Sziasztok!
Ma már kicsit feljebb vagyok, mint a béka segge (már elnézést

), de még nem az igazi. Mindenkinek köszönöm a biztató szavakat!
Tegnap este, otthon egyszercsak megszólal a párom:
- Én irigylem XY-ékat.
- Ugyan, nem szabad irigykedned rájuk! De ezt most komolyan mondod?
- Igen. Kicsit irigy vagyok! Mert ők egyszer nem védekeztek és X terhes, mi meg matyivizsgálatra járunk, meg gyógyszer, meg hőmérő és igazán szeretnénk, ők meg nem is annyira és nekünk mégsem sikerül. De most, hogy elmondtam, már jobban érzem magam.
Olyan aranyos volt. Én csak kavargattam a kaját és potyogtak a könnyeim (úgy fordultam, hogy inkább ne lássa) és próbáltam őt vigasztalni, holott én is legalább olyan depis voltam, mint ő. Dehát ő férfiból van...

Ő most borult ki először amiatt, hogy még nem sikerült a baba. Ezért is nagyon-nagyon szeretném, ha ez a hónap sikeres lenne. Elvégre én is és a tesóm is szeptemberiek vagyunk, tehát decemberben fogantunk...

Egyébként egész este bújt hozzám a párom.

Hiába na, a baj összehozza az embereket.

Redit!

Kezem lábam xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Alena!

Jó volt olvasni, hogy pozitív volt a tapasztalatod az anyósoddal. Nálunk még nem tudják, bár azt sejthetik, hogy szeretnénk, de a gondjainkról semmit. Ha neadjistenkérlekszépen januárban mennem kellene hsg-re, akkor viszont (szerintem) csak el fogjuk mondani. Bár jobb lett volna egy karácsonyi unoka hír, dehát ez van.
+Szöszi+!

Jobbulást és pihizz sokat, ahogy Cat is írta, tea+nyugi! Meg egyél gyümiket is sokat!
Évici!

Csütörtökre előjegyeztelek drukkra!

De jó lesz! De mit néz a doki uh-val? A petezsákot?
Judy, Mandula, Philissa!

Én sajnos nem értek ezekhez a görbékhez. Így tanácsot sem tudok adni.
Orsi!

Akkor most 3 hónap gyógyszerezés? Lehet, hogy lesznek még 100 millióan a kislegények.

Vagy legalábbis 20-30 millióan. De jó lenne! Érdekes dolog, hogy ugye kb. 3 hó, mire kifejlődnek a kis matykók, mire egy teljesen új "generáció" létrejön. De a férjemet is csak egy hónapig kezelték és már azután sem volt gomba, + gyorsabbak is lettek. Én meg azt hittem, hogy 3 hót, vagy többet kell majd várni az eredményre. Úgyhogy azért próbálkozzatok szorgalmasan, sohasem lehet tudni...
A szombati Spektrumot láttátok? A férjem teljesen rosszul lett, mikor a hereműtétet mutatták.

Hiába mondtam neki, hogy nála nem lesz ilyen... Akkor is.

A múltkor azt hittem, hogy oroszok ezek a dokik, de most kiderült, hogy csehek. Bocsi, ha valakit ezzel félrevezettem, nem szándékos volt.

További kellemes napot!
Milli