Tancsu, a muffinhoz nem is kellolyan sütő. Elég, ha vannak kosárkáid papírból. Ezeket rakd a tepsire duplán és ebbe tedd a tésztát. Nyugodtan sütheted így.
Már hogyne haladnál Tancsu! Te dolgozol a legtöbbet közülünk. És magad is írod,hogy már mindennel megvagy, csak az ágynemű maradt hátra. És hol van még a szülés! És már mindennel elkészültél, nagyon ügyes vagy.
Na,jó.Végigolvastalak benneteket.Látom,ma takarításimánia volt itt. Meg is fertőztetek.Megyek én is takarítani.
Ha valaki közben jön,mondja meg,mit főzzek ma,mert nem tudom.
Azt nem tudom hogy mit főzz, igy leirom amit én főzök... Eddig volt gyümileves, meg sajtostészta..
Holnap csinálok zöldborsófőzeléket,hétvégén meg rántott karfiolt, meg nem tudom még mit...
Lányok,a gyerekszobán kívül mindent kitakarítottam.Közben megjött a párom, vacsiztunk. Rájöttem,hogy nem kell főznöm,mert annyi maradék volt ebből-abból. Legalább minden elfogyott.
Telefonáltak,hogy holnap nem kell menni munkába, tehát délelőtt főzhetek frisset.
Ma este már csak pihenek. Most idehoztam a kapucsínómat, azt kortyolgatom. Bár a párom valahogy nem ismerte el,hogy fáradt vagyok, de lényegtelen. Mondtam,hogy én ma már csak pihenek. Pedig vacsi után még nem mosogattam,de majd BK után.
Holnap délelőtt elugrom megöntözni a temetőt. Aztán bank, el kellmenni a fiziért a mai napi munkáért, zsákkal megyek. Aztán gyorsan főzök, mert a párom holnap csak délig dolizikés jön haza.
Bosszúból hagyom takarítani. Sül az egyik adag muffin, a másikat majd a Gy. süti meg, mert én lemegyek még anyuékhoz, be van dagasztva a pogácsa, még ki kell szaggatni és sütni majd.... Ma nem fekszem le korán. És még el kell olvasnom a maradékot. Na, megyek is. Holnap együtt jövünk a Szilzivel (előtte lehet, hogy én már jövök ).
A takarításmániás hsz-t nem én írtam, hanem ő.
Na, de jó éjt mindenkinek, pihenjetek, örülök, hogy holnap nem kell menned, Flóra.
Akkor gyertek majd reggel, ha tudtok, jövünk a Szilzivel.
Puszi nektek.
Eljött ez a nagy nap is! Én úgy vártam! Sütöttem: és takarítottunk , elolvastam a könyvet , még szeretnék csinálni egy kis kaját ebédre, de egyébként kész vagyok.
Mehetünk táskát venni!