Köszönjük a babaképeket, olyan jó látni!!!
Patr, Kike, sziasztok, jó, hogy újra itt vagytok! Kike, nagyon ügyes a kicsi fiad, hogy már köldökcsonkon is túl vagytok, és ennyit gyarapodott!!!! Hamarosan ott futkos a másik kettővel!!!!
Csajok, mi volt ma a ctg-n...
Képzeljétek, elutazott a szülésznőm, és ő a dokim asszisztense is a magánrendelésen. Szóval valaki más volt most helyette, de ezt a gépet ő még nem kezelte sose, és nem tudta megcsinálni a ctg-t!!!! Vagy fél óráig próbálta, már lefordítottam neki az angol tájékoztatót, ami rá volt írva a gépre, megnyomta az összes gombot de csak nem rajzolt semmi csíkot a papírra a kis nyavalyás gép.
A végén már megsajnáltam szegény asszisztenst, mit összeszenvedett, és mennyire ciki lehet ez... na meg kihívta a dokit, és ő sem tudta, hogy kell kivarázsolni valami eredményt - úgyhogy volt egy fölösleges utam ma, de legalább jól befagyiztam.
Jövő csütörtöktől lesz a saját szülésznőm - már alig várom
pénteken megyek legközelebb ctg-re, ha addig nem lesz semmi esemény
Azért nem semmi történeteink vannak, nem? Elég sok ilyen elrontott-összekevert-elfelejtett eset volt már - és az enyém még akár mulatságos is, de azért a többieké rosszul is végződhetett volna
Hát remélem, nálunk ez nem okoz galibát, hogy egy ctg kimaradt. A doki nem vizsgált meg, csak felírta, mikor menjek legközelebb.
Anyjuk!!!!! Hol vagy már????