Gigi: Jobbulást a gyermeknek! Tényleg öröm az ürömben, hogy legalább hamar túl lesz rajta és nem fog rá emlékezni, meg persze nem tudja magát elvakarni. Ettől függetlenül nagyon sajnálom szegényt, biztosan nagyon rossz most neki... Gyógyulgassatok
Láttam szép babákat! Hihetetlen, de tényleg minden baba csodaszép lett és szerencsére nem lett senkinél semmi probléma
Sapi bemutató is nagyon ott van
Bence tegnap óta nyüszít... Szegénykém tegnap reggel fél 5-kor kezdte majd este 7-ig nyűglődött, sikerült neki aludnia kb. 3x 1-1 1/2 órát. Na aztán este fél 8-tól aludt egészen fél 2-ig

Majd 2-től egészen fél 6-ig. Aztán kezdte a nyűglődést előröl. Momentán óránként szopizik, majd fél óra küzdelem, hogy elaludjon, mert délelőtt megint nem aludt szinte semmit... Van reggel egy órája, amikor ellehet vele lenni: nézelődik, "beszél", nagyon nyugis angyalka, na de aztán megmutatja mit is tud
Megyek, lassan kajcsi van megint, már egy órája nem evett, nem tudom hogy bírja ilyen sokáig
Andóca: Mi már eljutottunk a piacig is

Sőt, ma délelőtt elmentünk a Coráig fagyizni

Holnaptól magányosan leszek Bencével (illetve apóssal, de ő nem zavar sok vizet, viszont nem is segít semmit...). Kíváncsi vagyok, hogy boldogulok majd a sétával

Valamikor összefuthatunk
No tényleg ébredezik a lelkem... Lassan szopigépnek érzem magam