A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Vidokata - Gratulálok soxeretettel!!!! Dóri babának jó egészséget és tengernyi tejcsit kívánok, neked pedig gyors regenerálódást!

Jajjj, olyan izgatott vagyok!! Nagyon várom már az új babafotókat! Remélem jönnek hama'-hama'-hama'!!!!! :lol: :wink:
Vendég

Hát, senki sem válaszolt a kérdésemre, hogy zaklassam-e Marcsikát, úgyhogy zaklattam! Most megyünk sétálni, de ha válaszol este még jövök és beírom nektek!

Patr - oké, akkor Te következel! De aztán spuri, mert sokan állnak még a sorban! :twisted: :lol: :lol:

Cupppa!
Vendég

sziasztok!

Én mér itthon, CTG ok, sokat haladtunk péntek óta, fejecske teljesen lent van, méhszáj ugyan csak egy ujjnyi, de méhnyak simul.
Mióta megvizsgált bizonytalan menstruációszerű alhasi görcseim vannak, mióta itthon vagyok, egyre gyakrabban.
Ugye így kezdődik lányok?

Kép
andkata

Én szeretnék következni!!!

Kép
andkata

Wera, Ági válaszolt neked, hogy zaklasd bátran! Én is ezt akartam írni, de mivel Ági írt már nem írtam!
Várjuk a választ!

Jó, igyekszem, de ha valakinek menni kell, ne tartsa vissza magát miattam! :lol:

Kép
Kép
patr

Kata!
Úgy tűnik nálad alakulnak a dolgok!!!
Mehetsz! :lol:
De aztán gyors legyél ám!

Kép
Kép
patr

wera!

én akartam válaszolni, hogy "zavarhatnád". csak az már kimaradt az irásaimból.
remélem jelentkezik és jó hirekkel :D

jó sétát nektek. óvatosan ebben a melegben!!!!

Kép

Kép
timi1982

jaj én csütörtökön megyek dokihoz.

uh, nst, vizsgálat. mivel uj doki vizsgál kiváncsi vagyok hogy visel majd meg. remélem annyira nem hogy szüljek... vagyis nem is tudom ... :oops: :? :shock:
mivel saját dokim nincs igy nem tudom hogy jó lenne-e ha ugy vizsgálna hogy lenne valami "következménye".
de valahol titkon meg reménykedem hogy nem huzom már sokiág.
a fene se tudja hogy szeretném és hogy lenne jó.

olyan bizonytalan vagyok... vagy mégse? :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

Timi :lol: :lol: :lol:

Azért neked jó lenne még egy hetet kihúznod, nem?
Bár én Zsuzskát azt hiszem pont így szültem 3600 gr-ral, mint ahol most te tartasz. Vagy tán egy-két nappal hamarabb is!

Kép
Kép
patr

Kép Kép

Kép
szly27

jaj ne is mond. kiváncis vagyok mekkora lesz. mindenki "ilyesztget" hogy mekkora baba.
mult héten a vizsgálatkor is mondta a doki hogy jó nagy baba lesz.
meg az nst-s szülésznőm is, meg a védőnő is... meg eddig az uh-k is ezt mutatták :shock: :shock:
ugyhogy lehet zsuzska méretű lesz már a 38. héten :D

Kép

Kép
timi1982

huh milyen hosszu tábla...
nem is látni a végét :D :D :D

szly!

sipinéről, vagyis a babáról van kép fent az iwiw-en.
ha gondolod onnan tudsz ide rakni nekik :D

Kép

Kép
timi1982

Timi, nekem Zsuzskát szülés előtt egy héttel 3800 gr-ra becsülték!

Most is mindenki azzal jön, hogy nagy lesz, egy hete nézték 3600 gr-nak. Úgy döntöttem nem aggódom! :lol:
vagy legalábbis megpróbálok :lol:

Kép
Kép
patr

jah és magdolnamról is van

Kép

Kép
timi1982

Kép

Kép
szly27

Szly! Köszönjük!

Rengeteg babánk van már!

Kép
Kép
patr

Na, ez a második tábla sokkolt kicsit!
Második vagyok, Kata után! És úgy tünik, hogy Katának elkezdődött valami.
Most már tényleg én jövök!!!!

Kép
Kép
patr

jaj!

szly! hogy ez a második meg milyen rövid :shock: :shock:
de én a végén kullogok :D

Kép

Kép
timi1982

Nincs mit!

Kép
szly27

Kriszti! Az nem jelent semmit, hogy te vagy a végén. Csak a kezdetekkor voltunk nagyon szabályosak, azóta előzgettek!

Kép
szly27

sziszka babájáról is van kép az iwiwen :D

Kép

Kép
timi1982

Majd utána nézek, de most mennem kell!

Kép
szly27

Hát a második tábli engem is sokkolt. :shock: És bár tényleg utolsó vagyok, már látom az elejét...azaz a végét, vagy hogyan is írjam... :roll: :lol:

De a babásat öröm nézegetni! És milyen jó hosszú már! :D

Wera! Remélem Marcsit feldobta az üzid!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok Mamócák!

Talán még emlékeztek rám.

Gratula a Babákhoz! Sok boldogságot, tejcsit kívánok!

Még mindg ágynyugin vagyok, csak a dokihoz és a védőnőhöz, kórházba vagyok elengedve. Az elmúlt napokban sajnos pillanatok alatt bekeményedett a pocim is. A fekvést jól bírom, a meleget kevésbé.

Lackónk jól van, kb. 3300 g körül jár (persze lehet + / - eltérés is. A doki szerint nem lesz kicsi. A múlt heti NST-n nem nagyon produkálta magát, kiváncsi vagyok a héten mi lesz.

A kelengyéje meg van, már csak a gyerekorvost kell meglátogatni.

Ha tudok, még jelentkezem.
20150601134430

Szia Viki! Jó hallani felőled, ráadásul elsőkézből! :wink:

Nem irigyellek a fekvés miatt, bár én se nagyon csinálok mást, semmihez sincs lelkierőm.

Erről jut eszembe: konyha, főzés a habokban, naci nincs megvarrva, Apa meg egy óra múlva jön! :shock: VÁÁÁÁÁ! Sipirc a dolgomra! :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szia Viki!

Hiányoltunk ám!
Meddig kell feküdnöd még? Végig?
Kitartás! Vigyázz magatokra.

Kép
Kép
patr

Sziasztok!!!!

Remélem mindenki jól van!!!
Sajna nem tudtam visszaolvasni csak ezt az oldalt.

Mi most értünk haza a kórházból. A hemoglobinunk még magas 181, de azt mondták, hogy nem gond, csak sokat kell innia. Ami elég nehéz, mert vizet nem iszik és anyatejet pedig 6x100-akat. Több etetés nem jön ki.
A köldökén volt 2 féle baktérium arra kapott antibiotikumot azért kellett bentmaradnunk a kórházban. Amúgy jól vagyunk főleg, hogy itthon vagyunk.

Látom sok baba született amíg nem voltunk itthon.
Mindenkinek nagy-nagy gratula és nagyon jó egészséget sok tejcivel!!!

Igdőközben felébredt Levente és evett is. Sajna mostanában nagyon küzd a kakilással, így jó kis sírás is volt evés közben. Úgy sajnálom ilyenkor szegényt. Egyszerűen nem tudok rajta segíteni csak ha megszélcsővezem, de azt sem szabad sokszor mert hozzászokhat. Most espurmisant adok neki kíváncsi vagyok az segít e a hasfájásán.
Arra azért jó volt ez a kórház, hogy csak egymással kellett foglalkoznunk és így nagyjából belejöttünk a szopiba és összeszoktunk. a tejem az nagyon vacakol tegnap már csak úgy tudtam etetni, hogy egy részét kiszívta a másikat kifejtem és úgy adtam oda neki. Így evett 100-120-at egy evésre. Általában evés után gyötrődönk a hasfájással és 1-1,5 óra mire el tud aludni. Kb.: 4 óránként eszik és még mindig én ébreszetem. Nem tudom hogyan tudnék neki több folyadékot adni. A vizet nem akarja elfogadni esetleg pár kortyot iszik belőle, aztán fintorog.

Viki: kipróbáltam a karamalz italt (nagyon rossz íze van, de lekűzdöttem) sajna nem csinált nekem tejcit. Azért köszi a gyors infót.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

huha lányok!

itt volt akkora vihar! és még nagyobb jég. mivel a kocsink csillaggarázsos félek az is megsinylette.
ha igen, nem tudom mi lesz párommal. a mindene volt a kocsi. és főleg hogy egy másik kocsi árát már bőven beleöltük a kinézetébe és a benézetébe is :D

szóval... most imádkozok hogy ne legyen baja. a biztosító nem fizeti az összes kárt ha baja van. csak esetleg a gyári árát, de az meg hol van már...

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Először is hatalmas gratula minden újdonsült anyukának és sok tejcsit és még több boldogságot kívánok!

Kike! Ez nem volt semmi!

Ma nálunk is óránként evett Áron,de volt hogy csak 30-40-et,a mai max. 90 volt!
De aztán békésen alszik,gondolom sírna ha kevés lenne!
Ez az idő mindenkit megzavar!
Elmentünk az előbb sétálni erre úgy nézett ki itt a vihar,hazarongyoltunk,erre persze nem esik! :twisted:

Wera! Nekem is mindig bealszik a cicin és akkor óránként enni akar!
Ma ittvolt egész nap egy barátnőm,azon röhögött,hogy egész nap csak etetek! :wink:

Titi! Nekem kb. 500 a max. amit megtud enni egy nap!
Mi volt ez a kórház dolog?
Hogy,miért kelett bemenni?

Kismamik továbbra is hajrá!

Képzeljétek tegnap eljutottam oda,hogy azt mondtam Apának leírhatatlanul brutális volt a szülés,de végigcsinálnám újra!
Azt a napot mikor először meglátod a babádat nem lehet elfeljteni és az érzéseket nem lehet leírni!
Annyira boldog voltam mint még soha az életben!
Kicsit hiányzik a pocakom is!

:wink:

Most mennem kell,dobok nektek fotókat erről a tünemény kisemberről!
Imádom!

Pussz mindenkinek!

Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Dodó, Kike, Vidokata! Hatalmas Gratula a törpék érkezéséhez! :D :D :D

Tappancs! Köszönjük jól vagyunk! Szabi babi szépen hízik csak egy kicsit sírós ezért sem tudok nagyon a géphez ülni! Amúgy minden rendben van Velünk! Drukkolok Nektek, hogy gyors szülésed legyen!

Desviki! Örülök, hogy jól vagytok! Szép nagy fiú lesz Lacinkó is! :D

A babás képek nagyon cukik! :D
Vendég

na, jo soka ertem haza, de legalabb ujabb bacskara! KAta: gratualalok Neked a kicsi lanyhoz! Sok sok oromet es szep napokat!

Hat a tablat latva azert mar jo helyen allok, megsem erzem ugy hogy kozel lenne az ido....
Igaz a vihart kelloen megerrezzuk, de nem ugy erzem hosszu tavu hatasa is lenne....
Pl etvagyam tokeletes, fajdogalas csak estenkent, mozogni is sokat mozog a lanyka....bar azert a derult egbol villamcsapas variacio minket is elerhet:)
Vendég

Akata??????

potyka

Ami: Nagyon édes Áron baba!!!! :lol: :lol: :lol:
Holnap több időm lesz és leírom pontosan miért voltunk kórházban.
Most mennem kell.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Nagyon jóóóó! 3 baba egy nap alatt! Ügyesek vagytok anyukák!! Hatalmas gratula a babáknak és mamáknak!!!

Marcsit akartam hívni, csak nem mertem. Akkor most már megvárom, hogy mit írt vissza Werának. Holnap meg rácsörgök.

sz.andi

Kb. 10 perces fájások, nem kibírhatatlan,erős menstruációsszerű. Már beszéltem a doktorommal, aki ügyel :), de nem akarok túl korán bemenni, csak sajna nekem ott van az a fránya baktérium is úgyhogy előbb-utóbb menni kell.

Itt dörög, villámlik.

Potykának írok majd, ha már nem jelentkeznék.

Kép
andkata

Kata: megy a drukk!

Itt is oriasi a vihar, de szerintem ez Annat csak megijeszti nem pedig elocsalogatja....
Vendég

sziasztok!

kike nővére vagyok, hoztam pár fotót a babóról! :wink:
telefonnal készültek, így nem túl jók, de azért mégis megmutatom, ha nem baj! :D

egyébként nem volt végig faros a baba. közvetlen szülés előtt csináltak ultrahangot, ott derült ki.
és bizony ennyit számít, hogy a 3., ezért is lett meg ilyen gyorsan! :wink:

még én is meglepődtem! :lol: no és a haja se semmi! :shock: :lol:

Kép

Kép
amarillisz

Áron baba nagyon cukorfalat!

Kata! Hajrá-hajrá! Szorítunk! +++++++++++

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szia Amarillisz! Köszönjük szépen a képeket! Nagyon édes kis hajaslegény!
Gratulálunk Kikének! Minden elismerésünk az Övé!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

HAt ez a Dominik, nem semmi kiskrapek! orulet milyen jo haja van!

NA igen mit nem szamit egy uh, marpedig itt az Uzsokiban nem csinalnak, akarmikor erkezik is az ember, max ha ugy dontenek megsem lesz szules, es hazakuldik az emebrt, akkor azert jobb esetben uh-n is megnezik.#Amugy pont ez a nagy aggodalmam, hogy mintha tegnap este megfordult volna Anna. Egyreszt remsegesen fajt amit muvelt masreszt eltunt a laba onnan ahol eddig volt:)

ez az idojaras, ez mar nem normalis! De tenyleg! Egyszercsak dorges, villamlas, ok szemerkel, kovetkezo pillanatban omlik, majd a jeg is, de ugy hogy a nagyszobaba a szoba kozepeig beesett a jeg az erkelyajton at....Azt mar mondanom sem kell hogy a kisszobaban ahol bukon volt az ablak az is szetazottt.....ehhez volt meg nekem nagy humorom est 8kor lakast takaritani :twisted:
Vendég

jaj de tünci!!!

köszönjük a képeket Domi babáról. micsoda séró :D
hogy milyen dus hátul!!! nem semmi. és a hossza!!! :shock: :shock:

és persze Áron babáról is köszönjük a képeket, infokat.
tündéri kisherceg!!!!

ez az időjárás... hol esik, hol nem... most éppen igen. ugyhogy megint vödrözök az erkélyen :(

kata!
+++++ drukk!!! ugy látszik rátok hat az időjárás. legalább valakinek megéri :D és meghozza a várt eredményt :D :D :D
kitartást!!!!!

Kép

Kép
timi1982

bucsuzom mara
Jo ejjt!
reggelre babakra jojjek am!
Kata:++++++++++
Patr: ha gondolod....

Jo ejjt!
Vendég

Sziasztok!

Bocs, hogy bepofátlankodok ismét :oops: , de Marikáról hoztam híreket.
Igaz, én még pénteken írtam neki sms-t, utána pedig felhívott.
Már nagyon szeretne babázni, de egyenlőre csak vár és vár. A lábai nagyon dagadnak, vizesednek, a vérnyomása szerencsére oké. Ha magas lenne, már mehetne is szülni.
Azt mondta neki a doki, hogy megpróbálják Emmát simán megszülni, de a legapróbb jelnél császár! A magzatvíz vizsgálat nagyon fájt neki, de minden oké volt. Én nem merem zavarni telefonon, megígérte, hogy ha meglesz Emma baba, akkor üzen. És én meg egyből megírom Nektek, ha más nem előz meg :)

Gratula minden anyukának a babócához, tündériek a képek :lol:

Baby-blues nálunk is volt, az utóbbi 1 hónapban :? Már jobb, úgyhogy kitartás és türelem, akiknek a kapcsolata szintén megsínyli a kis jövevény okozta problémákat!
UH-t nem minden kórházban csinálnak szülés előtt! Nálunk sem volt, én is ott szültem, ahol Marika fog!

Nem kotyogok tovább, minden jót mindenkinek!

Sziasztok
Vendég

most kaptam a boldog apatol par kepet Laurarol, egyet megprobalok mellekelni, bar egyik sem olyan amin csak a lanyk alenne, igy krealnom kellett, annak meg nem vagyok nag ymestere:) Kép

Jo nem sikerult, szoval apaval...remelem nem haragszank meg, hogy et rakom fel, nem sikerult csak a babat kivagni rola...
Vendég

Halihó!

Micsoda babaeső!!!! Éljenek a frontok!

Dodó, Kike, Vkata, gratula!!!! Nektek és a babáknak nagyon-nagyon jó egészséget, és sok boldogságot kívánok nektek!!!
Kike, hihetetlen gyors volt az egész!!!
Gratulálok az édes kis professzorfrizurás Dominikhoz!

Oti túl van a műtéten, 6-kor jöhettünk haza. Horror nap volt, mert 8-ra mentünk a klinikára, és 2-kor került sorra Oti, addig étlen-szomjan. végül is szerencsére csak ennyi volt, és csak kicsi és rövidke beavatkozás - remélem, sikeres, ez majd a közeljövőben dől el -, míg a váróban mellettünk veseelégtelenséggel volt ott egy Otinál alig nagyobb fiúcska... És rá kellett ébrednem, a férjem fantasztikus apa és ember :D olyan türelemmel foglalkozott a gyerekemmel, míg én csak kornyadoztam a váróban, meg a gyerek ágya melletti puffon. A gyerekem nagyon stramm és bátor, és jó fej! Képzeljétek, amikor a műtét előtti nyugtatót megkapta és kezdett kábulni, képes volt azon kacarászni, milyen furcsa lett a hangja :lol:

A másik gyerekem nem frontérzékeny :) vagy ha igen, akkor begubózik és moccanni sem akar :D szóval semmi jel, és ma is beszéltem a dokimmal időpontegyeztetés miatt, és ő sem akarja nagyon sürgetni, hogy kibújjon a lányom :) Hál'Istennek :)
Ha bármi elindul is, valószínűleg esélyem sincs Kike rekordját megdönteni :)
Mindenesetre szerdán már csomaggal megyek dokihoz.

Babák, legyetek jók, és tessék rendesen enni, különben Anyukák frászt kapnak :)
Ami, Áron cukifalat!

Akata, lehet, hogy utoljára dicsérem meg a pocakodat???
Várjuk a híreket!

Amúgy meg mindenkinek a legjobbakat, aludjatok nyugodtan, álmodjatok szépeket!

Kép
Kép
bondi

hú azta dominiknak jó sok haja van és nagyon aranyos!

Ibm nagyon aranyos Áron! kis ennialó! :)

Jó éjt elteszem magam holnapra! sziasztok

Kép
linda24

Halihó!

Nóri bugri jól elszórakoztatott engem egész nap, zéró alvás, nonstop cicizés, mindehez képest kevés evés... hát, nem egyszerű. A sétából meg annyi lett, hogy elmentünk a ház végéig, megláttuk a rohadtnagy borulást meg belekapott a szél a babakocsiba mint állat, úgyhogy fordultam is vissza. Remek volt, mondhatom! :evil: Amúgyis kezdek becsavarodni az itthon üléstől, gondolhatjátok, nem túlzottan vág ez bele az én pörgős életmódomba... így meg hogy még egy nyamvadt kis sétát se bírunk tenni nyugodtan már napok óta, hát elég elszomorító. :(
Na mindegy, lesz ez még így se! :P

Látom már kaptunk közben híreket Marcsiról, de azért beírom amit válaszolt. (Írtam neki a mai babaesőt is)
"Hali! Dehogy zavarsz, jó hallani rólatok! Örülök minden új babának, Kikének pedig külön gratula! :D Ez szuper hír, remélem hamarosan én is ilyennel szolgálatok.Velem minden oké, leszámítva, hogy kezdek becsavarodni. Nem történik SEMMI. :evil: Doki szerint egyelőre várunk. Emma mostanában nagyon keveset mozog, most ezt figyelik. Napi 2 NST tarkítja a programomat plusz két naponta flow. Remélem ti jól vagytok, puszi mindenkinek!"

Domi és Laura is nagyon édesek, köszönjük a képeket róluk!!!! :D :D :D

Jóéjt!
Vendég

Köszönjük a képeket Dominik és Laura babáról!!! Nagyon édesek!!! És az az apuka-pillantás... hát igen, ilyen az, ha az embernek gyereke van :D

itt is óriási vihar volt, és egyre kevésbé tartok a villámoktól, lassan megszokom! Micsoda nyár van, nem? Nem telt el egy hét, hogy zavartalan jóidő legyen. Még jó, hogy nem biciklitúrázunk, hanem csak szülünk... :lol:

Mára jó éjszakát, holnap hajnalban jövök, és szívesen beszélgetek azzal, aki épp szülni készül... 8)

KépKép
szkagi

Andkata, neked közben is megy a drukk!!! Babás hírre a legjobb ébredni nekünk itt a sor végén!

KépKép
szkagi

Szép hajnalt mindenkinek!
Elfolyt a víz, úgy tűnik én elmentem szülni!:)

Sajnos nem írtam ki senkinek a tel. számát, Ági, vagy valaki légyszi küldj rám egy SMS-t, hogy tudjak jelentkezni!

Drukkoljatok!

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: