Sziasztok,
elég zűrös éjszakánk volt, úgyhogy csak most jelentkezem... nem is vagyok túl jókedvű
Tegnap nagyon szuper napunk volt a lányommal, a fáradtság ellenére. Este viszont megjött a férjem, és mondta, hogy ma nemcsak a szüleit viszi kórházba, hanem a Misi bácsit is, bár őt másik kórházba

kérdeztem, ki az a Misi bácsi, ő valami rokon? Kiderült, hogy a Zoli papájának valami régi barátja, és hogy a Z. papája megígérte neki, hogy majd a fia őt is elfuvarozza.
Hát ettől beborult az agyam, és annyit mondtam, hogy akkor remélem, holnap (=ma) nem szülök, mert nem tudom, hogyan férnék bele a prgramjába...

Miért kell még a szomszéd kutyáját is neki pátyolgatni, és velem meg a gyerekével alig foglalkozik????
Na, ezen ő is nyilván felhúzta magát, meg megkérdeztem, hogy mit szól a főnöke ezekhez a munkaidőben történő eljövetelekhez... hát azt már írtam nektek, hogy nem fogják teljes állásban megtartani - de a pénz az meg ugye eléggé kellene
Lényeg, hogy utána egy kis szirszar dolgon annyira elkezdett kiabálni velem, hogy nem bírtam tovább cérnával és bőgni kezdtem... persze Szonja is totál kiakadt, de nagyon édesen elkezdett nekem mesélni, hogy megvigasztaljon
de basszus, miért kell ezt csinálni? Az egész dolog annyi volt, hogy amikor jött a villanyszerelő, az egyik villanyt nem csinálta meg, és én voltam itthon, úgyhogy nekem kellett volna mondani, hogy csinálja meg azt is.
De az csak egy lámpa!!!!!! Én meg a terhes felesége vagyok, és itt van a kislányunk, akit nagyon megviselt az egész helyzet... reggelre be is pisilt az ágyába (soha nem volt még ilyen

)
Mondtam is akkor a Zolinak, hogy ez a bepisilés a tegnap estének köszönhető - nem is értette, hogy miről beszélek!
Aztán persze bocsánatot kért, de hogy eléggé fel tudja magát húzni ilyen dolgokon... Hát ne húzza fel magát, nem éri meg.
Én nagyon kiakadtam, mert minek költöztünk akkor házba, ha csak a gondot meg a bajt jelenti neki, miért nem bír egy kicsit nyugiban pihenni, és élvezni, ami van.
Az meg, hogy a szüleit (és egyebeket) hányszor vitte már kórházba, - és ezzel szemben engem hányszor kísért el a dokihoz, hát az annyira elképeszt, hogy tényleg mindjárt elsírom magam.
Persze magyarázom magmanak is, hogy neki pajzsmiriyg-betegsége volt, ami ezzel jár, és most szerintem újból kijött. De hát arról ismerjük fel ezeket, hogy ő nem érzi, hogy marhaságokon veszekszik, és kiakaszt mindenkit. Úgy érzi, ez jogos szemrehányás, és én vagyok a hülye, mert nem figyelek oda, mit kell a házon megcsináltatni.
(azonnal mondtam, hogy kihívom újra a szerelőt, és megcsináltatom!!!)
De hogy a gyerekünket is érzelmileg megzakkantja... hát ez annyira kiakaszt megint...
totál kivagyok.
Bocs, hogy rátok borítottam a bilit, de nem bírok most másról írni. Megpróbálok elmenni kicsit aludni.