A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

VKata most hívott. Bementek, mert megint alvadt vér távozott. Befektették. Lepény rendben, nincs leválás, Dóri is jól van, súlyát most 3500 grammnak ( !) becsülték. (Csak akkor ki látja jól?)
Egy ujjnyira tágult ki tegnaphoz képest, úgyhogy valószínű tágulási vérzés. Saját orvossal még nem beszélt, ügyeletes látta. Talán holnap már okosabbak lesznek/ leszünk.
Vagy esetleg megszületik addig Dóri? :)

Kép
andkata

Cssajok!
Gyorsan bejelentkeztem..... előbb feküdtem, és éreztem a hasamban a pukkanást... elment a magzatvíz!!! Szóval ma már csak sms-ben jelentkezem Anyjuknak és Werának fogunk üzenni.....

d.dodó

Dodo, hajrá, kezd valóban izgalmas lenni a helyzet. :lol:

potyka

Dodó!

Hajrá! Hajrá! Hajrá!
Drukkolok hogy jöjjön gyorsan a fájás is!

Kép
andkata

juj de jó dodó drukkolok neked, remélem ma lesz végre egy babánk megint. :D Nagyon ügyi legyél!

Kép
linda24

Dodó! Hajrá! Akkor ma megint lesz babánk! +++++++++++++++

Kép
szly27

Dodó!
Nagyon drukkolok, és várjuk az sms-t!!!

Kép
Kép
patr

Hajrá csajok!
:wink:

Kép

Kép
ibm

Most látom, már nekem is azt írja a vonalzóm, hogy lehet, hogy ma születek?

Jó lenne....

Kép
Kép
patr

Jaj, vajh mi lehet Dodóval a messzi távolban???
Úgy érdekel fiú vagy leányzó? Izgalmas...

Én elrángatom párocskát sétálni, egyébként egész nap punnyadok. Ma lényegében mindent ő csinált otthon, csak az eblédben segítettem kicsit...Olyan aranyos. :) :) :)

Kép
andkata

Vajon Titiékkel mi van?

Anyjuk se jelentkezett még ma...

Kép
andkata

Tappancs! Nagyon örülök, hogy Dávid befordult és így nem kell császározni! DRUKK, hogy hamar kibújjon!

Muffin! Nagyon Szorítok Neketek és kicsi Eliotnak!+++++++++++++++++++++++

Vidokata, Dodó! DRUKK!++++++++++++
Vendég

Lányok, vett nekem a férjem szoptatós melltartót, dorina, de 75D méretű. Na fénykoromban lett volna jó. És nem cserélik a madaras tescoban, mondván fehérnemű. Persze olyan dobozban árulják, hogy próbálni nem lehet. Nem szeretné valaki? Kettő is van...

potyka

Csajok! Akik már túl vagytok a 40-dik héten! Nektek külön kitartás! Én aztán tudom, hogy milyen rossz amikor várni kell! Veletek vagyok és Szorítok Nektek, hogy már ne kelljen sokat várnotok!++++++++++++++++++++++++++++++++

Viki! Örülök, hogy minden rendben van Veletek! DRUKK!!! :D
Vendég

en csak azert nem jelentkeztem meg, mert delelott akonyhaban voltam, megint ramtort a megallithatatlan konyhatunderseg, aztan meg kimentunk a varosba, setaltunk megneztuk a vasarosoka a Lanchidon-egyik bodenal 400 ft volt minden konyv es vettunk egy 1000 kerdes 1000 valasz a gyermeknevelssel kapcsolatban cimu konyvet-hallgattuk a zenet, aztan most ertunk haza.
most ferjem termeszetesen palyan, igy van idom itt lenni.

Dori meg nem irt smst, sem arrol hogy megszult volna sem arrol hogy mi a szitu.
Varom hogy jelentkezzenek!
Vendég

Sziasztok lányok!

Dodó, Kata ügyesek legyetek, drukkolok!
Kíváncsi leszek, mit mesél majd Dodó, milyen ott egy szülés.

Muffin, nagyon édes talpacska és kis pracli!
Reggel amúgy is sírhatnékom volt, persze ahogy olvastam, amit írtál, el is sírtam magam, férjem kérdezte, mi van, elolvasta ő is, és ő is azt mondta, hogy olyan erő jön a soraidból,amire csak kevesen lennének képesek. Mondtam, hogy igen, te is, férjed is csodálatosan erősek vagytok. Drukkolunk továbbra is nektek!

Bondi, szegény kis Ottó, biztos nem fog túl jól aludni ma éjszaka szegényke, szurkolok holnapra!

Magdolnam, Liza, tényleg nagyon szép, ahogy itt a csajok beharangozták!

Mi beállítottuk a kiságyat a hálónkba, tegnap akartuk, de férjemet leterítette vmi hányásos, hasmenéses dolog, fel se bírt kelni, vagy vírus, vagy a mosatlanul evett barackon volt némi permet, (mondjuk én a vírusnak nem örülnék), de ma már fitt, úgyh csomó mindent megcsináltunk a szobában,meg kész a kórházi cuccom is.
Férjemnek annyira tetszik a kiságy, azt mondta, legszívesebben ő feküdne bele.

És kaptunk ruhákat egy barátnőmtől, komplett ruhatár kb 1 éves korig, úgyh tegnap egész nap vasaltam, de ez csak egy kis része volt a nagy motyónak.
Meg fényképeztem is őket, mert ezeket majd vissza kell adni, de más módszer nem jutott eszembe, minth szépen lefényképeztem minden ruhát.

Kép
teó

muffin: a legedeseb bkis ragyas talp, es a legszebb babakez...:)
Akar hiszed akar nem, nagyon sokat beszelunk rolatok es a kicsi fiurol ferjemmel, es nagyon szoritunk Ertetek, hogy minden a legnagyobb rendben legyen. Tovabbra is vallom, hogy egy iszonyat ers no vagy, es a benned lako ero, kitartas es szeretet megvan a kicsi fiadban is es ezzel a biztos csaladi hatterrel vegigicsinaljatok ezeket a borzalmas honapokat! Es utana egyutt lehet a csalalad!
Gondolunk Ratok!NAgyon sok erot kivanok Nektek!
Vendég

Andi: ilyen hamar ne add fel!Nagyon rossz lehet igy megelni a napokat, hogy ott a gyonyoruseges kis csoda az eletedben es megis komorak a napjaid a parod miatt. Kivanom hogy sikeruljon megeszelnetek, megoldanotok! VAgy ha nem is sikerul most tudd egy kicsit konzervalni ezt a helyzetet, es varni a csodat, hogy a ferjedet valami, valki segbe billentse es kinyissa a szemet.....Ne a legrosszabb legyen az egyetlen megoldas!!!!!!!!!!!!!!
Es probalj meg nem idegeskedni! A tejcire es Rad nagyon nagy szuksege van a kislanyodnak!( tudom Neked meg szeretetre tarsra...., de ne add fel!)
Vendég

Nagyon szorítok lányok! Beleborzongok, ahogy olvaslak Titeket!
Hajrá, várjuk a manókat!

Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Dorinak hiaba irtam smst ki van kapcsolva a teloja, szoval akkor meg benn vannak a szuloszoban.
Vendég

szly: nem ciki, hogy lapteton van, amit irtal, hisz nem ciki, amit irsz.Sot en mar erosen gondolkodtam ezen, bevihetem e a korhazba a parnat, amivel alszom.
Oriasi trauma ert, mert iroszagbol hazajovet ferjemnek csomo mindent ki kellett dobnia areptetren mert nem nagy volt a tobbletsuly, es tobbek kozt az ovis!!!!!!!!! kisparnam is kidobta :cry: ( csak a huzatot hozta el) - azert volt nala, mert ugy volt Angliaba talalkozunk, ezert en nem hoztam magammal haza arra a 2 hetre ami tervbe volt veve, csak hat a sors=a mi Annank mashogy dontott-, szoval a 24 eves kisparnamnak annyi lett, azota az o volt parnajat csortam el, nyuzom...en egesz oszinten ha hazamegyek szuleimhes is viszem, igy nehezen tudom a 4 ejjszakat nelkule elkepzelni.
Szoval be lehet vinni?
Vendég

hat aszem tok egyedul vagyok erre fele szoval befogom a szam:)

Mindenkinek szep este, jo ejjszakat, a finishben levoknek hajra! A babasoknak meg keves ebrenletet!

HA amig ebren leszek ir a hugom, megirom az uzit!
Vendég

Dodó,megy a drukk!!! :D :D
Én még mindig egyben :?

Kép
Kép
Kép
kike

ismét itt. Kike, andkata menjetek már szülni!

Én holnap megyek varratszedésre, reggel 8-ra. Aztán megint láthatom a pici fiamat. Ma kisírtam, hogy megfoghassam pólya nélkül. És képzeljétek olyan kis ágrólszakadt volt a kórházi ruhájában... bocsánatot is kértek, de mondták, hogy csak ez van. Aztán kérdeztem, hogy sajátot nem szoktak behozni? De mondták, hogy ne hozzak, mert eltűnik meg lenyúlják őket. Na mindegy, a lényeg nem is ez. Hanem pont egy olyan ruha volt rajta, ami nagy is volt, meg az egyik patent rossz volt rajta és hogy-hogynem kikukucskált az egyik kis lába. Persze megrágcsálni nem tudtam a sarkát, de megcsipkedtem kicsit. Mennyei volt! :) Aztán kicsit később visszamehettem, és akkor meg hason volt, persze megint pólyában. De nagyon nem tetszett neki, emelgette a fejét össze-vissza. Aminek persze nagyon örültem, mert az látszik, hogy nincs gyenge izomtónusa... :) És mielőtt eljöttem nagyon rossz kislány voltam, mert gyorsan lehúztam a maszkomat és nyomtam egy fincsi jóéjt puszit a kis kobakjára. Úgyhogy ma nagyon jó nap volt. :) Most megyek mert jöttek hozzánk. Majd később benézek.
Dodóra én is nagyon kíváncsi vagyok. Remélem már megvan a bébi. :)

KépKép
muffin

Látom még mindig semmi hír dodóról pedig egész nap gondoltam rá, hogy lehet hogy ő már babázhat ma. Olyan jó! Remélem minél előbb jelentkezik.

Muffin örülök hogy jobb napod volt, ennél sose legyen rosszabb csak jobb!!!!

Na majd lehet még később benézek, mert olyan izgatott vagyok hogy jelenkezik e dodó!

Kép
linda24

Muffin:örülök hogy jó napod volt,máskor is puszilgasd meg :wink:
Mennék én szülni,de Dominik nem akarja megmutatni magát-mondjuk minden napra sok a tennivalóm,így van mikor azt gondolom hogy ne holnap,ne holnap jöjjön ki,mert sok a dolgom :roll:

Nem érek rá szülni,röhely mi?

Ma is ugye elmentem az egyes busszal,Nővéremékkel vásároltam,fél hgétkor értem haza,nagyon fájtak már a talpjaim,Domi baba aludt szinte végig a pociban,most meg nem bír leállni :lol:

Holnap megyek NST-re,aztán majd kiderül mi lessz,bár szerintem semmi,a multkor is azt mondta a nővérke hogy tökéletes,ahogyan a nagykönyvben megvan írva.De legalább jól érzi magát ottbent. :D

Kép
Kép
Kép
kike

De mondtam én hogy az utolsók közt fogok szülni :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin! Annyira jó olvasni Téged, nem is tudod..:)

Dodóék vajon hol tarthatnak?....

Igyekszem menni lányok, ígérem...Ha nem is az éjszaka közepén, de mondjuk reggel?
Adél egyébként végül ma se volt nyugis...este legalábbis fociedzést tartott...:)

Mindenkinek jó éjt!

Kép
andkata

Muffin, ilyen jókedvű írásokat szeretnénk tőled! :)

Dodó, remélem már babázol, csak még írni nem tudtál!

Mindenkinek hajrá, aki az éjjel úgy dönt, hogy ....

A többieknek szép álmokat!

Kép
Kép
patr

Vkata, Dodó,
mi újság?
És persze Marcsi (!!!! hol van???), Kike, Andkata meg mindenki ott az elején!!! Hú, de sokan vagytok! Mi van már azokkal a gyerkőcökkel?

Patr, elmúlt a vasárnap, én itt! Te? Bár mi palacsintáztunk két napon is, de semmi nem történt, csak nőtt a hasam egy kicsit még :D

Muffin, jó volt olvasni a vasárnapi írásod - és annyi szép pillanat vár!

Én voltam tegnap ctg-n, az új szülésznő is nagyon aranyos, bár szerintem kivárom én azt a 16-át, amikor visszajön az én kedvenc szülésznőm a nyaralásból. Csak akkor nehogy a doki induljon neki a világnak :shock:
Amúgy azt mondta a szülésznő, hogy minden rendben a ctg-n, de fent van még a hasam
:shock:
merthogy a köldököm magasságában van a szívhang :shock:
Hát nem tudom, már lassan a lábam közé lóg a hasam, hova fog még lejjebb menni :?
Egyszer Titi írta, hogy amikor leül, előbb ér le a hasa - na, az enyém is ilyen! És még lejjebb fog menni???

Keményedés persze nem volt, úgyhogy talán tényleg kivárom én a 16-át. Bár a szülésznő biztatott, hogy második gyereknél ez nem jelent semmit, akár holnap szülhetek!

KépKép
szkagi

Sziasztok!
Lehet hogy ma már nem jutok el NST-re.Nem is tudom,majd kiderül.Három körül keltem arra hogy kb:7-8 percenként bekeményedik,és igen fáj a pocak,meg a derekam.Azóta ez 5-6 percre szűkült.Apának nem írtam a munkahelyére,fél hét körül itthon lessz.Nem tudom bemenjek-e NST-re,nyolc óra húszkor megy buszom.Csak az a baj ha elkezd fájni,akkor már állni is nehéz.na mindegy addig csak lessz valami,ha elmúlik,akkor emegyek,ha nem,hát.........akkor meg azért. :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Nem,azthiszem a fájdalomból ítélve,hogy ma már csak szülés lessz belőle!

Kép
Kép
Kép
kike

Na, minden rendes kismama alszik még? Igazatok van, csak én már 4-kor felébredtem :?

Ma már nincs bölcsi, úgyhogy főzés és gyerekprogram vár rám. Mindkettő eléggé lefáraszt! Vásárolni is kéne ezt-azt a holnapi ebédhez, meg ki kéne takarítani a medencét. Vajon ez jó gyerekprogram? 8)

Ugye, hogy milyen szupermen a férjem? Bár kiderült, hogy nem papucsban mászott fel öt méter magasba - hanem mezítláb :shock: a fűrészt meg nyilván a foga között szorította 8) azért jobb, hogy nem láttam :roll:

na lépek egyet kávézni meg leszedem a megszáradt ruhákat. Még jövök, reméelm, hamarosan fent lesznek a babahírek Dodótól meg Katától és mindenkitől ott a 39. hét után!!!
Marcsival mi van? Valaki tud róla valamit? Én azt hittem, ő már tuti szülni indult a kórházba. Vagy lemaradtam egy infóról?

KépKép
szkagi

Kike :D
hajrá, hajrá, hajrá!!!!
Azért apa bevisz, ha hazaért, és akció van, nem?
Drukkolok+++++++++++++++++++++++++++

KépKép
szkagi

Ha mégse,akkor jelentkezem.Továbbra is 5 perc.
No,majd kiderül,mindenesetre még egy darabig itt vagyok.

Kép
Kép
Kép
kike

Na, akkor ki se kapcsolom most a gépet :D

KépKép
szkagi

Szia Ági:ok,közben még majd pötyögök. :)

Kép
Kép
Kép
kike

Ha akció van marad a mentő,nincs autó.De vaklármáért nem akarom hívni a mentőt,busz kizárva,ugyhogy passz.

Kép
Kép
Kép
kike

De itthon se akarok megszülni,a kölkök még alszanak.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike,
most jut eszembe,
azért ötpercesekkel már el kellene indulnod, nem? Főleg harmadik gyerkőcnél...
Vagy még annyira nem egyértelmű?

Apát nem akarod felhívni? Én már riadóztatnám... persze én paramami vagyok

KépKép
szkagi

Értem, mindenképp mentő, ha elindulna Dominik. Mire számítasz, a mentő mennyi idő alatt ér oda - és visz be a kórházba? Azért jobb lenne tényleg a kórházban szülni 8)

A nagyszülők ott laknak veletek egy házban, ha jól emlékszem? Ők el tudják vállalni a gyerekeket, ha mégis el kell indulnod? És tényleg: apa veled megy szülni? Ki lesz a terv szerint Kristivel és Vercsivel?

KépKép
szkagi

Ez mind jó kérdés.Nos,mikor fáj,tutira veszem hogy az,kb:állandósult 5 perc,de mikor abbamarad,olyan mintha elfújták volna.
Anyós bement már egerszegre,csak a dédipapa van itthon,ő meg nem hiszem hogy tud rájuk vigyázni.Legfeljebb felhívom Anyukámat,de mire kiér Bakról,hát nem tudom.

Azt nem tudom mennyi idő alatt ér ki a mentő:busszal 15 perc,nem is tudom mit csináljak,egyenlőre várom Apát,negyed óra és itthon lessz.Már kétszer voltam nagywc-n,hátha attól fáj,persze hülyeség,ez mert ez másfajta,csak még nem tudom elhinni hogy jönni akar Dominik baba.Ha három-négy percesek lesznek,asszem hívni kell a mentőt.Na jó,módosíok,most négy perc.

Kép
Kép
Kép
kike

A gyerekek még mindig alszanak:megint négy perc volt,de nem tart sokáig,még nem pánikolok.Bár egyébként sem :)

Kép
Kép
Kép
kike

Ülve jobb,mint fekve,ugyhogy nem nagyon sietek be ha úgy van.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, én hívnám azt a mentőt!
Apa hazaér nemsokára, ottmarad a gyerekekkel, te meg pont beérsz a kórházba.
A fájások ilyenek: közte mintha elfújták volna. De te ezt tudod!!!
Irány telefonálni!!!!

KépKép
szkagi

Csak azért várok,mert lehet hogy még elmúlik,és csak jóslók,na jó,lehet hogy hülyeség.

Kép
Kép
Kép
kike

Picit még várok,aztán meglátjuk.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, te érzed, hogy mi van, te tudod, mikor kell indulni.
Nekem is jobb volt ülve a fájás, de attól még fájás volt az... meg szülés

De akár a mentőt meg is kérdezheted, hogy mennyi idő alatt érnek oda, csak hogy mikor hívd őket, mert ez a helyzet, de még nem biztos, hogy szülsz...

bár szerintem nagyon úgy néz ki!

KépKép
szkagi

Kike,
remélem, már elindultál a kórházba!!!

Vagy nekiálltál felásni a kertet még, mielőtt bemégy? 8)

KépKép
szkagi

Hajré, Kike!!! HA mentőre kerül a sor, mondd, hogy harmadik gyerek, és ötpercesek, j önnek, mint a szél!!!!

potyka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: