A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Jó fejek! :roll:

Az emlékeztetőt megváltoztatom, hogy egy nappal előtte értesítsen, ne aznap, oké?

KépKép
benó

Ha megvannak a végleges képek, akkor bnőmnek szólok,hogy tegye fel őket egy cd-re is, hogy úgy is meglegyen.....akkor majd megmutatom...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Hohohoho! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Oksa ez jó ötlet volt...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Oké! :D :D :D

KépKép
benó

Mennyit olvastál a könyvből eddig és mi a lényege?

Kép

Kép[/
tancsu

Én most a Suttogó 1, a Suttogó 2 és a Suttogó mindent megold c. könyvekre pályázom....
Célozgattam rá a párom előtt, hátha megkapom névnapomra.... :P :P :P

Kép

Kép[/
tancsu

Ma reggel már összepakoltam, bevasaltam a mosott ruhákat, elpakoltam, stb....
Már csak mosogatni kéne, mert este nem volt rá lelki erőm...:(
De sztem megvár ez engem ma estére.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

A felét elolvastam, és arról szól, hogy van egy lány, aki úgy gondolja, hogy férjhez kellene menni, gyerek jó lenne stb., aztán férjhez megy, és várja már az esküvőre a babát, hogy legyen ott a pocakjában, de nincs, aztán karácsonykor is várja, és mindig azt gondolja, hogy na, majd most, és MINDEN RENDBEN!!!!, megvizsgálják a hormonokat, a fiút stb., és minden oké, ez a legszörnyűbb (mint nálunk), és eltelik másfél év, és akkor gyógyszer, injekció, inszemináció és majd a lombik. De 2006-ban született egy kislánya! :D :D :D :D :D :D Három év után!

KépKép
benó

Azt nagyon dicséri az Andi igh., mert a tesójának az a best. :D :D :D :D :D

KépKép
benó

9 körül meg indulok, menek a városba a klépeket megnézni, meg boltba eldobható bugyuit és betétet venni, aztán anyáékhoz ésn hazafelé zöldséges, mert a párom rántott karfiolra éhezik...:D

Jah és közben megcélzok egy postát is, mert be kéne fizetnem a netet és a tv-t...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Akkor már korán reggel pörögtél. :D
Megvár, persze, hogy megvár.

Jaj, Flórának elfelejtettünk jó munkát kívánni! :D

KépKép
benó

Akkor teljesen magadra ismertél a könyvben...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Tényleg...:)

Jó első munkanapot Flóra!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Úgyhogy jó munkát, Flóra!
Szilziéknek sok sikert!
Neked meg jó képeket!
Ma takarítani fogunk, és ez most komoly. A Gy. és én készülünk a holnapi nagy napra. Azért jó, ha néha jön hozzánk valaki. :D

KépKép
benó

Amit irtál 2 napja muffint, annyira meg akarom sütni és rájöttem hogy nincs muffin-sütő tepsim..... :P :P :P

Na ennyit a sütögetésről... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Ébn meg állandóan takaritok, de mindig úgy érzem, hogy nem haladok semmivel...:(

Már csak a plédek és az ágynemü mosásom van Gergőnek és minden kész van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Igen, és van egy skizofrén tesója is, aki nagyon nagy lelki problémát okoz neki.
És nekem meg van egy ilyen kolléganőm/barátnőm, már barátnőmnek nem nevezhetem, mert szemét módon nem foglalkozom vele, ezt eddig nem akartam írni, mert így nem érthető, és én se gondoltam volna magamról. A lényeg az, hogy ebben is hasonlítunk. De azért nem cserélem el a Szilzi páromat. :D

KépKép
benó

Este az idézetek irása közben lebuktam a párom előtt, hogy valamit szervezkedek, mert pont idejött a géphez én meg kiléptem innen és megforditottam a füzetet amibe irtam.....
De szerencsére nem erre gondol, másra tippelt hogy mit fog kapni.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Csak sokat gondolok rá és nem tudok segíteni, és ha segítenék is, csak balul sülne el, már próbáltam, kb. 3 éve megy ez azzal a lánnyal. De ezt hagyom, ezt a témát.

Tehát menned kell ide-oda. Nekem megint a suliba, folytatni a tegnap elkezdett munkát, aztán tal. az Ancsi lányommal, utána meg takarítás, meg lehet, hogy elmegyünk a Gy. anyukájához, az enyémékhez meg tuti! :lol:

Úristen, Tancsu, te észrevetted, hogy lehet szerkeszteni a saját hozzászólásodat utólag???????????????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Én most vettem észre! :shock: :shock: :shock:

KépKép
benó

Tancsu, én se muffinként sütöttem meg, hanem egy kicsi tepsibe öntöttem bele! Szuper lett! :D

KépKép
benó

Á, csak te látod ám átlátszónak, nem fogsz lebukni! Írogathatsz te szép idézeteket a füzetedbe, nem? Hiszen várod a babádat! :D
Nagyon jól haladsz a babakelengyével! :D :D :D :D Ügyes vagy!

KépKép
benó

sziasztok. van itt valaki? :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Annyira érdekes, hogy ti ketten vagytok a kivétel a kismamatársadalomból, egyébként megesz a sárga irigység. :evil: Az sárga, ugye? :roll:

KépKép
benó

Helló, Timi! :D Én itt vagyok! :D

KépKép
benó

Mikor kell legközelebb vizsgálatra vagy uh-ra menned?

KépKép
benó

Ez lesz ma du: Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benó 2008.07.10 06:59-kor.

KépKép
benó

Igen Benó, az sárga..... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Cupp Timi....

Én is itt vagyok...:)

Sikerült tegnap intézkedned???

Kép

Kép[/
tancsu

Van már nekem is képem bibibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Ááááá, nagyon szexi a képed! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Most nézem hogy 54 nap!!!!!!!Nemrég még javában 60-70 felett voltam.....

Hogy megy az idő!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Benó...

És rád is rács fog vigyázni, hogy nehogy megszökj a munka elől?????????????
:wink: :wink: :wink: :wink: :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Látom Timi visszaigazoltál...:)

Akkor mi is lesz végül a nagyfiatok neve???????????

Kép

Kép[/
tancsu

Képzeljétek, rajta vagyok a facebook nevű oldalon is, és megtaláltam egy lányt, akire sokat gondoltam, Görögországban lakik, görög is, és barátkoztunk, amikor ott nyaraltunk 14 éves koromban! Nagyon örülök! És visszaírt! (Nem görögül.) :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Ez tök jó Benó...:) :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Rács ám! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

tegnapi napom HORROR volt! :?
fél 9-kor indultam el, mert sokáig gondolkoztam, hogy mit vegyek fel. a következö faluban 20-al ment egy skoda.az elöttem haladó söför kikerülte, én is szépen kiraktam az indexet, már majdnem mellé értem, amikor az a HÜLYE PARASZT elkezdett balra kanyarodni. ha nem rántom el a kormányt, belém jön. :evil: :evil: az indexet, csak ezutánn tette ki. ha ráértem volna, biztos kiszállok a kocsiból és megpofozom. :oops: 9-re beértem a zsaruságra, beiratkoztam. én voltam a 48. :shock: fél 2-kor bejutottam. az új személyimet addig nem váltottam ki, mert a zsaru azt mondta, hogy a régivel kell bemennem.amikor meg odaadtam neki, mondta, hogy ö ezzel most mit csináljon?neki az új kell!azt hittem megfojtom!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:
kiváltottam, viszamentem.
utánna meg intéztem a bankokat meg biztositókat /amit már reggel elintézhettem volna, ha nem informál fére/ és 5-re értem haza

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Most küzdök az angollal, hogy bírjak neki visszaírni valami értelmeset. Régen leveleztünk is, akkor is megértett, annál bénább talán nem vagyok, mint 14 éves koromban, úgyhogy csak megért! :D :D :D :D

KépKép
benó

Ó, szegény, akkor tényleg szörnyű napod volt! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: És végül minden megvan? :roll:

KépKép
benó

tancsu jók a képeid.
talán Alexander lesz az apja utánn, de még nem biztos.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

igen, csak még egy napot el kell majd futkosnom, mert még 2 bank, viz, gáz, beteg biztositó elmaradt.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Láttad a szerkesztést, Tancsu? :D Láttad már eddig is a hsz szerkesztését?

KépKép
benó

Úristen, mennyi sz....kodás! És mikor mész? Csak hogy tudjam..... :roll:

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Akkor nem semmi napod volt Timi....
Mondtam én hogy óvatosan a vezetéssel...
És sosem attól féltem aki mellé beültem, hanem attól hogy nem tudhatod milyem baromjön szembe az úton!!!!

Egyébként ügyes vagy, hogy ennyit sekerült elintézned egy nap alat...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Kisfilm: Kép

KépKép
benó

Benó..

Nem még nem láttam a szerkesztést....hol találtad meg?

Kép

Kép[/
tancsu

Jobb oldalon minden hsz szélén, fent.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: