A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Igen,szerintem is jó,hogy írt. Ígymár a rendszerben van,már sorban áll. Ez az első lépés.

Veled mi van Tancsu? Színház? 8)

Kép
flóra 11

Jók legyetek! Megyek rosszalkodni!

Kép
muzsuzska

Csak rosszalkodj! Neked most ez a dolgod. Nagyon rossz legyél ám,hogy aztán kilenc hónapra leterheljenek. :D

Kép
flóra 11

Tancsu, hová lettél?

Kép
flóra 11

Bocsika, újra itt vagyok...
Kész átjáróház van ma nálunk.... :wink:

Most mentek el a párom huga, a vőlegény és az apukája, aki most volt itt nálunk először.....

Előtte fél órával az anyósék voltak.......

Ma még várhatóak a hugomék, vagy anyáék is... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzska...

Nagyon helyes, rosszalkodj csak amennyit lehet.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Benó...

Tök jó volt olvasni amiket irtál a Szilzivel töltött napról...:)

Anyukádék medencéjét szivesen kipróbálnám, pláne hogy most nem csobbanhatok és elvonási tüneteim vannak...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Mi a fenének kellemetlenkednek nálatok az anyósék? Bár nálam is volt múltkor az anyám....

Kép
flóra 11

Flóra..

A nagyfiadnak hatalmas nagy gratula az eredményeiért....
Méghogy nem fog neki menni...????....Ehhez képest új csúcsot ért el....!!!!!!!!!!!!!!

Olvastam a páromnak és nevetve mondta, hogy annyira nem lenne türelme a kockához, hogy neki 19 másodperc baltával szétverni is kevés lenne, nemhogy kirakni.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Nálunk most totál beborult. Olyan esőre néz ki. Pedig itt a virág,amit ki kellene vinnem a temetőbe.

Kép
flóra 11

Cupp Flóra...

A páromnak hoztak máglyarakást, mert a munkahelyén már régen megigérte hogy csináltat az anyjával és beviszi, most meg névnapja lesz kedden és azt akar vinni.
Azt hozta fel az anyós, meg hozott nekünk is külön...

Kép

Kép[/
tancsu

Itt vakmeleg van, nem akar enyhülni és a szél sem rebben...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Timi...

Jól látom hogy nem látlak ma??

Merre vagy....
A párod tényleg rengeteget dolgozik, nehoyg kibukjon idegileg vagy fizikailag...:(
Az sem neked nem jó, sem a babának....

Kép

Kép[/
tancsu

Hát ezzel valahogy én is így vagyok Tancsu. Egyszer a Péter azt mondta,hogy fél éve még nemakarta elhinni,hogy ki lehet ezt a kockát ilyen rövid idő alatt rakni. Én erre azt válaszoltam,hogy én még most sem hiszem el. :lol: Nem értem,hogyan tud ehy mpalatt hármat-nényet fordítani rajta. :D

Kép
flóra 11

Hát jótékonykodik a mama? Jó, ez is jól jön egy kis segítség. De nem teszi jóvá a sok rosszat. Még várd ki a végét. Még ez a csekélység is a szemetekre lesz hányva, hogy ő mit segített nektek!.... :evil:

Kép
flóra 11

Most mintha kezdenék érezni valami csekélyke előjelét annak,hogy megjön...

Kép
flóra 11

Na azt még nem is meséltem,h ogy milyen volt a szinház......

NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek ajánlom, annyit nevettünk rajta....)

Amikor meg szólt a zene, Gergő táncra persült a hasamban, néha meg is kellett fognom, hogy álljon le, mert azt hitttem kiugrik..... :wink:

Viszont két és fél órás volt, na azt kicsit hosszúnak éreztem.... :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

*perdült

Kép

Kép[/
tancsu

Ma kellene megjönnie vagy holnap?

Kép

Kép[/
tancsu

Talán holnap, ha ma van a ciklus vége. Ez a 28-dik napom.

Kép
flóra 11

Most hivott anya, küldi a hugomékkal a töltöttpaprikát, de nem jönnek fel, le kell mennie a páromnak a ház elé, mert a gyerek a kocsiban van és éppen bárányhimlős....
Bár már voltam én is, de nem kockáztatunk.....

Kép

Kép[/
tancsu

Újra itt! :D

Zsuzska tök jókat találtál! Ha találsz még ilyeneket, nagyon várom, ha nem is ide akkor emilbe, hogy a többiek nehogy nehezteljenek a sp-ák miatt! :oops: Jó, hogy mindenkit beutaltatnál a Kaáliba! :D Mekkora buli lenne! :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóljon csak az a rádió! Nagyon drukkolok, remélem legalább Nektek sikerül!

És igen Csajok, eléggé kivagyok, de majd elmúlik, remélem. Az a legrosszabb, amit a Flóra is írt, hogy nem látom a végét! De még az elejét sem, mert annyi kérdésem lenne és nincs egy kézikönyv sem, ami leírbá, hogy na akkor most pontosan mit is kell tenni! Azért lenne jó egy ilyen központ, mert szerintem mindenképp az lenne a jó, ha együtt kezelnének minket, nem? :?:

Kép
szilzi

Sztem ha annyira rosszul néz ki az idő, akkor ne vidd ki a virágokat, mert ha frissen elülteted a sok viz tönkrevágja majd.....

Kép

Kép[/
tancsu

Szia Tancsu :D

Örülök, hogy jó volt a színház, engem is mindig elvarázsol! :) Gergő is milyen kis művészetkedvelő lesz, ha már most bukfencezik a hasadban a színházban :wink: Remélem fenn marad ez a béke valahogy a párod családjával!

Kép
szilzi

Nálunk is beborult, de szerintem van 40 fok! Ha most valami esik, az szerintem jég lesz! :evil:

Kép
szilzi

Cupp Szilzi....

A Kaáliban nagyon jó helyen lennétek...

Nekem az egyik ismerősöm innen pestre járt fel és csak úgy sikerült nekik a baba, mert az első terhességnél müteni kellett a lányt, de tudták hogy beteg a baba, de azért kellett hordania 6 hónapig a terhességet, hogy a méhe kitáguljon igy müteni tudják, aztán idő elött szülesztették igy a beteg baba nem maradt életben.....

Sirva hordta ki, mert érezte a mozgást, mindent, de tudta hogy nem fog élni neki egy percet sem.....

Viszont ez kellett ahhoz, hogy most legyen egy egészséges kisfia...!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Ez vágott virág. Kardvirágok,egy hatalmas csokor. De attól tartok, hogy a nyakamba zúdul az eső.
Ültetni már nem fogok semmit. A sír már kész egy hete. Csak öntözni járok ki.Most akartam friss virágot is vinni. De csak kibírja holnapig itthon.

Kép
flóra 11

Atya ég, Tancsu, ez szörnyű!!!! Ez lelkileg nem tudom, hogy hogyan átélhető! A kisfiú biztos kárpótolja, de ..... :cry: :cry:

Kép
szilzi

Most megint mennem kell, de majd jövök...

Kép
szilzi

Tancsu, nagyon jó,hogy tetszett a színház. Nagyon rátok fért a kis kikapcsolódás. Szerintem miránk isránk férne,talán nem lenne ilyen feszült a párom. De az csak addig tartana. Aztán megint...

Kép
flóra 11

Te jó ég, Tancsu! Miket írsz! Ezt még így is borzalmas hallani, ha nem is ismerem az illetőt,hát még átélni! Juj, kiráz a hideg!

Kép
flóra 11

Szilvi,így van, ott jó helyen lesztek.Pontosan azért,mert ott nem különfoglalkoznak veletek, hanem egységesen az egész problémával, tehát figyelnek téged is,őt is.Akinek kell kezelés,annak adnak,tanácsot szintén.És maradhatsz ott tovább akár terhesgondozáson is.

Kép
flóra 11

Én közben megállapítottam magamról,hogy nekem biztos magas a prolaktin szintem is. Most megint ha nagyon kipréselem,akkor jön a mellemből valami tejféleség. Mált hónapban is a ciklus végére ez volt. Aztán ez kicsit erőteljesebb lett, majd elmúlt. Most megint kezdődik....

Kép
flóra 11

Bocsika hogy leirtam, nem elrettentés akart lenni, de sajna ez is a való élet.....:(

Kép

Kép[/
tancsu

Emlékeztek pár évvel ezelőtt volt, hogy egy családi ház teraszáról eltünt egy 1 év körüli kisbaba...ez itt volt egy közeli kis faluban...
A baba beteg volt, igy gyógyszerezni kellett, nem reagált a külvilágra, stb...
Akkor a szülőket is gyanusitották, hazugságvizsgálat, stb.....

A volt kollégám első és egyetlen kisfia volt...
Soha nem került elő a baba és a házasságuk is ráment közben a lánnyal......

Nagyon sajnáltam őket akkor és aki ismeri őket, az tudta, hogy soha nem lennének képesek ártani a kicsinek........

Kép

Kép[/
tancsu

Na igérem most már vidámabb témát keresek!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzska....

Gratula a 300-as laptetühöz!!!!!!!!!!!!!!!

Már azt vártam ki fogja vinni, mert az első és a második százast Flóra vitte.....de most eloroztad előlle...... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

sziasztok.
szia társam!most megvagy!! :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

ha nem jön senki, elmegyek vissza olvasni!!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Na helló Timcsi!

Tancsu,én írtam is Zsuzsinak a laptetűt,de nem is reagált rá. Nagyon lekötötte őt Szilvi ügye.

Kép
flóra 11

de elötte még:
tegnap a lagzis dvd-met néztem, erre a kis Törpe egyfolytában mocorgott. úgyhogy szerintem a lagzis zenére van beindulva.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi,maradj! Szerintem Tancsu is itt van.

Kép
flóra 11

Vagy pedig ismerős volt neki, nem? Hiszen ezt már hallotta, órákon át. :wink:

Kép
flóra 11

Lányok, itt egyre erősebben fúj a szél... Eshetne már.

Kép
flóra 11

Hát én mindig egyedül maradok.... :(

Kép
flóra 11

oké, maradok
lehet. táncoltam is rá eleget. majdnem az egész lagzimat végig táncoltam. csodálkoztak rajta is a vendégek, hogy milyen jól birom :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

nálunk is lóg az esö lába

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Na, megyek is. Telefonált a szomszéd házból egyik ismerősöm,hogy jön hozzám.

pá, lányok, később jövök.

Kép
flóra 11

szia
egyedül maradtam :? :?
jöjjön valaki!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Vagyok...

Közben a teraszon voltam, meg lemetem a ház elé, jöttek a hugomék és 10 méterről beszélgettünk, nehogy elkapjam a himlőt.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: