :D

Kép
szilzi

Majd, jövök még, nem hagyom ma A-t egész nap itt ülni :twisted:

Kép
szilzi

Képzeljétek, visszaírtak a Kaáliból, hogy kérjünk időpontot! :D Ez csak a recepció volt, úgyhogy kicsiz ciki, hogy én nagyjából leírtam a bajunkat! :oops: :oops: Megadtak négy számot! :D csak hármat

Kép
szilzi

Benó, jók a képek, de miért ilyen kicsik? :shock: Elküldöd nekem eredeti méretben is?? Kérlek...

Kép
szilzi

A rohadt idő miatt, nincs térerő!!!!! :evil: :evil:

Kép
szilzi

Természetesen a telefont senki nem veszi fel!!!! :evil: :evil:

Kép
szilzi

Aug 27. 14:30!!! Mégiscsak elértem Őket! Ez egy egy órás konzultáció, 13.000Ft-ért! Hűűűhaaa

Kép
szilzi

Na majd jövök! Benó gyere ám!

Kép
szilzi

Sziasztok, megjöttem...

Benó:megy a drukk...
Szilzi:ügyi vagy az időponttal, oké drága , de tuti megéri majd hidd el...
Flóra:tisztulj csak, az jót tesz a babásodásnak..
Zsuzska:.....hát neked már elkfelejtettem mit akartam irni.....:(....na majd legközelebb....
Timi:Te merre vagy???

Kép

Kép[/
tancsu

Jelentem itt is esik, de csak enyhén, szürke az ég, fülledt meleg van és semmi vihar...:(

Megjártam a munkahelyemet, voltam gyógyszertárban, anyánál a munkahelyén...

Hazafelé elkapott az eső, végig öklendeztem az utat, azt hittem kijön a reggeli kávém is...
Most iszonyatosan fáj a fejem, szédülök és hánynom kell....:(
Valami nagyon nem jó!!!!!!!!!!!!

Gyorsan megsütöm a páromnak holnapra a munkahelyi sütit és irány az ágy.....

Kép

Kép[/
tancsu

Jah...hazafelé egyszer olyan görcsöm volt, hogy kicsordult a könnyem is....:(
Ugye nem fogok még szülni?????
NEM AKAROK MÉG...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Délután ha felkeltem jövök.....cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Szia Tancsu,

pihenj akkor, hagyd a sütit! Mi lehet a baj???? :( Remélem semmi komoly! :( :( Gyere, ha picit jobban vagy, jó?

Kép
szilzi

Sziasztok lányok!

Kép
flóra 11

Szilzi, ez nagyon jó hír! Mégsem kell olyan sokat várnotok. Az csak alig több,mint egy hónap. :wink:

Kép
flóra 11

Tancsu, ne süss!
Feküdj! Ha pedig rosszabbul vagy,hivj valakit, anyudat vagy a férjedet hívd haza munkából. :shock:

Kép
flóra 11

Csáó!!!!! :D

KépKép
benó

Ettem reggelit,de azóta háború van a gyomromban... :|

Kép
flóra 11

Tancsu, vigyázz magadra!!!!! :shock: :shock: :shock:

Szilzi, már nézem is a jó hírt! Úristen, de várom, hogy meglássam! Mi az?

KépKép
benó

Helló Benó!

Kép
flóra 11

Szilzi, én is arra gondoltam, hogy milyen jó, hogy ma nem dolgozom...

Benó, mi hír?

Kép
flóra 11

Kaptál időpontot! :D :D :D :D :D :D Hurrá!!! Meg túlélted a vérvételt! Ez az! Haladunk! Haladunk! 8) 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Jaj, Benó! Miért csinálod ezt? Írd már, mi volt a dokinál? Babás vagy?

Kép
flóra 11

Aug. 27-ét írd be a nefelejtsdel.hu-ra! Hogy el ne felejtsük! :D :D :D :D Te biztos nem fogod!

A bácsinál:
Megvizsgált, kenetet nem vett (utolsó kenet :lol: :lol: :lol: ), azt mondta, hogy jó a flórám (bocsi! :oops: :oops: :oops: Flóra :lol: :lol: :lol: :lol: ), aztán a felfázásérzetre azt mondta, vegyek be egy szert (egy alkalommal holnap este, meg kell inni), de előtte menjek el vér- és vizeletvizsgálatra reggel, mert ezek az értékek már nagyon régiek (tavaly év elején kezdtem el kivizsgáltatni magam, akkor derült ki a "csendes meddőség" is).
Szilzi, megkérdeztem, hogy hol rendel, az Uzsoki kórházban, és azt mondta, ő is a Kaáli intézetet javasolja nektek, egy Salgó vagy valami ilyesmi nevű orvos nagyon penge állítólag.
Te mikor tudsz menni a saját dokidhoz, konzultálni a helyzet állásáról? Kértél már oda időpontot?

KépKép
benó

sziasztok.
bocsi, hogy tegnap szó nélkül leléptem :cry: :cry: , de itt akkorákat zörgött, meg villogott, hogy jobbnak láttam szétszedni a gépet.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ja, és a felfázásérzet hólyagbaj lehet csak. Aszonta. :D
Babát nem néztünk uh-on, de mikor beléptem, tök jó fej volt, megkérdezte: Na, már ketten jöttek? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ezen nem sértődöm meg, mert ő az én oldalamon áll! :D :D :D :D :D

Helló, Timirosicka! :D

KépKép
benó

Szia Timi! :D

Kép
flóra 11

utánna meg elmentem az anyumhoz és sikerült egy balesetbe csöppennem.
srác motorral /állitólag gyorsan ment/ beleveretett a traktor pót kocsijába, srác lerepült, motor szénné égett de a srác nem élte túl.
annyi idös volt, mind én
haza jöttem, magamba zuhantam és már nem volt kedvem vissza jönni a netre.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Azt is mondta, hogy az E-vitamin jó az alacsony spermaszámra.

KépKép
benó

Nem csodálom, hogy nem volt kedved visszajönni. Ez borzasztó!

KépKép
benó

reggel 6-tól fent vagyok, azóta zuhog nálunk az esö. el akartam menni póstára, bankba, de az esö miatt nem megyek, csak holnap.
kocsimat párom elvitte, elázni meg nincs kedvem

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Akkor pihenj te is, foglald el magad valamivel. Esetleg olvasgass.

KépKép
benó

Timi,borzasztó! Ismerted is a srácot? Ha annyi idős volt mint te, járhattatok együtt suliba is.

Ne csinálj semmit. Pihenj,tévézz,legyél itt velünk. :D

Kép
flóra 11

ma megirtam az adat változást bejeletö kérvényeimet, fénymásoltam személyit, beboritékoztam, megcimeztem, már csak postáznom kell öket.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szörnyű, szörnyű! Én ezért nem nézek tévét. Én nem bírom az ilyet, utána hetekig, hónapokig gondolok rá. Nagyon sajnálom. Ez szörnyű tragédia.

KépKép
benó

nem ismertem, nem falubeli

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Mennem kell a suliba, meg mindenfelé. El kell búcsúznom tőletek, bár egyáltalán semmi kedvem nincs.

KépKép
benó

Lehet, hogy amit tudok, megcsinálok itthon a táborral kapcsolatosan, aztán majd később bemegyek.

KépKép
benó

vidámabb:
reggel megkérdezte a párom poénból, hogy hova tettem a pocimat, este sokkal nagyobb volt!!! :lol:
és hogy nem is a gyerek miatt ekkora a hasam, hanem a sok kajától :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

elállt az esö, gyorsan elrohanok póstára, utánna jövök! :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: