A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Hú, már csak három hét! :shock: :D

Na, megyek vissza pihizni, aztán sütök valami sütit. Meg megpróbálok kocsit keríteni, hátha lesz Levi babának járgánya a hétvégén.

Most már nagyon nem akarok és nincs is sok erőm mindenfelé nézelődni.

Jók legyetek!
Újabb szüléshullám? Vagy majd a hétfői hidegfronttal? :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti, bkocsit nézd meg a neten! vatera.hu, meg babaszoba.hu. Mélykocsit lépcsőn cipelni REMÉNYTELEN. Kb. a kétfunkciósok között kéne keresgélni. Van a peregonak egy nagyon klassz, azt hiszem pramette: http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=184376 (régi a hirdetés, de a lényeg benne van).

Mellszívót sem érdemes sztem újat venni, úgyis sterilizálod, és ált senki nem használja hosszan. Én az aventre esküszöm, bár volt medelából motoros, de akkor tejtesó is volt. :lol: A 6000res kézi bármilyen lehet.... Én nem kockáztatnék,m annyiért már van avent: http://www.vatera.hu/avent_isis_mellszivo_77596415.html vízkő ellen meg citromsav vagy ecet.

A csajokkal meg ne törődj, de így a végén egyszerűen mimóza az ember lánya. esetleg hazacuccolhattak volna helyetted....

Dodo, nagyon helyes a lányka, és Kike fia is. Kike, relax. A munka megvár, az tuti.

potyka

Kike! Hogy mennyit kerekedett Domi baba! Nagyon aranyos!

Dodó! Laurát is mintha kicserélték volna! Mennyit változnak napról napra! Szép nagy szemei vannak!

tényleg minden baba olyan aranyos ebben a topicban!

Kriszti! Ne is törődj másokkal, hogy mit gondolnak. Engem az akasztott ki, hogy kb két hetesen amikor sétáltunk, mindenki hüledezett, hogy én már így talpon vagyok és vigyázzak magamra, mert később visszaüt, meg ilyenek. Van aki még most is meresztgeti a szemét, amikor meglátnak. Hát én nem tudnám itthon tölteni azt a hat hetet a négy fal között fekve. Szerintem mindenki érzi azt, hogy mit bír megcsinálni és mit nem. De azért Kike, neked még tényleg kéne pihenni!

Kép
szly27

Ja és én is Avent mellszívót vettem 5000-ért használtan. Újonnan én sem venném meg, mert drága, de nagyon nagyon jó. Én Rolival mindig kínlódtam a fejéssel, volt hogy a mellszívóval nem is tudtam már fejni, csak kézel. Na most ha már kézzel sem bírok, az Aventtel még akkor is lehet! Én is erre esküszöm és még nagyon sokan rajtam kívül!
Kriszti! Szerintem ilyet vegyél!

Kép
szly27

Mellszívóról annyit, hogy nekem is Avent van, én használtan kaptam, szerintem is nagyon jó!
Zsuzsival Medela kézi volt, az is jó volt, az Avent annyival jobb, hogy lehet egy kézzel is használni.

Egyébként nekem rengeteg tejem van, és már megint attól szenvedek, hogy túl nagy és nehéz a mellem, és nem tudok szoptatni. Az sem jó, ha ilyen sok van, ha nem fejek fáj, a szoptatás kész kínszenvedés, mert mindig kiesik a mellbimbóm a szájából, olyan nagy. :oops: És ma is kiöntöttem egy csomó tejet. :(

Kép

Kép
Kép
patr

SOS! Lányok, szerintetek kivihetem Zsoltit a kertbe, babakocsiban?

Kép
Kép
patr

szly!
Igen, már most teljesen máshogy néz ki! :) olyan furcsa...

patr!
nem csinálsz uj vonalzót?? De amugy ha ennyi tejed van, akkor miért nem adod le??

Nekem is nagyon soka van (csak itt szerintem nem is divat leadni...meg nem is kérdeztünk még utána). Nekem is előtte egy keveset le kell fejnem belőle, hogy egyáltalán be tudja kapni, mert olyan kemény! és sokszor várom már hogy ébredjen, és egyen, mert annyira fájnak a melleim! És egyből bőven jóllakik! és mér utána kifejek 20-25-öt.

d.dodó

[quote="terek.krisztina"]E írta:terek.krisztinalindultunk babakocsiügyben. Megnéztünk (volna) két bizományit. Az egyik zárva szombaton is, a másik elköltözött. Megnéztünk két boltot.
Apa nagyon a mélykocsival van. .
Kriszti, küldtem neked még reggel privát üzenetet.

Zsu
nazsu

Patr, persze hogy kiviheted, de cska árnyékba. És figyeld, nehogy túlmelegedjen. És nekem hasonló néz ki az előzőek ismeretében szoptatásnál, ált ha előtte kicist kifejsz, könnyebb az akció.
Tényleg, aki már túl van rajta, mondjátok, hogy nem kínlódtok annyira ebben a hőgutában. Valahogy nagyon furán érzem magam, gondolom a vérnyomásom is inkább alacsonyabb...

Anyjuk, örülök, hogy előkerültél, rmeélem nem lesz semmi gond. És ügye vagy a hazamenetellel, nem nagyon kedvelik az ilyen partizánakciókat....

potyka

Potya, köszi, közben kinn voltam a kertben, nagyon feltámadt a szél viszont tűz a nap, azt hiszem várok holnapig. Csak a maradék három gyerek meg kinn van a medencében, jó lett volna kimenni hozzájuk.

Fejek én előtte, utána, már tele a hűtő, pedig nem szeretnék fejni, mert hivatalosan nem szeretnék leadni tejet. Ha valakinek kéne, csak úgy, akkor nagyon szívesen, anno az öcséméknek adtam.

Dodó, én az előző szopi után 160-at fejtem le!

Potyka, egyébként nekem a szülés óta még egyszer sem volt melegem, most is mindenki szenved körülöttem, hogy milyen meleg van, nekem meg semmi bajom.

Kép
Kép
patr

Dóri, egyébként csinálok majd új vonalzót, csak ugye tegnap jöttünk haza, ma már jöttek Szabolcs gyerekei, négy gyerekkel meg azért nem olyan egyszerű!
Persze Potyka tudna mesélni, gondolom. :lol:

Kép
Kép
patr

Kriszti!
Sztem azért pityeregted el magad, mert már tele volt a hócipőd! + még a meleg is rátehetett.

Patti!
Zsuzska nagyon édes Zsolti Manóval!

Anyjuk!
Örülök, hogy jelentkeztél. Remélem minél hamarabb kibújik a bébi és nem kell bent maradnod.

Dodó!
Picurkád nagyon édes!!!!
20150601134430

Kriszti!

babakocsi:
http://www.nikicabababolt.hu/
nekem a lengyel van, mózessal együtt 38.500 :wink:

nagyon f@sz@ :lol:

Kép
kimma

hu , most aztan mar kelloen rossz olvasni ezt a topikot:(
Mindenki babazik, ugyeskedik, tanulgat....
A korhazban is ez volt a legszornyubb, a mi szobankban ugyan csak kismamik voltak de szemben mar babas szoba melettunk meg a szulo szoba. es en mindig orjongtem, hogy miert szul meg mindenki csak en nem.
Mar a t..kom ki van! De tenyleg! Semmi fizikai panaszom nincs, meg a labdagadas is elmult, csak hat ott van bennem a kisordog, mi van ha megis szivarog a magzatviz, mi van ha megis toxemia....es persze mar nem birok varni, mikor bujik mar ki.

Viki: Koszi! Teged jo olvasni, Te meg tudod mi a varakozas, sot szegenyke...ebben a melegben fekvessel.....kitartas! En mar csak tudom mekkora szukseg van ra!

Minden praktika erdekel mivel lehet kicsalni a babyt! ( babakoktel kizarva, azt nem merem)

Dori: tenyleg nagyon sokat valtozott Laura, tokre mas mint hetfon! de iszonyat cuki!

Es minden latott baba nagyon edes!

Patricia: Rad aztan ezerrel irigy vagyok! Nem eleg hogy megeloztel, mar otthon vagytok, es gyonyoruseges a fiad! Nem er!!!!!!!!!!

Komolyan mar neha annyira elcsuggedek, hogy miert van ez hogy nem eleg, hogy az egesz terhessegem olyan vacakra sikerult, sok fajdalommal, felelemmel, es akkor meg az utolso hetek is errol szolnak, sot egyre tobb utolso het van!
Nem tudom mar azt sem hiszem el, hogy a baby tenyleg jol van.
Rettegek, es mindent megadnek hogy lassam hogy jol van!Na meg hogy en is tuleletem a szulest!
Ah nagyon nehez ez, es mar napok ota csak bogok, es mi lesz meg ezutan!

Bocsesz hog yrontom itt a levegot!
Vendég

Anyjuk!
Ne emészd magad! Mert ha csak a nega gondolatok törnek rád még rosszabb lesz. Irgum a burgum! Annácskának nyugira és egy stresszementes anyura van szüksége!!!! Beszélj a Picihez, hogy jöjjön ki ügyesen!

Figyu!
Jön a lehűlés és lehet, hogy a front meghozza a picikéteket is! Próbálj kicsit lépcsőzni, és apát is vesd be, ha tudod.

Végül pedig ott a palacsintázás, ami már bejött pár emberkének!
20150601134430

Hancurozas megvolt, lepcsozes alap, a korhazba is direkt soha nem lifteztem, a lehulesben meg en is bizom, palacsinta.....talan sutok, bar eleg sokat ettem az elmult hetekben, es megsem semmi.
Igazibol meg kedd reggelig "nyugodt" maradok, viszont akkor tuti ujra benn fognak....
Beszelunk mi hozza folyamatosan, de hat, annyira nagyon frankon elvan! Meg hajnalban fel hatkor is kepes par perc alatt olyant produkalni a ctg-n hogy nem sok ido utan levesznek a geprol:) Ugyes lany o, csak epp nincs kedve megcsodalni ezt a vilagot....

Ja es epp hogy 3 kg folott van, feje nem nagyobb 10cm-nel:) ennek nagyon orulok, igy tan tan ki tud bujni termeszetes uton is.....de ez mar reszlet kerdes, csak bujjon ki, es legyen egeszseges!

Annyi gyonyru csecsemot lattam!
Na meg azert nahany nem tul pozitiv kimnetelu szulest, viszont csomo tok gyors szulest:)
es amire jo volt benn lenni hogy most mar tudom nem csak legenda milyen fantasztikusak a szulesznok az osztalyon. Tenyleg egyik kedvesebb mint a masik, es ez nagyon jo!
Sajna a csecsemosokre mar inkabb van panasz, ezert lehet nem is megyek a ketagyasba, hogy legalabb masik anyuka segitsen ha mar ok nem...
Dokik? hat roluk vegyes kep alakult ki bennem...van a jachtos tipus- arany ora, csoki barna bor, jo kulso, de felfujt holyag-, van a mindenki kedvence felkapott macho, es vannak a verprofi csunyak:) JA es van 3 no.
Szoval annyira nem jarhatok rosszul mert tudasilag mind nagyon oksa, es jo volt mert csomo lannyal taliztam aki szinten ugyeletesnel fog szulni, vagy szult, es tiszta normalis ellatasban reszesult.
Es, ami nem elhanyagolhato, a kaja UNDORITO!
Szerintem a 2 nap alatt 2 kgot fogytam. Mert ferjemmel meg nem hozattam csak gyumolcsot mondvan ugyis hazaengednek...
Vendég

Anyjuk tényleg ne görcsölj!
Nemsokára neked is lesz egy gyönyörű lányod, és minden rendben lesz, hidd el!

Fiacskám két Kép a kanapén!

Kép
Kép
patr

Azt akartam írni, hogy két órája alszik a kanapén!

Kép
Kép
patr

Hihetetlen szep ez a kisfiu!
NA majd Annankkal lecsapunk ra :wink:
Vendég

Anyjuk, próbálj megnyugodni, kicist úgy tűnik, keresed a bajt. Nyugi, nem lesz semmi gond. Pihenj. Én mit nem adnék néhány óra magányért, vagy háztartásmentes napokért... A hasam körben 128 cm... Meélsjem még? És a melegfront lever a lábamról. De nem vagyok hajlandó bepörögni, na meg persze nem is tehetem meg.

potyka

Kata, kérdésedre válaszolva jól vagyunk alapvetően, csak nálam is beindult a paramami, tegnap a gyermek hüvelyfolyásán aggódtam, ma a tejelválasztáson, meg hogy elég lesz-e a folyadék az én óriásbabámnak. Nekem igazából csak ma indult be a tejcsi, de nem mérem Adél minden étkezését mert a férjem nem engedi :), csak egy meztelen súlyt egyszer egy nap. Így azt tudom hogy biztosan eszik mert büfizik és már olyan is volt hogy bukott belőle. Lefejni szoptatás után ma 3x fejtem, az kicsit több mint 20 ml. Szóval azért nem olyan sok. Mondjuk tényleg ma indult be sürgetni nem akarom. Azt gondolom Adél azért annyisra nem lehet éhes, ha éjjel csak 2x kelt...
Mondjuk széklete tegnap reggel volt a kórházban utoljára...

És nálunk is csomó látogató, napközben meg nem megy az alvás...

De alapvetően nagyon jól vagyunk, teljesen oda- meg vissza ettől a lánytól...

Kép
andkata

En nem keresem a bajt, hanem jon magatol:(
En a 32ik hettol olyan csucsszuoerul ereztem magam, ere mult hetn megindult velunk a lavina, es nem indig erzem azt hogy biztonsagban vagyunk!
Es erthetelenul allok a szerdai roham folott, meg a feherje folott, hisz mindvegig nem volt toxemiam, es nem ertem ha meg van, es az nem jo mi a francra varnak....na szoval e miatt varom a lanyk akinn legyen!
Nekem a hasam a korhazba csak 98cmnek mertek :shock: A kilot es magassagot nem ertek, amit mondtam elhittek.En csak remelni tudom, hogy tudjak mi a dolguk es jol latjak mi a szitu....LAnyka eleg kicsi, de azt mondtak aranyosan kicsi( bar 4 hat alatt csak fel kilot hizott), aramlas jo, lepeny 3ik fokon erett...en mar megprobalok nem gondolkodni, csak sokszor nem megy....
Vendég

Lemondtuk a jövő heti kórházat, hétfőn hazahozzuk Eliotot!
Tegnap nagyon sokat beszélgettünk a férjemmel, hogy mit is csináljunk. Az az igazság, hogy még az I-es nőin megvizsgálta egy fejlődésneurológus, akinek pont ez az agyi probléma a szakterülete, és ő azt mondta, hogy semmilyen idegrendszeri károsodást nem lát, és most a gyerek egy éves koráig szerinte nem kell foglalkoznunk a dologgal. És amikor a tegnapi doki felvetette a margitot, akkor hallottuk a beszélgetést, és szó szerint az hangzott el, hogy van egy corpus callosum hiányos gyerekem, kéritek? Na most ez eleve nem túl meggyőző, hiszen nem azért vetette fel a dolgot, mert valamit lát. És különbenis én tegnap este már totál kikészültem, és úgy éreztem, hogy ez most nem fér bele az energiatartalékaimba. Úgyhogy ma reggel a férjem felhívta a dokit, és elmondta neki, hogy nekünk ez most nem fog menni, meg hogy a kis feleségének szüksége van már egy kis nyugira a bébivel, stb. Nem engedte, hogy a kicsi fiát tovább kórházazzák! :) (Benn a nővérnek is mondta, és annyira édes volt, amikor azt mondta, hogy most arra van szükségünk, hogy végre egy kicsit babázhassunk...) Igazából az a neurológus visszajön szabiról augusztus elején, és majd hozzá elvisszük. És ha ő is úgy látja majd akkor, hogy mégis kell ez az egy hetes procedúra, akkor belevágunk, de így nem. Úgyhogy most attól vagyok beszarva, hogy hétfőn már itthon lesz a kisbéka és annak ellenére, hogy napok óta én etethetem és eddig minden jól ment, nagyon félek hogy félrenyel vagy valami. Amúgy semmi más részétől nem tartok a dolognak, de ez egy hangyányit megrémít...
De a lényeg, hogy már csak kettőt kell aludnunk nélküle!!!
Tej kérdés... Annyira nekem sincs sok, de most 80 az adagja, és nekem 110 körül sikerül fejni, tehát amennyi kell, van. Remélem, hogy majd ez rendesen nő ahogy nő az adagja. :)
Most azt hiszem ennyi, csak el akartam mesélni. Remélem, hogy jó döntést hoztunk. :)
Mindjárt visszanézem a mai képeket, és lehet, hogy teszek fel valamit.

KépKép
muffin

csajok kinek van tapasztalata a sns szoptanit készülékröl??????
SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!Ű

VEGYEK VAGY NE??????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Kép Kép

KépKép
muffin

ronix, ha van elég tejed, akkor szerintem egy próbát megér. Nekünk is javasolták, de én nem fogok kísérletezni, most bejött a habermann és maradok annál. De nálad lehet, hogy eredményre vezet.

KépKép
muffin

muffin

drága vagy köszi
de épp azért kérdem szerintem nics elég tejem

aranyosak vagytok a kicsi eliottal

Képimg][/url]
Kép
ronix

igazából annak az a lényege, hogy a gyereket segítse a szopás megtanulásában, úgyhogy a tejcsi gondon sajna nem segít... Ha esetleg mégis amiatt nincs tej, mert ő nem jól szopizik, akkor érdemes elkezdened fejni, hogy azzal felturbózd a tejtermelést, és akkor esetleg tudod ezt használni arra, hogy megtanuljon szépen enni és akkor azzal turbózod tovább a tejet... Érted, ugye? :)

KépKép
muffin

Ronix, higgy magadban, zárd be az ajtót, és sztem lesz tejed. És fejni ilyen esteben tényleg érdemes. Szoptanít másra van kitalálva, amennyire én értek hozzá.

Akata, Te kérdezted a folyást, én meg elfeledtem, de volt, sőt sűrű volt, azt mondták, hormonális. És elég lesz Adélnak, mert ha nem elég, jelzi. :lol: Mármint a folyadék. Nehogy táblázatot csinálj!!!!

Muffin, reggel ezért akartalak hívni, de nem mertem, mert nem szívesen mondok ennyire radikálisat, de uerre a kivizsgálásra nem adtam a gyereket. Minden elemét megcsinálja Neked ambulánosn a doki, akinek a számát elküldtem. És próbálj arra gondolni, hogy csúcsszuperül fog minden menni otthon, ne "hívd be" a félrenyelést. Drukkok. Szép baba Eliot, és hogy bújik!!!

Anyjuk sztem annak a leve, hogy nincs saját orvosod. Én elhiszem, hogy mind rendesek, meg minden , de vhogy senkihez nem tartozol, így magadnak kell az érdekeidet képviselned. Remélem szerencsésen jössz ki mindenből. A baba hízása stb. odabent az meg sima statisztika, azon ne parázz. Nyugi, nyugi.

potyka

Muffin Drága!!!

Hajrá, hajrá, hajrá!!!

Kép
andkata

Jajj Muffin! Én annyira örülök, hogy hétfőn már mentek haza! Nagyon tündérek vagytok a képen! Menni fog minden, úgy mint a kórházban. Meg tudjátok csinálni, jó lesz az, meglátod!

Kaptam hordozókendőt!!!! Olyan boldog vagyok. Csak még nem tudtam kipróbálni, de holnap az is meg lesz. :D Akkor mehetek nyugodtan, Vikit már nem kell fogni. Annyira fáj már a derekam a hátam. De én szeretném, ha az ölemben lenne, ha arra van szüksége és ott nyugszik meg. Annyi sokat tanakodtam azon, hogy jól teszem-e, de nem tudok mást csinálni, én is akkor vagyok nyugodt, ha az én pici lányom elkezd sírni én felveszem. Olvastam a neten egy cikket, és nagyon megfogott. Ha érdekel nézzétek meg, én a leírtak szerint fogom csinálni.

http://www.anyalettem.hu/sir-a-baba--cikk

Na megyek aludni, hátha sikerül.

sz.andi

Sziasztok!
Tegnap felavatott a kicsi Fiam-lekakált :lol: ,ma reggel meg lepisilt.Tegap este fürdetés előtt a Vercsit is lepisilte. :lol:

Tegnap Nővérem olyan szép saját készítésű tortát hozozz a Picuri születése alkalmából,hogy csuda,és olyan finom is volt.Csináltunk képeket,majd hotzom. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Nem tudom szabad-e nospát bevenni,de ma reggel olyan hasgörcsöm volt hogy fel sem bírtam kelni-vettem be kettőt.Apa hozta oda nekem az ágyba.

Ja,nem is írtam hogy este két óránként evett Domi baba,és közben szépen aludt,Anyával együtt :D Persze a kiságyában,csak végre én is tudtam aludni. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, az az utófájás... És tán arra utal, így a harmadiknál, hogy kicsit vegyél vissza. Még enm húzódott vissza rendesen a méhed sem. Régen csak most jöhettél volna ki a kórházból!!! Igazán nem akarok belepofázni a dolgaidba, de légy kicsit óvatos!!! A nospa csak elnyom egy testi jelet. (mivel kétóránként evett, logikusan termelődik az összehúzó hormon, az oxy).

potyka

Potyka:nem veszem belepofázásnak,köszi a tanácsot,megpróbálok visszavenni a tempóból egy kissé. :) :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!
Nekünk tűrhető volt az éjszaka. fél 12-körül kelt, és evett, utána csak 3-kor kelt. de a 3-as kelésnél valahogy nem volt elég tej neki, azaz nem volt elég egy cici, igy mind a kettőt kinyammogta. Közben meg küzdött, hogy tudjon kakilni! Nem tudom mit ehettem, ami bántja a pociját. De most csináltam magamnak egy nagy adag ánizs teát, azt iszom, hátha az rajta is segít!

kike!
Tényleg nem szabad tulvállalni magad...ha van rá lehetőség, akkor ne szégyenlj segítséget kérni...már egy óra plusz pihi is sokat segít!

Muffin!
Biztosan nagyon jól döntöttetek, hogy hazaviszitek hétfőn Eliotot!
És jók a képek! Mosolyogsz a képen! ;) És ez olyan jó! És a kis Eliot pedig nagyon formás baba!

d.dodó

Hahó, anyatársak!!!
Jó reggelt!

Anyjuk, csakhogy megkerültél, már nem tudtuk, miafenevan. Hát lehetett volna babahír is, de sebíj. Borzasztó, hogy nem ment ki a mentő (miért is nem ment ki??? :shock: ) és még nektek kellett taxizni a kórházba. De jó, hogy már rendben vagy, és az istenért, ne bőgj már azon, hogy mikor szülsz, hát mindjárt!!!!! Maholnap!!!! Heverj a kanapén vagy hajtogass babaruhát vagy bármi. Vagy gyere már át takarítani hozzánk, mert ez sosem jön már nekem össze 8)

Muffin, de jó, holnap megy haza Eliot! Micsoda mondat, amit fél füllel meghallottatok, ez elképesztő - én ezeken annyira ki birok borulni... jól döntöttetek, nem lesz semmi gond, és Eliotnak nagyon jó lesz a saját otthonában!!! És tündériek vagytok a képeken, nagyon édes Eliot!

Kike :shock:
majd írd meg, mi mindent csinálsz, amikor visszaveszel a tempóból. És mi mindent nem csinálsz meg. :roll:
Még jó, hogy este legalább aludtál a kicsivel valamennyit 8)

KépKép
szkagi

Híreket hoztam: Tappancs üzenete: A szülőszobán vagyok és gyerek nélkül már nem jövök ki!

A további híreket még várom de ha lesznek azonnal írok Nektek! :wink:

Dodó! Laura egy tündér!

Muffin! Eliot nagyon aranyos és tényleg igazán formás! Drukkolok Nektek, hogy minden rendben legyen! Ne idegeskedj biztosan minden rendben lesz otthon is! Drukk Nektek!
Vendég

Köszi a tesós tanácsokat mindenkinek,
a kórházi látogatással dilemmázom főleg. Az altatást itthon úgyis tudjuk változtani, ha kell. Terveim szerint a gyerekek egy szobában lesznek (Szonja is belement), és én is ott alszom, amíg kell.
B-terv szerint én alszom a kicsivel, az apja meg Szonjával, hogy ne legyen egyedül, mi meg hárman. Hát majd amelyik beválik.
Már vettünk a kicsinek alvósjátékot, és most Szonja alszik vele (a sajátjai mellett), és majd ő adja oda, ha hazajövünk. Nagyon lelkes, reméelm, majd meg tud tőle válni... hát előre ezt sem tudom kitalálni 8)

Ja, más kérdés: a medencénket leengedtük, mert síkos lett az alja, gondolom, bealgásodott. Aztán kisikáltuk egy kicsit, feltöltöttük, bele egy kis alagölő, de most meg eléggé zavaros a víz. Ez lehet a lesikált alga maradványa? Én arra tippelek. Abban attól még lehet fürdeni, nem? Nem akarjuk megint leereszteni, egyrészt itt a meleg, fürdenénjk, másrészt meg rohadt sok víz kell bele :roll:
Valakinek van ötlete, mi ez?

KépKép
szkagi

Ági, a medencét folyamatosan kezelni kell. És az algát emlékeim szerint ksikálni tökig, különben nem hiszem, hogy eltűnik. Nagy áruházakban van klór, meg alagölő... Különben megbuggyan a víz ebben a melegben.

potyka

Húúú, Tappancs, drukkolok!!!

Jaj, és akartam írni, hogy milyen szép babák vannak ezen az oldalon is!!!

Képzeljétek, tegnap voltunk a cirkuszban, elég jó volt - bár a fakírt meg a késdobálót kihagytam volna :shock: magyaráztam is Szonjának, hogy ez nagyon különleges dolog, csak ezek a bácsik és nénik tudják megcsinálni, mert nagyon veszélyes...
Nade persze hogy a bohócok felhívtak valakit a színpadra, és mivel egy férfiú sem vállalta, a Zoli ment fel :shock: tényleg olyan, mint egy gyerek... na, hát ott is kellett egy kis nyugtatás Szonjának, hogy a papa csak játszik a bohócokkal, és mindjárt visszajön :D

meg utána fürödtünk, pogácsát sütöttünk Szonjával, jó nap volt. Zoli mondta is, hogy nem nagyon tudja elhinni, hogy mindjárt szülök. Kérdeztem, hogy jobb lenne, ha nyögve feküdnék a kanapén két hete??? Így lenne ideális, hogy totál normálisan elvagyok egészen addig, amíg be nem indul a szülés :roll:

Hajnalban kicsit fájt a hasam, de asszem az a fél kiló dinnye, amit vacsira megettem, meg a limonádé amit ittam nem nagyon barátkoztak össze 8) és csak amiatt fájt, mert nem hullámokban jött, hanem csak új fájdogált kicsit.

KépKép
szkagi

Jó reggelt!

Tappancs!

Hajrá hajrá!

Kike!
A házimunka nem szalad el! Megvár! Kérj segítslget a családtól!!!

Muffin!
Örülök, hogy holnap hazamehettek!
20150601134430

Azt olvastam, már ma is lehet vihar meg jégeső estefelé :wink:
Hátha, hátha!
Ma vagy holnap hidegfront, Anyjuk, kitartás!

És hátha én is megszülhetnék :wink:
a jövő héten már biztosan nem fogom így bírni ezt a hasat cipelni, és akkor tényleg nyögve fogok feküdni a kanapén. De mi lesz Szonjával?

Csajok, akartam mesélni (bocs, pofázós reggelem van, ugorjátok át, ha már túl sok belőlem...), hogy a minap karácsonyi dalokat akart hallgatni a lányom, és a Gryllusnak van egy csudaszép lemeze, hát azt hallgattuk. Van benne egy olyan szöveg, hogy "palotába és kunyhóba nagy örömet vigyetek, boldogságos ünnepet"
erre azt mondja az én kicsi lányom, hogy "mama, én is akarok a kistesónak nagy örömet vinni! Mama, megmutatod, hogy kell?"

hát ezeken én annnyira meg bírok hatódni, hogy mostan is pislogok csak

KépKép
szkagi

Potyka, akkor most engedjük le a medencét? Most épp van benne alagölő. És akkor mondjuk hetente tegyünk bele? És utána sikáljuk és eresszük le? Utána az új víz?
Az az igazság, mindezt a férjem intézte, és én kimaradtam ezekből az infókból, ő meg elég lazán kezeli. Gondoltam, hetente leengedhetjük, meg feltölthetjük friss vízzel, de akkor mikor algázzuk ki? A régi vizet kellene, igaz? És utána az új vizet - ha jól sejtem, most már...

de köszi!!!

KépKép
szkagi

Tappancs!
Hajrá!

d.dodó

Na, velem lett tele az oldal, ahelyett hogy babaképeket nézegetnénk :oops:

KépKép
szkagi

Muffin
Minden jol fog menni otthon, biztos!A korhazban is ment, es otthon is menni fog!
Probalj meg ne rettegni a felrenyelestöl, gyakran pont az jön be, amitöl tart az ember - inkabb az ellenkezöjet mondogassatok magatoknak!!!

Tappancs
HAJRAAA!!!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Tappancs!

Hajrá-hajrá!

Szerintetek mikor kellene leányomnak kakilni? Nem úgy tűnik mint aki éhezik, éjjel is aludt egyben 3-4 órát, minden pelenkában van vizelet, pukizik is, de mióta hazajöttünk ( 2 napja) nem volt széklete. A tegnapi súlya egyébként már emelkedett kicsit a tegnapelőttihez képest...
Vicces, gyerekorvos vagyok, de az anyai hormonok elöntötték az agyamat...

Kép
andkata

tappancs!
++++++ remélem hamar babázol.

muffin!
csak a pozitívat!!! minden rendben lesz. ügyesek lesztek. a kórházban is ment. a nehézségeket majd megoldjátok otthon is. 3-asban viszont szerintem szépen menni fog minden. nem zaklatnak titeket, nem tiltanak dolgokat. jót fog tenni mind 3-atok lelki világának és igy még jobban ügyesek lesztek!

anyjuk!
neked is kitartást. már nemsokára babázhatsz te is.
és szerintem igy a vége felé már mindenki igy van vele. már én is elég türelmetlen vagyok. :oops:

habár tegnap reggel mikor elmentünk kocsit mosni már azon gondolkodtunk hogy hazafelé menjünk és várjuk hogy induljunk a kórházba, vagy még menjünk autós talira. nah a tali győzött :D
és semmi baj nem lett. (kaptunk kupát is :D III.hely) jól éreztem magam, habár a medencét látva a szívem szorult.
de helyette masszíroztattam, és igy egy kicsit helyre tettem a lelki válságom :D
az éjszakám egyébként pocsék volt. aludtam 2-3 órákat és egyfolytában azt éreztem, hogy nem vagyok fáradt, neekm ennyi elég volt. már nagyon készülök az éjszakázásra :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

köszi csajok!! :)

agi, ne eresszétek le a izet, mindjárt leírom mit kell csinálni. csak most fél kézzel fejek... :)

KépKép
muffin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: