Végre itthon vagyok, mostantól netem is van, így tudok újra írogatni.
A kórházról és a klinikáról. Egyik helyen sem adják más anyuka tejét a picinek, mert a HIV vírust nem tudják kiszűrni, ha van tejed, azt adják a babádnak, ha több van, azt hazaküldik, hogy fagyasztasd le. A kórházban este 10-kor beviszik a babákat, és akinek nem indult be a teje, annak nem viszik ki az éjszakai szopikra. Mindkét helyen adnak pótlást már az első napon is a picinek, cukros vízet, vagy hipoallergént tápszert (ezt nem, ha tejallergiás volt a családban és erről szólsz a nővéreknek vagy a védőnőnek).
A kórházban a 2 órás megfigyelés idejére a babát mindig inkubátorba teszik, a klinikán meg az anyukával lehet.
Azért vagyok ilyen jól informált
, mert most voltam klinika és kórház látogatáson, és az ottani nővérek, illetve védőnő mondta. Melinda boldog névnapot
, Nina Vandának is boldog névnapot
, Ágci boldog szülinapot a nagylegénynek.
A szülés előtti homeobogyók engem is érdekelnének, hol lehet utána nézni?
Mi jól vagyunk, a pici befordult, de tegnap és ma megint gyanúsan keresztbe éreztem.
Eddelweiss, de jó hogy írtál, már rég jelentkeztél.
Haluska István gyerekorvosról van valamilyen infótok? Előre is köszi.
Gigi 33+3

Ez jó hír,hogy elégedett vagy vele. 800 ft körül volt az ára igen. Nem emlékszem pontosan mert mást is vettem. Akkor adom neki amíg van benne és ha használ, akkor folytatjuk, ha nem akkor áttérek a Béres cseppre.