A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Persze Benó ha nem sértődsz meg hogy nem kell főznőd! :D

Kép
muzsuzska

Flóra, nem vagy semmi, hogy 9-kor még ülést varrsz! :D :shock: :D :D Hihetetlen! :shock: :shock: :D :D

KépKép
benó

Na én menek is, nézem a tv-t, aztán hátha elalszom, akkor talán elmúlik a fejgörcsöm is....

Holnap csak napközben jövök majd....

Jóéjt mindenkinek...

Cupp

Kép

Kép[/
tancsu

Drága Tancsu, bírj ki még egy kis időt. Nemsokára ott az esőés kellemesen lehűti a levegőt nálatok is. Én most marhára élvezem. Kitártam az ablakot és ideültem alá. Olyan jó friss eső utáni levegő jön be! Szippantsátok be! Küldöm! :wink:

Kép
flóra 11

Szép álmokat Tancsu és Gergő!

Kép
muzsuzska

Én szívesen főzök, de ti nem ennétek meg. Mi már megszoktuk az én kajámat is. :D

KépKép
benó

Tancsu, szép álmokat, jó pihizést!

Cupp... :D

Kép
flóra 11

Flóra küld felénk a felhőket!!!!!

Kép
muzsuzska

Szép álmokat nektek! :D :D :D

KépKép
benó

Na szóval nem főzni megyünk, ezeket meg villámgyorsan összetudom dobni!

Kép
muzsuzska

Benó,itt is akkora hőség volt egész nap, hogy nem lehetett semmit csinálni. Ezért marad a munka estére. De egyébként én sosem szoktamcsak úgy a tévé előtt üldögélni. Valamit még kell hozzá csinálnom.
Most mondjuk nem tévéztem,de veletek neteztem. Hát még a varrás belefért hozzá. :)

Kép
flóra 11

Asztalunk van csak nincs campingszékünk, még.

Kép
muzsuzska

Igen Flóra én is többfélét csinálok egyszerre!

Kép
muzsuzska

Várj Zsuzsi, kiállok az erkélyre és fújom őket. Jó lesz? :D

Kép
flóra 11

Hát, ti már csak ilyenek vagytok. :D

KépKép
benó

Tudtam én ezt rólad Zsuzsi! Hát hogyan másképp! Vagy hasonlítunk, vagy nem. Esetleg még megmaradna valami kevés energiánk,aztán mit kezdenénk vele? :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Tancsu, holnap mentek lakásügyben, ugye?
Szilzinek nagy drukk a vérvételhez és a géphez!

KépKép
benó

Én már várom haza az ügyi fiamat. Az apja végül elment érte autóval. Legalább a hazaúton nem kell izgulnom. Már úton vannak. Remélem a zápor alatt leálltak valahol.

Kép
flóra 11

Flóra na aggódj annyit!

Kép
muzsuzska

Igen, tudom,nem aggódom. Sehogy sem jó nekem,ugye? Ha vonattal megy az a bajom, ha autóval akkor meg az. Kibírhatatlan velem,ugye? Hát ez van. Nektek is odakívánom ezt az aggódást. :wink:

Kép
flóra 11

Hát, biztos mi is izgulnánk....

KépKép
benó

Ismerős. Én is ugyanígy vagyok mindenkivel. :wink:

KépKép
benó

Ilyen henna van a lábamon (a tesóm csinálta): Kép

KépKép
benó

Beszéltem velük telefonon. :D Nemsokára itthon vannak.

Kép
flóra 11

Van, aki karrierje miatt vállal később gyermeket, de akad olyan híresség is, aki valamilyen lelki vagy testi probléma miatt nem tud idejében teherbe esni. Jakupcsek Gabriella például 15 éve vár harmadik gyermekére.A legfrissebb hírek szerint a két gyermekes műsorvezetőnő már a negyedik hónapban van és 45 éves kora ellenére bátran vállalja a terhességet. A későn szülő hírességek listáján azonban nem ő az egyedüli, aki 40 éves kora felett esett teherbe. Susan Sarandon, Halle Berry, Szulák Andrea és még jó néhány sztár bátran vállalta, hogy érett korban nézzen szembe az anyaság örömeivel. :D

Kép
muzsuzska

Megy a szőnyeghez. :D

Kép
flóra 11

Benó!!!! Ez nagyon szép!!!

Kép
muzsuzska

Köszi. :D
Még jó, hogy vannak ilyen hírességek. :D

KépKép
benó

Igen,Jakupcsekrőlén is olvastam. Ő 15évet várt mostani férjével a babára. 30 éves koraóta akart babát.Most ő is azt csinálta,hogy böjtölt, lúgosított, tudatosan készült. Amíg nem lúgosított, addig nem jött nekik össze.

Kép
flóra 11

Ez meg a tesóm hátán (én csináltam): Kép

KépKép
benó

Én most olvastam ,eddig nem hallottam, de örülök!

Kép
muzsuzska

Benó, ez is jópofa. Persze rajtam bárhol murisan nézne ki a sok háj között. Meg aztán nem is mutogathatnám. :D

Igen Zsuzsi, befejeztem. Nem folytatom. :lol:

Kép
flóra 11

Zsuzsi, mi van a barnázásoddal?

Kép
flóra 11

Én is örülök, hogy összejött nekik, de 15 évet nem kívánok várni. :twisted:

KépKép
benó

Ugyan Benó. Neked nem is kell. Még 15 hónapot sem.

Kép
flóra 11

Küldtem képeket a Szilziékről és rólunk. :D Remélem, átment.

KépKép
benó

Már írtam:

Én már annak is örülök hogy valami ciklusfélénk van! Very Happy
Barnázás elmúlt, délelőtt volt! Kiskatonák elindultak a hadak útján, remélem egy teljesiti a kötelességét és célba ér!
Ki se másztam az ágyból, fenék alá tettem párnát és elaludtam. Én megtettem minden tőlem telhetőt! Very Happy Very Happy Very Happy
Még jó is esett! Very Happy Very Happy Very Happy

Kép
muzsuzska

Előző oldalról másoltam! :D

Kép
muzsuzska

Közben volt itthon a párom, de még elment a Tescóba. Az apjának kell egy fülhallgatót vennie, mert nagyothall és a tévéhez akarja, hogy ne zavarja a többieket. De ugye megint őt szalasztották el üzletbe. :evil:

Kép
flóra 11

Oké. :D
Egy kép rólam az Afrika Múzeumban. (Ha nagyon rám ismerni, akkor kitörlöm. :oops: )
Kép

KépKép
benó

Ez a barnázás nekem is így volt. Aztán mi is rádióztunk akkor alaposan. Hát én is megtettem a tőlem telhetőt,de....

Kép
flóra 11

Megnéztem a képeket! Aranyossak vagytok!

Kép
muzsuzska

Én olvastam az eksönös-párnás bejegyzést. Magamban konstatáltam, hogy ez volt. Very Happy :D

KépKép
benó

Benó, totál felismerhető vagy! :lol: :lol: :lol: Főleg az az elefánt mögötted,nagyon ismertető jelként szolgál. :lol:

Kép
flóra 11

Elköszönök! Kép

Kép
muzsuzska

Köszi! :D

KépKép
benó

Zsuzsi, megnéztem az előző oldalon is. Pont akkor jött meg a Flórián és átugrottam azt az egy hszt. Bocsi. De fő, hogy very hapy volt. :D

Jó éjt Zsuzsi.

Kép
flóra 11

Jó éjszakát, Zsuzsi! Jó pihenést! :D
Flóra, mi még nyomjuk?

KépKép
benó

Benó,megjött a Flórián. Én is elköszönök. Nemsokára a fiam is itt lesz.

Szép álmokat! Jó éjt!

Pussz!

Kép
flóra 11

Oké, puszilgasd meg a fiacskádat és a Flóriánt is! Jó éjt neked is! Puszi :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: