A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Aztán hazajöttünk.Itthon főzés. Gyümileves gyorsan készen volt, de a palacsinta.... Du.3-ig sütögettem. Egész hegy palacsinta lett. De hulla voltam, mire végül asztalhoz is ülhettem.

Kép
flóra 11

Aztán mososgatás,Péterrel becsomagoltunk,majd indultunk a vonatra.Útközben még megvettünk ezt-azt,ami kimaradt. Jó korán kiértünk az állomásra, szerencsére,meg szerencsére kikísértem a fiamat, mert az állomáson informálódtam,mire kiderült, hogy a vonatnak csak az első kupéja megy Pardubicéra,a többit félúton lekapcsolják.

Kép
flóra 11

Sikerült végre beszélnem a fiammal, most van Brünnben. Kb. fél tizenegyre ér Pardubicére. Aggódom,mert egyedül utazikés késő éjjel ér egy vadidegen városba.

Kép
flóra 11

Úgy látom, már nem jön ma senki.

Mindenkinek szép álmokat, jó rádiózást és jó szórakozást, mindenkinek választása szerint.

Benó, köszönjük a képregényt. Mi már szavak nélkül is értjük egymást. :D

Kép
flóra 11

Most hívott a fiam. Szerencsésen megérkezett,eltalált a szálláshelyre is. Már kapott is egy szobát. Hu... most egy kicsit kifújhatom magam. Hát lányok,ez az anyaság. Örökös féltés.

Holnap reggel nyolctól folynak a versenyek, folyamatosan. Drukkoljatok neki, hogy jó eredményeket érjen el! :wink:

Kép
flóra 11

Jó reggelt....:)

Bocsika hogy este már nem jöttem, de majdnem éjfélre értünk haza...:)
Nagyon jól éreztük magunkat mind a két társaságban...:D

A párom kollégáival egy sörözőbe ültünk be és annyit nevettünk, hogy már beton-kemény volt a hasam a sok rázkódástól, meg már a könnyem folyt.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Délutánra elkészült a fényképalbum is a párom számára, már előre meg is kapta az este folyamán és nagyon tetszett neki, nem gondolta volna hogy ezt fogja kapni...:)
Mondta hogy tényleg nagyon egyedi, megismételhetetlen és neki szóló......:D

Szóltam a bnőmnek hogy majd cd-n is kérem a képeket....:)

Szerintem is fantasztikusan jó lett, de majd megmutatom nektek is ha megkapom...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Gyorsan visszaolvastam...:)

Flóra:a fiadnak megy ma a drukk!!!!!!!!!!

Benó és Szilzi:majd kérjük az élménybeszámolókat!!!!!!!!!!!

Zsuzska:kitartás a munkában, már csak 2 nap.... :wink:

Timi:remélem leszel a hétvégén, mert valahogy mindig mennünk kell vagy neked vagy nekem és jó lenne már babázni egy kicsit..... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Most megyek gyorsan elmosogatok, aztán reggelizünk és indulunk anyáékhoz, meg a Lidl-be vásárolni...:)
Délután benézek....

Cupp... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Látom senki nem járt még ma erre...:(

Letudtuk anyáékat, meg a vásárlást és a karfiolom már fő a gázon...:D

Délután alvás lesz, mert este a szinházat nem fogom birni.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Na átnézem az újságokat, aztán irány a konyha....

Majd még visszanézek....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Helló lányok!

Én is benéztem,de látom Tancsu tartja ma a frontot egyedül.

Reggel a párom elment munkába,ma is dolizik szegény. Én visszaaludtam. Reggel a szomszéd kutyája ébresztett olyan vadul ugatott kint.

Kép
flóra 11

Aztán átjött a szomszédcsaj, a 37-dik hétben van,de nagyon leesett a hasa, szerintem nemsokára megszül. Hozott egy pólyahuzatot, hogy varrjak neki bele valamiből betétet,mert azt akarja vinni magával kórházba. Már nálunk sem adnak semmit sem a babának,sem a mamának,amit adnak,az is hasznavehetetlen. Két nagy utazótáskával vonul be. Őrület. Amikor én szültem,még mindent adtak. Én egy pici szatyorral mentem szülni, ebben volt némi alsóneműm,piperecikkek, betétek,evőeszköz,pohár,papucs. Kész. Mást nem vittem. Akkor nem is engedték,hogy otthonról bevitt hálóingben légy vagy a babaára valami otthoni holmit adj.

Kép
flóra 11

Mikor elment a csaj, akkor irány a temető,megöntöztem. Onnan mentem a piacra, bevásároltam zöldségből.Találkoztam az anyámmal, :twisted: . Ment a keresztanyámhoz, aki a piac mellett lakik, nagyon hívott, hogy menjek én is, így aztán mentem vele. Gondoltam, ha van ott egy harmadik személy, akkor nem fog velem kiabálni és legalább megúszom a látogatást is, mert először magához hívott, hogy délután menjek el. Persze megint dolgozni kellett volna nála. Így most letudtam mindkettőnél a látogatást egyszerre. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.07.12 12:08-kor.

Kép
flóra 11

Most itthon vagyok, mosógép megy én pedig főzök. Petrezselymes krumpli és rántott cukkini lesz ma. Gyümileves maradt tegnaptól.

Kép
flóra 11

Telefonált a Peti is, vakonkirakás már volt, sikerült kiraknia. :D Ma még indul két számban, a2x2x2-es kocka kirakásában és még nem is tudom miben. A többi versenyszám holnap lesz.

Kép
flóra 11

sziasztok

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

olyan szomorú vagyok :( , szegény párocskám halálra dolgozza magát.
egész héten 6-kor kel és leghamarabb 21-kor jön haza. :evil:
tegnap hajnali 2-kor jött haza :evil: , de fél 8-kor kelt, mert ma is dolgoznak és csak valamikor este jön haza. :cry:
de ez még mind semmi, mert HOLNAP is dolgozik!!!!!
:cry: :cry: :evil: :evil: úgy sajnálom szegénykémet :cry:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

hát, ha nem jön senki, akkor én is lelépek.
majd késöbb visszanézek

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Na megint bekukk egy kicsit...

Kirántottam a karfiolt, megsütöttem a citromos muffint, megebédeltünk és el is mosogattam, elpakoltam....

Benó:köszik a areceptet,isteni volt a süti, tettem bele étcsoki darabokat is... :wink:
Már egy fél tepsivel el is fogyott :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Megyek mert aludnom kéne..... fél8-kor meg indulunk a szinházba...

Lehet ma már nem jövök, de holnap itthon leszek, akkor jövök majd...

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Lányok, itt vagyok megint. Kiteregettem, megfőztem,megebédeltünk,még mosogatnom kell majd, de most pihizek kicsit. Délután megvarroma szomszédlánynak a pólyát.

Kép
flóra 11

Benó,Szilvi,nagyon hallgattok mindketten. Élménybeszámoló? 8)

Kép
flóra 11

Jelentem aludtam majdnem 2 órát...:)

Most kezdhetek vasalni, készülődni az estére...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na menek is, majd holnap jövök és elmesélem milyen volt.....cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok!

Boccs Flóra!!!!!!!! A táskám mélyén volt a telefon ma reggel vettem észre! :oops: :oops:
Az emailemre nem jött semmi!!

Tancsu jó szórakozást a színházban!

Timi sajnos idióta volt aki kitalálta a pénzkeresést! De talán ha megszületik Sanyika akkor többet otthonlesz!

Szilvi Benó éltek még!??

Kép
muzsuzska

Cupp Zsuzska...:)

Látom túléltél még egy napot a munkahelyeden...csak igy tovább... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra...

Nekem sem jött meg az emilemre amit tegnap küldtél...:(:(:(

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu privi!

Kép
muzsuzska

Már válaszoltam is... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Találtam szoptatós melltartót egy netes katalógusban! 1799Ft

www.bonprix.hu

Kép
muzsuzska

Az nem rossz ár, bár én olcsóbban vettem....
Viszont c-kosár felett már nem lehet az olcsó kinait kapni, csak a márkásat, az meg 3-4 ezer forint...

Kép

Kép[/
tancsu

Most nézem ezt a katalógust nagyon jó cuccok vannak benne! Nem is drága! Vagyis az árakhoz képest !

Kép
muzsuzska

Közben kivasaltam, viszont enyém a fürdőszoba igy bevetem magam, a párom meg jön a géphez...:)

Holnap talizunk...

Sziasztok....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Hellóka! Van még valaki?

Kép
flóra 11

Zsuzsi,nem történt semmi, majdcsak talizunk egyszer. :wink:

Kép
flóra 11

Nem tudom,mi a fene van a levelező programommal. Szerintem valami nincs jól beállítva, mert szerintem csak kiírja,hogy elküldte,de nem küld semmit. Csak lefagyasztja a gépemet. Ezért nem is próbálkozom vele. Zsuzsi,a visszajelzéseket sem kaptad meg tőlem? Most már érdekel. Este szétküldtem mindenkinek a videót,órákig ezzel vacakoltam olyan lassú volt a gép,aztán meg semmi. Valami bizti rossz,de most nincs időm ezzel szarakodni,bocs. Majd holnap megnézem.

Kép
flóra 11

szia Flóra!
Csak azt kaptam megtőled hogy visszaigazoltad az én levelem!
Itt vagyok ! Most megyek kajálni és még főznőm is kell töltöttpaprikát holnapra.
Flóra nézd meg a katalógust amit küldtem felül!

Kép
muzsuzska

Átadom a gépet páromnak!

Kép
muzsuzska

Köszi Zsuzsi. Aranyos vagy. Ez a katalógus tényleg jó. Valamikor rendelteltem tőlük, aztán egy ideig küldtek mindig katalógust,aztán abbahagyták.Én meg meg is feledkeztem róluk. Örülök,hogy ráakadtál a neten,így tudom nézegetni. Jó áraik vannak igazán, elfogadhatóak. :D

Kép
flóra 11

Csilisbabot főztem.A tegnapesti tv2 hal a tortán című műsor után párom megjegyezte hogy milyen guszta a harcsapörkölt túróstésztával. Na erre kitaláltam hogy hazafelé a pennyben veszek egy harcsát és túróstészta lesz. már a belem is felkészítettem, erre kiderült hogy a héten akciós volt a harcsa, de nem is láttak mert nem kaptak! Ezért lett bab. Holnapra fől a töltöttpaprika, majd lehűtőm hideg vizben hogy gyorsan be tudjam tenni a hűtőbe.

Kép
muzsuzska

Flóra, nem fogod elhinni, de ma reggel fél 4 kor arra ébredtünk fel hogy nyűszít egyí kutya az ablak alatt, aztán ugat és vogyít a holdra vagy mit tudom én kire.
Elhatároztam hogy beszerzünk egy csúzlit!
Vettünk egy dinnyét a pennybe, kérdem párom bizti hogy jó lesz,erre mondja hjogy ha másra nem kutyát dobálni biztos!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

A vogyít az vonyít akart lenni!

Kép
muzsuzska

Tancsu kipucolkodott, kirittyentette magát most színházol, remélem tetszik majd Gergőnek is!

Hol vannak lánykáink???????????

Kép
muzsuzska

Ja és meleg van!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi! Teregettem. Állandóan kerülgetjük egymást!

Kép
flóra 11

Te Zsuzsi. Nekünk valahol biztos összekapcsolódik a karmánk.Ennyi hasonlatosság véletlenül nics. Én már csak hangosan nevetek ezeken a közös dolgainkon. Egyébként, csak margóra: holnapra nekem is a hűtőben a töltöttpaprika. :lol:

Kép
flóra 11

Tegnap összevarrtam az autóba az anyósülés felső részét, a támláját. Most az ülőkéjét varrom. Remélem aztán már beszereli a Flórián. Marad még a hátsó ülés. Télen nem bírt kiszáradni, ezért teljesen szét kellet szednünk az üléseket, lefejtettük róla a huzatot is. Ezeket varrom most vissza. Hát elég macerás munka.

Kép
flóra 11

Helló, csajszik! :D :D :D :D
Itten vagyok!!! :D :D :D :D

KépKép
benó

Na végre! :D

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: