A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Anyjuk! Úgy értettem, hogy egy remegős görcsroham azért elég durva! A toxémia pont ilyen rohammal jár. Ami azért veszélyes. Na nem akarlak fölöslegesen megijeszteni. Ha azt mondták nem toxémia, akkor nem is az. Talán egy saját doki rámondta volna és lehet tett volna valamit. Na mindegy, ez csak szerény véleményem. Semmi gond nem lesz nyugi, minden orvos érti a dolgát.

Timi! Ha esetleg nem lenne hely, hozzánk is pakolhatsz! :lol:

Linda! Ha minden más eredményed jó, akkor nem számít a dagadás. Ezt tuti a meleg okozza!

Kép
szly27

Sziasztok!

Köszi a gyönyörűséges babák gyönyörűséges képeit!

Tappancsnak ++++++++++

Muffin, annyira formás Eliotod :D Szép kerek fejecskéje van.
Nagyon tisztelem a tartásotokat, és hogy mertek a megérzéseitekre hallgatni. Jó lesz nektek otthon!
Ne aggódj, ki fog alakulni az otthoni életetek is. Nekem egy darabig az anyai ösztönöm az éjjelente 3 óránként beállított telefonos ébresztés volt - mert, ugye, éjjel nem volt szoptatás a PIC-en. Vagy Apa rázogatott, hogy a gyerek már percek óta üvölt :oops: :lol:
Aztán már egy hangosabb lélegzetvételére is felébredtem.
És az evésnél nagyon ügyesek lesztek!!!

Potyka, én is a napkenőcsöt mondtam volna első körben. Otit is az ütötte ki (dm-es volt), bár amióta Garniert használunk (eszem azt a drága bőrét), kutya baja.

Akata, olyan édeseket írsz a hormonokról :)
Szabad ám ellágyulni :D

Linda, az én lányom sem frontérzékeny... és egy csomót beszélek neki arról, mennyire várom már, hogy találkozzunk, hogy lássuk egymást, de ő, úgy tűnik, nem az a vizuális típus :wink: Jó neki így, hogy csak belülről érez engem :)
A holnapi nst után, remélem, okosabbak leszünk.
Mindenesetre most már nekiállok könyvespolcot takarítani - a drága párom kicsit lassabban halad, mint képzeltem (bár sokkal alaposabb nálam), így a maradéknak nekiugrok. Oti most úgyis Anyuéknál van, hál'Istennek nagyon virgonc már, és kicsit kihasználja, hogy az utóbbi napokban agyon lett kényeztetve :) megint vehetem elő az ostort :D

Mindenkinek a legjobbakat!

Kép
Kép
bondi

Jajjaj, Anyjuk, téged kihagytalak!
Szörnyű érzés lehetett mindezt átélni, de örülök, hogy végül jó kezekbe kerültél, és most már jól vagy.
Vigyázz magadra, beszélgess sokat Annával, és csak szépekre gondolj, különben jön a gondolatrendőrség! :D

Kép
Kép
bondi

Védáról tudtok valamit?

Kép
andkata

Még mindig fájogat a hasam-jobban mint az eső kettővel és fejjebb is.
Azért alukáltam ám egy órát,amíg mindenki szundizott.
Nagyjábból tartja a Dominik a két óránkénti evést,és közben lévő időben az alvást.
Szóval mit is csináltam ma?:mostam,söpörtem,felmostam,rendet raktam de még csak úgy,ahogy,mivel holnap jön a doki,meg a védőnő.Apa teretett ki,és mosogatott el.Szóval azért nem mindent én csinálok :D

Anyjuk:megy a drukk,látom 40-vagy :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Néhány kép,ha nem bánjátok:
Ez még kórházi:
Kép

Vercsivel:Le kell már vágnom a haját :lol:
Kép

Kristivel
Kép

ujjszopi:
Kép

Első tortája Dominak:csak tisztára bealudt szegényem :lol:
Kép

Ennyi,bocsi hogy sok voltam :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Na igen,nem néztem meg előnézetben,néhány hatalmas lett. :oops: :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Nagyon arik a képek! Látszik hogy mennyire örülnek a lurkók a kistesónak! Domi haja még mindig nagyon tuti!

Kép
szly27

Sziasztok!

Kike! Tündéri az a hajas baba! Meg persze a másik két gyerkőc is!

Tappancs! +++

Tényleg! Nincs még hír róla?

Én tegnap elszóltam magam, hogy milyen jó a kislányom. Hát ma elég nyűgös volt. Lehet, a meleg miatt.
A kendőben meg reggel elaludt, de azóta nem tudom felvenni meg beletenni Vikit, mert sír benne. Lehet a pocija fáj és nem kényelmes neki úgy. Most aludt el, de sztem 10 perc és ébren lesz.

Megyek is!

sz.andi

Kike! Nagyon édes! Pihenj sokat ha tudsz!

Én nem sok mindent csinálok a férjem kb mindent megcsinál a lakásban...Mondjuk az endorfinoktól az alvás se nagyon megy...szóval Adélt ellátom, de különben túl sok hasznom nincs....:)

Kép
andkata

Bondi!
Az én Lackómat se nagyon érdeklik a frontok. A legnagyobb viharban múltkor olyan jól ellustizott, hogy csak na.

Kike!
Édes babó! Van ilyen rugink nekünk is :D

Ma a párom porszívózott, femosott, törölgetett. Tiszta házimanó! Persze a végén közölte, hogy nem lenne háztartásbeli semmi áron. Mondtam is neki, hogy már csak 3-4 hét és visszaveszem a staféta botot.
20150601134430

jaj az én nyusziapum milyen házias :D
délelőtt porszivózott most meg sütkérezik. persze csináltam ebédet, de vacsira "grillezni'" akart.
ugyhogy jönnek barátok és buli lesz. Bence már elkezdte :D
majd szétrugja az oldalam. :D

kike!
nagyon édesek vagytok. és hogy milyen jók a fotók mr. professzorról :D
látom már most imádják a kistesót a nagyok.
egyébként kristit honnan nyultátok? csak mert ő egyedül szöszke :D
mire cseréltétek??? ;)

Kép

Kép
timi1982

csajok
bocs de lesz egy hülye kérdésem
szerintetek normális az hogy eddig alig véreztem most meg elég sok van megint....
és van egy két alvadt darab is a wc papiron...

bocs a kérdésért de szerintetek????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix, normális. Aminek mennie kell, hadd menjen. Érdemes bellis perennis (százszorszép) teát vagy homkeos bogyót is enni/inni.

KIke, d eszépek vagytok, és én hogy irigyellek.

potyka

potyka!!!!!!!!!!!!!

köszi te mindig olyan jo dolgokat tudsz mondani.ugy meg nyugszik az ember

Képimg][/url]
Kép
ronix

Szly: a toxemia gyanu az tovabbra is fenn all, meghozza azert mert hiaba ment le a vernyomas, a feherje a vizeletben meg van meg mindig, de hat nem olyan sulyos a szitu, hogy e miatt meginditsak a szulest.Aramlas rendben, szivhang ok, mast meg nem neztek.

Sajna a frontban en sem bizom:( Merthogy ok, ugral ezerrel ha fuj a szel, de ennyi...
Voltunk el az Ikeaban es ott egy parocsk kerdezte mikorra varjuk, mondtam mara, erre a pais megallapitotta , ma nem fog jonni :twisted: Ah jol esett, persze....jo ok en is tudom de legalabb mas biztathatna!

Amugy az mitol lehet hogy vegig nem volt toxemia, es most meg van, az a terhesseg barmelyik szakaszaban kialakulhat? Es lehet e egyaltalan kezelni? MEr ok a magas vernyomira adnak gyogyszert, de ha egyszer nekem a nelkuli van?
Mier is ne, meg ez sem normalis nalam....AAAAAAAAAAAa egy gnom vagyok!
Na a lenyeg hogy a gyermekem legyen normalis!
Vett neki az apja egy irto edes egerket, de mondtam jol dugja el, nem kaphatja meg mig elo nem bujik, mert mar irhum burgum vagyok!

Kerleljuk or rendesen szep szoval minden szeppel es joval kecsegtetve, de hat o nem gondolja igy hogy itt lenne az ideje....

Keresgeltem praktikakat, de semmit nem talaltam, mert a koktelt nem merem, minden mas meg megvolt....

No jo, megprobalok turelmes lenni, hisz masok is vegig csinaltak igy.....

Kike: szepek vagytok!
Asszem 3 lurkot en is szeretnek majd egyszer, akarmennyire is nehez neha iszonyat orom lehet!
De azert tenyleg pihenjel! Egeszsegesen van szukseguk rad! A kosz meg minden ilyesmi meg nem izgatja oket! szoval Teged se izgasson!
Vendég

Köszi csajok,a dícséreteket,meg mindent.Próbálok pihengetni,főleg hogy ma egész nap fáj a hasam.Mennyi nospát lehet szedni egy nap?Egyáltalán lehet?Nincs valami jobb?
Amit furcsálok így harmadik után hogy már a kórházban is alig véreztem,első nap még igen,aztán alig-alig.Nem tudom ez mennyire jó,vagy nem.De azt érzem hogy magasan van még a méhem,gondolom nem csoda harmadiknál.

Páran már kérdezték hogy Kristi is a Tibitől van-e,mivel szőke :lol: Anyukám családjára hasonlít,és ő volt szőke is.

Elég nehéz még az tény hárommal helyrerázódni,főleg hogy van hogy óránként eszik a kicsi,de max. kétóránként követeli ami jár neki.Jó lenne ha beállna három órára.Ha mást is akarok csinálni,amíg alsik,akkor már evésre se marad időm.Mondjuk nem is vagyok igen nagyétkű,csak azért eszem mert tudom hogy kell,különben fabatkát se ér a tejecske.
Fejni meg hol van időm szopi után,hol nincs.És akkor is csak igen kevéset sikeredik,annyira kiszívja.Mondjuk így is,mikor szopizik ugye be-be indul jobban,olyankor golndban van szegényem,és gyakran félrenyeli a tejcsit.Na már mehetek is hozzá,nyekereg,pedig fél órája evett,biztos fáj a pocója.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Bocsánat, hogy így eltűntem, de Ferus baba nagyon leköti az időmet :) Pedig Apa rengeteget segít és volt fent Anyósom is, így már lassacskán összerázódtunk. A babóca szeret éjszakai életet élni, így sok alvásra nincs lehetőségünk.
Remélem mindenki jól van, visszaolvasni sajnos nem nagyon volt időm :( Viszont a képeket megnézegettem, gyönyörűek a babók!!! Gratula mindenkinek, akinek már kibújt a kis szeme fénye, és drukk azoknak, akiknek még hátra van!
Nemsokára csatolok néhány képet rólunk.
sipiné

hoztam nektek valamit. :) Keze-lába zokniban. :) Bár a lábán lévő kicsit nagy... :) Van kesztyűje is, de azt letornázza... Így marad a zokni.

Kép

KépKép
muffin

ja, ezek kórházi rucik, de tök jófejek a nővérek, mindig valami cukit adnak rá. Tökre szeretik. :) Nagyon szuper helye van. De már csak egy éjszaka... :)

KépKép
muffin

Sziasztok!
Bocsánat, hogy én is csak akkor jövök, amikor tanácsra van szükségem, de ezen a hétvégén csak ennyire tellik! :oops:

A kérdésem, hogy nem sok, hogy öt naposan 70-80 grammokat eszik?? Nem akarom túl etetni, de mivel rengeteg tejem van, csak eszik, eszik, ...

Kép
Kép
patr

Muffin, tök jó, már csak egyet kell aludni! :) :)

Kép
Kép
patr

Hahó, éjszakai baglyok, vagytok?

Patr, az újszülöttet nem tudod túletetni, annyit eszik, amennyire szüksége van. Pláne anyatejből 8) Úgyhogy csak hadd egye! Amúgy nagyon tetszett az a kanapés kép, irtó helyes kisember!!! A lányod meg már most gyönyörű!!! Bomlani fognak utána a pasik :wink:

Muffin, köszi a medencéről az infókat, nagyon jól jött! Persze miért gondoltam, hogy csak megtöltjük, aztán majd szuper lesz egész nyáron. Holnap beszerzünk hozzá minden szükségeset, aztán jöhet újra a nyár!

A mai bosszankodásom is megvolt... ugye ma itthon voltunk családilag, erre felhívta férjecském a szüleit, hogy hogy vannak ebben a melegben, hát nem áthívták, hogy lomtalanítás van, és kellene pakolni? :evil:
Na, szerencséjére ő is irtóra pipa lett, így kicsit könnyebb elengedni... mondta, hogy már a háta közepére kívánja, hogy sosincs itthon... hát én is.

én takarítottam (Anyjuk, úgy tűnik, már a felajánlásod is lendített a dolgon...köszi!) Szonja sokat segített. Zoli valamit a kertben barkácsolt, nekem mindig csak az tűnik fel, hogy újabb és újabb vérző sebeket hoz :shock: ma a csavarhúzógép szaladt be a körme alá :shock:
hogy mit csavarozott a kertben, nem tudom.

Megjött ez a hidegfront, de nem volt valami nagy hatással, semmi fájdalmas, csak a szokásos keményedések. Hát ezzel még akár túl is hordhatom...

Anyjuk, neked már nagyon drukkolok!!!
Tappancs meg talán már babázik 8)

KépKép
szkagi

Íme itt vannak a 3 órája beígért képek :) Sajna közbe jött a fürdetés :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
sipiné

Muffin, tündéri a kisfiad, és vicces az a zokni :D

Persze hogy egészen más így hazamenni, hogy kicsit még a régi életeteket éltétek (pl. aludtatok éjszaka :D ) de ez holnaptól pontosan olyan lesz, mint a többi babásnak. Semmiről nem maradtatok le.
Ügyesek leszetk az etetéssel! Tudtatok olyan etetőcumit venni, amilyen a kórházban volt?

Na, megyek, hajat mosok. Ki tudja, holnap mi lesz... (hát tudom: semmi.) De mindenkinek drukkolok, mert már mindannyian szülhetünk!!!! Aki várja, az hadd menjen!

KépKép
szkagi

Muffin, Eliot nagyon édes!!
Patr, szerintem sem lehet túletetni egy babát, én mondjuk folyton attól parázok, hogy éhes marad... A védőnő azt mondta, hogy 2 hetes korára kéne elérni a születési súlyt, hát nem fogjuk :( Azért gyarapszunk, de csak lassacskán nagyon.
sipiné

Hú, Ferkó is milyen szép!!! Köszi a képeket!!!

Kata, neked akartam még írni, hogy én sajnos elég sokáig nem fértem bele a régi ruháimba. Amíg szoptattam, csak alig fogytam, utána viszont három hónap alatt tíz kilót... úgyhogy teljesen alkat kérdése. Ja, meg persze a csokievésé is, nálam az volt bőven :oops:
Most is biztosan ez lesz, de már számítok rá (és előre eltüntetem az összes csokit a kezem ügyéből :D )

KépKép
szkagi

Jó reggelt!

Tappancs hírek?

Muffin!
Elliot nagyon csini!!!!

Én megint elég kakán aludtam, sok sok ébredéssel. Ide még nem ért le az eső, de már nagyon várom.
20150601134430

Szia, Viki,
jó reggelt! Itt már tényleg hűvös van, teljesen őszi idő. De nem volt nagy vihar, valahol már biztosan előtte kitombolta magát.
Miért ébredtél fel sokszor?
Nekem 2 és 4 között jóslók voltak, de hát közbe el tudtam szunyókálni, meg nem kapartam a falat... aztán el is múlt, utána elaludtam. De talán hamarosan lesz belőle valami 8)
Mondtam is a Zolinak, hogy azért számítson rá, hogy esetleg ma engem is kell vinnie :roll:

Tappancs szerintem már tuti babázik (bár... ő azonnal írna, ha már szült volna. De tegnap már a szülőszobából írt, nem?)
remélem, ma Anyjuknál is lesz valami! Drukkolok++++++++++++

Lehet, kicsit még visszafekszem, álmos vagyok... :roll: aztán majd Szonja felkelt.

Jaj, Muffin, hátha még tudsz nekem válaszolni: mivel szívjátok ki a mefence aljáról a leülepedett ezt-azt? Láttam, hogy van valami proszívó-féleség, azzal?
Aztán már nem kérdezek több ilyet, tudom, ma megy veletek haza Eliot!!!!!! 8)

KépKép
szkagi

Ági!
Azt nem tom miért ébredtem meg többször, fájni nem fájtam, csak sehogy sem volt jó már feküdni. Pedig egyedül hepajkodok egy nagy ágyon, mert ne makarom az embert zavarni a sok forgolódással.
20150601134430

Jó Reggelt!

Hírek Tappancstól! Tegnap reggel 8-kor kirakták a szülőszobáról mert még csak 2 ujjnyira volt kitágulva! A doki nem akar Neki se burkot repeszteni se császárotni pedig folyamatos fájásai vannak! Már nagyon kivan! 9-kor lesz főorvosi szemle remélhetőleg ott már fog történni valami pozítiv is!

Ha kapok még híreket jövök!

Domi, Eliot és Ferus is nagyon cuki! :D
Vendég

Újabb Hírek! Tappancs most hívott! Elfolyt a magzatvíz! :D
DRUKK!!!+++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!
Nagyon jók a babó képek,cukikák! :D

Hát,most még jobban aludtunk,egyszer aludt két órát,aztán kétszer hármat,csak az a baj hogy mivel nappal egy-két óránként evett így este annyira fájt a mellem a három óra alvás után.Jól bezabizott,aztán még kifejnem is volt mit.Azóta is fáj,leet hogy van benne gy-két kisebb csomó,majd ma megbírkózunk vele együtt :lol:

Gyerkőcök nagyon odavannak érte-imádják,Kristi is :D Csak nagyon figyelnünk kell mert agyon puszilgatnák,és néha már sok a kicsinek a szeretet,meg a nyüzsgés :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Tappancs:megy a drukk!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Babu!
Köszi a Tappancs híreket! Megy a drukk!!!!
20150601134430

Tappancs++++++++++++++++++

KépKép
szkagi

Viki! Szivi! :D
Vendég

itt szakad az eső. Mint novemberben :?

KépKép
szkagi

Kérem azt az esőt ide küldeni, itt még meleg, nyomi idő van. A kölök is belassult tőle.
20150601134430

Locsi után:

Kép

Pucérság:
Kép

Így aludtunk be most Apánál:
Kép

És naná hogy Bátyust is fel kell venni ölbe :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

SEGÍTSÉG!

Gyakorlott Anyukák! Szabinak szombat reggel óta nem volt kakija és nagyon fájlalja a hasát mit csináljak, hogy legyen kaki?
Hőmérőzés, pocisimi, pocimelegítés megvolt már de nem segít!
Pukik vannak de a kaki beragadt! :cry: :twisted:
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Babákok csuda édesek!

Tappancs! +++++++++

Muffin! Eljött a nagy nap! Úgy örülök nektek!

Viki! Eső lassan már csak odaér, mert itt este óta szakad, dörög és villámlik!

Na, tizennel kezdődik a hátralévő napjaim száma.
Este nagyon szenvedtem. Fekve folyton fáj a derekem. Már unom, hogy két perces fájdalommal jár, ha egyik oldalról a másikra akarok fordulni.
Kölköm is folyton a hólyagomon ugrál, úgyhogy ha óránként nem futok legalább egyszer pisilni, akkor egyszer sem.

És képzeljétek, nem tudom hogyan csináltam, de tegnapra eltűnt a dagadás a lábamról! :D Tök örülök, végre megint van bokám! :D
Pedig bevallom, mostanában lusta voltam pancsolni a csalánteával...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Babu!
Én ugyna még tapasztalatlan vagyok, de egy másik fórumon lévő kismami társam kamilla tea segítségével nyert kakit. De azért várjuk meg, hogy a tapasztalt anyukák mit mondanak.

Kriszti!

Átérzem a megfordulást, lassan daru kell nekem is. ;)
20150601134430

tappancs!
+++++++++

muffin!
+++++++++ végre együtt lehet a kis család! szorítok értetek. remélem minden simán fog menni.

kriszta!
az idő miatt jött elő a bokád! jót tett neki az időjárás változás. nálam is igy volt. már akkor az egyszer mikor nem volt bokám :D

anyjuk!
hol vagy? babucika??? meghozta az időjárás az eredményt?

viki!
hiába várod az esőt, ha olyan gyermeked van mint nekem. tojik ő az esőre is meg a változásra is!!!!
habár éjszaka nem aludtam mert a fenekét kidugta az oldalamon és ő ugy aludt el. az oldalam meg majd kilyukadt és nem volt hajlandó onnan elköltözni. már rettenetesen fájt!!!

jah egyébként megjártam az nst-t. hát ebből se lesz maholnap baba!
a doki vizsgálatában bizom, de az se fájt meg semmi.
jah és magzatvizet sem nézett. azt mondta most ugyse tudna, mert még nem ugy helyezkedik Bence. nah köszi... 8) :?
a fejecskéjéről annyit mondott hogy még mindig lent van, de egyáltalán nem akar illeszkedni.
2100-as az értékem. érdekes... a másik dokinál 1,5-2 hete 1000 volt.
azt értem hogy a 0- ból lehet 1-es, de az 1-esből 2-es???? nah mindegy. ugyse számít sokat.
nem szülünk egyenlőre. pedig mondtam hogy már szeretnék.
kérdezte hogy jóslóm volt-e már. mondom nem. akkor hgoy akarok szülni?!?!?! :shock: :shock: hát mondom én akarnék, de hát igy nem nagyon lehet.
csütörtökön talizunk megint, de szerintem az én Bencém megfogja várni a saját régi dokimat. sőt ha igy haladunk még azt is, hogy a szülésznőm meg elmenjen szabira :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982

kike!
neked még mindig milyen tünci babád van :D :D :D
hát már én is szivesen tartanék itt. :? :oops:
már tenném fel a képeket...

egyébként a 38. hetes pocakfotóm meg jól elmaradt... pedig csináltatni akartam nyusziapuval, de hát... :twisted: :twisted:

sipiné!
neked is tüneményes babcid van. irigy-irigy...

Kép

Kép
timi1982

Hat a vihar itt volt, eso van is, hideg is( na ennek epp most igen orulok!) de mi is itt vagyunk 2 in1....
Voltak joslok, volt hasmenes, volt fejfajas, de aztan mintha mi sem lenne termeszetesebb elaludtam, es reggel minden tunet nelkul ebredtem. ez a mi formank.

A labdagadas nekem is eleg jol lement igy a husben.
12re megyek nstre kivancsi vagyok dokika megnez e es mit talal ki.

Agi: otlet, mit csinaljak ma? Takaritani fogok, az teny, fozni is lehet, a sutes is viszi az idot....ja meg megvettem az anyagot tegnap hogy a szopiparnara csinaljak uj huzatot, de az most epp szarad.

Valakinek volt toxemiaja? ebbol mi bajunk lehet? Annyira felek! Igazibol meg a magzatviz csopogest sem tudom kiuzni a fejembol, de ez most meginkabb megremiszt. Meg akkor is ha epp a vernyomasom 2 nap volt csak rossz es azota sem semmi.

Olyan szepek a babak!!!!!!!!!!

HAt lehet ebben a vacak idoben ma tobb nyugtalan baba lesz, kitartas!
Vendég

Halihó ezen a szép nyári délelőttön! :roll:

Most jöttem meg nst-ről, és sz.rrá áztam, míg a kh-tól elértem az autóig (mert a kh előtt csak fizetős parkoló van, abból is kb. 20 db, szóval esélytelen a parkolás így a kh mögötti lakótelepre szoktam beállni).
Babácska jól van, legközelebb szerdán kell mennem, és a dr.nő jelezte, hogy mivel már közeleg az időpont, szeretné ő a kezében tartani a dolgokat. Ez nagyjából sztem azt jelenti, hogy ha a szerdai nst is rendben lesz, akkor lehet, hogy meg akar majd vizsgálni - ami már jó lenne, mert 4 hete nem látták sem a méhszájamat, sem a gyerekemet uh-n -, de még nem tudom, hogy beszéljem le a bazi fájdalmas tágító jellegű vizsgálatról.
Talán Nati addig eldönti a dolgokat... bár Apa a szombatot érzi a "nagy napnak". Hát, majd meglátjuk :)

Tappancsnak +++++++++++++++

Minden baba édes! Köszönjük a fotókat!

Babuli, ha a mama narancsot eszik-iszik, az sokszor segít a babának is. Nem tapasztaltad még, hogy ha vmit eszel, az lazítja a kakiját?
Ha semmi nem működik, kérdezd meg a gyerekorvost.

Ja, meséltétek a gyerekorvosok kiszállási árait, hát ez horror :shock: Nekünk SEMMIT nem szokott elfogadni, még a lányának egy kis desszertet is úgy kell rátukmálni.

Megyek mesét nézni a gyerekemmel. Szép napot nektek, és várom a mindenféle híreket - főleg babásakat :wink:

Kép
Kép
bondi

Csajok köszi a segítséget!

Viki! Tappancs is a kamilla teát mondta de majd jön ma a védőnéni és megkérdezzük tőle is!

Bondi! Sajnos narancsom nincsen itthon! :cry:
Vendég

Timi!
Az lehet, hogy Laci tojik az esőre, de nekem megváltás lenne egy kis lehűlés. Pillanatok alatt leizzadok. Nálunk Lackó a térdét szokta kirakni. Mindig megcsiklandozom neki.
20150601134430

jah lányok!
azt akartam még kérdezni, hogy csütörtökre a dokim beigért egy magzatvíz vizsgálatot. azt hogy csinálják?????
tudom hogy nem a hasfalas lesz nekem, de akkor hgoy nézik meg?

Kép

Kép
timi1982

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: