A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szilzi, ezt neked mondtam is, büszke vagyok rá, hogy ilyen ügyes voltál, gyorsan kivizsgáltattad magatokat. Legalább nem 1-2 év után derült ki a bibi.

Flóra, a pasik sokszor ilyen idióták. :wink:

KépKép
benó

Helló Benó! :D :D

Igen Flóra, ez egy rutinműtét, de a herén azért ez nem egy álom! :( Én sem lelkendeznék ha ott lenn vágnának, metszenének! :( :oops:

Kép
szilzi

Helló, helló! :D :D

Hát, igen, még egy matyivizsgálatra is nehéz rávenni őket, hát még egy műtétre elküldeni, nem könnyű. :roll:

KépKép
benó

Látom, sikerült visszaolvasnod, ügyes vagy! :D
Hol tartasz a könyvben? Szép barna a hennád?

KépKép
benó

Szerintem az A. is biztos volt benne, hogy nála minden ok! Ő is azt mondta először, hogy majd akkor megy el orvoshoz, ha nálam minden ok! :roll:

Kép
szilzi

A Gy. is! :D

KépKép
benó

Szép barna a hennám! :D Én meg büszkélkedem is vele! :lol: A könyvet még aznap este elkezdtem, de nem jutottam sokáig, tegnap napközben nem volt időm, este meg tudtam, hogy ma egész nap itt leszek, úgyhogy ott tartok, hogy kilenc hónapja nem sikerül.... De már sírtam...

Kép
szilzi

Hogy-hogy nem vagy anyudéknál Benó? :roll:

Kép
szilzi

Igen, megértem. Hozzányúlnak a büszkeségükhöz,a férfiasságuk bizonyítékához! Hát még lelkileg moicsoda trauma,hogy valami nincs rendben. Én ezt mind megértem. De nekünk nem trauma,ha rólunk derül ki valami? Mi legyünk képesek mindent feldolgozni? És nekünk kellemes, ha túrnak bennünk, néha vasakkal is meg ilyen-olyan műszerekkel? Azért nagyon kényesek a pasik ebből a szempontból (is),mert ha orvosi kezelésre is szorulnak a babásodás miatt, akkor is 20-ad annyit nem kell nekik dokihoz menniük,mint egy nőnek.

Kép
flóra 11

Helyes, legalább kijön belőled. Bocsi, de ezt így gondolom. Persze nem kínozni akarlak. :roll:

KépKép
benó

Remélem velem nem lesz gond! De szerintetek mikor lehet egy ilyen központba jelentkezni? Mert én most azt olvastam, hogy a sok összevonás és pénzmegvonás miatt, kb három hónap a várakozási idő! Vagy most hülye vagyok, hogy beakarok jelentkezni??????? :shock: :shock: :oops: :oops:

Kép
szilzi

Úgy, hogy voltunk a telken kukoricát szedni (még nem tudjuk, jó-e), és a Gy. le akarta nyírni a füvet, de baromira összenyomta a fűnyíróval az ujját, nagyon szarul lett, verte a víz, vérzett stb., és most itthon pihen egy kicsit az indulás előtt, plusz én készítek egy kuglófot, de lehet, hogy nem, mert több tojásfehérjét tettem bele (maradt a múltkori sütiből), és így lehet, hogy nem fog összeállni. De köszi, hogy emlékszel erre. :D

Ez azért van, mert főleg a nő szeretne babát, Flóra, szerintem, a férfinak a legtöbb esetben nem életfeltétel.

KépKép
benó

Na,jó. Férfi téma dobva! Szilvi, azért jó, hogy kiderült még idejében a dolog. Menjetek a Kaáliba. Ott tényleg körültekintően törődnek a párral,mindkettőjükkelés tanácsot is tudnak adni. Szerintem sokkal többet értek el egy meddőségi központban,mert ott mindkettőtöket vizsgálják. Szerintem bármikor mehettek oda. Nézd meg a neten. Én ott már olvasgattam róluk pár hónapja.

Kép
flóra 11

Nem vagy hülye. Szerintem a legegyszerűbb az, ha megnézed a telefonszámukat, felhívod őket, és megkérdezed. És akkor biztos, hogy tuti információkkal rendelkezel, nem csak légből kapottakkal, mert én ugyan nagyon okos vagyok, de nem tudhatok én se mindent. :lol: :lol: :lol: :lol: Meg mások se. :lol: :lol: :lol: Menj tutira. A Kaáli érdekelne téged? Van még az a központ is Pesten, tudod, amelyiket még régen a védőnő javasolta nekem. Vagy nem akarsz szórakozni? Anett pedig a Budai Meddőségi Központba járt, ha jól emlékszem.

KépKép
benó

Jól van Flóra, elkell mondanom, hogy mi is hasonlítunk! Én ugyanígy szoktam dühöngeni!!! :shock: :lol: :lol: Közben tudom, hogy semmi értelme, de mégis! :lol: Semmi nem fog változni, de én mégis idegbetegen járok fe s alá! Dúlok-fúlok... aztán lenyugszom, míg nem jön a következő "roham" :lol:

Kép
szilzi

Ha közben magától is összejön, akkor annál jobb. Nem fognak megsértődni szerintem. :lol:

KépKép
benó

A Kaáliról jókat hallottam és annak van Tapolcán egy társintézete, ami ugye közel lenne anyuékhoz, ha....

Kép
szilzi

Köszi Benó. Tudodén egy igazi nő vagyok.És szerintem a nők úgy működnek,hogy el kell mondaniuk a bajukat,mire elmondták,kiadták magukból,addigra le is higgadnak és tovább tudnak lépni. Én ilyen vagyok,ezért nem értem,a pasik miért nem ilyenek,mi a fenének ragadnak le minden problémánál. :evil:

Hiába, ők prototípusok. Még hibás gyártmány. A jó Isten aztán látta,mi hibás rajtuk,majd megteremtette a másik embert, aki már javított példány volt, ez a NŐ. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.07.13 11:49-kor.

Kép
flóra 11

Magától...... :shock: :shock: .......... :cry: :cry: ............ :lol: :lol:

Kép
szilzi

"Hiába, ők prototípusok." :arrow: ezt még nem hallottam, de jó! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Megnéztem, lehet nekik e-mail írni a honlapjukon. Lehet, hogy délután megfogalmazom!

Benó a képeket elküldted Nekem?????

Kép
szilzi

Szerintem mindig gondolkozz el rajta, hogy megoldható-e a dolog, és ha igen, akkor tojjál rá!!!! :D :!: :D :D :D :D Én így csinálom. :lol: :lol: Amit meg lehet oldani, az nem probléma. Max. egy minimális ideig idegesítem magam rajta, amíg erre rá nem jövök újra. :lol: :lol:

KépKép
benó

Nem küldtem el a képeket, mert a Gy. még nem rakta fel a gépre, lemerült a fényképezőgép. De este felrakjuk.
Figyi, nem hiszünk a csodákban, oké, de lehet, hogy mégsem kell lombik, lehet, hogy mégis feltornázzák. Azért minden illúziódat ne törd össze. "Az ember élje az életét, s bolondos álmait ne maga tépje szét."
E-mailben nem jó. Szedd össze magad és hívd fel őket. (Ha nincs ott senki a közeledben, akkor bénázhatsz kedvedre. Én is rettenetesen szoktam bénázni.)

KépKép
benó

Szilvi,ne légy elkeseredve! Nektek már rájöttek a bibire, nem vaktában tapogatóztok,mint mi. És sokkal fiatalabbak vagytok. Volt egy kolléganóm,akik 8 évig jártak orvoshoz. Azt mondták nekik, hogy nem lehet gyerekük. És láss csodát, va egy kb. 10 éves fiuk.

Kép
flóra 11

Miért nem jó az e-mail?? :shock: :shock: Direkt Ők adták meg, nézd meg a honlapukon! :shock:
Most tényleg nem jó emilben? :shock: :roll: :shock: :roll:

Kép
szilzi

Szerintem meg Szilvi ne várj holnapig a telefonnal. Igenis írj nekik még maés holnap telefonálj is. Írj, ha van kedved,mert holnapra még meggondolod magad. Meg tudod, a szó elszáll, az Írás megmarad. Én is olvastam,hogy lehet neten keresztül is.

Kép
flóra 11

Oké, írd le e-mailben, én csak arra gondoltam, hogy mire arra válaszolnak stb., de első körben jó lesz az is, oké, oké.

Most megyünk anyuékhoz, puszi nektek! :D

KépKép
benó

Holnap jó vérvételt neked, nekem meg jó orvost! Addig még talán talizunk.
Mindenkinek puszi, megyünk. :D

KépKép
benó

Írok! Végül is mit veszthetek vele, max azt mondják, hogy várjunk még! Nem?

Kép
szilzi

Jó mulatást Benó! :D

Nem csodálom ám, hogy a Benó lelép a szüleihez, képzeljétek, van egy tök jó medencéjük, meg az egész kert, terasz olyan hangulatos, hogy elsőre isl olyan jó érzés volt ott leülni! :D
Amúgy gyönyörű az egész ház!

Kép
szilzi

Flóra Te otthon vagy ma egész nap? Nem tudsz elmenni valamerre csobbanni? Van strand nálatok?

Annyit beszéltetek a túrós tésztáról, hogy holnap én is azt csinálok! :D

Kép
szilzi

Nem fogják azt mondani,hogy várjatok. Adnak egy időpontot,hogy mikor menjetek el. Ott pedig mindent megbeszéltek. :wink:

Kép
flóra 11

Köszi Flóra!

Én most elmegyek ebédelni, aztán jövök, mert a hétem biztos megint nem sokat tidok jönni! :( Fársztalak kicsit Titeket, jó? :lol: Lőjjetek le, mielőtt teljesen kiborítanálak Titeket! :shock:

Kép
szilzi

Szilvi, van itt strand,egy teljesen új fürdő, egy éve nyitottak. Rengeteg tobogánnal meg csúzdával,medencével meg minden. De még sose voltam ott,pedig itt van kb.200-300m-re tőlünk. A fiaim járnak becsületesen. Én nem megyek bele medencei vízbe. Pár éve az osztállyalúszótanfolyamon voltam. Én intéztem el az egész iskola számára. A testnevelő tanár szeptembertől tudta, hogy májusban úszótanfolyam lesz. Mégis előtte egy héttel jelentette be, hogy ő nem megy bele a vízbe,mert allergiás a klórra. Így kénytelen voltam az osztályomnak én megtartani az egy hetes tanfolyamot. Persze pont akkorra megbetegedtem és 38 fokos lázzal belementem a vízbe. Naponta. Na én olyan hüvelyfertőzést kaptam,hogy egy évig kezelt a doki. mire elmúlt, megint kiújult és ez ment körbe.

Kép
flóra 11

Végül nem is a doki gyógyított ki, mert szerintem a sok kúp meg krém már teljesen felzabálta a hüvelyflórámat, ezért újult ki mindig. Magamnak csináltam egy joghurt kúrát,ettől a flóra szerintem rendeződött. Aztán pedig cickafarkot ittam is és naponta ülőfürdőt vettem belőle meg hüvelyöblÍtést is csináltam, de naponta. Ez teljesen rendbe hozott.

Kép
flóra 11

Szilvi, egyáltalán nem fárasztasz bennünket. Szerintemén a mai nyűgölődésemmel nagyon fárasztó lehettem,de kibírtátok és nem dobtatok ki magatok közül,amiért köszönet és becsüllek is benneteket. :D Azért (is) vagyunk itt egymásnak,hogy szükség esetén kiöntsük a lelkünket egymásnak, mert ez kell. Jót teszünk ezzel magunknak.

Tehát csak nyugisan panaszkodj nekünk, kinek mondanád el. Nálunk jó helyen vannak a dolgok. Úgysem tudjuk továbbadni, kinek magyarázná valaki, hogy egy általa ismeretlen valakivel mi van. :wink:

Kép
flóra 11

Szilvi drága,jó étvágyat. Egyél valami fincsit. Én már ebédeltem közben.

Kép
flóra 11

Tancsu, remélem kipihezed magad színház után és aztán jössz beszámolni, mi volt. :wink: Vagy most anyudéknál ebédeltek?

Kép
flóra 11

Nem is voltál fárasztó!!!!

Megírom a levelet és jövök!

Kép
szilzi

Oksa,én vagyok!

Kép
flóra 11

Közben dicsekszem a fiammal. Ha nem baj.

Eddig a legjobb eredményt a 2x2x2-es kocka kirakásában hozta. Szegénynek a mai napon a vakonkirakás nem jött össze. Még hátra van a 4x4x4 és az 5x5x5 kirakása valahogy 16,45-kor. Azt mondta, hogy ott olyan időket raknak,hogy ő nem kerülhet be a döntőbe, de mondtam neki,hogy lényegtelen. Ez az első ilyen komoly versenye, az a lényeg,hogy hivatalosan is regisztrált időket érjen el és kész. Ezt viszont el is érte. SŐŐŐŐT! A hagyományos 3x3x3-as kocka kirakásában megdöntötte a szlovákiai rekordot, ami eddig valahogy 25mp volt. Ő rakott egy 22mp-set és egy 19mp-set. Tehát mától ő szlovákiai bajnok, Szlovákiában hivatalosan is a legjobb kockás! Hurrrááá!!!! Lányok,sírok örömömben! :lol:

Kép
flóra 11

Megírtam a levelet. Csak egy pár sort, hogy az orvos mit mondott, a korunkat és megkérdeztem, mikor ajánlják, hogy felkeressük Őket. Kíváncsi vagyok mikor válaszolnak....

Ezt én is ismerem, hogy már a víz látványától is fertőzést kapsz! :evil: Nekem is állandóan volt valami bajom, most két éve, hogy példaértékű a citológiám és nincs problémám. De sajnos nekem is volt, hogy másfél évig jártam nőgyógyászhoz! :shock:

Kép
szilzi

Gratulálok!!!!!!!! :D :D :D :D :D Ez nagyon jó!!!! :D :D :D :D Nagyon nagyon ügyes a fia, kedves anyuka! :D :D :D :D

Kép
szilzi

Köszönöm Szilvi! Nagyon aranyos vagy.Úgy örülök! Mindenkinek el akarom mondani és senki nem veszi a telefont. :?

Kép
flóra 11

Mond el nekem mégegyszer én ugyaúgy fogok örülni, mit az előbb!!! :D :D

Kép
szilzi

:D Nagyon jó,ez tetszik! :lol:

Kép
flóra 11

Sziasztok!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi!!!! Megjöttél munkából?

Kép
flóra 11

Szilvi, napok óta furdall a kiváncsiság mi lehet a baja A.nak. Végigolvastam, egy hülye ér ekkora cirkuszt tud csinálni hogy fűti a heréket! Gondolom a melegtől elhalnak. Ha megműtik akkor miért kell hormont szedni, vagy nem is tud termelődni. :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Már ettem is! Szia Flóra!!!!!

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: