A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Fanni és Fanni apuka!

Gratulálok a két gyönyörű fiúcskához, sok boldogságot!!!
hmm...én is megkönnyeztem a szülésbeszámolót... :oops: :)

R.

Kép
riddencs

jöttem panaszkodni :evil:

tegnap este állandóan keltek a gyerekek enni. 5 kor pedig mindketten óbégattak. ettek, majd azt hitték már kelni kell és nem akartak aludni.sírtak.jajj én hülye meg fél tizenkettőkor feküdtem, úgyhogy alig aludtam vmit.
aztán magam mellé kellett őket fektetnem, h elaludjanak.....

miért van az, h már egy csomószor átaludták az éjszakát és mégis visszatérnek a folytonos keléshez?

szanet

Szanett!

Hat hetesen, három hósan, és hat hósan van fejlődési ugrás, amikor több táplálékra van szükségük. Egy-két hét alatt rendeződik. Kitartás!

Judit

jucicuki

Tonti???

jucicuki

hány hónaposan 19-es a lába egy gyereknek?
és amikor már ekkora, akkor már járni is tud?

bocsi, de én ebben nemm vagyok jártas :oops:

szanet

Szanet, Lilinek 18-ast vettünk, kicsit még nagy...

jucicuki

Sziasztok csajok!

Fanni HATALMAS GRATULA!!!! ELJEN, ELJEN!!! A sracok gyonyuoruek, Mariann, koszi, hogy leloptad nekunk..... :wink:

A te pocid is jokora mar, kivancsi vagyok, mit mond a doki, mikor mehetsz csaszira......

Az osszes babak annyira edesek!!! Imadom, hogy raktok fel ennyi kepet! A zurammal itt bugtunk felettuk, alig varom, hogy en is itt tartsak mar!

Velunk minden ok, fiucskak 789gr es 809gr-osak, ugyhogy szepen fejlodnek :D

pusz

dragonfly

hujjujj lányok szerintem elfolyt a magzatviz :oops: majd apa ír pusssz picit félek :cry:

lanyané

Hűha, hajrá Lanyané!

Tök izgi :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

Nekem is annó ilyentájt ment el a magzatvíz :)

Minden rendben lesz! Puszi!!

Ma a lányok ÁTALUDTÁK az éjszakát MINDKETTEN :!: :!:

Nem gondolom, hogy ez ezentúl így lesz, de olyan jó volt arra ébredni, hogy reggel van, a lányok meg édesen szunyálnak még az ágyikóban :D

Kép
Kép
labasv

Mariann!
Húha!De jó!Drukkolunk! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

binyek

Labasv
De jó :lol: Nagyon ügyik vagytok!

Lanyané
Drukkolunk,ügyes legyél!Várjuk a híreket :!:
Vendég

Lanyané
Egyszer nem jövök délelőtt és esemény van.Drukkolunk mi is a fiúkkal. :lol:
Vendég

Hajrá-hajrá! :D Tud már vki vmit?

Kép
babyteve2

Én ki se merem kapcsolni a gépet.Jövök-megyek,teszem a dolgom,de kicsit mindig idelesek úgy izgulok ezért a lányzóért és a kis Lanya családért.
Vendég

Hűűűű, Nektek meg boldog hófordulót! :D

Kép
babyteve2

Sziasztok Lányok -Fiúk!

Ismét Lanya vagyok....
Ma reggel 8.56 és 8.57-kor megszülettek kislányaink Amira,és Jázmin!
2220,ill 2490g-al! Eddíg minden ok,Mariann lassan lábadozik![img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1215360184.3648.jpg[/img] Kép [/img]

Most rohanok vissza a kórházba a csajaimhoz! Sziasztok mindenkinek!

Laci

lanyané

Lanyané
Köszönjük a híreket Laci,gratulálunk nektek,ügyesek vagytok,szép nagy babák :lol:
Mariannak kitartás,várjuk a további híreket :!: :!:
Vendég

GRATULÁLUNK!!!!

A fiaim már alig várták a csajokat.
Puszi az egész családnak.
Vendég

Sziasztok!

Fanni: GRATULALOK!!! :D :D :D
Gyonyoruek!!!

Lanyane: huha, nem gondoltam hogy pont most szulsz meg, Neked is GRATULALOK a csodallatosan szep leanykakhoz!!!

Megerkezunk epen es egeszsegesen penteken ejfel körül, minden rendben ment, babák nagyon jók voltak, aludtak sokat. Faraszto volt de most már jobban vagyunk. Anna sajnos sokat sír, minden fura neki. Majd megszokja.
/szokom a magyar billentyüzetet :? /

Talirol majd kicsit kesobb, még pihizünk kicsit elöbb.

KépKép
KépKép
tontica

Egy gyors kerdes: Anna nem hajlando megenni a tapszert, egy kortyot sem iszik, mit adjak Neki reggel meg este? A tejpepet sem eszi meg. Tejbegrizt szabad?

KépKép
KépKép
tontica

Mariann,Laci!
Gyönyörűek a csajok!Hatalmas gratula! :lol: :lol: :lol:
Várjuk a részleteket majd...

Én vagyok a következő,jajj-jajj!!! :roll: :roll:
Egy héttel Lanyané után szándékoztam szülni,de most azért még várnék 2 hetet,ha a törpök is úgy gondolják bent! :wink: Betölteném a 36.ot...

Tonti!
szerencsésen megérkeztetek,de jó.
Szenvedős utatok volt vagy bírták a gyerekek? :shock:

binyek

sziasztok!
egyáltalán ninc sidőm két topikba írni, na de olvasni, arra jut ;)
nagy nagy gratula az újdonsült anyukáknak és apukáknak! a lányok irtó gyönyörűek!

tali: nem jöttök az ikertalálkozóra? (Szigethalom, július 25.) Egok beültette a fülembe a bogarat, és sztem, mi megyünk.... hm????

Kép
an°°di

Sziasztok!
Mariann,Laci!
Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánunk az egész kis csapatnak!Nem semmi szülinapi dátum 08.07.06. :D :D :D Gyönyörűek a csajok!
Tonti!
Örülök hogy megérkeztetek!!!Sokat gondoltam Rátok!! :D Remélem Anna hamar megszokja az új környezetet!Én nem adtam a lányoknak 1 éves koruk előtt tejet :oops: ,de ha tejet már ivott Anna akkor szerintem a tejbegríztől sem lesz baja.Lehet hogy a változás miatt nem issza meg a tápszert?Úgy emlékszem hogy a dmben én vettem annak idején olyan tápszert aminek más íze volt,úgy emlékszem banános vagy vaníliás,hátha csak unja és az jobban bejönne a kisasszonynak :D :wink:

bognartundi0727

Lanyané

nagy gratula!!!!!!
gyönyörűek a csajok. kicsit emlékeztetnek enyém lányaimra :lol:
súlyra is hasonlóak, m mi voltunk.

Tonti

Sztupi, h megérkeztetek épségben!!!!
ha nincs a családvban tejalergiás nem hiszem , h allergiás lesz atejre.próbáld meg...tudom, h nem vagy paramami :wink: :D :lol:

Binyek:
meglesz az a 36.hét!nyugi...ha szerencséd van még 4hét is lesz :lol: :lol:

szanet

Gratulálok a csajszikhoz! Nagyon szépek, Mariann-nak kitartás! :D

Binyek, lesz ez több is, ügyes vagy! :D

Tonti, üdv itthon! :D

Kép
babyteve2

LANYANÉ!!!!
NAGYON NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS SOK EGÉSZSÉGET !!!!GYÖNYÖRŰEK A CSAJOK!!!!!!

TONTICA!sZUPER HOGY MINDEN RENDBEN VOLT AZ UTON!!

BINYEK MEGY A DRUKKA MIN 2 HÉTRE!!!!UTÁNAD MEGÉN JÖVÖK IGAZ NEKEM MÉG LEGALÁBB 6 HÉT,LEGALÁBBIS NAGYON REMÉLEM.

JOÉJT MINDENKINEK!!!!
s.csilla

Kép
néhány év múlva nem fogom tudni melyikük a Marci és melyikük a Berci(most se vagyok biztos benne :lol: )

[/img]
Kép
Kép ki vagy és mit akarsz tőlem?[/img]
Vendég

Kép
apa nézte volna a Forma-1 -et (ha látta volna tólem)[/img]
Vendég

Kép
kicsi fiam bemutat a kutyának[/img]
Vendég

Lanya Család! szívből gratulálok! nagyon szépek a lányok!

zsuzska80
Szombathely

Jó reggelt!

Laci, Mariann, gratulálunk a csodaszép lányokhoz!

Tonti, de jó, nagyon ügyik vagytok! Reméljük Anna hamar átáll.

Puszi!

Judit és a család

jucicuki

Tonti
Milyen a hungarian feeling?
Vendég

Hű, micsoda hírekre jövök! :D :D :D
Mariann,
Tiszta szívből gratulálok, sok boldogságot, egészséget, tejcit nektek! Nagyon szépek a csajok!

Lányok,
Olyan jók az ilyen volt, ilyen lett képek! Mennyit fejlődnek, változnak néhány hónap alatt! :D

Csilla, Dragonfly,
Örülök, hogy minden ok volt mindkettőtöknél az uh-n!
Csilla, a fejméret értékkel ne foglalkozz, szép fejlett babáid vannak már most! Nálunk meg pont az volt, hogy kicsi a fejük a hasukhoz képest, az utolsó uh-n, a szülés előtt 3 nappal 83 és 87 volt a BPD, és látod ... :roll: :oops:

Fanni,
Nagyon helyesek a fiúk, várunk újabb képekkel, és élménybeszámolóval!

Tonti,
Örülök, hogy itt vagytok. Annával mi újság azóta, megeszi már a tápit?

Binyek,
Nyugi, meglesz az a 2 hét, még lehet több is!

Hát lányok, kivagyok mint a .... :shock: Az elmúlt 4 éjszaka gyötrelmes volt. Alig aludtunk valamit. Blanka annyira visít minden kaja után, hogy egyszerűen képtelenség visszaaltatni, mire nagy nehezen sikerül, már újra ennie kell. Sehogy nem jó neki, nagy nehezen kézben, vagy rajtam sikerül elaludnia. Én nem tudom, mi lehet ez, hasfájás-e vagy nem. Kész vagyok. Annyira fáradt vagyok, hogy a fáradtságtól már elaludni sem tudok. A páromnak ráadásul mennie kell dolgozni, és ő sem tud aludni, majd összeesik annyira kivan. Napközben nincs különösebb gond, van egy kis nyöszörgés, aztán ennyi, de éjjel, éjféltől kb. 4-ig ... :shock: Szerintetek mi a franc lehet ez???

Kép
rebe
Dunaharaszti

Itt fekszem az ágyon,ugyanis leestem a lépcsőn...Kb. az 5.-6. lépcsőfokon kicsúszott alólam a lábam és a hátamon leszánkáztam.A hasam nem ütöttem meg,de az egyik oldalon a vesém nagyon.Bevitt a párom a balesetire,de kb. 150-en voltak,ugyhogy hazajöttünk. :(

binyek

Binyek, ezt a pár hetet már igazán kibírhattad volna baleset nékül :-( Vigyázz jobban Magatokra!!!

Amúgy a 36 hetet már hétvégén betöltöd, nem? Nagy gond már nem lehet, de azért drukkolok, hogy bent maradjanak még, amíg szeretnéd ;-)

Lanyáéknak nagya-nagy gratula! Szépek a lyányok :-D

yuyu79

Bocs, hogy idepofátlankodtam, csak Binyek nem írt most az augusztusi topicba, és itt sikerült rátalálnom a rossz hírre...

yuyu79

Binyek, akkor tessék pihizni...én a 28. héten estem pofára a tömött villamosmegállóban, persze, senki sem segített fel :( De nem lett semmi baja senkinek. Elméletileg ha a pocak nem ért hozzá semmihez, akkor nincs gond, de azért legalább a nőgyogyóddal beszéljetek, mit mond. (Én pont a dokimhoz mentem, így rögtön megnézett, és megnyugtatott...)

Kép
babyteve2

Binyek, pihi, szerintem is a nőgyogyidat azért kérdezd meg. Egyszer én is térdre estem a lépcső alatti betonon, de nem lett baj...

Rebe, nem tudom, hogy mi lehetett, nálunk nem volt ilyen, hasfájósak sem voltunk és kaja után rögtön beájultak a törpök.

Délelőtt Dévény, most alszanak ezerrel :wink: kicsit én is lépek pihenni, mert aztán meg megyek ötre tekerni.

Judit

jucicuki

Látom senkit nem hatott meg a babakocsi téma :)
No mindegy...

Ma is átaludták az éjszakát :D :D :D Bárcsak bárcsak bárcsak így maradna!!! (de továbbra sem reménykedem)

Úgy látszik én vagyok a kisebbség, abban az értelemben, hogy én sekeresen elkerültem a pofáraesést a terhessé alatt. Vagy a fejem vertem be, és ezért nem emlékszem :lol:

Kép
Kép
labasv

Andi: ha minden jol megy mi megyünk az ikertalira.

Nem tudok írni, bocsika, egyfolytában megyünk.

KépKép
KépKép
tontica

Binyek
Tessék jobban vigyázni!!!

Rebe
Nálunk a Bercus volt így.Szabályosan visított.Az infacol nem jött be,a gripe water és a tápszer csere igen.Most már csak hisztis :lol:
Hála az égnek éjszaka alszanak,de nappal keményeket küzdünk.Kaja után nagy nehezen elalszik(némi hisztivel),aztán az evéstől számított 2 óra elteltével kitalálja,hogy megint enne egy kicsit.Tök mindegy mennyit eszik előtte.Próbáltam a nagyobb adagot,de akkor meg bukik.Szóval nem egyszerű.Vannak napok amikor tök jól bírja a 3 órát,van amikor meg obégat csak a drága.Csak azt nem értem éjszaka hogy bír ki sokszor 6 órát evés nélkül.Azt hiszi ha felébred vmire(akár a pukizására is),akkor enni kell állandóan.Utána meg teker a hasa.
Vendég

Tonti
Gondolom te is és a gyerekek is hullára elfáradtok ebben a jövés-menésben.Kitartás.
Vendég

Sziasztok!
Binyek!
Vigyázz magadra itt a célegyenesben :D :D
Én egyfolytában esek-kelek,de a terhesség alatt megúsztam :wink:
Tonti!
Kiránduljatok sokat 8) 8)
Rebe!
Ha hasfájós a babud,azt észre lehet venni,mert nemcsak sír hanem görcsöl,tekereg szegény.A lányok még sokszor álmukban is nyöszörögtek és szenvedtek :cry: Ha mást nem veszel észre rajta "csak" a sírást akkor talán nem hasfájás(remélem megússzátok),lehet hogy unatkozik a kis "boszi" :D :D :wink: Nekünk sajnos semmi nem használt,mindent végig próbáltunk amit lehet kapni,aztán a 3.hónapban mintha elvágták volna.
Labasv!
Ügyik a csajok.Most már biztosan egyre több éjszakátok ilyen lesz.
Babyteve!
Berendezkedtetek az új házba?
Banika!
Édik ezek a kis pöcsösök! :D :D Nagyon hasonlítanak!Apát hagyhatnád kicsit relaxálni a forma1 alatt :D :D

bognartundi0727

Sziasztok!

NAHAT!!!
Mariann, hatalmas gratula a gyonyoru csajokhoz!!!!! :D :D

dragonfly

Binyek, vigyazz magatokra nagyon!!!

Lepcsovel en is felek, most 3 szintunk van, de most keszulunk koltozni, es amit kineztunk bereltben is elegge meredek a lepcso, igaz, csak 1 van....

Ti hogy kozlekedtek babakkal? Egyszerre viszitek olben a kettot, vagy felvalltva? Pisilni egyedul jartok? En most eppen tele vagyok millio kerdessel....... :oops:

dragonfly

Sziasztok!

Szintén az augusztusi topic-ból vagyok, és Lanyanénak szeretnék én is gratulálni! Gyönyörűek a lányok, remélem szépen gyarapodnak is majd, és minden okés lesz velük! Mihamarabbi hazatérést az egész családnak, és persze jó egészséget!

Binyek!
Óvatosabban lépcsőzz!!! És pihizz sokat!

Üdv: Panna

panna1

Sziasztok!

A Mariann ha nagyon lassan is,de lábadozik. Ma már fel tudott ülni,ki tudott menni a mosdóba is,igaz rettenetes fájdalmakkal küzd és nagyon sok időbe telik neki minden,mert nindent csak nagyon lassan és óvatosan kell csinálnia. Ma még kellett kérni fájdalomcsillapító injekciót is,de azt mondják ez még természetes lehet. Persze láttam bent olyan hölgyeket is,akik császár után 8-10 órával már sétálgattak egyedül..
Lehet összefüggés abban,h a Mariann elég alacsony,ennek ellenére viszonylag nagy ikreket hordott ki és ez miatt jobban fájhat esetleg neki a méhe? Tud erre valaki írni nekem egy sort?

Meg arra is,h sajnos a kislányok nem akarnak maguktól enni,a kissebbiknek nem hígult fel a vére,ezek miatt mindketten infuziót kapnak.Állítólag az anya méhben sűrübb a gyermekek vére és születés után fel kell hígulnia? Ez igaz? És az jellemző a csecsemőkre,h nem mindegyik eszik azonnal szájon át ,és egy ideig infuzión élnek????
És azt tudja valaki,h miért a kis homlokukat szurták meg? Ugyanis ott vezették be az infuziót. Szörnyű látvány volt nem mondom....
A tegnapi megnyugtató szavak és a csodálatos vizuális élmény után ma így látni a kicsiket,ez valami rettenetes volt. :(

Sajnos egyenlőre jobb hírekkel nem tudok szolgálni.

Laci

lanyané

Laci

Nálunk a Marci is kapott infúziót,mert nagyon bukott,de ez pár nap,ne aggódj semmi bauk nem lesz.Ráadásul ő kibukta az anyatejet,csak a tápszer maradt meg benne(a kis piszok).Pécsen a kezükbe tették a kanült,de azzal meg összekarmolták magukat.Egyébként azért teszik a fejükbe(legalábbis nekem ezt mondták),mert ott könnyebb vénát találni.Az a néhány hét ilyenkor sokat számít,mert itt kinnt kell megtanulniuk amire a többi babának bent van ideje.De olyan gyorsan belejönnek az evésbe,hogy el is felejtitek ezt az infúziós kérdést.Tartsd a lelket a Mariannban is,mert ő most biztos sokat és könnyen fog sírni(ezek a hülye hormonok).Tudom milyen szörnyű így látni az embernek a gyerekeit,mert én állandóan pityeregtem az inkubátor mellett,pedig csak a meleg miatt volt bent a Bercus.
Minden bizonnyal sokkal jobban fáj a méhe,mert óriásit kellett tágulnia.Tudom,hogy most hihetetlen,de napról-napra könnyebb lesz neki.Pláne ha a lányokkal tud lenni.Nincs annál jobb fájdalomcsillapító,mint a gyerekek.Én akkor is átmentem volna a fiúkhoz(pedig a másik épület végében voltak) ha a belem lógott volna ki.Ha tud pihenni,akkor mondd neki,hogy pihenjen,a látogatók ráérnek.Nyugodtan kérjen fájdalomcsillapítót,senki nem várja el tőle,hogy mártír legyen és a közérzete is jobb lesz.Nálunk az oxytocin mellé minden alkalommal adtak algopyrint.

A lényeg:SEMMI BAJ NEM LESZ!!!NE AGGÓDJ!AMENNYIT CSAK TUDTOK,LEGYETEK EGYÜTT.(Én nagyon szeretethiányos és anyátlan voltam amikor a párom esténként hazajött)

Puszi neki és kitartás
Vendég

És mindennek már 9 hete!!Olyan kis elesettek voltak,most meg 777 ördögök! :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: