A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Persze nem olvastam el az egészet, és elsőre nem is igazán értem.

KépKép
benó

Bocsi a laptetűért.
Ja, és tényleg, Zsuzsinak gratulálok a 300. laptetűhöz! :D

KépKép
benó

Voltam szivárványt nézni! Haloványka, de van.

Kép
flóra 11

Még ez is a fenti témához: http://www.primafert.hu/?c=11

KépKép
benó

KépKép
benó

KépKép
benó

Igen Tancsu,múltkor is odaküldtem,aztán pont Miskolcon micsoda károkat csinált a marha vihar. Éz most sokkal csúnyábban néz ki, de nincs olyan ereje. Csak fekete, de a szél nem olyan erős hozzá.

Kép
flóra 11

http://www.oviklub.hu/betegeknek/1_ferfie.php

Kijelenthetjük, hogy a férfi meddőség makacs esetei is megoldhatók a megfelelő kezeléssel. Még azok a legsúlyosabb állapotok is, amelyekre néhány évvel ezelőtt az egyetlen megoldás csak a donor inszemináció (AID) vagy az örökbefogadás volt, ma már sikeresen kezelhetők az új mikromanipulációs technikákkal. Mivel a választási lehetőségek skálája széles és néhány kezelési mód nem terjedt el széles körben, a páciensek és az orvosok által hozott döntések alapos megfontolást igényelnek. Ha a kezelésnek helye van, akkor a rendelkezésre álló lehetőségek a következők: gyógyszeres terápia önmagában, in vitro fertilizáció (IVF), gaméta intrafallopian transzfer (GIFT), intracitoplazmakis spermium injekció (ICSI), donor inszemináció (AID, vagy DI), ovuláció indukciót követő intrauterin inszemináció (IUI), valamint micromanipulációs technikák.

KépKép
benó

Benó,én már annyi meddőségi oldalt olvastam. Szerintem már én is bedumálom magamnak, aztán azért nincs pirim. :o

Kép
flóra 11

KépKép
benó

Hála a tudománynak,ma már igazán tudnak segíteni. Tehát ne essen kétségbe senki. Magamat is beleértve. Mindenkinek lehet babája. Még annak is, akinek egyébként nem. Nahát! :D

Kép
flóra 11

Ez most szerintem tényleg jó.
Valami bajunk meg biztos van (nekem legalábbis), én nem hiszem el, hogy csak úgy poénból nem jön össze.

KépKép
benó

Biztos tudnak segíteni, csak ahhoz tudnunk kell, hogy mi a bajunk. :D Ezt várom én is. Hogy kiderüljön valami. Én bármilyen baromságra elmegyek, ha azzal tudnak segíteni.

KépKép
benó

KépKép
benó

Az egészségbiztosító öt alkalommal finanszírozza a biztosított számára a szervezeten kívüli mesterséges megtermékenyítést, hacsak korábban ilyen beavatkozást követően nem született gyermeke. Az inszeminációt (spermium méhbe juttatását) hat alkalommal finanszírozza az OEP.

Most már elvesztettem a fonalat? Mi az a szervezeten kívüli mesterséges megtermékenyítés? Segítség!

KépKép
benó

Itt vagyok Benó, csak közben varrom ebbe a nyomorult autóba az ülést.

Kép
flóra 11

A szervezeten kívüli, szerintem olyan,amikor vesznekle petét a nőtől, spermát a férfitól, egy tégelykében megtermékenyítik,majd beültetik a méhbe, ott pedig beágyazódik, jó esetben. Szerintem. De szerintem minden lombik ilyen. Szervezeten belüli lombik is van? :shock:

Kép
flóra 11

Igen, az a lombikbébi (a szervezeten kívüli mesterséges megtermékenyítés).

A mondat helyesen:
Az egészségbiztosító (OEP) öt alkalommal finanszírozza a lombikot, ha nincs még gyereke. Az inszeminációt (spermium méhbe juttatását) hat alkalommal finanszírozza az OEP.

KépKép
benó

Flóra gratulálok neked a fiadhoz és a fiadnak a kockához! :D

Köszönöm a gratulációt a 300. laptetőhőz!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Benó kérlek hagyd a lombikot!!!!!!!!!!!! Még Szilvinek se kell!

Kép
muzsuzska

Szundiztam is! :oops: Az előbb ébredtem!

Kép
muzsuzska

Helló, Zsuzsi! :D

KépKép
benó

Beno légyszíves kérdezd meg Gy. a gázpalack mennyi ídeig használható?

Kép
muzsuzska

A camping gáz! Elfér egylábaska rajta?

Kép
muzsuzska

Oké, hagyom, de sejtem, hogy ő most ilyen dolgokat olvasgat. Remélem is, hogy nem kell senkinek se. :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Mekkora lábaska? :D

KépKép
benó

A lombik előtt van százféle megoldás is!

Kép
muzsuzska

Amiben 4 embernek fincsit tudok csinálni!

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi!

Felébredt a királylány! :D

Kép
flóra 11

Szia Flóra! :D

Kép
muzsuzska

Beköszöntök és leléptek??????????

Kép
muzsuzska

Milyen jól beosztottuk a ciklusunkat Zsuzsi. Te pont a felében én pont a végén. :D

Kép
flóra 11

Nálunk van két palack hozzá és az valószínűleg elég lesz, ezt mondja a Gy. Kicsi a gázfőző, de elfér rajta egy akármekkora lábaska is. Ezt mondja itt a hátam mögött.

KépKép
benó

Én vagyok Zsuzsi. Csak mindig csinálok egy-egy öltést a rohadt ülésen! :evil:

Kép
flóra 11

Gy. megfontolja a választ, azért írtam ilyen soká. :D

KépKép
benó

Most elmegyek fürdeni, addig írjatok békésen. :D

KépKép
benó

Én már annak is örülök hogy valami ciklusfélénk van! :D
Barnázás elmúlt, délelőtt volt! Kiskatonák elindultak a hadak útján, remélem egy teljesiti a kötelességét és célba ér!
Ki se másztam az ágyból, fenék alá tettem párnát és elaludtam. Én megtettem minden tőlem telhetőt! :D :D :D
Még jó is esett! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Megfontolt ez a te Gy. :D

Kép
flóra 11

Nos Benó, szeretném elvinni a kotyógós kávéfőzőt, am,i azt jelenti hogy a kávéról és a hozzávalókról én gondoskodom.

Aztán tervezek egy lecsót, amit itthon előkészítek és ott csak befejezek.

Paprikáskrumpli , neked kolbász nélkül!

Csilisbab- neked virsli nélkül!

Ez mind rohadt gyorsan kész!

Kép
muzsuzska

Azért vettem egy hűtőtáskát, mert lefagyasztom az előészített dolgokat és abban 3 napig eltarható , minden gyorsan kész!
Én már mindent kitaláltam!

Kép
muzsuzska

De ha van ötletetek szívesen fogadom!

Kép
muzsuzska

Sziasztok...
Pár perc erejéig jelentkezem...
Visszaolvastam, de úgy látom Timi nyomtalanul eltünt...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra...

Ez nem jó ötlet volt, hogy ideküldöd nekem a vihart....
A lakásban 30 fok van,áll a levegő és az elmúlt fél órát a fejemen vizes törölközővel töltöttem a ventillátor előtt, mert olyan fejgörcsöm van, csak sajna gyógyszert nem vehetek be....

Kép

Kép[/
tancsu

Sztem ezek tök jó kaják, gyorsak, könnyen kivitelezhetőek és mégis laktatóak...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na akkor most nincs itt senki????

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu itt is dög meleg van! Szakad a víz rólam!

Kép
muzsuzska

Na,készen vagyok az üléssel. Már csak a hátsó ülés ülőkéje maradt. A többit mind megvarrtam. De azt már nem ma fogom csinálni.

Kép
flóra 11

Tancsu a pennybe ne vegyél dinnyét, csak kutyát dobálni jó!

Kép
muzsuzska

Szerintem is jó az ötlet, Zsuzsi. Szuper lesz! :D

KépKép
benó

Oksa, ott még nem vettem eddig, viszont a Lidl-dinnye isteni!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: