A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Anett de jó a kis édi cicafejet látni :)
Egyébként nem gondoltam hogy hülyeséget beszél, mert pl én nem iszom szinte semmit.Ma még max ha 3 kávét ittam mint folyadék :shock:
Szte ezért karikásak a szemeim is annyira...
Igazándiból az aranyos doki néni elküldött pszihohoz is.Ma megyek először,meglátom mi lesz hoyg merre mennyiért :oops:
Sajna egyszerűen ennyit már nem tudok kifizetni :oops: :oops:
VAgy ide járok vagy oda, de az lenne a legjobb ha sehova nem kéne, mert utálom hogy 20-án már nincs pénzem :( :(
Bocsi Lányok hogy offoltam...

JA és ez súly dolog ma kaptam meg a nyaralás fotókat cd-n megláttam magam és szó szerint sírva fakadtam, annyira másnak látszom ott mint amit képzelek magamról.Döbbenet...A doki néni 8 kilótól szabadítana meg,ennyi jött fel a stimuktól :oops: :oops: :oops:
De nem megy...kiváncsi leszek a hormon eredményekre de nincs időm most elmenni érte.

Én támogatom a talit,látom Zsókuci is elutazik bár ide mos nem ír :(
madrin

Gabicsibe,

Nagyon édi, mosolygós a kisfiatok! :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Anett!

De jó hogy újra előkerültél :D Már épp hiányoltalak, hogy mi lehet Veled. Írtad, hogy az akkupunktúra jót tesz. Nemrég vettem egy akkupunktúrás készüléket, amolyan házi használatra, de még nem mertem kipróbálni. :? Nővérem beparáztatott, hogyha nem ott stimulálja a testrészt ahol kéne, akkor több bajt csinál mint hasznot. A kézikönyve meg azt írja, hogy nagyon biztonságos. Na itt tegyen az ember rendet...

Lányok!
Köszi mindenkinek, aki szorított értem, jó híreket kaptunk a génvizsgálatról, :lol: nekivághatunk a biopsziának, mert nem örökletes a dolog!!!! El se hiszem, hogy esélyünk van a saját babára. :lol: :lol:

Akire!
A táblázathoz: szeptemberben lesz a műtét és utána elvileg lombik, addig pihi és élvezzük a nyarat. Ja és gondolkodom elég erősen, hogy egy lyukas fogamat megcsináltatom, mert most még lehet.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Vic!
Küldtem privit!

Rony!
Nagyon örülök ennek a hírnek!!!!

Kép
vucuska

Sziasztok,

Elnézést, hogy nem igazán jelentkezem mostanában :oops: ...de folyamatosan olvaslak Benneteket, és persze mindig drukkolok is, akinek kell :wink:

Velem nincs semmi extra, voltam arc-koponya CT-n mert a gégészeten a tenyésztés negatív lett, de ez is negatív lett. Nem tudom még, hogy merre tovább a kivizsgálásokkal kapcsolatosan. Most hétvégén megyünk nyaralni, utána majd elmegyek vérvételre, és utána meglátjuk, hogy milyen irányba menjek további kivizsgálásokra. Már nagyon-nagyon unom... :roll:

A tanfolyam megyeget, bár rengeteget kell tanulni, és sokat kellene gyakorolni is. Elkezdődtek a gyakorlati órák, hááát, megkűzdök néha vele elég rendesen :shock: Remélem, hogy belejövök. :oops:

Egy Tranzitos taliban én is benne lennék valamikor, bár mostanság a szabadidővel hadilábon állok... Szóval. ha csak rajtam múlik, ne várjatok rám, legfeljebb a következőre megyek csak :wink:

Sok-sok puszi mindenkinek, és a háttérből továbbra is kukkollak ám Benneteket :lol:

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
Na végre! :wink:

Anett
Jó is, hogy jöttél! Ideje volt már! Múltkor leírtam neked a vércukor eredményemet, úgy emlékszem, abban nagyon jó voltál. Megnéznéd? Írjam le pü-be megint? Várom, hogy mit mesélsz magadról!

Rony
De jó a hírek!!!!! Elhiszem, hogy nagyon feldobódtál! Hajrááá!

Vic
Jó Balcsizást!!! Érezd jól magad!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

MEGMARADT GYÓGYSZEREK!!!

- Decapeptyl 0,1mg inj.
3 x 7 db bontatlan dobozban 2009.04.-ig hűtőben tárolva.
2 db 2008.10.-ig hűtőben tárolva.
2 db 2009.04-ig hűtőben tárolva.

- Ovitrelle 250mikrog. 0,5 ml 2008.12-ig hűtőben tárolva

- Progesteron 25mg 4db 2011.06-ig hűtőben tárolva

- Utrogestan 100mg hüvely capsula 39db 2009.03-ig

- Metypred 16mg 26db 2012.05-ig

- Hipp Natal 2 x 120 ml 2009.01.31.

Ha bármi érdekel légyszike pü vagy e-mailt írj.

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Egy gyors vizit és fekszem is vissza!
Nem tudlak benneteket olvasgatni,de mindenkinek drukkolok, a jó hírekhez gratulálok és kitartást annak aki előtt még göröngyös az út!

Rólam csak annyit,hogy hétfő óta fekszem és az első nap a mai amikor úgy tudtam felkelni,hogy nem akart kiszakadni a petefészkem.
Kicsit pánikoltam,de Witch megnyugtatott,hogy ez normális,hogy görcsöl a has....
Remélem éppen a beágyazódást éreztem :shock: :lol:
Alig várom már a jövő7 pénteket...
Nem akar telni az idő és ez a semmittevés és főleg az,hogy az sem tudom,hogy mi zajlik bennem :oops:
Próbálok pozitív lenni és beszélgetek a babáimhoz :lol:
Tévézek és babás könyveket olvasok :oops: :lol:

Na megyek!
Mindenkinek mennek a drukkok!
Ők az Én babáim!

Kép

Kép
noki&potyi

Vucuska,

Priviben válaszoltam, megkaptad?
vic12

Noki,

Jaj de édik, ilyet még nem is láttam. Eddig csak petezsákos uh-t láttunk, de tök jó növesztegesd őket. Szerintem az jó jel, ha görcsök a hasad. Pihizz sokat.
vic12

Sziasztok,

meg van a 21. napi hormon eredményem ha valaki profi az elemzésben légyszi jelentkezzen. :D
Az internetről annyit tudtam meg hogy ilyenkor felesleges prolactint nézni mert magas.
( na ez nekem is magas lett)
Viszont az LH nem magasabb mint az FSH és ez állítólag jó :) :)
Viszont a progeszteron alacsony :(

Még mennem kell a 10. napira is bár én hiába mondtam a dokinak hogy 3. 4. nap kell menni szte nem :shock: :? :shock: :? :?

Noki pihizzél sokat ha ez esik jól.
Tudom milyen szar a várakozás :( néha már mondtam magamban kész ennyi volt nem bírom tovább de aztán vhogy csak kibírtam :)
Igyál sokat!!!

Gil majd priviben megküldöm én is az inzulint meg cukrot elemezgethetünk :)

Lányok tegnap megnéztem a Micheal Moore (így írják? :oops: ) filmjét az amerikai egészségügyről/biztosítási rendszerről. Tudom hogy amit ő mond annak csak max a felét kell elhinni de döbbenet volt.
Kicsit örűltem is hogy nem ott élek :)
madrin

Noki!

Édesek a Kicsikéid. :)
Nem tudom olvastad e Zita West: Gyereket szeretnénk c. könyvét.
Ő azt írja, hogy nagy mértékben segít a vizualizálás. Vagyis, ha megpróbálod elképzelni, hogy vajon mi történik a pocódban.
Becsukod a szemed, ellazulsz, és elképzeled ahogy a kis embrióid beágyazódnak a méhfalba.

Szorítok Neked! :) Tetszik a pozitív hozzáállásod! :)

Kép
nika28

Nika
Sajnos nem olvastam ezt a könyvet,de minden nap megnézem 'Az élet az anyaméhben' című dok.filmet!
Sokat segít az is Nekem most, mert legalább látom,hogy mi zajlik a testemben és,hogy hol vannak a pocaklakók :oops: :lol:

Madrin
Igen nagyon rossz,de valóban ki kell bírni a fekvést!
Hála égnek imádom a levest és naponta képes vagyok legalább 3litert is meginni :lol:
Betegesen szeretem...
Éppen most főzöm...
20percenként csörög a vekker és rohanok ki a konyhába megnézni,hogy hogy smint van a leveském :wink:

Vic
Köszi a dicséretet és örülök,hogy akkor sikerült "meglepit" okoznom azzal,hogy ilyen képet is láthattál :oops:
Remélem nemsokára petezsákos UH képet is tehetek fel nektek :oops: :lol:

Most rohanok megint,mert nem tudom miért,de ülni nagyon nem jó....
Csak feküdni ,feküdni és aludni egész nap....
Lehet,hogy majd vissza is fogom "síni" ezt a sok pihit?!?!?!
:lol: :lol:

Puszi Mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a gratulációt és holnapra a drukkokat.
Azt szeretném megkérdezni Tőletek, hogy hogyan zajlik a beültetés? Altatásban csinálják vagy csak simán, mert teljesen össze vagyok zavarodva.
Szegedre mikor jártunk simán katétert helyeztek fel és úgy rakták fel a babókat. Viszont mikor kedden voltam leszíváson, akkor volt, hogy az egyik lánynak akkor tették vissza a babákat és altatásban csinálták. Kérdésem, hogy altatásban lesz a beavatkozás vagy sem?
Válaszotokat előre is köszönöm!!!

Noki:
Nagyon szépek és édesek a babóid. Kitartást a fekvéshez, de valamit valamiért.

Lányok!
Vonalzót hol tudok gyártani, mert Én is szeretnék majd felrakni.

Köszi mindent!

Ildi
gyoreneildi

Ildi,
itt már nincs altatás, szépen felfekszel és ha szerencséd van hamar hozzák is a babucikat :)
Kis katétert felhelyeznek és "befecskendezik" én nem éreztem semmit pedig az elsőnél meg kellett fogni a méhszáját és mondták hoyg beszélgessek addig KAnyó doktornővel merthogy nem lesz kellemes de nem éreztem semmit. :shock:
A 2-nál már ilyen nem volt.
Szépen nézik uhal hogy melyik oldalra jobb rakni és kész ennyi.
MAjd betolnak az ágyikódhoz és egy-két órát feküdni kell és záró jelentés után mehetsz is haza.
Én az elsőnél lépni sem mertem alig mertem a kocsiig kimenni , csoszogtam meg ilyenek :) :)
A 2-nál már egyedül vezettem haza. :) :)

HA szerencsés vagy előtte megmutatják melyikeket kapod vissza, lásd Noki fotó :)
Az elsőnél uh képet is kaptam a 2.-nál nem bár nem reklamáltam gondoltam most mindent totál másképp csinálok hátha..
( még ugyanazt a hálóinget se vettem fel... totál agyrém :) )
Után aazért feküdjél biztos ami biztos :wink:
madrin

Sziasztok!

Trinky!
MI volt ma a BMC-ben?

Noki!
Innen is drukkolok neked!!!
A végefelé már nekem is herótom volt a fekvéstől.......

Ildi!
Nekem is így történt a beülti ahogy Madrin leírta.
Drukk holnapra!

Madrin!
Most én is másik hálóingbe mentem, hátha, de nem hozott szerencsét. :(
Sőt, még gólya is elszállt mellettünk 1* az autópályán, kéményseprőt is láttam és a kis pókokat, amik ott szövögették hálójukat a lakásban mialatt és pihiztem, se nyírtam ki, hátha szerencsét hoznak....de nem
Szóval ezek szerint nem ezeken a dolgokon múlik... :D

Kép
vucuska

Vucuska úgy látszik nem :wink: :D
Most voltunk a Zemplémben kirándulni és haza felé nagyon sok gólyát láttunk.NEm tudom ilyenkor mi a szokás én mindegyiknél szóltam hogy gólya, szerencsét meg babát hoz :):)

Sztem a párom alig várta hogy elérjük az M3-ast :D :D
madrin

Ildi!
Én a vonalzómat a www.noivonal.hu-ról szedtem. Ott kell jelszóz igényelni, aztán a vonalzóknál ki tudod választani a megfelelőt és az url sort kell bemásolni a babanetes profilodba. Nem tudom mennyire voltam érthető, de ha valami nem megy szóljál. A többi helyről nem próbáltam vonalzót szerkeszteni.

Madrin!
Ja, azt nem írtam hogy hétfőn nagy takarításba kezdtem és az összes pókot kinyírtam. Hétvégén voltunk Egerben és útközben az összes gólyát jól lecse*tem hogy nem teljesítették a feladatukat. A párom már kész volt tőlem. :D

Kép
vucuska

JA két hete voltunk Zsóryban :wink: :wink: :wink:
Tudtatok aludni mert az öregek borzasztóan harsogtak illetve énekeltek :wink: :) :D
madrin

Sziasztok!

Madrin, Vucuska!
Köszönöm szépen a válaszotokat!

Vucuska!
Köszönöm szépen a vonalzós leírást, megcsináltam, de hogy jó helyre raktam-e be azt nem tudom, de ha nem sikerült akkor majd próbálkozok vele később, mert holnaptól csak pihi és pihi.
A férjem fog holnap helyzet-jelentést adni, ha lesz rá ideje.

Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat. Tőlem is megy mindenkinek!
Kitartás!!!!!!

Ildi

gyoreneildi

Ildi!

Remélem jó hírekkel jöttök majd, drukkolok Nektek.
:wink: Pihizz sokat.

(Rodin)
rony77

gyoreneildi
Kép Kép

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Ildi!
Mennek a drukkok!

Na persze a töbieknek is!

Nálam megvolt a pé és most már csak arra várok, h kiderüljön: Isten ránk kacsintott, vagy megint elkerültük a figyelmét. :roll:

babszika

Bakker!
Látom, jól választottam vonalzót..... :oops:

Noki!
Közösen ünnepelünk majd???? :lol:

babszika

Gyorsan vonalzót cseréltem. :wink:

én meg jól elbeszélgetek itt magamban :lol: :lol: :lol: :lol:

babszika

Györinéildi
Szorítunk neked, gondolunk rád.

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!
Mi ez a nagy csend?

Szeretném megkérdezni,hogy szerintetek az utrotól fájhat nagyon cicim vagy mitől?!
Nem birok már hason sem ,de lassan már az oldalamon sem feküdni :roll:
Remélem NEM a menszim az,mert akkor falnak megyek....
Bízom benne,hogy a babáim miatt van ez,de gondoltam megkérdezlek inkább benneteket!

Kellemes és jó hétvégét kívánok mindenkinek!
Puszi

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Noki, a cickófájás valószínűleg az utro-tól van. Meg természetesen a sok hormon is befolyásolhatja. Nyugi, kapaszkodnak a babáid :wink:

Witch, pihenj sokat, drukkolok nagyon, hogy minden rendben legyen.

Babszika, örülök, hogy túl vagy a hsg-n. Drukkolok nagyon, hogy sikeres legyen ez a hónap. Sok lányzóról hallottam már, hogy a hsg után sikerült spontán. Hajrá!!!

Rony, örülök a jó genetikai eredménynek. Irány a biopszia!!!

Vucuska, sajnálom, hogy nem sikerült :( Majd legközelebb!!

GyIldi, mennek a babatapik**********************

Madrin, jót mosolyogtam a hálóinges sztorin. Én minden punkciónál és transzfernél új sportzoknit vettem :D Mindig valami vidám, színeset. Talán azért, mert ha jól emlékszem Jucicuki beültetése előtt erről beszélgetett a dokival :D Szerintem mindannyiónknak van valami kattanása...

Zsókuci, örülök a negatív eredményeknek. Azért jó lenne kideríteni, mi lehet mégis a bibi. Kontrollra kell menned valamikor? Jó pihenést, nyaralást! Érezzétek jól magatokat!

Kellemes hétvégét mindenkinek!! Bocs, ha valakit kihagytam!
PUssz
süni76

Köszi süni!
Én is bármit megadnék, h azok közé a lányok közé sorolhassam magam.
Az már bizti, h megvolt a pé-m, mert ma 37,00-t mértem. :roll:

babszika

Süni
Köszönöm szépen a választ!
Remélem igazad van és kapaszkodnak odabent :wink:
Ha olyanok mint Én, akkor kitartanak most odabent akármi is történik!
:wink: :wink:

Kép
noki&potyi

Sziasztok!
Megvan a vérvételem eredménye, és nagyon elkeseredtem. A műtét előtt már legalább 1 hónappal abbahagytam a bromo szedését, és most kezdtem el újra. Sajnos ez a hét még eléggé nehéz ebből a szempontból. Muszáj is újra szednem, mert a prolactinom nagyon magas lett, sajnos. Közel 1400 mUI/l, ami a határérték maximumánál is 2-szere. Januárban normális volt az érték, de ez a 2,5 hónap most nagyot rontott az értéken. Remélem hétfőn a hsg után sikerül erről is beszélnem a dokimmal. Most nagyon el vagyok keseredve, mert ha a hsg-vel minden ok lesz, akkor a prolactinom fog bezavarni.

Drukkolok mindenkinek, és mindenkinek pihenéssel teli jó, eredményes hétvégét kívánok.
remény73

Sziasztok!

Ildinek a férje vagyok!
Először is köszönjük szépen mindenkinek a drukkokat, mi is mindenkinek szorítunk, hogy rendben legyen minden.
Nagyon szépek voltak az embriók mind a kettő 8 sejtes, a többi 4 db-ot lefagyasztották.
Ildi a körülményekhez képest jól van, bár hányingerrel, szédüléssel küzd, meg szegénynek fáj a hátsója a progi szuritól, de kitartó és azt mondja, hogy a cél érdekében mindent!
Jó hétvégét és sok pihenést Nektek!
Üdv:
Pisti

gyoreneildi

Sziasztok,

Csak beköszönni jöttem, holnap délelőtt indulunk nyaralni. Drukkoljatok, hogy jó időnk legyen, mert elég érdekes időt mondanak jövő hétre :roll:
De bármilyen is lesz, tuti jó lesz az egész :D

Akiknek kell, mennek a drukkok! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Vigyázzatok magatokra, legyetek jók, vasárnap jelentkezem élménybeszámolóval.

Puszi! :)

Kép

Kép
zsókuci

Gyoreneildi
Nagyon drukkolok Neked!
Pihenj sokat !
Kép

Zsókuci
Én nagyon drukkolok Nektek,hogy jó időtök legyen !
Érezzétek magatokat nagyon jól !
Élménybeszámolót és képeket kérünk ha megérkeztettek !

Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
noki&potyi

Kérdésem lenne: Ha hétvégén lenne inszem, akkor tartogatják hétfőig a tüszőket, vagy van inszem szombaton? Mert holnap leszek a 11.cn-en és legutóbb repesztő nélkül olyan 18-19. cn-en repedtek meg.
vicky79
Budapest III. kerület

Remény! Ne szomorkodj, mindent meg tudnak rendszabályozni. Nekem anno több, mint 1600-as volt a prolactinom, lehet, hogy magasabb adagra állítanak majd, de nekem is szépen becsúszott (már nem tudom hány hónap alatt, 1-2 talán) a határérték közepébe, és tudomásom szerint azóta ott is van, úgy, hogy közben már csökkentettük a Bromo adagot is.

Nekem csütörtökön újra UH, múlt héten szerencsére minden rendben volt, abbahagyhattam a progiszurit, mert elviselhetetlen felületben sebesedtem be. Jövő hét közepén betöltöm a 8. hetet, de még mindig sokat aggódok, sajnos néha van egy kis barnázás. Mindig elmúlik hamar, de addig a frász kerülget.

Sziazstok:
E. Dóra
edóra

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat, nagyon aranyosak vagytok!

Noki!
Nagyon szorítok Neked Én is, hogy pénteken jó hírekkel gyere.
Pihenj Te is sokat és beszélgess a babáiddal, mert ezzel csak jót tehetünk Nekik!

Witch!
Remélem jobban vagy már! Köszönöm, hogy szorítottatok értem az anyuciddal! Sokat gondoltam rátok a hétvégén és remélem minden rendben van veletek!

Babszika!
Köszönöm a drukkot Neked is. Szorítottam Nektek nagyon, hogy az Isten végre rátok kacsintson!

Süni, Rony!
Köszönöm szépen Nektek is, hogy gondoltatok rám és drukkoltatok Nekem!

Remélem ennyi drukktól és szorítástól a babóim gyorsan beágyazódtak és mostmár szépen fejlődnek!
Majd még jelentkezem, de most megyek pihizek még egy kicsit!
Ildi

gyoreneildi

SziasztoK!

Megmutizom nektek a hőmet.... igazából nem is tudom, h a tegnapi hőleesés miért volt. Lehet, h mégsem volt pé-m?? :( :shock:
(A karikák egyidőben lettek mérve)

Kép

babszika

gyoreneildi
Köszönöm,hogy drukkolsz nekem!
Nagyon várom már,hogy péntek legyen és remélem,hogy jó híreket kapok!
Sokat beszélgetek az Én kis porontyaimhoz miközben lehunyom a szemem és elképzelem Őket magam előtt!
Jó érzés, az biztos!
Most néztem ,hogy neked július 11-én volt a beültetésed?!
Nekem akkor van a szülinapom!
Szerencsés nap :wink: Neked is szerencsét hoz, hidd el !!

Puszi
Minden jót és pihenj sokat! :wink:

Kép
noki&potyi

Szia Noki!

Próbáltad eldugni, de én megfejetettem, szóval utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!! :lol: :lol: :lol:

(Rodin)
rony77

Rony
Annyira aranyos vagy, igazán köszönöm :lol: :lol:
Nem akartam nagydobra verni a dolgot.... :oops: :oops: :oops:
Hogy vagy?
Képzeld most telefonált a hugica,hogy a vonatsztrájk miatt aludhatna e nálunk ?!
Természetesen igen mondtam....
Annyira örült neki ,hogy elkérezkedik a melóhelyről ,hogy hamarabb ideérjen hozzám.....
Párom este 10-ig dolgozik.....
Ma sem fogok unatkozni :shock: :lol:
Ráadásul ha jól tudom már nem is sztrájkolnak....

De tudod...
A jó szívem :lol: :lol: :D
Na ez vicc volt

Puszi!

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Ma voltam HSG-n, de sajnos nem túl jó hírekkel tértem haza. Sajnos egyik oldal egyáltalán nem átjárható, a másikban van valami, mióma, vagy polip. A méhem alakja sem megfelelő, így 1 hét gondolkodási időt kaptam, döntsek. A nagyon kicsi esély, amit jósolnak lombikkal, vagy abbahagyom. Állítólag a méhem alakja alapján nem sok az esély a foggantatásra, és ha meg is fogan, a kihordásra. Nagyon elkeseredtem. Elküldtek a miómát operáló dokimhoz, beszéljem meg a petevezető műtétet, de a dokim szerint nincs értelme azt bántani, azt nem lehet már jobbá varázsolni. Így egy esélyem van, a lombik. Sajnos arra is kicsi. Páromnak mondtam, hogy lehet nem lehet közös babánk, és félek elveszítem. Nekem is nehéz lenne feldolgozni ezt, neki meg, hogy nála minden ok, biztos más, és neki is nehéz lesz a döntés. Együtt maradunk és amíg van egy pici esély is küzdünk, s ha nem sikerül örökbefogadás, vagy vége 9 évnek.Ha belegondolok mindig könnyes lesz a szemem.
Kívánom, hogy mindenkinek ennél csak jobb hírek legyenek. Én eddigi életem során is küzdöttem mindenért, ha el akartam érni, és sajnos az én sorsom a küzdelemről, a sok szenvedésről szól.

Kellemes napot mindenkinek, megyek lefekszem.
remény73

Remény csak épp benéztem és látom mi történt :(
EZ a méh dolog már biztos? MElyik orvos mondta ezt?
Sok fekvéssel sem oldható meg?
Kívánom hogy minden álmotok valóra váljon és nagy ölelés Nektek.

Noki, azóta biztos kaptál választ, nekem az utrotól és a progi szuritól olyan mellfájásom volt hogy aludni se bírtam, volt hoyg a takaróval szorítottam le mert azt hittem meghalok :oops: :oops:
Szóval nyugi ez teljesen normális, hugica meg haza mehet busszal is nem? :) NA jó gonosz vagyok remélem jól fog sikerülni az estétek.

Zsókuci kitartás holnap már jó idő lesz , reméljük :)

Eltűnt Lánykák?
Gil Neked küldtem privit is.

puszi Mindenkinek
madrin

Remény!

Írtad, hogy mi történt, nagyon szomorúan olvastam :cry: :cry: , de ne adjátok fel a dolgot, soha nem lehet tudni, hogy mikor jön egy pozitív dolog az ember életébe....Lehet hallani olyanról is, hogy az orvosok már feladták a küzdelmet és mégis ennek ellenére sikerült a dolog.
Pároddal kapcsolatban: Te érzed, hogy akkor vége a kapcsolatotoknak, vagy pedig Ő mondta?
Nálunk a páromnál volt/van a probléma és nemhogy eltávolodtunk egymástól, hanem egyre jobban összekovácsolódunk a bajban. Úgy érzem, mióta elkezdtük a BMC-t talán még erősebb lett köztünk a kötelék. Nem hiszem, hogy a párod emiatt már nem tekintene társnak téged, nemcsak erről szól a dolog....
Kívánom, hogy minél hamarabb fel tudd dolgozni ezt a problémát és küzdeni tudjatok közösen.

(Rodin)
rony77

SZiasztok!

Zsókuci
Szegénykém, jó kis időt fogtatok ki! Remélem, azért jól érzitek magatokat!

Vicky
Nem emlékszem, hogy szombaton lett volna inszem, péntek v. hétfő inkább. De hátha nem is arra napra fog esni! Nekem volt már 13., de 16. napon is, pedig szerintem legtöbbször 14. napon van pé-m.

Babszi
A szaggatott vonalnál nem is mértél? Hát akkor a legbiztosabb most is ráhajtani, abból baj nem lesz! :wink:

Remény
Ez olyan szörnyű, hogy ennyi gonddal kell szembenézned, de én se tudom elképzelni, hogy emiatt még szakítsatok is. Szóbajött ez egyáltalán? Sok erőt kívánok! És hát a sok rossz után, csak kell jónak is jönnie!

Noki, Ildi
Megy a drukk!!!!!!!!!! MIndenki azt mondja, nincs még tünet ilyenkor, mégis van, aki megérzi. Bár utólag könnyű mondani!

Madrin
Válaszoltam, meg is bánod, olyan hosszú! :lol:

Vucuska
A gólyákat már én is utálom! Olyan buta jószág! Ahova nem hívják, megy, ahol várják, azt nagy ívben elkerüli! Menjenek, ahova akarnak!

gil

Sziasztok!
Noki, boldog születésnapot kívánok!!!

Remény, nagyon sajnálom, hogy rossz híreket kaptál, de...ahogy a felhasználóneved is jelzi... Addig amíg van egy kicsi esély, muszály próbálkozni. Ha többször is kell nekifutni, akkor is. Ha pedig nincs más esély, hát lehet gondolkodni más lehetőségeken. Menet közben sokminden történhet. Mi lassan 2 éve járunk a BMC-be. Első alkalommal a dokink donorspermát javasolt, aztán egyre optimistább lett ő is.

Rony, a mi kapcsolatunk is erősebb lett, mióta a BMC-be járunk. De persze nem lehet általánosítani.

Pusszantás mindenkinek!
süni76

Gil ezeket a gólyákat hagyjuk is :) Tényleg néha ostobák tudnak lenni :)
Pedigé n már a János kórházban is odamentem a gólya szoborhoz hogy segítsen :D :D :D
De ha nem segít akkor majd eladom színes fém kereskedőnek :)
madrin

SZiasztok!

Zsókuci
Szegénykém, jó kis időt fogtatok ki! Remélem, azért jól érzitek magatokat!

Vicky
Nem emlékszem, hogy szombaton lett volna inszem, péntek v. hétfő inkább. De hátha nem is arra napra fog esni! Nekem volt már 13., de 16. napon is, pedig szerintem legtöbbször 14. napon van pé-m.

Babszi
A szaggatott vonalnál nem is mértél? Hát akkor a legbiztosabb most is ráhajtani, abból baj nem lesz! :wink:

Remény
Ez olyan szörnyű, hogy ennyi gonddal kell szembenézned, de én se tudom elképzelni, hogy emiatt még szakítsatok is. Szóbajött ez egyáltalán? Sok erőt kívánok! És hát a sok rossz után, csak kell jónak is jönnie!

Noki, Ildi
Megy a drukk!!!!!!!!!! MIndenki azt mondja, nincs még tünet ilyenkor, mégis van, aki megérzi. Bár utólag könnyű mondani!

Madrin
Válaszoltam, meg is bánod, olyan hosszú! :lol:

Vucuska
A gólyákat már én is utálom! Olyan buta jószág! Ahova nem hívják, megy, ahol várják, azt nagy ívben elkerüli! Menjenek, ahova akarnak!

gil

Bocsi, ez most nem tudom, miért ment el újra, pedig én nem akartam :oops: :oops: :oops:

Süni
De jóóó! Megint itt!!!

gil

Sziasztok!

Noki!
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT Kívánunk Neked/ Nektek! Remélem tényleg szerencsét hoz/hozott a Szülinapod. Nagyon örültem egyébbként, hogy ekkor volt a beültim, mert évekkel ezelőtt megbeszéltük a párommal, hogyha lányunk lesz Lilinek fogják hívni, és mondam is a manócskáimnak, hogy most kell megfoganni, így talán egyikük "névnapján" !

Remény!
Nagyon sajnálom ami veled/veletek történik, de fel a fejjel és csak a jóra gondolni. Csinálj egy "remény" füzetet amibe beleírod a vágyaidat. Hidd el biztosan segít majd. Én rektem bele megtermékenyített petesejteket, olyat is ami 8 sejtes és nálunk idáig bevállt. Ha gondolod írok Neked bővebben erről priviben, csak írd le és segítek.

Gil!
Köszike a drukkokat!!

gyoreneildi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: