A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Sztem a mai koránkelésemnek megiszom a levét napközben, mert totál hulla leszek...

Tegnap egész délelőtt sütöttem-főztem és 4-5 fánkon, meg egy kis salin kivül semmi nem maradt....
Ma csinálok zöldséges rizset és mirelit pulykafasirtot sütök hozzá...ezek hamar megvannak.....

Viszont az jó ha elfogy minden, mert akkor elvileg izlik a páromnak nem????? :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Na és elvittem a mai első laptetőt is!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Menek tv-zek egy kicsit, meg hozzábújok szép óvatosan a páromhoz...:D:D:D

Cupp....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Jó reggelt mindenkinek!
Végre tudok aludni! Remélem Tancsu Gergő nem lesz ilyen korai kelő ha kibújik a pocakból!

Flóra azt szokták mondani hogy a vérzés előtt ha ilyen van az a beágyazódás jele! Akkor barnázhat és vérezhet is picit.

Alig vártam este hogy hazajöjjek, úgy égett ama bizonyos testrésem hogy azt hittem kigyullad! Gyors zuhany, kúpp és kenőcs. Most nem érzem, de ma is kúpólók eggyet. Rádió kilőve, viszont a tv szerelőnél.

Kép
muzsuzska

Délelőtt megyünk párom anyukájához, kaptunk egy sátrat, felállítjuk és megnézzük. Kicsit lelakott, de ha jó nem kell venni 30ezerért!
Tehát főznőm se kell!

SZABADNAP VAN! HURRRÁ!!!
Kedden kezdjük a délelőttős műszakot.

Egyfolytában jár az agyam mi kell a sátozáshoz, holnap megyünk beszerzésre. Napernyő, polyform matrac, hűtő táska stb...

Itt se eső se lehűlés, csak a dög meleg! Hiába mi délen vagyunk! :D

Kép
muzsuzska

Akkor jó napod lesz ma Zsuzska....élvezd ki a pihenőt...:D

Igazad van, tényleg a barnázás lehet beágyazódás jele, mert nekem 25-én kellett volna megjönnie és 18-19-20-án barnázgattam....aztán már csak a pozitiv teszt volt... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Persze azért Flóra ne éld bele magad, mert nem jó csalódni....
Ez is egy lehetőség a sok közül...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Az elmúlt 1órában kipakultuk a pincét a párommal,lomtalanitottunk, most már elvileg van hely az új bútornak.....
10-re megy érte a párom a bnőm és a férje....
Én mint használhatatlan segéderő maradok itthon és vasalok...:(:(:(

Kép

Kép[/
tancsu

Viszont .....felhoztam már a babakocsit és a hordozót is.....
A lépcsőházban vannak az ajtóm előtt, majd le kell szednem a szövetet róla, kimosni, a vázat áttörölni és akkor már jöhet be a szobába, készen lesz az is Gergőnek...:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na lassan útnak inditom a páromat...:)

Később visszanézek, hátha lesz itt valaki....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Szép vasárnapot Mindenkinek! :D

Nekem olyan élmény volt ez a pár nap! :D Egyrészt nagyon jól éreztem magam otthon, másrészt megszületett unokatesóm kislánya 2950g-al és 52 cm-vel. :D :D :D :D Sajnos nem tudtam Őket megnézni :( :( :( :( Lemerült a telefonja, én meg azt hittem alszik, azért kapcsolta ki, pedig mehettünk volna! :( :(
Képzeljétek, este kilenckor elfojt a magzatvíz, 11-kor ment be a kórházba, de még fájása nem volt!!! Fél kettőkor pedig már megvolt a baba! :D :D Hát minden kismaminak ilyen szülést kívánok! :D :D Én, aki már olyan sokat szült :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

A másik, hogy a barátnőm volt 4D-s ultrahangon (szept. 14-re van kiírva) és megnéztük a cd-t amit kiírtak nekik! :D :D Hát egy csoda az egész Csajok! :D :D Fogom a pocakját, a pici Ádám (így fogják hívni :D :D ) rúgja a kezem és közbe nézem a tv-be ahogy dörzsöli a szemét, napellenzőt csinál a kezével... :D :D :D :D Gyönyörű! :D :D

Kép
szilzi

A barátnőm hugának nem volt peteérése, Ő is Szent Clostit kapta és a negyedik hónapban sikerült neki a baba! :D Ő is ott volt, már két éves lesz szeptemberben, már incselkedik és rosszalkodik, de nagyon aranyos és még olyan igazi dögönyözni való! :D Tehát ha a szent gyógyszer nem segít egyből, nem elkeseredni, hanem várni még egy picit! :wink: Benó ez most leginkább neked aktuális :wink: Bár amennyi tüszőt nálad láttak ebben a hónapban... :wink:

Kép
szilzi

Tancsu, használhatatlan segéderő?? :shock: Majd ha szülsz, a párod lesz remélhetőleg nem használhatatlan, de segéderő! :wink: Neked már csak pihenned, babaruháznod szabadna, de közbe intézed a hitelt, költözködsz, kipakolsz-bepakolsz, takarítasz... Tessék pihenni, már a mi kedvünkért is! :wink:

Kép
szilzi

Flóra, anyukád megint nem hazudtolta meg magát! :( :evil: Sajnálom, hogy megint így viselkedett! :( Biztos szép lett a sír, engem is bántana, ha azzal hencegne, hogy Ő csinálta! :evil:
De mesélj, milyen volt egy kicsit a fiúk nélkül? Milyen volt, hogy nem kellet annyit főznöd, mosnod? Olyan jó volt olvasni, hogy elvoltál a barátnőddel sétálni, üdítőzni... Remélem azért a nyáron több ilyet hallunk! :wink: Megérdemled :wink:

Kép
szilzi

Zsuzska, jó pihit mára! :D Remélem jó lesz a sátor és nem kell rá annyi pénzt kiadnotok! Abból a pénzből szinte nyaralni tudtok menni! :wink: Már kezdheted a visszaszámlálást Velencéig! :D

Benó, ha legközelebb Füred fele jöttök és ne szoltok előtte, megharagszom! :evil: Ha tudtam volna, hogy jöttök, úgy szervezem, hogy tudjunk találkozni! :( Remélem jót tett a balatoni levegő, kitudtál kapcsolódni! :wink:

Kép
szilzi

Timi mami, remélem jól érzitek magatokat a Tártrába! :) A párod elfogadta, hogy fiú lesz a picúr és talán már a nevében is megegyeztetek!? :) Jó lesz ha jössz már!

Kép
szilzi

Sziasztok!

Most jövök csak ma,de már egy rakás munkamögöttem van. :D

Kép
flóra 11

Á,lányok,aranyosak vagytok,hogy beágyazódásra gondoltok,de az kilőve. Hiszen a hormonzavarom miat nincs pé-m,nem babásodhatok jelenleg. A hóm totál lent van,nem is volt fenn,tehát tényleg nem volt pé-m ebben a hónapban sem. Arra gondoltam,hogy talán a homeós bigyók működnek bennem,próbálják rendberakni a petefészkeim működését,szerintem meg fog jönni a pirim pár nappal hamarabb. Ami mondjuk most nem is baj.Legalább hamarabb jön a köv.ciklus,amiben már hátha jön majd egy pé. Bár még babásodásra mindig nem lesz esélyem,de először a ciklust kell rendezni. :D

Kép
flóra 11

Cupp Szilzi...

De jó hogy jelentkeztél...
És milyen jó hirekkel!!!!!

Érződik az irásaidon hogy maximálisan kipihented magad.....olyan vidámság sugárzik minden szavadból.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Cupp Flóra...

Az a lényeg hogy jöttél....:)
Majd kiderül, hogy mi is ez a barnázás... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Az én hátam mögött is rengeted mnunka van mára...
Átvasaltam megint egy kosár ruhát, megfőztem a zöldséges-rizset,már csak a husit kell frissen kisütnöm ha hazajött a párom...:)

Kitakaritottam a spajzot,összepakoltam a lakást,stb...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Nem is meséltem még, hogy reggel 7 előtt itt voltak az anyósék...:)

Jöttek haza a lagziból, itt mentek el a ház előtt és hoztak egy szatyornyi kóstolót...
Fel nem jöttek, csak a párom ment le a ház elé, ő beszélt velük....

Kép

Kép[/
tancsu

Na azt hiszem most eldőlök az ágyon...

Lassan remélem jönnek a páromék és akkor megyünk a pincébe bepakolni a bútort...
Addig viszont pihizek egyet...:D

Cupp-Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzsi,jó pihizést neked a mai napra. Élvezd, hogy nem kell főznöd, mososgatnod.
Sátorozáshoz jól jön a hálózsákmeg alá is valami,amin fekszetek,hogy a talaj ne legyen kemény. Na meg zseblámpa szúnyogriasztó, zsebkés, kis fejsze és kis ásó. Hirtelen ennyi jut az eszembe.

Kép
flóra 11

Kép
szilzi

Helló Tancsu!

Vagyok, csak közben lekapcsoltam a levest, megfőtt. :D

Kép
flóra 11

Helló Szilzi!

Ezt az oldal egy időben naponta látogattam. Néha most is felmegyek rá. Kedvelem azt az oldalt,mindig találok valamit.

Kép
flóra 11

Tancsu, jól érzed, jó kedvem van, bár az izomláz tart a combjaimban, a derekam ég ahogy lesült, de sokat számít az, hogy az ember lelkileg hogy érzi magát és hál' Istennek nagyon jól megvagyunk a párocskámmal,így semmi bajom. A fizikai munka meg jól is jött, a gyötrelmek ellenére jól esett. :D

Kép
flóra 11

Szilzi, ma már dolgozol, ha jól emlékszem,ugye?

Kép
flóra 11

Tancsu, nagyon ügyes vagy, hogy ilyen serényen dolgozol. Pihenj is kicsit közben,igazán rád fér.

Kép
flóra 11

Ma már én is dolgoztam jócskán és még sok van hátra is. Párocskámmal reggeli előtt rádiózás, :lol: majd egy közös kávé. Aztán vasaltam, kimentem a temetőbe megöntöztem a frissen ültetett bokrokat, virágokat, haza jöttem,elraktam a vasalt ruhát, megfőztem az ebédet. Most pihizek veletek. :D

Kép
flóra 11

Ja, erre gondoltál Szilzi? Először én is csodálkoztam rajta, aztán rájöttem,hogy ez egyszerű matematika.

Kép
flóra 11

Igen Flóra, dolgozom!

Rádió, rádió... :D :D

Kép
szilzi

Akkor magyarázd el Flóra!

Kép
szilzi

Jó, persze, azt én sem hiszem el, hogy kitalálja amit gondolok :lol: , de én nem jövök rá a nyitjára!

Kép
szilzi

Itt vagyok. Csak ebédelek közben. :D

Kép
flóra 11

Szóval a program: Állandóan ugyanazok a jelek jönnek ki, tehát csak 5 féle összesen. Nem jön ki mindegyik jel,ami a táblán van.

Kép
flóra 11

ha 90-nel kezdődőre gondolsz, akkor mindig 81 jön ki, ha 80-al kezdődőre, akkor 72, stb. Vagyis:
90 :arrow: 81
80 :arrow: 72
70 :arrow: 63
60 :arrow: 54
50 :arrow: 45
40 :arrow: 36
30 :arrow: 27
20 :arrow: 18
10 :arrow: 9

Kép
flóra 11

Ezeknél a számoknál mindig ugyanaz a jel van. Tehátmindegy, hogy mire gondolsz, mindegyiknél az a jel van. A program azt csinálja,hogy 5x változtat a jeleken a számok mellett,hogy ne legyen feltűnő. De mindig megváltoztatja egyformára ezeknél a számoknál.

Kép
flóra 11

Első kattintásnálszmájli jön ki, azután end jel, m betű, víz jel,et felirat és ez megy körbe.

Kép
flóra 11

Viszont találtam benne hibát is. Amikor mbetű van a többi megnevezett számnál,akkor a 45-nél egy mutató kéz van. Tehát ha állandóan 50 valamennyire gondolsz,akkor egyszer rossz jel fog kijönni. :D

Kép
flóra 11

Hmmm :shock: Ezt délután megnézem... Na ezen én sokáig gondolkodtam volna, azt hiszem! Bár azt észrevettem, hogy változtatja az ikonokat! :roll:

Kép
szilzi

Nem tudom,mennyire vagyok érthető. Így távúton elég nehéz magyarázni. Azért remélem sikerül. :D

Kép
flóra 11

Szilzi,hogy vagy? Milyen volt a szabid?

Kép
flóra 11

Ma nem lesznekitt sokan, Timi és Benó nyaral, Zsuzsi a párocskája anyukájánál van,Tancsuék költöztetik a bútort,de gondolom,ő majd benéz. Vagyis max 3-an leszünk napközben. Estére remélem jönnek a többiek is.

Kép
flóra 11

Jól vagyok Flóra, köszönöm. Ez a pár nap nagyon jó volt, de úgy érzem, kicsit kevés! Na nem akarok ám elégedetlen lenni, de a július is elég húzós lesz az irodában és nem igazán lesz olyan, hogy egy hétre letudnék lépni! :( Marha jól jár velünk a cég, mert egyikünknek sincs pénze elutazni, így senki nem megy el pár napnál többre! :evil:

Kép
szilzi

Nekem az is jó, hogy Te itt vagy! :)

Kép
szilzi

Képzeld, beszélgettünk az egyik barátnőmmel és szóba került a baba! (Hogy is, nem is értem! :lol: :lol: :lol: :lol: ) A barátnőm mondta, hogy na akkor mikor jönnek az ikrek, mert Ő is tudja, hogy mindenki ezt "jósolt" nekem... Erre az A. mondta, hogy felőle is lehetnének ikrek, nem is érti miért vagyok én annyira ellene! :wink: Egy füsttel megvan, mondta Ő, én erre csak annnyit tudtam mondani, hogy persze, neked egy füsttel... De nekem?????
De a lényeg, hogy Ő is beszél a babóról! És ez jó érzés :)

Kép
szilzi

Én félek az ikrektől! :oops:

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: