Nem is tudom, de én teljesen lezsibbadok azon, hogy az otp-ben az ügyintéző lekezelően beszél velem, és amikor elmagyarázom neki, hogy a mi tulajdonjogunkat simán bejegyzi a Földhivatal, mert sima tulajdonjogbejegyzés szerepel a széljegyzetben, -és még akkor is szinte ordít velem, mert azt sem érti, hogy mit kérdez, - de csak szajkózza, hogy kell az eladónk nyilatkozata......hát a cérnám szakad, a hozzáállásom foszlik, a kezem lendül.....a lában gyengül.....és végül felvilágosítom, hogy hogyan kell intézni a banki ügyeket, és megszégyenülve távozom a bankból.......Még jó, hogy dolgoztam a Földhivatalban, és bizony láttam nagyon sok zűrös ügyiratot, és leveleztem bizony otp-vel, egyéb bankkal, és ügyvéddel, mert hiányoztak iratok, de én mint szürke kisember, aki csak az ügyét szeretné elintézni, ilyen bánásmódot kapok, hát szomorú, hiszen az ügyintézés díját a kedves ügyintéző kapja......de hogy mire az talány nekem, mert mindenért én rohangálok, bejegyeztetek, töröltetek, utánnajárok, és szívok mindenhol, mert vagy szabadságon vannak, vagy nincsen ügyfélfogadás!
De én persze megértem, hogy beteg az anyukája, ezért ilyen ellenszenves mindenkivel.Pénteken Petike lázas volt, én meg nem vele voltam, hanem az otp-ben intéztem az ügyeinket, és mégsem ordítottam vele, hogy márpedig engem kiszolgál, mert a fejére borítom az asztalt....Egyszóval annyira tudok toleráns lenni, amennyire velem azok....

[/url]
[/url]