A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Kit vagy mit akar leütni az idióta kiskölök?

Kép
flóra 11

Az jó lesz! Már alig várom! :D
Tök jó, hogy mindig mindent megmutatunk egymásnak. Én nagyon élvezem. :D
http://www.nagyonbaba.hu/egyedi-terhes-hatterkepek - nagyon-nagyon szépek vannak

KépKép
benó

Puszillak Titeket, nem tudom holnap tudok e jönni. A gép teljesen összeomlott! :evil:

Legyetek jók, én vasárnap dolgozom, ha tudok addig jövök, ha nem a Benó tudósít! :D :D

Kép
szilzi

Én akartam leütni őt, de szerencsére befogta. Hogy szeretem én a gyerekeket! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Jövünk együtt, Szilzi! :D
Holnap sok sikert! Gondolunk majd rátok! :D
Pénteken 9.12-kor várlak. :D Ne félj, ott leszek, most nem pofázom el az időt a többiekkel, megígérem. :D

KépKép
benó

Kép

Ezt fogjuk beszúrni, ha összejön nekünk, oké? Ezt is! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Ok, ok! Remélem a többiek sem hagynák, hogy ott árválkodjak egy állomáson... :lol: :lol: :lol: Puszi Nektek!! :D

Kép
szilzi

Na, helló, már csak kettőt kell aludni.... :D :D :D :D

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Ha most összejönne, áprilisban születne meg! Áprilisi tréfaként! Látjátok?

KépKép
benó

Nekem olyan mindegy lenne,hogy milyen hónapban születik meg!

Kép
flóra 11

Szilzi,holnapgondolunk A.-ra meg rátok,hogy minden rendben legyen.

Kép
flóra 11

Az RTL-en hármasikreket mutogatnak, Benó!

Kép
flóra 11

Gy. hazajött, most élménybeszámoló van, de majd még jövök. :D

KépKép
benó

Üdvözöl benneteket a Gy.
Hármasikrek azért nem kell, Flóra. Nekem is mindegy, mikor születik meg, de én azt gondoltam, hogy később, már nyár környékén (ha most fogan). Persze én tudok számolni. Na, megyek a Gy.-hoz, majd jövök.

KépKép
benó

2008-05-30 12:54
Az anya és a gyermek is túlélte a méhen kívüli terhességet

Ausztráliában csaknem teljes 9 hónapos méhen kívüli terhességet élt túl egy anya és gyermeke, jelentette be pénteken a szülést levezető orvos. Andrew Miller, egy darwini magánkórház szülésze előző nap császármetszést végzett az anyán, és csak ekkor derült ki, hogy a magzat a jobb oldali petefészekben fejlődött ki.

A petefészek szövetei annyira el voltak vékonyodva, hogy még a kislány haja is látszott rajtuk keresztül, mondta az orvos. Hihetetlennek minősítette, hogy a magzat a normális mozgásával nem szakította szét a papírvékonyságúvá vált petefészket.

Méhen kívüli terhességről akkor beszélnek az orvosok, ha a megtermékenyített petesejt a petefészekből a méhbe vándorolva megtapad a petevezetékben, és ott kezd fejlődni. A méhen kívüli terhesség általában vetéléshez vezet, de ha nem veszik időben észre, veszélyezteti az anya életét, mert belső vérzéseket okoz.

Az ausztráliai esetben a 34 éves anya, Meera Thangarajah semmilyen problémát sem tapasztalt terhessége alatt, és nem végeztetett ultrahangos vizsgálatot sem.

Az orvosok még a szülés előtt sem tudtak a méhen kívüli terhességről. A császármetszést is csak azért határozták el, mert jóindulatú méhdaganatot diagnosztizáltak. Utóbb derült ki, hogy amit a méhizom daganatának gondoltak, az maga az üres méh volt.

A szülész szerint - aki évi 520 szülést vezet le - 40 ezer terhességre egy méhen kívüli jut, annak az esélye pedig, hogy az ilyen terhességből egészséges gyermek szülessen, nulla.

Tehát akkor mi eleve nagyobb eséllyel indulunk. :wink:

Kép
flóra 11

Hát ez pozitív. :D

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

A vadászatról jut eszembe: Kép

KépKép
benó

Nézem a BK-t,de közben vagyok. Párom mélyen elaludt. Kifárasztja őt ez a munka.

Kép
flóra 11

Este, azt hiszem, tudok jönni, mert a Gy. tanulni akarja a vadászatot.

Most megyek fürdeni. Kép

KépKép
benó

Oké, utána tali? Milyen az új munkahelye? Nehéz, ugye?
Most egy munkához kapcsolódó kép, de persze nem a párodhoz, csak úgy:
Kép

KépKép
benó

Oké, akkor fürdök.

KépKép
benó

Tancsu, ez nagyon szép:

A legfontosabb, amit egy apa tehet a gyermekeiért, hogy szereti az anyjukat.

Kép
flóra 11

Az élet egy ajándék, nem minden ember örül neki, de az élet minden embernek örül

Kép
flóra 11

"Zene a csend, s benne fogantál te is, mint öröktől áldott gondolat. Titkok ölében ringó gyermek engedd hát, szeretni önmagad. . . "

Kép
flóra 11

"Gyermek. . . Egy marék melegség, lágy, selymes, illúziók. Bársonyos összetartozás, folytatódás, kiengesztelés, értelem, cél. "

Kép
flóra 11

Kicsi kincsem, Te vagy a Minden. Minden, mi öröm, Minden, mi gond, Minden, mi félelem, s Minden, mi szép. Te vagy a Mindenség. Az élet maga vagy, Az ÉN életem is TE vagy. . . .

Kép
flóra 11

"Amikor megszülettem,
nem jeleztek nagyot, Messiást jelentő, különös csillagok.
Csak az anyám tudta, hogy királyfi vagyok. "

Kép
flóra 11

"A gyermeknek az Isten két kicsi kezet adott. Egyik keze az apja kezét fogja, a másik az anyjáét. Nem lehet ezt a láncot büntetlenül elszakítani."

Kép
flóra 11

"Egyetlen társadalom számára sincs hasznosabb befektetés, mint csecsemõkbe tejet adagolni"
Churchill

Kép
flóra 11

Amikor megszülettem, annyira meglepődtem, hogy nem szólaltam meg másfél évig.
idézet Gracie Allentől gyermekszületésre

A világ minden gyermekkel újra kezdődik…
Henry David Thoreau

Mindig adj jóéjt puszit a gyermekeidnek, még akkor is, ha már alszanak.
H. Jackson Brown

Mielőtt megházasodtam hat elméletem volt a helyes gyermeknevelésről. Most hat gyermekem van, és nincs egyetlen elméletem sem.
John Wilmot

A gyermekek mindig problémásabbak, mint gondolnád – ugyanakkor sokkal csodálatosabbak.
Charles Osgood

A baba a szerelmet erősebbé, a nappalt rövidebbé, az éjszakát hosszabbá, a pénztárcát kisebbé, az otthont boldogabbá, a ruhát gyűröttebbé, a múltat semmissé és a jövőt tartalmasabbá teszi.
ismeretlen

Kinek okoz nagyobb gyönyört a ringatás, a babának vagy nekem?
Nancy Thayer

Nem tudom, miért mondják, hogy gyermeked van, amikor te vagy a gyermekedé.
Leo Gallagher

Amennyiben a gyermeked gyönyörű és tökéletes, soha nem sír vagy lármázik, terv szerint elalszik és kérésre böffent, mindig egy kisangyal –, akkor te csak a nagymama lehetsz.
Theresa Bloomingdale

A gyermeknevelésben a legnehezebb feladat, hogy ne szavakkal, hanem tettekkel tanítsuk meg a kulturált viselkedést.
Fred Astaire

Kép
flóra 11

Hát ezeket találtam Tancsu. Remélem segítettem. Van köztük néhány nagyon szép. :D

Kép
flóra 11

Na,megyek pipilni,mert ezt már nem lehet kibírni.
De addig valaki jöhetne! 8)

Kép
flóra 11

Férfias a gép, bocsánat, jó munkát holnap.

KépKép
benó

Úgy látom senki sem jön már ma. :(

Pedig pont ma ráérnék.

Kép
flóra 11

Benó,nincs baj,csak most látom,hogy a címek is eltűntek. Estleg ha valaki ezt le tudná írni nekem,hogy ne kelljen keresgélnem. Köszönöm.

Kép
flóra 11

Kép

Szép napot mindenkinek!

Kép
flóra 11

Szia Flóra!
Bocsi, hogy nem jöttem tegnap, Gy. kitúrt.
Milyen címet keresel?

KépKép
benó

Megvettem tegnap Harmat Anett könyvét, a Gólyára várva c. könyvet, olvasom, mint az őrült, hogy a Szilzinek oda tudjam majd adni :D , annyira jó! Mintha magamról olvasnék, komolyan. És ő is babanetes (volt), de ma már van kislánya, pedig nagyon sok évig várt rá. :cry:

KépKép
benó

Na, megnézem a nefelejtsdel.hu-n, hogy mit felejtettem el.

KépKép
benó

Jó reggelt, szép napot lányok!!!!.... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Nagyon szépen köszönöm a segitséget az idézetekkel kapcsolatban....
11 kell, tegnap kiirtam vagy 20-at,igy ma ha megyek a képeket előnézni,már lehet melléjük válogatnom is...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Neked is jó reggelt, Tancsu! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Tegnap nem volt előadás, még a múlt havi volt kiirva és senki nem tudott róla hogy lesz e.
Sztem jövőhétre áttették...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Cupp Benó...

Na megnézted mit felejtettél el ma?

Kép

Kép[/
tancsu

Szuper, ha megvannak az idézetek! Tök jó, hogy ma már megnézed őket! Juj, de várom őket én is!

Tancsu, annyira jó az a könyv....
Viszont beleolvastam egy topicba, banyek, eszméletlen nők vannak, akkora parasztok, hogy dől a búza a szájukból. :twisted: Örülök, hogy ide még nem akart bejönni egy ilyen se, bár, mondjuk, biztos elintéztük volna. :twisted: Jól van, tudom, ne olvasgassak ilyeneket. Igaz. :D

KépKép
benó

Este meg elaludtam 7 után, nagyon nem voltam jól...
Görcsölt a hasam, nyilalt a combomba és hasgatott a derekam...már megint azt hittem hogy szülök...:(

Komolyan mindig azt hiszem, amikor meg majd tényleg élesben megy,akkor tuti elbagatelizálom majd a dolgot, hogy áááááááááá dehogy ez még mindig nem az!!!!!!!!!!.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: