A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Na kihívtuk őket,elent a nyádugó is.

Kép
Kép
Kép
kike

Szia, Potyka!
Azt hiszem, Kike elindult végre!
Remélem, ma sok babahírünk lesz!

Marcsiról mit tudsz?

Itt esőre áll az idő, még az ég is dörgött. Babacsalogató...

KépKép
szkagi

LAura Alice fel otkor szuletett meg. Mereteket nem tudnam keg nem mertek a lanykat( kicsit mas rendszer) most 3masban pihennek. Nehez volt de megerte- ezt irta hugom.
Vendég

Kike :D
végre hívtad a mentőt! Épp ideje volt!!!
Drukkolok+++++++++++++++

KépKép
szkagi

Jó reggelt!

Kike
! Hajrá-hajrá! Nagyon drukkolunk! Itt volt az ideje....

Az én lányom most se tűnik úgy mintha el szeretne indulni! Dehát hosszú még a nap...

Kép
andkata

HAjra KIke! Rem bator vagy hogy megvartad az utolso pillanatot is! Azert nem semmi a harmadik lorkok mar milyen villamsebesseggel tudnak jonni.....varjuk a hireket!
Vendég

en este cudarul voltam, igen surun, igen eros fajasaim voltak, de miert is ne elmult....bar most kitekintve egyertelmu a vihar miatt volt.
Oszinten en nem bannam ha a kovetkezo ilyen mar lathato eredmennyel jarna.

Mindenki mas? Huha ma lehet megindul a babaeso..............
Vendég

Dodó,
egy kislány!!! Gratulálok Laura Alice születéséhez!!! Pihenjetek, és minden szépet, jót kívánok a Dodó-családnak!!!!

KépKép
szkagi

Dori ferje jol almodta meg hogy kislany lesz:)

Ami nekem kicsit "pech" mert igy meg inkabb menni fog a hasonlitgatas :twisted: , marmint nem a reszemrol, hanem mondjuk anyukam reszerol....bar nem fog anyira fajdalmasan erinteni, hisz vegig a terhesseg alatt is azt hallhattam bezzeg a Dori....ez van, talan ha nekem is 6 gyerekem lenne en sem tudnek minddel igazsagos lenni( en meg sajna feket barany vagyok a csaladomban, igy sok kemeny pofont kell elviselnem). Bocsanat hogy sajat anyamrol ilyent irok, de ez van, es oszinten mar nem is izgat hogy ilyen a viszony koztunk, en mar nem tudok es nem is karok ezen valtoztatni, mert tul sok ragalom ert mar engem. Veszekedni nem szoktam vele, csak epp nem vagyunk tul joban....
Viszont a ket otthon elo hugomat meg nagyon kedvelem, igy nem annyira rossz otthon lenni.
De azert csak modjaval megyunk:)
Vendég

na, mar mereteket is tudnak: nagyon pici lany: 2785 g, 46cm:)jo pici lany! Akkor az apja mereteit orokolte( mert hugom meg magasabb mint en)
Vendég

Nagy- nagy gratula Dodónak! Akkor egy kislány! Egészséget, sok-sok örömet kívánok!

Lányok még van kinek drukkolni! VKata a szülőszobán, elfolyt a vize, 10 perces fájásai vannak! Azt írta, hogy nem nagyon tágul, de remélem ez hamarosan jobb lesz! ++++++

Most már tényleg csak én vagyok itthon... :)

Kép
andkata

Ez jo! Hogy lehet hogy mindenkinel meghozta a hatasat a front, csak nekem nem- illetve de annyi hogy nem aludtammegint :evil:

Na jo KAta Teged igazan elore engedlek, hisz hol vagyok en meg toled.....meg igazibol nekem meg van 6 napom! Szoval optmista vagyok.....NEM fogom tulhordani!!!!!!!!!( remelem ezt a kisalnyom is igy gondolja!)

Akkor Vkatanak is megy a drukk!NAla igen csak nem gyorsan zajlottak az esemenyek, szep lassan keszult ra a nagy esemneyre, de remelem most azert felgyorsulnak majd az esemenyek!

Azert nem semmi, Dori is 16-17 oran at volt a szuloszoban( Bar ki tudja mikortol voltak fajasai...)
Vendég

Dodo, Isten hozta pici Alicet!!!!

Anyjuk, messze vagytok egymástól, ne törődj a hasonlítgatással. Legalább öröklik majd egymás ruháit, meg jól eljátszanak...

Katának, Kikének hatalmas drukk!!!!

potyka

azert Kike nem semmi csaj!
Az utolso pillanatig nem hitte el hogy kibujuk a kicsi fia! Jo igen sok lett volna ma is a dolga...:) Ennyi energiat amennyi ebben a mamiban van:) Remelem a gyerkocok nem fogjak tul rosszullereagalni, hogy felkelnek es anya sehol....
Vendég

potyka: azert a ruhaoroklesre nagy esely nem lesz:) bar lehet a mi lanykank nagyobb lesz, es akkor m oda tudjuk meg par het erejeig adni nekik:) de az teny magukkal haza nem kell hzni semmit mi mindent tudunk majd adni.
Vendég

Remelem fogjak hasznlani az Alice nevet is, nekem az sokkla jobban tetszik mind a Laura. Alice nagymama utan lett, es szerintem migen szep nev.
Vendég

Jó reggelt!

micsoda hírek! Ma lehet izgulni!

Kike, Vkata megy a drukk! +++++++++++++++++++++++++

Dodó! Gratulálok a pici lányhoz!

Kép
szly27

Anyjuk! Szerintem tuti beviheted a kispárnádat a kórházba! Hasonlítgatás meg szerintem nem lesz olyan gáz, főleg a távolság miatt. Csak ugye ha hazajönnek, velük természetesebben jobban lesz foglalkozva.

Kép
szly27

Egész jó éjszakán vagyunk túl. Este kilenctől egyig (ami éjszaka nálunk rekord) aludt Jázmin. Utána pedig három óránként kelt. A tegnapi és tegnap előtti két óránként evéshez képest ez maga volt a megváltás. Most is szunyál.

Kép
szly27

Ó, de kínos. Szóval Laura... Valahogy annyira ez az Alíz élt bennem. Alíz csodaországban.... :oops: :oops: :oops:

potyka

Anyjuk,
én sem úsztam meg a hasonlítgatást, pedig a tesóm hat évvel korábban szült, mint én... ráadásul addigra már mítosszá nőtte ki magát, ahogy ő "szegény" Amerikában szült, és nevelte a lányát. Úgyhogy sok marhaságot kellett elengednem a fülem mellett. Szerencsére a történetek többségén még a tesóm is jót nevetett, hogy honnan veszik...

Csak hogy megnyugtassalak: azóta már én is mítosszá nőttem, és az én kislányom is fantasztikus tulajdonságokkal rendelkezik a rokonság szerint.
Anyósom kivétel, ő mindig a hibákat veszi számba :?
de ez úgy általában igaz a világképére. Amikor megnézték, hova költöztünk, akkor annyit mondott, hogy túl nagy a ház, rengeteget kell takarítani, és Szonja biztosan le fog esni a lépcsőn... a többi hülyeség már szerencsére nem jut eszembe.
Szonja már számtalan módon összetörte magát, de még itt nem esett le a lépcsőn. Tud ő ennél jobbat is 8)

KépKép
szkagi

Vkatának is megy a drukk!!!!!

Én meg felköltöm az álomszuszék lányomat - végre jól aludt, nem nyekergett éjszaka. Bezzeg én felébredtem hajnali 4-kor :?

KépKép
szkagi

Belefér szerintetek egy kis barna pecsételés nálam? Lehet a tágulástól? Mondjuk délben úgyis doktorlátogatás lesz...

Kép
andkata

Akata, igen. A menzesz erősségű élénkpiros vér ami gáz. Az "öregvér" az tágulási. Délben meg úgyis mégy. :lol: Relax!!!!

Ági, gyereket ébreszteni???? SOHA!!!! (kivéve ha suliba mennek). Akartam mondani Neked, én elmondtam, hogy pár napig nem leszek. Nem lelkesedtek a fiúk... De jobb az őszinteség. És gyorsan hozzátettem, hogy mivel apa nem tud főzni, éljen a meki és a pizza... És ha éjjel kell menni, akkor is felkeltem őket, és elköszönök. Azt hiszem legalábbis.

potyka

NA tessek KAta! Nem varat teges em tovabb a kis joveveny!:)
Vendég

Ja, és hasonlítgatás: húgom fia, első fiúunoka, meg anyunak amúgy is első fiúbaba, az abszolut sztár. Sokáig bántott. Ma a legjobb cimborák a kilnec hónappal fiatalabb nagyfiammal.- :lol: És már egyik sincs piedesztálon.

potyka

Igen fel vagyok keszulve arra, hogy ok lesznek a minden ha hazajonnek- bar most is, azert ciki hogy barki aki ismerosunk es jar szuleimnel utana azzal jon anya csak a Doririol beszel...- es mar gaondoltam is ra, jobb lesz minel kevesebb idot egy fedel alatt tolteni( tudni kell hugom rem karakan egyeniseg oriasi szajjal es hangerovel...) a bekesseg megorzese vegett.
Anya is hozza megy ki nem pedig hozzam jon( bar ezt nem banom!)....

Epp probalom kitolteni a nyomtatvanykat hogy majd csak a gyerkoc papirjait kelljen potolni hozza azt uccu vihesse ferjem...hat oszinten diplom aide vagy oda, akadnak nehezsegeim, amit vagy 5szor olvasok el es megsem vagyok benne bizos irjak e oda valamit vagy sem:)
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Dodó, gratulálok a pici kislányhoz!

Kike, Vkata, drukkolok nagyon.

AKata, lehet, hogy ma sok babánk lesz? :D Lehet, hogy téged is ott tartanak, ha mész dokihoz! :D

Ági, én még itt vagyok, bár már nagyon mennék! Hátha ez a mai front engem is bezavar a kórházba! :D

Kép
Kép
patr

potyka: szerintem igazad van, hogy elore szoltal a gyerkocoknek, sot amit az etelrol hozzatettel gondolom fel is dobta oket:)
en is igy tennek ha mar teso lenne. En nagyon nem emlekszem egyik tesom szuletesere sem( csak legkisebb hugomera, mert napkozben volt) de az biztos hogy sosem ert varatlanul vagy traumakent, na meg nagymama mindig ott volt olyankor...
Vendég

Patr: Te hanyadikara vagy kiirva?
Vendég

Anyjuk, mint te! :D 13-ra.

Kép
Kép
patr

:lol:
en sem bannam, ha nem varnank meg, bar a lenyeg hogy ne legyen tulhordas!
Drukkolok Neked is!
Vendég

Anyjuk! Neked a két vonalzód nem egyet mutat! Most nézem! Még jó, hogy nem hozzád igazítottam a táblát, mert akkor jól elszámoltam volna mindenkit.

Kép
szly27

Még nem rakok babás táblit, mert szerintem még kerülnek bele új babák!

Kép
szly27

azert mert egyszer kitalalta a doki, hogy kisebb es ezert 15re irt ki, de az eredeti 12-13 volt. Mindig mas:)
Vendég

de egesz oszinten en a mai napig nem tudom mi van:)

Mert remelem ha nem szuletik meg vasarnapig akkor a keddet veszik alapnak es csak utana fektetnek be, mert kedden telik le pontosan a 40 het....
Vendég

Remélem utolsó pocikép. Ma reggeli... ( mondjuk túl sok minden nem látszik....:) )
Kép

Kép
andkata

Dodó!
teljes szívemből gratulálok a pici lányhoz! sok erőt, egészséget, tejcsit kívánok nektek és sok boldogságot pici családotoknak!!!!!

Kép

Kike, Kata!!!
megy a csíííí és a drukk ++++++ remélem hamar kibujnak a csöppségek, mert már nagyon sokat vártatok rájuk!
++++++++

(kiváncsi vagyok Kike gyerkőcei fent voltak-e már akkor mikor anyuci elindult a kórházba)

Kép

Kép
timi1982

akata!
neked sincs valami nagy pocakod. vagy csak azért mert fekszel???

Kép

Kép
timi1982

Timi!

Annyira nem látszik így, mondjuk nincs is brutál nagy, habár a végére azért megnőtt...A szülésznő a múltkor azt mondta, hogy látszik, hogy jó nagy baba van benne....Bárcsak kinézne már az a jó nagy leány! :)

Kép
andkata

hát remélem te is hamar tul leszel rajta. az tök jó lenne, hogy ha valaki betölti a 40. hetet, alapból jönne. előtte meglepi ha netán érkezik, de ezen az utolsó napon a termésezt valahogy megoldaná hogy igenis minden kis jövevény kijönne! :D :D :D
annyira rossz ez a várakozás, "tulhordás". persze nem is feltétlen tulhordás ez. mert mi van ha nem pont akkor volt a megtermékenyítés márpdig előfordulhat mint amit számolnak :shock:

Kép

Kép
timi1982

jaj nekem is kéne már friss pociképet csinálni. igazából olyan pocimutogatós képem nem is nagyon van. inkább csak még az elejéről. már nem is tudom hány hete, nem csináltam.
nah majd a betöltött 38. héten csinálok egyet :D

Kép

Kép
timi1982

SZiasztok!

Nóri ébren, úgyhogy csak röviden.

Dodónak és a kis Laura Alice-nak nagyon sok boldogságot és tengernyi tejcsit kívánok!

Kike - neked óriási drukk!!!

Elképesztő milyen nyugodtan tűnődött itt reggel hogy menjen vagy ne menjen... 40+3 hetesen!!!!! :lol: :lol: :lol:

Vidokata - navégreeeee!!! Nagyon szorítok értetek is és izgalommal várom a fejleményeket! :D :wink:

Micsoda nap! Éljen a kettős front!!!! :twisted: :lol: :lol:
Vendég

kata!
már cask azért is jó lenne szülni, mert most látom hogy a kis cumizós emberkédnek már nincs hova mennie a vonalzón :D
le fog esni?!?!?! :shock:

Kép

Kép
timi1982

Itt jobban látszik? Ez egy hetes... Kép

Kép
andkata

Jaja, tényleg le fog esni....hogy oldjam meg??? :)

Kép
andkata

KAta: szerintem sincs nagy hasad, de ez engem megnyugtat ,mert mindig mindenki azzal jon milyen pici a hasam....
Vendég

kata!
remélem nem bántalak meg, ha erre a képre is azt mondom hogy itt sem sokkal nagyobb :D

mondjuk (mindenféle bántás nélkül!!!) én jobban szeretem az ilyen formás kis pocókat mint azokat az óriásikat. azok olyan furán állnak némely embernek. jó persze nem tehet róla, és annak is megvan a maga varázsa, de valahogy ezek olyan barátságosabbak.

Kép

Kép
timi1982

f@sz@! laptető :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
timi1982

mentem, de jovok meg, gondolom baba hirekre:)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: