A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ez szemétség! :evil: Még sokszor kell menned ilyen szörnyű helyekre?

KépKép
benó

köszi.
elkeztem elolvasni, aztán bementettem a gépbe, mert majd inkább együtt elolvassuk.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Az biztos nagyon jó lesz. :D

KépKép
benó

hát, remélem, hogy nem.
majd informálak.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

A pajzsmirigybajod mióta van?

KépKép
benó

szegény tancsu mit élt átt tegnap.
hát, sajnos vannak ilyen béna söförök is.
valaki megveszi a jogositványt valaki meg megcsinálja.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

3.hónapban vették észre a véremböl

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Az is nagyon nagy szemétség volt! :twisted: :twisted: :twisted: Nagyon kell vigyázni. Sajnos, nem is mindig tudunk. :roll:

KépKép
benó

lassan menni kéne nem?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

És mi az a struma vagy mi?

Erre most már csak később válaszolj, mert most tényleg menjünk, igazad van. Busszal mész?

Puszi neked, VIGYÁZZ MAGADRA! :D :D :D

KépKép
benó

én az ilyen tyúkok miatt már félek a vezetéstöl.
mert ha valaki hibázik elöttem, hirtelen befékelek, megrántom a szijjal a pocimat és azt nem szeretném.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

nem, kocsival járok.
szia, majd du folytatjuk

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Elhiszem, inkább ne is vezess.
Jó ügyintézést, sikerüljön mindent elintézni, amit csak lehet! Na, helló, menjél, mert sose érsz oda.

KépKép
benó

Sziasztok...:)
Megjöttem...
Megjöttünk!!!
:D

Kép

Kép[/
tancsu

Voltunk uh-on.....Gyorsan leirom ,aztán menek, mert anyós jön fel nemsokára...

Fejvégü fekvés,lepény hátsó falon tapad, magzatviz átlagos mennyiségü,lepény első fokban érett.
Fej 84mm,comb57mm,haskörfogat 302mm.
Becsült súly 2307g!!!!!!!!!

Csajok ha most majdnem két és fél kiló, akkor mekkora lesz 8 hét múlva????????????????

Hogy fogom megszülni?????????????

Jah és legközelebb aug 20 az uh.....
Bár tuti akkorra megszülök sztem...:)

Na később még jövök...

Cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Helló lányok!

Szép napot mindenkinek. Kép

Kép
flóra 11

Tancsu, Gergő hatalmas! Nem mondta a doki,hogy ez hányadik hétnek felel meg? Nem lehet, hogy elszámoltak téged?

Kép
flóra 11

Nekem ezekből améretekből az jön le,hogy már csak egy hónapod van hátra. Addigra eléri a születési súlyt. Bár születnek nagyobb babák. :D

Kép
flóra 11

Lányok visszaolvastam.
Timi,jó intézkedést, reméljük sikerül sorakozás nélkül, bár nálunk!!!! Tudom,hogy mennek a dolgok.

Megyek én is bevásárolni. Most ez rám fog hárulni. A párom tegnap volt először ezen a munkahelyén,ahová azért ment át,mert többet keres. Hát este 7-kor volt itthon, hulla fáradtan.

Tehát most majd én vásárolhatok, neki nem lesz ideje.

Kép
flóra 11

Nagyon szép nagy gyermeked van, Tancsu! Biztos ki fog tudni jönni valahogy! :D :D :D :D :D Ha bement! Nem igaz? :lol: :lol: :lol:
Jó vásárlást, Flóra! :D
Szilzi? :roll:

KépKép
benó

Nagyon szép nagy gyermeked van, Tancsu! Biztos ki fog tudni jönni valahogy! :D :D :D :D :D Ha bement! Nem igaz? :lol: :lol: :lol:
Jó vásárlást, Flóra! :D
Szilzi? :roll:

KépKép
benó

Na újra iutt vagyok...:)

Anyósék elmentek...

Elhozták a párom ingeit, mert hétvégén szinház és azt ott hagytuk....
Meghallgattam, hogy sógornőnek megvan a 20 millás háza....

Na kb ennyi..
Meg elmondrtam mi volt uh-on....

Kép

Kép[/
tancsu

Hát valahogy majd csak kijön....
Ha más nem akkor kiszedik
:P

Kép

Kép[/
tancsu

Timi...

Jó intézkedést és csak óvatosan azzal a vezetéssel!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Na menek tv-zni, később benézek...

Cupp

Kép

Kép[/
tancsu

Helló, Tancsu, sikeresen túlélted az anyóst, látom. :D Jó pihizést, du. jövök.

KépKép
benó

Sziasztok!

Olyan ritkán tudok jönni, nem jó ez így... :( :( Már nem is tudom követni a dolgokat!

Tancsu, olvastam, hogy mi történt veled! Vigyázz nagyon magadra! Az ilyen sofőrök között, igazi élmény élni ill. vezetni! :evil: :evil: Barom! :evil:

Flóra, én is várom a képeket, a szállodát ismerem az irodából :wink:

Kép
szilzi

Zsuzska, hogy bírod a mai napot? :shock: Én szerintem állva aludnék, ha ennyit aludnék mint Te

Timi, én is várom a pocakosképeidet! :wink: Örülök, hogy jól érezted magad a hétvégén! :D Anyukámnak is volt strumája, de megszült minket és azóta rendben van! :wink:

Benó, mással nem is történhetett volna meg ez a barackos eset! :lol: :( Azért én sajnállak, mert én is sokat tudok bénázni és tudom, hogy sokszor már olyan elegem van magamból, hogy sírni tudnék! :evil: Hennát szeretnék ha lesz idő! :wink: És tudod mit szeretnék még, nyári táskát venni! Vigyél engem táskás boltba, itt nem találok semmi jót! :roll:

Kép
szilzi

Tancsu, meg sem dícsértem a pocakos képeidet! :oops: Nagyon szép vagy a pocakoddal együtt! :D Nagyon várom már az augusztust :wink:

Kép
szilzi

Sziasztok!

Bekukkantottam.

Szilzi! De jó, hogy azért jössz, ha tudsz! Szegény,biztos nem hagynak békén a kliensek. Hiába,szezon van.Mindenki utazik.Kivéve engem. :evil:

Kép
flóra 11

Már bevásároltam,benéztem a bankba is,már ott a fizim,mehetek délután kifizetni a számláimat. :twisted:

Elmosogattamés sül a pizza. Szerintem lassan már jóis lesz és ebédelhetünk.

Kép
flóra 11

Jaj, ne vegyétek figyelembe,hogy folyton egybeírom a dolgokat. Beragad ez a hosszú billentyűm, na. :evil:

Kép
flóra 11

Holnap, holnapután viszont csak este leszek itt. Vállaltam szezonmunkát. Tűrhetően fizetnek. Egyelőre csak két napra megyek a Péter fiammal együtt. Aztán majd meglátjuk, hogy tetszik-e, hogy vállaljuk-e továvbbra is.

Kép
flóra 11

Nos, tálalom az ebédet. De jövök a géphez kajálni, ha valaki ráér...

Kép
flóra 11

Szia Flóra,

jó étvágyat!

Mit fogsz dolgozni? Nagy úr a pénz, sajnos... :(

Kép
szilzi

Tancsu, nehéz az anyóst elviselni. Én nem tudom,hogyan bírtam volna ki beszólás nélkül.

De az biztos, hogy nem tájéloztatnám út az unokájáról, ha nem kérdez, nem mondtam volna semmit az uh-ról. Vagy ő kérdezte?

Kép
flóra 11

Szia Szilvi!

Sajnos igen. Remélem nem lesz nehéz munka. Termékellenőrzés lesz. Nem tudom,milyen termékről van pontosan szó. Állítólag a fiúknak kell valamit néha cipelni is,gondolom odahozni meg elvinni a cuccokat. De állítólag kibírható,nem veszélyes.

Kép
flóra 11

Hát mindent bele Flóra! :( Nyolc órás munka?

Igen Tancsu, miért tájékoztatod anyóst? Ezt én teljesen elfelejtettem! :shock: Most jár hozzátok látogatóba, vendégeskedni?????

Kép
szilzi

Helló, Szilzi! Kép

KépKép
benó

Szia Benó! :D

Kép
szilzi

Csajok azt elfelejtettem írni, hogy A-val holnap megyünk vizsgálatra! De képzeljétek, vitt anyagból dolgoznak! :D

Kép
szilzi

Viszlek téged, ahová csak akarod! :D :D :D Veszünk táskát! És te eljössz velünk könyvtárba (a Vivikével)?

KépKép
benó

Persze, hogy megyek könyvtárba! :D Én már régen voltam úgy is! :oops: Megnézem a vonatot, jó?

Kép
szilzi

Az szuper, hogy nem ott kell produkálni. Bár, az se olyan gáz! Én már csak tudom! :lol:

KépKép
benó

Oké, megvárjuk, aztán megyünk a Vivikével Érdre, a Libribe, mindjárt illesztünk be nektek valami jó képet, hogy a Vivike se unatkozzon. :D :roll: :oops: Ezek tetszenek neki, na.
Kép

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

8:30-kor indul 9:12-re van ott

Ez jó lesz? Vagy 9:50-kor is megy? Vagy 4:45-kor? :lol: :lol:

Pussz Vivikének is! :D

Kép
szilzi

Kép

KépKép
benó

Szuper jó lesz! Ott várlak az állomáson! Legyen a számban vörös rózsa, vagy megismersz? :D

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: