Borsika!

nem utálom a tücsköket, csak a természetes megtalálási helyükön legyenek. Azaz a kertben.

Szerintem meg a férjem csak hülyéskedett, hogy elszabadult egy,

hisz nekünk beépített sütőnk/tűzhelyünk van!!! Nincs rés, ahol beugorhatott volna.

Ciripelést se hallok. JA! Pár éve dél Franciaországban nyaraltam a tengerparton és ott meg kabócák voltak.

Fúúúú! Az olyan de olyan romantikus volt, hogy ott ciripelnek.

:D:D
Olyan irigy vagyok minden újdonsült anyucira!!!

:D:D úgy babáznék már!!!

:D:D:D
Heni!
Igen tudom, hogy elég felkapott hely Budakeszi. Egy kolléganőn is ott lakik + még pár ismerős. Nagyon dicsérik.

Hogy mikor lenne aktuális??? Én csak 2009 tavaszán gondolom, mert akkor lesz meg az 5 év, hogy ezt vettük és úgy tudom, hogy ha hamarabb eladnánk, akkor büntetést kéne fizetni.

de a férjem meg már most nyáron költözne.

Nekünk különben újat kellene venni, mert még nem vettük igénybe a SZOC.POL.-t!!!

3 gyerek után azért az csak szép kis summa!
Ti nem rég költöztetek egy új házba. Ugye??? Te írtad, hogy jönnek a munkások és 8-10 hónap alatt felhúzzák a házat. Van különben Budakeszinek JOBB része?
Hogy bírjátok különben azt, hogy bent is és kint is rendben tartsátok a házat??? – amit Tünde is írt.
Bocsi. Biztos írtad, de hol is van a telketek? És még van energiátok oda is menni??? LE a kalappal!
Aprooka!
Az az igazság, hogy én elég ellentmondásos vagyok.

Szeretnék egy VISZONYLAGOS csendet is, de azt is szeretném, ha nagyon közel lenne a nyüzsi is. Én városi lány vagyok és bennem nincs olyan késztetés, hogy „csak ki vidékre a teljes nyugiba!” én olyan nagy nyugit nem akarok!!! Lehet már Budakeszi is túl nyugodt lesz nekem.
Betörés: azért nem mindegy, hogy az ember a 3.-on lakik és így csak a bejárati ajtót kell védenia, vagy körbe az ablakokat, MINDENT. Arról nem is beszélve, hogy sok házba be is látni.

Elnézést! Házügyileg nagyon para vagyok.
Cukipofa!
WOW! Micsoda programok!!!

:D:D el is hiszem hogy tetszett neki.
A ház meg tudom, hogy nagyon jó lenne a lányoknak. Mostanában azért járunk szombatonként Kistarcsára a nevelőmamám anyukájához (ilyenkor kint vannak a szüleim is), mert ott van kert és élvezik a lányok. Tegnap is jót pancsoltak. Ketten kellett lefogjuk Szofit, hogy felöltöztessem. Nem akart hazajönni.
Gabi82!
Csak egy észrevétel!

az én lányaim is folyton kérdezik, hogy „miért?” szerintem ez életkori sajátosság, nem a 2 nyelv teszi.
Szjudy!
Nyugodtabb éjszakákat!!!!