Sziasztok!
Ritkán jövök, mert igazából semmi különös nem történik nálunk. Azt meg nem akarom állandóan ragozni, hogy Marcus jó baba, jól eszik, van elég tejem, stb.

Azért minden nap elolvasom amiket írtatok.
Kedden voltunk tanácsadáson, Marcus 5470 gr, a hosszát nem mérték, de már 62-es ruhákat hord. Jövő héten kapja az első oltást.
Amire emlékszem az elmúlt hozzászólásokból:
Én még mindig nem kaptam egy fillért sem, pedig már öt hete feladtam postán a papírokat.

Visszajelzés sem jött, hogy hiányozna valami. Jövő héten szerintem felhívom őket.
Bari! Abbahagytad már teljesen a szoptatást? Jobb lett azóta Dávid pocija? Az én kisfiam naponta hétszer kap nem tudom mennyit a jó kis "szalonnás" tejcimből, és én is szabadon eszem mindent, tejterméket, gyümit és mégis minden rendben. Édes nagyon a csíkos szerkó.
Marcusnak is annyi ruhája van, teljesen felesleges, hogy ennyi legyen, de nem bírom otthagyni a boltban az aranyosakat. Pedig mindig direkt pénz nélkül indulok el nézelődni, de hát a bankkártyát azért ugye csak nem lehet otthon hagyni!

Van olyan, amit egyszer-kétszer tudtam ráadni, mert mire újra sorrakerült, már kinőtte.
Kriszta! Marcusnak is van pont olyan bodyja, mint Zétinek.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára montana 2009.01.31 18:42-kor.