A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Igen volt gátmetszésem,még kicsit fáj,meg nagyon kijött az aranyerem,az is fáj.majd veszek rá valamit.

Kép
Kép
Kép
kike

Úgy látom kellene új táblit csinálnom :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Azért a házimunkával még óvatosan!
Tényleg...csinálj majd uj vonalzót Dominiknak...

Nekünk ma leesett a köldökcsonk!! :)
És képzeljétek....miután Laura fél mellből jóllakott, még 20-at lefejtem ugyanabból a mellből.. :lol:

d.dodó

Halihó!

Csak gyorsan olvastam elolvastalak benneteket lefekvés előtt.

Kimma - a fájás kezdetétől a következő kezdetéig kel mérni az időt, függetlenül attól hogy meddig tart. Egyébként kb 20-30 mp-esek szoktak lenni, de egyénenként eltérő is lehet! Csak nem azért kérdezted mert fájdogálsz :?: :?: :)

Úgy érzem magam mint Alíz csodaországban: Csak kapkodom a fejem! :lol: Annyira gyönyörűek az új babák! Gratulálok mindenkinek! Örülök hogy szép lassan mindenki hazaköltözik!

Muffin - sajnálom hogy újabb vizsgálatok, hosszú keserves kórházi napok várnak rátok! De hátha legalább letudjátok egy időre és kicsit meg is nyugodhattok aztán! Nem tudok mit mondtani, továbbra is kitartás! Tudom hogy nagyon erős vagy és ki fogod bírni a kisfiad érdekében! ++++++++++

Kike - Te egy szuperhős vagy... pár nappal szülés után vásárlással meg házimunkával foglalkozni... :shock: :shock: hát, mélyen leborulok előtted! Azért csak "ízi rájder"!!!! Ne felejts el pihenni is néha!!!! :wink:

Anyjuk - remélem jól vagy és hamarosan jelentkezel!!!

Bondi - Otira sokat gondoltam ma! Imádkozni nem tudok, de küldöm neki a + energiát ezerrel! :) Nagyon várom a (JÓ)híreket felőle!

Ami - most jutott eszembe hogy elfelejtettem megkérdezni az espumisant nektek! :oops: Amúgyis ilyen napom van ma, mindent elfelejtek... :? De gondolom azóta már bőven volt időd utánajárni. Hogy vagytok? Remélem Áron babácskának nem fáj már annyira a pocija! Gyógypuszi neki rá! :wink:

Huhh, írnék még de leborulok a székről ha még egy percig itt maradok!

Jóéjtcuppa mindenkinek! :D
Vendég

- 1 db "olvastam" az első mondaból és mindjárt értelmesebb vagyok. Vagy ha nem is én, de legalább az írásom! :lol: :lol:
Vendég

Na, ma én vagyok a hajnalhozó. :?
Apa fél négykor ért haza! :shock: :evil:
Úgy tettem mint aki alszik, aztán elaludt ő is, azóta kegyetlenül horkol és nem tudok aludni.
Elvileg ma azért maradt itthon, hogy velem is legyen kicsit, gyakorlatilag meg azért hogy ki tudja aludni magát, még boltba sem fog velem jönni.
Meg beszéltünk két helyet, ahol használt babakocsikat lehet venni, hogy megnézzük, de így? :roll: Nem lesz a gyereknek kocsija! :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti, majd lesz. A kórházból haza lehet hozni anélkül is. Érzékenyebb vagy. Elmondtad a párodnak, hogy mi nyomaszt? Az enyém mindig bepörög a szülés előtt, de ugye a tapasztalat segít elkerülni, hogy én is hisztis legyek. Pl. a héten beültek sörözni a cimborájával, így nekem kellett kivinni a gyerekeket uncsitesó szülinapi bulijára... Mondjuk hívtam előtte telefonon, és mondta, hogy óvatosan vezessek :lol: :lol: :lol: , sőt a cimbora is ezt zengte a telefonba. Csak azt tudom mondani, ne szívd mellre, ő is terhes, csak másképp, ráadásul tök mellékszereplő, nem is tudja mit kezdjen magával. Bkocsit meg elemhetsz egyedül is nézni, legfeljebb a lelkére kötöd melyiket vegye, és közben elsóhajtozod, hogy bár drágább, de a zöld kockás mennyivel kényelmesebb lenne, és ő lelkiismerete által vezérelve azt veszi meg Neked.

Andi, Rajtataok elmélekdtem még az este: próbáld meg a csak jót kiemelni a napotokból. Pl. mondhatnád apának, milyen jól alszik mellette a lány,a meg hasonlók. Mert amit ő mondott Neked, abból az érződik, nem tudja mit kellene tennie. A direkt utasítgatást viszont senki nem szereti. A számonkérést pláne nem. Mint a gyerekeknél: csak a JÓKAT. Sztem egy kísérletet megér (és nem egynapos ám, de minimum egy hetes :lol: )

Teo, azt hiszem Te kérdezted, a gyermekágyi folyás nem a gátmetszéssel függ össze, nem a sima szüléssel, hanem a lepény tapadási helyén van egy jó nagy seb, az gyógyul kb. hat hét alatt, és közben menzesz szerű vérzés van. Ha az ember megerőlteti magát, vissza-visszatér, különben ált. enhyül.

Kike, ésszel. Minél többedk szülés, annál inkább ki kellene feküdni... Tudom, hogy lehetetlen, de nagyon vigyázz magadra, belülről regenerálódni kell, különben visszíüt a dolog. (naja, én is pont úgy tervezem, hogy hat hétig hempergek... de azért az elvvel tisztában vagyok :roll: )

Holnap visszatér szülésznőm, drnéni szabiról, úgyhogy lassan szabad a pálya.

Anyjuk? Tappancs? :lol:

potyka

hahó,
reggel van... és mától melegfront!!! Ki szül ma :D ?

Kike, hihetetlenül energikus vagy, és persze, ráér a szüléstörténet! Pihenj, amikor csak tudsz! (kicsit megrémiszt, hogy a hazatérés után rögtön vásárolni is nekiindulsz... remélem, nekem nem kell... én biztos ki leszek nyuvadva)

Dodó, köszi, legalább megpróbáltad utolérni Anyjukot... már én is aggódom. Csak nincs valami baj? Ezek szerint ha szült volna, írt is volna. Na de akkor meg mi van???

Tappancs, nagyon drukkolok, hogy mielőbb megszülessen a Kistappancs!

Akiknél a kistesó már megszületett: nálatok mi a tapasztalat? Jó egy szobába tenni a tesókat rögtön? Mit szólnak a nagyobbak a kicsihez? A nagy bement hozzátok a kórházba? Nem volt neki rossz?
Biztosan túlparázom ezeket, de nem tudom elképzelni sem, hogy lesz majd...

Andi, fogadd meg Potyka tanácsát - bár ebben a helyzetben állatira nehéz, főleg, mert te szorulnál együttérzésre. De kérlek, próbáld meg!!! A jót emeld ki a napból, azzal fogadd, az ő viselkedéséből is a jót vedd észre - jobb úgy hazamenni neki is, ha nyugi van és jó dolgokat mondanak. Próbáld kicsit a sérelmeidet háttérbe szorítani, ne olvasd a fejére. Tudom,nehéz, de próbáld meg! A sérelmeidet meséld el nekünk, vagy a barátaidnak, és keresd a jóóóóóóót!!!!

Kriszti, ezt neked is megfontolásra ajánlom... és te még megteheted: ha programot szeretnél, miért nem szervezel valami jót? Szervezz te egy sörözést, amihez apa boldogan csatlakozni fog 8) és még büszke is lesz rád valószínűleg!!!
A szülés után ezt már nemigen fogod tudni megtenni...

Látjátok, én is igyekszem itthon: a múlt hétvégén Balaton, most cirkusz... látnátok a férjecskémet, olyan lelkes, mint egy gyerek :D
persze biciklitúrát már nem tudok szervezni :oops: pedig milyen szívesen mennék én is :D
aztán persze minden erőfeszítés dacára néha a férjemnek rossz napja van :?
de idejövök, jól elmesélem nektek és akkor kicsit máris jobb :wink:

na, beszéltem. Most meg megyek reggelizni.

Férjecske az előbb felkelt, kérdezte, megyünk-e szülni. Mondtam neki, hogy csak reggel van, felkelek, de ő még aludjon... el is dőlt, mint egy zsák 8)
addig is nyugodtan netezhetek :lol:

:oops: mennyit írtam!

KépKép
szkagi

Jó reggelt!

Jó éjszakánk volt! Hurrá. Jázmin egyszer votl fent, 2 óra után!

Muffin! Elhiszem, hogy rossz, hogy még nem vihetitek haza Eliotot, de szerintem még ezt a kicsit kibírjátok és akkor megnyugodhattok. Ha meg találnak valamit, legalább pontosabb képet kaptok. Azért gondolom nem kell majd hónapokig bent lennie, mint ahogy azt az elején mondták. Fel a fejjel, hamarosan hazavihetitek!

Kriszti! Még délután is elmehettek babakocsit nézni! Ne hagyd annyiba! Addigra biztos kialussza magát!

Kép
szly27

Ági! Nekünk bejött Roli a kórházba, kistesót is megmutattuk neki. Minden nap jöttek és nem volt probléma belőle. Persze ez gyerekfüggő, mint ahogy az is, hogy én Rolival nem tenném Jázmint egy szobába. Attól is rosszul vagyok, ha Jázmin alszik a kiságyban és a Wc-n és Roli bemegy a szobába. Nem akarja ő bántani, de ha szeretgetné is, még elég durva, nem érzi hogy hogyan kéne hozzányúlni. Egy percre nem szabad őket kettesben hagyni. A másik meg, hogy éjszaka ugye a kicsi felsír, etetni tisztába tenni, büfiztetni kell. És nekem nem hiányzik, hogy ezekre a nagy is felébredjen és még őt is altassam vissza. (bár Rolit soha nem kellett altatni, csak akkor vigyek neki vizet, meg nyöszög hogy kiszállsz, szóval felébred.)

Kép
szly27

Én a Wc-n

Kép
szly27

Sziasztok,ma éjszaka megint 3-4 órát aludtam csak,de hát ez van,ilyen inkább evős,mint alvós baba ő :D

Mindjárt csinálok képeket,csak Apa telcsije lemerült.

Majd biztos tudok azért ma pihenni is,de amint alszik el kell kezdenem főzni,persze csak gyorsan elkészíthetőt.

Gratulálok minden eddig megstzületett kisbabának,és Anyukának. :D
És kitartás a majdani Anyukáknak! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Nekem a fiúk egy szobában, én velük, baba is odajön elvileg. :lol: Nem szokták egymást felébreszteni, én meg nem szeretem, ha nem hallom pket szuszogni :lol:

Szly, a kicsik között nálunk 20 hó van, és bennem is volt néha ilyen érzés, de sosem bántotta a nagyobb a babát. SŐt. Én csak attól féltem, hogy ha mondjuk sír, és segíteni próbál,. kirángatja a kiságyból. Volt egy korszak, amit a kicsi kendőben rajtam töltött, így nem volt gáz. (viszont éjszaka gyereket csak rendkívüli esetben tettem tisztába világ életemben. Azaz, ha kakis volt, vagy elázott. Éjszaka zord zombi anya van, aki csak minimum programon működik :lol: )

Kike, nagyok mit szólnak? És nem nőttek hirtelen óóóóriásira?

potyka

Sziasztok!
Hát sms-t még mindig nem kaptam, ugyhogy nem hiszem hogy szült Anyjuk!

Az éjszakánk nekünk tűrhető volt....laura 3 óránként kelt. De én is tudtam a köztes időben aránylag elég mélyen aludni! Persze Ati nem. Igy most a reggeli pelenkacsere és szopi után mi már kijöttünk a szobából, hogy ő tudjon aludni! Napközben ugyis itt alszik a babakocsiban mellettünk Laura. Ezért nem vettünk külön kiságyat vagy járókát, vagy bölcsőt ide, mert csak foglalná a helyet! A babakocsi meg nem fér el a tárolóban, igy maradt itt fenn a lakásban!

d.dodó

Potyka! Én sem tenném tisztába, de Jázmin állandóan kakál. Én még úgy pelenkát, hogy csak pisi volt benne, nem vettem ki alóla.
Roli sem akarja bántani, csak úgy nyomja a szájába a cumit, hogy a tarkóján jön ki! Ha meg a szájában van, akkor ellopja! Pedig neki is van 3. Most álltunk vissza a tesó előtti állapotra cumi ügyben, vagyis csak este kapja meg. Mióta itthon vagyunk, Roli még nappal is követelte a cumit! Ebben volt nálunk egy kis visszaesés, de szerintem belefér.

Kép
szly27

Dodo, akartam mondani, hogy csak akkor fejj, ha úgy érzed, szaporítani kell, mert könnyen túltermelési válság alakulhat ki. Általában annyi tej termelődik, amennyire szüksége van a babának. És anyukád sem tud semmit anyjukról???? Én már lerágom a körmeimet,

Apropó, vki átküldené a telszámos listát? az enyém elveszett. Köszi.

potyka

Szly, ennyi simán belefér!!!! (és sztem ha kéri , add neki oda nappalra, érettségire tuti nem kelll majd neki) Jééé, nekem éjszaka szinte sosem kakáltak :shock: , na van új a nap alatt :lol: .

potyka

Kike! Kitartás! Majd alakul Domi baba! Nincs valami segítséged, aki legalább főzne? Mi három hetesek vagyunk, de még egyszer sem főztem, és még egy hétig nem is fogok. Semmi másban nem kell hogy segítsenek, de azért olyan jó, hogy főznöm nem kell! Amúgy sem szeretek!

Kép
szly27

potyka!
Ok... akkor tul sokszor nem fogom ezt a fejést alkalmazni, mert tegnap is ugye volt egy hosszabb idő, mikor 4 órát aludt, de addigra már beton kemények voltak a melleim, és ugy fájtak...alig vártam, hogy ébredjen, és szopjon!

d.dodó

potyka!
Anyuval sem beszéltem mostanság...utoljára szerdán! Szóval nem tudom, hogy ő tudja-e mi van. De amugy ha szült volna, azt már biztos tudnánk.

d.dodó

Potyka! Ment Pü

Kép
szly27

Szly, köszi. (anyjuk nincs benn, ha jól látom, ugye?)

Dodo, ha nagyon feszül, picit érdemes kifejni. Csak szoptatás után ha még és még fejsz, és nem akasrz tejadó mama lenni, akkor vagy nagyobb mélyhűtőt kell vennetek, vagy az anyatej ipari feldolgozására átállni... Mondjuk ha tudod, hogy valamennyit akarsz eltenni, mert lesz bébiszitter, és szükség lesz rá, az más. De különben nem érdemes.

potyka

A gyerkőcök tisztára odavannak érte,csak az a baj hogy kicsit betegek,így óvatosan mehetnek csak oda-tüszögnek,meg náthásak.
Segítségem annyi van,hogy Apa még jövőhéten is itthon lessz,gyerekdokival kiiratta magát már múlt hétem.Utána meg kiveszi a pici után az öt napot,így azért ő tud foglalkozni vele,amíg én csinálom a dolgom.De vissza is akarok rázódni,mert nem állhat meg a világ,akkor se ha három gyerkőc van. :D

Ma délután jönnek a Nővéremék,meg Anyukám babázni,tegnap is már megszeretgették.Olyan jó megint pici baba a lakásban! :D

Kép
Kép
Kép
kike

kike!
Most nézem, hogy te is hétfőn szültél! :lol:

d.dodó

hali lányok!

jó sokat irtatok már reggel óta.
de ha nem haragszotok csak egy valakinek irok!

kike!
5 nap alatt ám sok gaz nő a kertben! azt ne felejtsd el kikapálni, kigyomlálni!!!
jah és a homokot is lapátold át, mert most nem jó helyen van :lol: 8) :lol: 8) :shock:
figyi, te most vagy eliratad hogy Domi baba 5 napja született, vagy te... hát nem mondom hogy nem vagy normális, de mit csinálsz?!?!?!?!?!
tudom hogy fittipaldi anyuka vagy és van még a kicsi mellett másik 2, akik törődést igényelnek, és család és nem halhattok éhen, nah de!!!!!!
nem kellene pihenni??????

istenem, ha én fele ilyen jól fogok viselkedni szülés után!!!!

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Köszönjük az aggódást és a sok +-t Otiért, sokat jelent nekem, és úgy tűnik, hatásos :)
Tegnap este végre már megint az a pörgős-kombinálós-viccelődős Oti volt, aki lenni szokott :)
Amennyire utálom az antibigyókat, mégis be kell ismernem, hogy van hatásuk. Persze az is közrejátszhat benne, hogy másfél év után sikerült elérni megint a homeopátiás dokinkat, így tegnap újrakezdtem az alkati szer adását Otinak. Ezek együtt, remélem, már elegek lesznek.

Most már akár el is mehetnék szülni... de a lányom még nem akar menni :) Olyan jól eltornázgat a hasamban :D Pedig Apukámnak jó kis szülinapi ajándék lenne mára :)

Potyka, csak ámulok a frappáns és telitalálat tanácsaidon :)

Andi és Kriszti, nektek a "párterápiához" a legjobbakat kívánom.

Muffin, köszönöm, hogy ilyen őszintén megosztasz velünk minden örömöt és aggodalmat. És csodálom, hogy valahonnan a tartalék-tartalék utáni helyről is tudsz még erőt előszedni. Én is kitartást kívánok nektek, és nagyon, nagyon sokat gondolok rátok.

Kike, hihetetlen energiáid vannak, de azért fogadd meg a bölcs vének tanácsát, és pihenj is, amikor csak tudsz! Várjuk a képeket Domi babáról :)

A babák cukifalatok, ha van időtök, tegyetek még képeket, mert később aztán velem lesz majd tele az oldal :wink:

Szép napot, aki babázni akar, az menjen! Látom, már csak hárman vagytok előttem, de amilyen a formánk, a végén örök első leszek a tábliban :roll: :)

Kép
Kép
bondi

sziasztok anyucik és leendö anyucik :wink: :wink: :wink:

irigylem akiknek sok a tejciük van
azt hiszem mi táposok leszünk-apa azt mondta szerzödést köt a purinával :wink:

lelkileg azt hiszem rendben vagyok de ez a tejcis dolog nagyon bánt....................
mondjuk egyiket sem tudtam szopiztatni kezdem azt hinni bennem van a hiba :cry:
a cicin csak cumizik és ordit ha nem ugy jön ahogy szeretné
hiába tömöm a szájába ha tele a hasa alszik 4 órát is viszont ha nincs egész csurdig ordit :cry: :cry:
a két ciciböl 40-50et tudok csak fejni nincs több
pedig iszom-eszem
szopis tea sör szedem az urticát
és ennyi van
én ilyen fogyatékos vagyok ugy látszik

Képimg][/url]
Kép
ronix

ja és ma megint látogatos invázio lesz nálunk

utálom

Képimg][/url]
Kép
ronix

Kép

Képimg][/url]
Kép
ronix

hajnali böfizés apával....................................

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix
NAgyon edi a kep, latni, mindketten alszanak, csak a szüksegesseg miatt vannak függöleges helyzetben! :D

Muffin
Hat akkor megint korhaz es nem haza. De aztan utana mer nagyon remelem, sikerül haza jutnotok!!!ES aztan vegre nyugitok lesz!!!!

Kike
En is csatlakoznek a Többiekhez, akik azt mondjak, hogy azert kicsit csavarj vissza a tempon!!!Inkabb fogd be a latogatokat - föleg ha növer es anyuka, biztos szivesen segitenek!!!!

Potyka
Olyan szivesen olvasom az iromanyaidat :!: Es asszem meg nem volt olyan, amivel ne ertettem volna egyet :!:

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok,

félalvó gyerek a kezemben, annyira cukin csücsörít.
Elég jó volt az első éjjel itthon 23.30-kor és 3.30-kor kelt spontán, evett, 8 körül pedig már én ébresztettem. Cici mára lett duzzadtabb, szívja is rendesen, remélem már értékelhető a mennyiség.
Gondolom ha olyannyira éhes lenne felkelt volna éjjel is gyakrabban.
Iszom a Laktoherbet ezerrel, reméljük...

Potyka
, emlékszel lányaidnál nagy mennyiségű hüvelyi folyásra. Tudom lehet, meg pirosas is volt, de olyan nagy mennyiség....

Bondi, örülök, hogy jobban van Oti.

Ronix nem dől össze a világ ha egy baba tápazert is kap. lehet hogy mi is így járunk majd...Lényeg hogy ő jól legyen,

Többieknek nem nagyon tudok reagálni...bocs

Kata
hogy vagytok?

Kép
andkata

Hát csajok,teljesen igazatok van,totál ki vagyok.Domi most alszik,már két órája,én is lefeküdtem,de csak nehezen,és eléggé ébren aludtam,csak járt az agyam,hogy még mennyi dolgom van.Azért talán egy háromnegyed órát tudtam aludni.Pedig tényleg sok dolgom lenne még,de megmoccani alig bírok,olyan fáradt vagyok.
Nyolc után főztem ebédet,de úgy hogy közben szopizott a kicsi-gondolhatjátok.De már forrt a víz,így ez maradt.
Aztán kivittük a babakocsi,és a Vercsi ringatta benne,amíg befejeztem a főzést.

Dodó:tök jó,akkor egy napon van a szülinapuk! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kata: irígy a normális éjszakáért! Én már lassan átmegyek zombiba. Az első éjjel vajudtam semmit nem aludtam, második éjjel végig sírta a gyerek a kórházban szintén egy fél órát sem aludtam harmadik éjjel a kórházban sikerült egyszer 2 órát és egyszer1 órát aludni.
Itthon ez a második éjjel 2x2 órával és tegnap is hasonló volt a helyzet. Látogatók éjjel nappal! (akik amúgy nem zavarnak) csak pörgök tőlük és így nappal sem alszom!
Csak el ne apadjon a tejcsi!
Dóri 40-et szopik de még 40-et ki tudok utána fejni, nem tudom miért nem eszi meg??? Mondjuk 8x40 az 320ml és ő csak éppen 3kg újra 5-6 naposan ez belefér csak ehetne többet is mert van mit úgytűnik!

És ti?? Mesélj!
Vendég

Így alszik most :D
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Potyka! Köszönöm a tanácsodat, Ági Neked is! Megpróbálom, de ez lesz az utolsó. Tegnap este/éjszak elég szépen összevesztünk, de még ezt azért kipróbálom. Ha nem megy, akkor ennyi volt. Elegem van nagyon!

Egyébként a lányom egy tünemény! Reggel evett, büfizett és utána addig aludt, míg kitakarítottam. Még porszívóztam is mellette, arra sem ébredt fel! meg tudtam csinálni majdnem mindent. Most vasalni fogok, megint elaludt. Igaz most negyed órákra, de az is jó. Utána elaltatom megint és csinálom tovább.
Imádom! :lol:

sz.andi

Kike! Vigyázz magadra azért! Egyébként nagyon tünemény Domi baba!

sz.andi

Andi:Köszi.

Egyébként tényleg hatalmas a gaz,és a homok is totál szét van túrva. :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Andi:Tényleg nagy jó a kicsi lányod.Remélem Domi is egyszer beáll alvás téren-és az nem nappal,hanem este lessz.

Kép
Kép
Kép
kike

A homok nem rohan el! :D

Vikim még éjszaka is aludt. Fél 10-től 2-ig a leghosszabb. De az idő alatt én is tudok pihenni. Remélem így marad, nem romlik el.
Viki is csak 2 napja ilyen tündér!
Domi is beáll majd, csak még picike.

sz.andi

Viki! Örülök, hogy Apának tetszik a snooker partner! A dinós rucit örököltük! :D

A babás fotók tündériek! :D
Vendég

Sziasztok!

Megpróbálom újra felvenni a ritmust, bár nehéz lesz. :lol: :lol:

Először is, nagyon, nagyon jól esett olvasni, hogy mennyien szorítottatok nekünk, miközben én szenvedtem!!!
Köszönöm mindenkinek!
Köszönjük a gratulációkat, és a dicséreteket is! :D :D

Katák :lol: , azt hiszem én még nektek nem gratuláltam, és Marcsinak!! Nagyon sok tejcsit, egészséget, és mindent, amit csak lehet!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Kike!

Nagyon édesek a vonalzóid!!!! :wink:
Vigyázz magadra! Nem kell rögtön megváltani a világot!

Kriszti!
Az uradnak érik egy alapos fejmosás!!!!!!!

Bondi!
Örülök, hogy Otival minden rendben van!!!!

A babás képek nagyon édesek!!!!!

Megvettük Ödönke hazahozós ruháját, nagyon édes. Már csak hétfőn a gyerekdokihoz kell elmennünk, és minden meglesz.

Nemrég mentek el anyósék, feltöltötték a hütőnket.

Aludni megint sz@rul aludtam, de ez már nem fog javulni.
20150601134430

PArom igerte ir, de amint latom elmaradt, szoval picit vagyok! Meg egyben, mert korhazban voltam/vagyok toxemia gyanuval. Szerda ejjel igen magasra szokott a vernyomasom, igy hivtunk mentot, ami nem jott ki hanem helyette felhivott eg yugyeletes orvos( addigra mar a rangatozos rohamom elmult, es a vernyomim is lejebb ment) es 15 percig fagatott mi a baj, stb, majd megallapiotta ez nogyogyaszati problema, menjek be a korhazba, de hozza tette ha lehet taxival mert a mento nem jon ki. Szoval bementunk az uzsokiba. megvizsgaltak minden ok volt, a vernyomas is mar csak 140/90, de bennfogtak, mert masnap jottek a vizsgalatok, uh, aramlas, ver, vizelet. Szoval az biztos volt aznep amaradok, bar a vernyomi egyre jobb lett, sot az odema is elmult. Na mindegy ettem a somentes kajat es hallgattam a szobatars horkolasat. Masnap ujra ctg, vizelet, vernyomi mar tiszta jo volt, megis mondtak meg maradjak, mert a vizletben feherje van, de ha az ismetelt jo lesz, mehetek haza. De mire meglett a vizlete eredmeny HAbi- osztalyos orvos- eltunt, HAjdu- akihez en jartam- meg nem irta ala a zaromat. Aztan ma reggel ezt ujra eljatszotta a vizites doki, hogy mivel utolso napok, es feherje a vizletben nem enged, pedi a vizites fuzetbe be volt irva hogy mehetek.
Mondanom sem kell nagyon kibuktam, bogtem mint a csacsi, de jott a szuleszno es mondta menjek az osztalyirodara, hatha hazaengednek. Oszt ott volt Lukacs- akit gyulolok alappbol, mert kocsog, de most nagyon megkedveltem:)-, es mondta ha nekem Habi megigerte mehetek, de a zarot nem adja ki, kedden menjek vissza.
Szoval elvileg keddig ha nem emgyek szulni itthon lehetek. A tulhordas is akkor kezdodik, es azzal mindenkepp be fognak feketni a keves magzatviz es a toxemia gyanuja miatt.

Hat szoval sajna ez van velunk.
Es mar angyon turelmetlen vagyok.
Sok szulestortenetet hallottam es megtobb gyonyoru csecsemot lattam:)

Mindjart olvasok vissza mert sok szep babacskat itt is lattam:)
Vendég

Szia Anyjuk! Jó hogy jelentkeztél!
Kitartás és vigyázz magatokra!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 16:54-kor.
Vendég

Kata! Az egész lakás kitakarítva, vasaltam, lezuhiztam, ettem. Meg vagyok magammal elégedve. Az viszont igaz, hogy én sem alszom. Fáradt vagyok meg álmos, de már annyira idegesített, a rumli, hogy inkább megcsináltam. Most majd én is ledőlök egy picit, hátha Vikk még húzza a lóbőrt. Hát nem tudom meddig lesz ilyen jó gyerek, de ez most nagyon tetszik!

Anyjuk! Már nagyon aggódtunk miattad. Örülök, hogy jelentkeztél! Vigyázz magadra, pihizz! Ezt a kis időt már féllábbal is kibírod! 8)

sz.andi

Mary!
Jó hogy jelentkeztél...már mindenki aggódott.... remélhetőleg megszülsz akkor keddig, hogy ne kelljen befeküdnöd!

Na, én lementem a boltba (mert csak itt van a tömbünk aljában), meg feltettem egy levest főni! Második még van tegnapról!

d.dodó

Hoztam egy pár képet! Mert azt mindenki szeret nézegetni :)

Kép grimaszolok alvás közben

Kép kilógatom a lábam, és erősen figyelek

Kép mélyen alszom

Kép néha elmosolyodom alvás közben

Kép felébredtem

Kép erőlködöm

d.dodó

Hu, kicsit nagyok lettek a képek... de ha meg lejjebb kicsinytem, rossz lesz a minősége.

d.dodó

Sziasztok! Újra vagyok!

Csupa édes babafotót láttam! :D :D

Reggel voltam boltban, egyedül. Kenyér sem volt és éhes voltam, de Apát felkelteni... :roll:
Na, elmentem, nem sok mindent vettem: egy kenyér, tej, hagyma, párizsi, vaj és egy kiló darált hús.
Két szatyorba pakoltam, mert úgy sokkal jobb, de tényleg nem volt nehéz. Visszavittem a bevásárlókocsit, kivettem a szatyrokat és ekkor jött a sokk!
Két csaj, olyan huszonévesek, szintén indultak haza a boltból. Egy hatalmas szatyorba pakoltak vagy két havi kaját, az egyik elkezdte emelni, mire a másik: ne emelgesd már egyedül!
Erre a csaj: "miért ne emelgessem? nem vagyok én terhes, hogy ne szabadna!"
Hogy ez megjegyzés volt irányomba vagy nem azt nem tudom, de elsírtam magam. :oops: :cry:

Aztán itthon reggeli, Apa ébred, miért nem keltettem fel, mikor mentem boltba. Mindegy, akkor még pipa voltam rá.
Elindultunk babakocsiügyben. Megnéztünk (volna) két bizományit. Az egyik zárva szombaton is, a másik elköltözött. Megnéztünk két boltot.
Apa nagyon a mélykocsival van. Szerinte éppen a hatalmas kerekek miatt lesz könnyebb vinni lépcsőn, a másikat meg emelgethetem. Meg persze minden más jó érv a mélykocsi mellett szól, kivéve tényleg a súlya. Nem tudom mit tegyek.
Tényleg fel kellene menni B.Örsre, csak kocsit kéne kölibe szerválni.

Kinéztem egy mellszívót is, már nem tudom milyen márka :oops:
Majdnem 6ezer pénz, ami egész jó a többi 14-32ezerhez képest.
Vannak hozzá ilyen tejtároló zacsik is.
Csak az van, hogy kézi, nem tudom melyik jobb: a kézi vagy a gépi.

Ja, azóta Apa olyan mint egy bújósmaci. Hízeleg meg minden. Ettől is falra mászok, hogy éjjel pokolra kívántam, de most már nem tudok rá haragudni! Mindig ezt csinálja.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: