A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Helló Csajok,

Edina: én megnéztem, biztos ott van az a tábla? Nem láttam semmit.

Akkor aki szeretné, küldje el erre a címre az adatait, kivéve Hajnskit, aki már kiírta, és én ígérem, jövő héten összerakom az egészet, és felrakom oda. Jó így?

Köszi Lányok!

Julcsi

Kép
julcsi-79

Julcsi!

Ott van! A dokumentumok fülecskére kell rákattintani. Így mindenki maga írhatja be az adatait.

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Babanetes csapat a neve.
Ahogy látom, cserkészkolbász és Zsufi már kitöltötte! :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Ok, köszi Dina, csak béna vagyok, megvan és be is írtam az adataimat. Mondtam én, hogy a férjem az informatikus... :)

Nem is kell itten nekem semmit összeraknom, összerakjátok Ti ezt! Ez így a legegyszerűbb, köszi Edina.

Julcsi

Kép
julcsi-79

Edina - en is megtalaltam :lol: Szerintem ez tok jo.

Beirtam az adataimat, csinaltam egy sajat mappat es raktam fel egy kepet a ferjemrol es rolam. 8)

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

sziasztok!
Hát nekem is tetszik az ötlet de belépni sajna nemtudok ha valaki megtenné ,hogy beírja hejettem az köszönöm!
Veronika ,32, Bp Szent János kórház, Testvérkék:Deborah,István,Zsófia,
Szülés várható ideje:2009,02,25.
Ha kell még vmi szóljatok,
Köszönöm a segitséget!

Kép
zümis

Zümis!

Én beírtalak. Kéne még, (ha megadod) E-mail cím, baba neve, meg, hogy hol lakol! :lol:

Lányok! Valaki aki ért a táblázatokhoz! Hogy lehet megcsinálni azt, hogy a tesók elférjenek egy rublikába? Én sütyülü vagyok és ezért csináltam Zümisnek 3 sorral többet. :oops:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Dina Köszönöm!!

Na szép máris 3 sort elfoglaltam :oops: :oops:

veronak@freemail.hu,Fejér megye/Etyek/
Kiskukis:Zoltán Zsolt
Puncis:Judit Veronika/De et még változhat!/

Kép
zümis

Én is dobtam fel képeket! Legalább megismertem ezt a funkciót is, eddig gőzöm nem volt erről!

Kép
cserkészkolbász

Verus! Mondj már valamit! :shock: Aggódok!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Verus, remélem, minden ok!!!
A táblázat jó ötelt, én is mindjárt beírom magunkat.
Én ma voltam vérvételen, kicsit bonyolult volt, mert a dokinéni beutalóját nem fogadták volna el, így a körzetitől kértem újat. Szerettem volna toxoplasma szűrést is kérni, mert nekem, bár régen mindig volt macskánk, Fruzsival negatív volt az eredmény és persze most is sikerült egy adag tatárbeefsteak-et ennem, amikor még nem tudtam, h lakik valaki a pocakomban...és ugye mindenhol azt szajkózzák, hogy ha akkor fertőződsz meg, amikor a baba még nagyon pici, az neki komoly problémákat okozhat...Szóval a vérvételes nő felvilágosított, hogy két éve nem fizeti az oep a toxoplasma szűrést és 8-9 e Ft a vizsgálat, ha mégis kéred, de nem végzik el ám akárhol... Most még hezitálok, hogy menjek.e utána vagy sem, dokinéni legutóbb is mosolygott rajtam, amikor anno Fruzsival a pocakomban szintén a tatár miatt aggodalmaskodtam...
Hogy is kell a vonalzót belinkelni???
abencze

Abencze!

A Profilban kell az aláíráshoz bemásolni a kódot. És mindig a hozzászólásnál legyen beikszelve, hogy "Aláírás hozzáadása "

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Lányok! Eltűnt a táblázat! Feltöltöttem mégegyszer!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Edina, én most léptem ki, pont benne voltam, nem lehet, hogy ezért nem láttad?

Szuper ez a megoldás, nagyon jó, hogy beleírhatjuk magunkat, és fotót is tudunk feltölteni, jó ötlet volt Edina!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

[quote="majorné bakos edina"]Z írta:majorné bakos edinaümis!

Én beírtalak. Kéne még, (ha megadod) E-mail cím, baba neve, meg, hogy hol lakol! :lol:

Lányok! Valaki aki ért a táblázatokhoz! Hogy lehet megcsinálni azt, hogy a tesók elférjenek egy rublikába? Én sütyülü vagyok és ezért csináltam Zümisnek 3 sorral többet. :oops:

Edina, az alt+enter gombot lenyomva lejjebb ugrik ugyanabban a rublikában, így több sort is be lehet írni.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Lehet, mert most már látom! :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Edina, megnéztem, most két táblázat volt fent, amit másodszorra feltettél, azt töröltem, mert az előző is ott van, és azt már sokan kitöltöttük.
Bocsi, hogy belepiszka.... :)

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus! Köszi! :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Dina - irtam pivit nezd meg. Lehet, hogy azota mar nem aktualis, de meg jo otlet lehet nem tudom. Csak egy otlet. :roll:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Valószínű, hogy ha többen akarunk beírni egy időben akkor csak egy valaki látja a táblázatot. Tök szépen alakul! :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap megnéztük pocaklakót, 19 mm és úgy dobogott a szívecskéje, mint a csuda. Tök jó volt látni, azóta a férjem is teljesen be van zsongva, nagyon édes. Ja, és azt mondta a doki, hogy minden oké, de valószínű, hogy egy héttel kisebb, mint azt gondoltuk. De azt is mondta, hogy legközelebb, ha megyek hozzá, majd már jobban fogja látni.

Kaptam egy csomó házifeladatot, mehetek laborba, aztán majd a nyaki redő-re, utána meg a kombinált tesztre, ja meg persze a védőnőhöz.

Abencze: Nekem a doki a laboros papírra felírta a toxoplazmát is, és nem mondta, hogy ezért külön fizetni kellene. Na majd jövő héten meglátom.

Szerencsére a jövő héten még nincs a főnököm, így nyugodtabban tudom intézni a dolgokat.

Verus: remélem minden oké volt tegnap a dokinál.

Vigyázzatok magatokra!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Hajni! Ezért írtam, hogy kiírjam-e vagy mindenkinek priviben. De szerintem csak akkor nincs ott a tábla ha egyszerre többen nézzünk.
VERUS! Hol vagy? Szét izgulom a fejem!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Zsufi! Igaza lehet a dokidnek, hogy egy héttel kisebb. Nekem a gép kiírta 9+0-nál, hogy 23mm a kölök. Pont akkora volt. Szabványgyerek? :shock: De az a lényeg, hogy láttad és hogy dobog a szíve! Nem?

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Verus: én is nagyon izgulok ám Érted!

Lányok:
nagyon szépen alakul a kis táblázatunk, és nagyon édes kis családjaitok vannak, köszönet a képekért! :) Mi is rakunk majd fel párat.

Zümis: nekem kiesett, hogy ő már a negyedik baba lesz Nálatok! Szuper, nagyon teherbíró vagy ám! Mennyi idős a többi gyerkőc?

Szép napot Nektek, én két napja egész jól vagyok. :)

Julcsi

Kép
julcsi-79

yesss némi bénázás utűn sikerült magam hozzáadni a táblához :)

nekem a 7.héten volt 17 mm a babi, és akkor azt mondta a doki, hogy az meg is felel a korának

Verus, mind izgulunk érted!

KépKép

KépKép
stelly

Nekem amikor naptár szerint 7+0 hetes volt, az UH-n a méretei szerint 6+3 naposnak felelt meg. Kár is nézegetni azt a mérettáblázatot, mert jól felidegesítettem magam, hogy miért kisebb és most meg nagyon izgulok a hétfői vizsgálat miatt, hogy nőtt-e rendesen.

Kép
cserkészkolbász

Dina: persze teljesen mindegy, ha egy héttel kisebb a manócska, tényleg az a lényeg, hogy mindent rendben talált a doki. Nagyon édes volt, ahogy ott csücsörészett, és közben a szíve meg csak úgy zakatolt! :lol:

A táblázat szépen alakul, és tök jók a képek is, majd én is keresek egy-kettőt, meg majd felrakom pocaklakó tegnap készült sztárfotóját is.

Egyébként a napokban egész jól voltam, de most nem nagyon örülök az időjárás-előrejelzésnek, a 38 fokot elég rosszul viselem alapból is ...

Most hétvégén megyünk le a családokhoz, és megmondjuk az örömhírt, mindkét részről első unoka lesz (reméljük), kíváncsi vagyok, hogy fogják fogadni a hírt, mondjuk mostanában már állandóan ezzel piszkáltak minket, hogy mikor lesz már baba ...

Zsufi

KépKép
zsufi74

Szerintem el fognak ájulni / sírva fakadnak / össze-vissza puszilgatnak... Kb. ilyen sorrendben. :D

Kép
cserkészkolbász

zsufi: ha már egyébként is várják, akkor abból ugrabugrálás-örvendezés-ölelgetés-puszilgatás lesz :) nekem nagymamim még el is sírta magát örömében - férjem apukája (aki amúgy elég szigorú ember) meg egyből tervezni kezdte, hogy ő akkor majd vesz kiscipőt, mert látott egy nagyon szépet nemrég - ebből arra következtetek, hogy ha nem is mondta, már őt is foglalkoztatta a gondolat egy ideje...

mondjuk anyumnak mikor bejelentettem, rezzenéstelenül mondta, hogy "tudom, ezen a héten kétszer álmodtam azzal, hogy a kisfiadat dédelgetem"... hihi na ennyit az anyai megérzésekről :lol:

KépKép

KépKép
stelly

Hát igen! Az elsőt nálunk is ennyire hatalmas örömkitörések fogadták. De a második és pláne a harmadik... hááát. :?

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok!
A méretekkel most megilyesztettetek!! mert 6hetessen 5mm volt!Most akkor jó vagy nem??!!Na lesz mit parázzak még 3hétig!
A gyerekek Deby13,Isti10,Zsófi2és fél évessek,Szerintem azért esett ki Juli mert nem is mondogattam mert titkoni szerettem volna mert a család még nemtudja.De tudom ,hogy van valaki a családból aki figyel igy nem is a régi nevemen írogatok......
De mostmár Ő tudja hogy van baba igy merem már mondani.Bocsi hogy ezelött szükszavú votam!

ÓÓÓ igen az első és esetleg a 2ik babát nagyörömmel fogadja a csakád de a haramdiknák azért szóváteszik, Talán megkellene gondolnicimű mondat a 4ik nél totál kiborul a bili mert "féltik a családot "az anyagi csödtől!
De én ezt sohasem értettem miért is kell beleszólni 2 felnöt döntésébe!!!!!!
A 3és a 4ik gyereket nemszoktak véletlenkék lenni.Szerintem,,,Mi a Zsót terveztük,A párom viszont tavaj oktoberig hallani sem akart tesóról,mégegy gyerekről aztán 1 nagy beszélgetés után arra jutottunk igen a Zsónak is kell 1 korvan hozzá illő tesó.
most itt tartunk sikerült ...Igaz az április katasztrófa volt mert akkor volt 1 miss ab-om.:cry:De most itt van Ő .
Na szóval azt akartam kihozni a dologból ,hogy két fenöt ember döntése az hogy tud-e és akar e vállalni 3ik akár 4ik babát.
Én sem szeretem mikor megmagyarázzák most miért is namlesz nekünk jó ha .....
Azt azért hozzáteszem ,hogy a Zsó a 2ik "házasságomból" van....
Örülök,hogy mertem annó váltani sokkal boldogabb vagyok és teljessebben tudom élni én is és a gyerekek is az életet!

Na most jó hosszú lettem.Bocsi.....

Kép
zümis

Zümis!
Nem voltál hosszú! Igen. Mikor megtudják, hogy jön a harmadik... A férjem keresztanyja ezt mondta: "Erre a világra?". :? Milyen világ? Jaj, olyan fárasztó!
A Nők Lapja Cafén volt egy ilyen fórum: a kolléganők beszélgettek, hogy ki hány gyereket szeretne. Majd, végül oda jutottak, hogy egy gyerek elég, mert az is rengeteg pénz, és az az elv, hogy ahol egy elfér, elfér több is,már elavult nézet. :? Na voltak hozzászólások! Én is írtam. :twisted:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Zümis!

Ti is Zsónak hívjátok? Nálunk teljesen kiakadtak, hogy Zsófinak olyan becenevei vannak, hogy : Zsó, Zsofnya, Zsofka (Eszter előszeretettel hívja így :D ). Mondjuk mi Esztert sem hívjuk Esztinek, de rajtunk kívül mindenki! :shock: Az oviban az első pár napban (ugye én is ott voltam) láttam, hogy nem hallgat a nevére. Nem is mert Eszike volt. :? Mondtam az óvó néninek, hogy sose hívuk így. Eszter, Eszterke, Szteri, Szterke. Ő ne mis olyan Eszikés. :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

zümis szerintem pont azért ne aggódj a méretek miatt, mert te magad írtad, hogy valószínűleg a babád valójában fiatalabb a kalkulált koránál - meg azért furcsa lenne, ha mindenkinek mm-re egyforma méretű lenne a babája, nem? :)

ezen a sok gyerek-témán tök kiakadtam, mert szerintem egyrészt minden párnak szíve joga eldönteni, hogy mennyi gyereket szeretne, másrészt pedig a gyerekek általában örülnek a testvérnek. Nekem két nővérem van, meg egy öcsém, és nagyon örülök is neki, hogy így van, szeretem a nagy, hangos családi összejöveteleket.
Szóval szerintem egy olyan párt, aki éppen boldogan újságolja, hogy úton van a harmadik/negyedik bébi, nem szép dolog azzal lelombozni, hogy de hát minek az nektek... :? meg aki úgy gondolkozik, hogy azért elég egy gyerek, mert az is mennyibe kerül, annak talán inkább nem kéne szülni. Tudom, hogy tényleg nem olcsó dolog gyereket vállalni, de szerintem a családalapításkor nem ez kéne, hogy a legfőbb szempont legyen. Láttam én már olyan családot, akik elég szegények voltak, három gyereket neveltek, és az egész család nagyon boldogan él. Nem járnak a gyerekek márkás cipőkben/ruhákban, az tény, de náluk nem ez az értékrend csúcsa. Nyilván mindenki meg akar adni a gyerekének mindent, amit csak lehet, én is, de ez nem kizárólag pénzkérdés.

bocsi, ez a téma kicsit ki tud hozni a béketűrésemből... csak tényleg néha elcsodálkozom, hogy milyen hozzáállásuk van az embereknek bizonyos dolgokhoz.
Hirtelen az ugrott be, mikor férjhez mentem, és a főnöknőm elmagyarázta nekem, hogy milyen butaság tőlem, hogy felveszem a férjem nevét, mert majd megint végig kell csinálni az egész irat-változtatásos macerát, mikor válunk. Hát azokban a napokban éppen azon gondolkoztam, hogy milyen csodás dolog, hogy már hivatalosan is összetartozunk, és azóta se gondolom, hogy bármikor is el fogunk válni. :roll:

nnnnna most aztán jól megmondtam 8)

KépKép

KépKép
stelly

Eszter,

Hát igen! Mikor az ember esküvőre készül nem az jár a fejéban, hogy lehet, hogy el fog válni! Ez olyan hülye megjegyzés volt a főnöködtől! Egyébként meg engem is kihozott a sodromból az a topik! :evil: At elején másról sem volt szó, mint hogy mire fityja és mire nem! Miért gondolkodik úgy jópár ember, hogy "megnézem mid van és akkor elldöntöm, hogy kellesz-e?" :? Mintha az aki nem árkás cuccokban feszít az már nem is lenne ember. :evil: Na hagyom a témát mert csak felhúzom magam. Az meg ugye most ne migen jó!

Hol van Verus? Komolyan kezdek aggódni miatta!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

fityja=futja :oops:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Szerintem vagy nem ér rá, vagy valami gáz van....

Őszintén remélem, hogy csak sok a dolga...vagy megszakadt az internet kapcsolata...de azért már írhatna...

zümis: nekem 7+0 korában volt 6,4 mm (ez felel meg a 6+3-nak az UH szerint)

Kép
cserkészkolbász

Én is aggódok Verusért, remélem jelentkezik mihamarabb és jó hírekkel :roll:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Voltam ma UH-n és tökéletes volt minden amit látott a doki, úgyhogy kezdek megnyugodni hogy nem lesz gond amiatt a pecsételés miatt. Remélem a másik Verussal se lesz másképp.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

(azért másik mert én is az vagyok :oops: )

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!

Bocsi hogy eltűntem, de ez a pár nap tiszta átjáró ház volt nálunk! :?
Szerdán voltunk dokinál, minden rendben, 29,1 mm már! :lol: :lol: :lol:
29.-én megyünk a 12. heti uh-ra! :lol: Már alig várjuk! :lol:
zsu83

Remélem mindenkivel minden ok!
Mindenkinek szép hétvégét kívánok! :lol:

Puszi, Zsu
zsu83

Sziasztok Lányok!!!

Lehet, hogy még emlékeztek rám... :oops:

Hát nem volt itthon net, és nem tudtam jönni........
Rengeteget írtatok!!! Igyekszem visszaolvasni... :oops:

Velünk minden rendben, múlt héten voltunk uh-n 2,5cm volt Babóca, és csak úgy szambázott odabenn.... És hallottuk a szivecskéjét is verni....Nagyon megnyugtató volt....
Nálam semmi hányinger, még az émelygés is elmúlt... Egyedül a fáradékonyság az, ami folyamatos.... És már kezdem érezni, hogy nő a pocakom.... lassan nem lesznek jók a gatyóim....

:lol:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Szia Amy!

Én emlékszem rád! (1. mert volt egy Amy=Emőke nevű kolleganőm, 2, mert majdnem egy idős pocakosak vagyunk) Jó, hogy megint itt vagy! Örülök a jó híreknek! :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Írd be magad a táblázatunkba!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Gratulálok mindenkinek a virágbabnyi babócákhoz! :D

Úgy várom már a hétfőt és ideges is vagyok (tudom hogy már 500x írtam de akkor is!!!)

IKVERUS!!!!!!!!!MI VAN??????????

Dina: neked elmúlt a barnázgatás?

Kép
cserkészkolbász

Erika ugye? Mármint cserkész...stb. olyan hosszú! :D
Az érzést ismerem. Azt, hogy mennyire ideges tud lenni az ember, ha uh-ra hivatalos! De biztos okés lesz minden. És hétfő már itt van!
Igen, azt hiszem (remélem nem kiabálom el! :shock: ) elmúlt. Érdekes, hogy kicsi csepp akad a bugyimon :oops: , de amikor törlök pisi után semmi nincs a papíron. :oops: Jaj de kínos ilyeneket írni! :oops:

IGEN!!!! VEEEERUUUUUS! Hol vagy?

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok!
Verus miatt én is nagyon aggódom, jó lenne, ha bejelentkezne, remélem minden rendben velük.

Zümis, 6 hetesen nekem is 6 mm volt a babóca, úgyhogy no para :D

Nekem a tegnapi és a mai napom viszonylag jó volt, kezd béke lenni a gyomromban, remélem nem kiabálom el. A hideg gyümölcssaláta nagyon jól esik, meg a hideg tejcsi. Meg elkezdtem inni a normaflore-t. És nem vettem be elevitet :?
Az előzőnél én semmit sem szedtem, mégis rendben volt minden, szép erős baba lett, remélem most sem lesz gond, hogy nem bírom a vitaminokat szedni. folsavat azért igyekszem nem elfelejteni, a doki azt mondta, hogy az is elég.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok Lányok!

Tényleg furcsa, hogy Verus nem jelentkezik, reméljük csak elfoglalt és nincs semmi baj. Ugye????? Végülis még csak egy nap telt el azóta és van két gyermeke, akiket el kell látnia.

Egyetértek az előttem szólókkal, mi is négyen vagyunk tesók, és ez a legjobb dolog! :) Nálunk több baba a terv, semmiképpen nem szeretnék egy gyereket, az neki sem jó szerintem. A másik pedig, hogy ez tényleg mindenkinek a magánügye, még szerintem a szülőknek sincs semmi beleszólásuk. Legfeljebb örülhetnek, na. :)

Bocsánat, utólagos engedelmetekkel kicsit sortörtem a táblázatunkat egy-két helyen, így minden látszik. :)

Hazajött az Uram, juhéé! :)

Jó éjt és szép hétvégét Nektek,

Julcsi

Kép
julcsi-79

Szerintem az sem baj, ha valaki egyke (én is az vagyok). Azért jó esetben vannak unokatestvérek, baráti házaspárok gyerekei, stb. Én sem érzem, hogy milyen kár, hogy nincs testvérem, mert fogalmam nincs, hogy milyen, ha az embernek van testvére. Nincs összehasonlítási alap.

Természetesen nem kötekedni akartam, de tényleg.

Kép
cserkészkolbász

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: