És hogy tetszenek RR mellei?
http://www.borda.ca/showthread.php?t=34705
Kicsi mintha, khmmmm, "eröteljesre" sikerültek volna... Nem mindha bajom lenne azzal, hogy valaki megcsináltatja a melleit, de 1. mikor volt rá ideje? 2. Az is érdekelne, hogy kinek nem tetszettek a korábbiak? Neki vagy a világhires férjének? Kicsit talán szégyen is, hogy egy ennyire egészségmániás emberpárnak ez a legfontosabb, hogy szülés után 2 hónappal már igy nézzen ki...
Mammográfia: azzal viszont én úgy tudom, vigyázni kell, csak a veszélyeztetett korosztálynak szabd csináltatni, elötte (fiatal korban) ha kell, akkor csak UH-val szabad megnézetni.
Rákszürés: szégyen vagy nem, Beni elött én sem voltam. Pont ezért irtam, hogy a lányomat én vinni fogom nögyógyászhoz, mert én sem tartom jónak. Viszont engem nem vitt senki, nögyógyászt nem simertem, olyan barátnöm meg nem volt, akivel ez a téma szóba jött volna...
Mai eszemmel persze nem igy csinálnám!
Fodrász: aha, a mostanit, de azóta már javitotta. Most megint itt lenne az ideje, de lehet, hogy inkább oda viszem, ahol most én is voltam.
Fogászat: hát szerintem itt legtöbbünknek az elsö élménye az iskolafogászat volt, ezek után nem is csodállkozom rajta, mennyire nem szeretik a fogorvost a felnöttek. Szerintem amugy is butaság volt annyi gyerek elött megszégyeniteni, hogy ennyi meg annyi rossz fogad van.
Én Benit mostanában szeretném elvinni, de még nem tudom, hogy hova. De mindenképpen még az iskolafogászat elött rendszerességre szeretném ebben szoktatni, söt az iskolafogászatot szivem szerint ki is hagyatnám vele (ma már megkérdezik a szülötöl (legalábbis úgy tudom), hogy engedi-e a gyerek kezelését).
Panda, Tüni!
Nem ismeritek a Fog-házat Miklóson? Azt nagyon dicsérték... Vajon gyereket is el lehet vinni?
Beszti

Szemétség.
. Nélküle meg nem mennék