NEM KICSIT ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚTÁLOK PANÍROZNI ÉS UTÁNA MOSOGATNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(ráadásul minimum 300 darab sóder apróságú gombát....

)
Visszaolvastam!!!mosolyogtam,egyetértettem,nem értettem egyet,meghökkentem....
most megpróbálok reagálni mindenre,csak közbe Zoét is rázom

...:
Kriszta-Vikianyuja!
Szerintem nem is lehet könyvből gyereket nevelni,szerintem ez teljesen ösztönös...és nem is lehet gyerekeket általánosítani,mert minden babának és mamának más az életritmusaritmusa...
Annó a csajoknál még vágytam el otthonról,de most elképzelni sem tudom,hogy ne "húznánk" magunkkal mindenhová a csepp lyányt...,ezt már el is kezdtük...lásd Tisza,Miskolc,Lillafüred,horgászás...és bírja is a strapát...
Viszont velünk még egyszer sem aludt és talán még az ágyunkba sem...ez nem azért van mert nem szeretném,csak így alakult....De tuti lesz olyan majd késöbb,amikor majd éjjel a kis macijával és a takarójával átblattyog közénk...

(MÁR VÁROM...

)
Ancsika!
A lágyéksérvet hogy vetted észre?Annak mi a jelei?Ugye nem fáj Marcellnek?
Bettica!
ne hari,de a védőnőnek van gyereke???
Melike!
Én is úgy gondolom,hogy van már annyi kis eszük a bébiknek,hogy rájött a cumisüvegben lévő kajcsiért nem kell megdolgozni....van akiket megzavar a cumisüveg...ésha kisebb lyukú cumival próbálkoznál,amin épphogy jön a kaja és ugyanúgy megkell érte dolgoznia????
Bari!
Most sokan szörnyülködtök...de lassan rájövök,hogy az anyatej(azon kivül,hogy dávidnak jól lazítja a székletét),több kárt csinál mint hasznot...nagyon oda kell figyelni a kajára,már-már lehetetlen anyira...és a főorvos mondta,hogy nem lehet olyan helyesen táplálkozni,hogy a babáknak ne fájjon a hasa től,azt mondta olyan mintha egy felnőtt ember napi kajájának a fele szalonna lenne,olyan rossz a zsírtartalma
Nehogy megsértődj,de mivel az elöző szoptatásaid alatt rossz tapasztalataid,élményeid voltak,lettek és ezért kicsit "anyatejellenes" lettél,átértelmezed és "kiforgatod" a doki szavait?????
Az anyatej nem lehet egészségtelen,csakha valaki idült drogos,alkesz vagy napi 2 doboz cigit szív el!!!!