A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok lányok!

Most önző módon magunkkal kezdem: tegnap voltunk UH-n és BEFORDULT a kiscsajszi! Ez engem tökre meglepett, mert előző nap voltunk NST-n meg dokinál és ő tapogatás alapján akkor is, meg egy héttel előtte is azt mondta, hogy szerinte még faros.
Mondjuk kicsit fura, mert előző, 1 hónappal ezelőtti UH alapján már nagyjából elfogadtam a császárt, most meg akkor át kell állítani az agyamat, dehát akkor elhasználhatom a málbnalevél teát, a gátmasszázsolajat, homeós bigyuszokat, amiket beszereztem.

Andi, biztos rossz ez a helyzet, csak a terhességből kiindulva gondolom, hogy szülés után is lehet az, hogy hormonok miatt felerősödnek az érzelmeink + lehet picit féltékeny is a babára párod? Én azon szoktam gondolkozni, hogy majd arra kell figyelnem, hogy a férjemmel is tőrödjek majd sokat, mert én mindig is anya szerettem lenne volna lenni, és attól félek picit, hogy annyira fogom szeretni meg pátyolni a picit, hogy közben vhogy a férjemre már nem jut időm. És olyan jó a kapcsolatunk, hogy nagyon nem szeretném elrontani. Mondjuk azzal szerencsére tisztában van, hogy azért vmilyen szinten ő háttérbe fog szorulni mindenképp, mint ahogy sajnos picit a terhesség alatt is már így érezte.

Ami, jóképű a lurkód!

Ronix, biztos most nagyobb gondod is van, mint a fotók, de azért majd várjuk a szép kis Lénáról is a képeket!

Wera, te se felejtsd akkor! Akartam már írni, hogy egyik képen, ahol 2en vagytok Nórival, én úgy láttam, hogy valami olyan boldogság sugárzik az arcodról,h hihetetlen! Bár nem ismerlek, de én nekem egyből ez ugrott be a kép alapján.

Titi jelenkezett már rég!

Bondi, bár nem látszanak a pajkos szemek, de látszik, milyen kis huncut fiad van!

Sly, ez lehet a bárányhimlőtől vagy csak szerencsére egy megfázás
?

Ez a hidegfront hátha beindítja a kényelmes pocaklakókat és elindulnak szépen kifelé!

Kép
teó

[quote]h írta:ogy egyik képen, ahol 2en vagytok Nórival, én úgy láttam, hogy valami olyan boldogság sugárzik az arcodról,h hihetetlen! Bár nem ismerlek, de én nekem egyből ez ugrott be a kép alapján.

Teo - teljesen jól láttad! :D :wink:

Bondi - kösziiiiiiiiiiiiiii!!!!! Tüneményes kis rosszcsont!!!! :D :D :D :D Imádom hogy mindig sugárzik róla a jókedv! :wink:

És akkor amit ígértem:
Kép Kép Kép Kép [/quote]
Vendég

Andi - nem tudok okosságokat hozzáfűzni a témához, inkább csak annyit hogy sajnálom. És hogy úgy érzem sajnos én is hasonló cipőben járok, de én nem igazán tudok beszélni róla. Várom a csodát... Meg ezek a rohadt hormonok is... :cry: nah, mindegy! Egyelőre igyekszem minden erőmmel a babára koncentrálni, aztán ha összeszedtem magam testileg-lelkileg, jöhet a többi is. Remélem Te is, én is elég erősek leszünk és megoldjuk! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Andi: úgy sajnálom ami veletek történik! Én semmi okosat nem tudok mondani csak együtt érzek! (de azért az disznóság, hogy az ilyen dolgokról, meg a szoptatás gyötrelmeiről stb. senki nem mond előre semmit) a csapból csak az folyik milyen boldog és kiegyensúlyozott mamának kell lenni stb.

Ami: azt hiszem tegnap nem írtam, hogy milyen tündéri a kisfiad!

Teó: tök jó azért, hogy befordult!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 16:39-kor.
Vendég

teo: ez jo hir, hogy befordult! Kb nekem is ilyen idoben sikerult neki, bar azota mar fordult vissza- ezt nem ijesztgetes kepp mondom- sot a mai napig nincs beilleszkedve rendesen a kijarat iranyaba, de az orvos szerint amikor itt az ido megtalalja az utat:)

Annyira jo hogy kicsit hus van!

JA, Andi ne vedd okoskodasnak amit irtam- teny tanultam csaladterapiat, es a konyvek is hasonlokat irnak- de en hiszek ebben hogy a problemakat meg kell probalni kezelni, eloszor magunkban elrendezni, megfirtatni mi is ez, aztan parunkkal, es ha nem tortenik valtozas kilso ember segitsegevel( nem is mindig muszaly szakember..).
Tudom amig nem a sajat kapcsolatomrol van szo, konnyen beszelek, de szivesen segitek ha tudok!
Vendég

Wera!
Nagyon aranyos Nóri baba!! :)

Én már most hulla vagyok...reggel 8 óta csak pörgök...mosogattam, felraktam az ebédet főni (gombaleves, pirított burgonya, és kapormártás), takarítok... még a fürdőt kell megcsinálni, virágokat locsoltam! A derekam meg majd leszakad.... :)

teo!
Tök jó, hogy befordult a babód!! :)

d.dodó

Wera, hova lettek Nóri gödröcskéi????? :shock: :D :D

Teó, örülök, hogy babácska megfordult!

Vidokata, én is úgy érzem, hogy mi már így egyben maradunk :)
A szülésznő mondjon le!!!

Wera, Andi:
ez sajnos olyan helyzet, amiben az apáknak a lelkét is pátyolgatni kellene, de az anyák épp nem alkalmasak rá, a bennük zajló testi-lelki dolgok miatt. Én Ottóval a felelősségtudatba rokkantam bele majdnem, a párom meg nem értette, mi bajom van. Á, csak annyi volt, hogy a gyerekem élete tőlem függött: kap-e elég tejet, lélegzik-e álmában stb., és ez nagy teher, még akkor is, ha nagy öröm is egyben.
Ők meg látnak minket, hogy babusgatjuk a kis csomagot, akit ők is imádnak, és látják, mennyit változtunk hirtelen, és ezzel meg kell tanulniuk együttélni. Ráadásul az a teher is a nyakukba szakad, hogy most ők felelősek anyagilag a családjukértNem könnyű kibírni, főleg, hogy a romantikus, óvó, ölelő férjre-apára vágyunk. De előbb-utóbb kialakul.

Lényeg, hogy ne söpörjétek a szőnyeg alá, hanem egyrészt hagyjátok őket a gyerekkel lenni - szerencsére imádják a lányaikat, ahogy olvasom :) . Másrészt mindenképp beszéljetek, mert annál rosszabb nincs, hogy hallgattok, elfojtjátok az érzéseket, indulatokat. Sírni, hisztizni is szabad, csak közben biztosítsátok az embert arról, hogy szeretitek - még ha nehéznek is tűnik :)
Uff, dr. Csilla beszélt :D

Kép
Kép
bondi

Jó reggelt mindenkinek!

Na hol volt itt hidegfront? Hétágra süt a nap!

Andi! Kézenfogva megverjük a párocskákat?

Én tegnap megint kiakadtam Apára. Bűnözött. Hazafelé beültek valahova a kollegákkal. Soha nem mondtam neki hogy ne tegye, ő meg olyan természetesnek veszi, hogy még sms-t sem ír nekem, hogy később jön. Na meg persze nem regél, hogy mi volt!
És ez dühít, hogy ilyenkor nem tudom hol van, kivel és mit csinál!
Mindig megbíztam benne. Eddig.
Mostanában kezdtem el újra kívvánni őt, de ő valahogy nem engem. :( Kérdeztem, azt mondta, hogy még mindig kíván. Hát nem úgy veszem észre! :evil: Az persze tetszik neki, ha meglepem valamivel, de mikor rólam van szó, akkor már húzza a száját... :cry: És ezek után tényleg ott ül a kisördög a vállamon, és piszkál, hogy ilyenkor hol van, kivel és mit csinál?
Jóllehet csak bebeszélem magamnak. REMÉLEM, hogy csak bebeszélem magamnak! :cry:

Na de ennyit rólam. Valaki menjen már szülni, hogy örüljünk kicsit! :wink:

Drukk mindenkinek, aki vizsgálatra megy! +++++++++

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Andi, Wera, és midazok mellett, amit itt többen elmondtak, épp egy nagy hormonális válság kellős közepében vagytok, ezt nevezik baby bluesnak elegánsan, de attól még nem jobb... Egyfelől azt mondanám, hogy szeressétek a pasikat még jobban, bármilyne nehéz is, azaz finom vacsora, simogatás, kedvenc kaja, egy pohár vmi. Nekik is nagy teher a felelősség is. Másfelől pedig nehéz hirtelen a főszerepből (időzített bomba= terhesség a végefelé) teljesen háttérbe állni, de biza sajnos az ember beszorul a gyerek, a pelusok meg a szoptatós betétek közé. Evvan, de elmúlik. Kendő, kimozdulás, amitől újra az a klassz csaj leszel, aki voltál előtte, hogy megtaláld önmagadat. És találkozás másokkal. Ezek segítenek. Fel a fejjel. Ha vkinek szakmai segítség kell (előfordulhat, és nem széágyen): http://www.vadaskertalapitvany.hu/ks_hawa.html
Egy pszichológus és egy pszichiáter csinálják, lehet menni babástól, vannak csoportk is. Nem vagytok egyedül!!!!!

És jók vagtytok, a babának és a párotoknak is a legjobbak.

potyka

Na, irok, ha Lea hagy!

Teo
De jo, hogy befordult!Igen kesö, de hat mindig is azt hallani, akar az utolso napon is!

Andi
Sajnalom, hogy igy erzed magad. Beszeljetek rola, anelkül nem megy semmi - szerintem.

Lanyok
Miert akar mindenki mindenaron fejni? Tartaleknak? Vagy hozzataplalashoz, hogy legyen amit a zöldseghez lehet adni? En csak forro vizzel es esetleg egy csepp olivaolajjal adtam nekik az elsö kajakat, ment ugyis - ugyan lehet, hogy anyatejjel jobb es finomabb. Vagy, hogy alkalom adtan el lehessen otthonrol baba nelkül menni?Ok, ez nalam eleve szoba sem jöhet, mert vagy jön velem, vagy en sem megyek.
Nalunk Lea a harmadik es soha nem fejtem.Miert szorakozzam el az idöt meg ezzel is? Ha tejet akarok szaporitani, akkor összebujok Leaval 1-2 napig es hagyom, hogy akar orankent is szopjon...
De különben nem tudom.
Ha valaki le akar adni az anyatejgyüjtöbe, akkor is ertem. De szerintem csak azert mert mindenki csinalja, fölösleges. A masik topicban-ahova szoktam irni- ott is mindig, mindenki fejt. Öket nem kerdeztem minek. De most kenytelen vagyok rakerdezni.

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Akik ctg-re mentek annak drukk!!

Hát egyedül vagyok és unatkozok,semmi dolgom, mi lesz velem így este 7-ig? Férjem csak akkor jön haza a munkából. :(
Nálunk is jó idő van hétágra süt a nap, és csak a szél fújdogál kicsit.

Azon gondolkoztam hogy vajon maverick mikor megy haza a korházból, mert már nagyon kiváncsi vagyok az ikrekre. :D

Kép
linda24

A simogatásról jut eszembe, igen, ez olyan fura, hogy pl mi is este fekszünk az ágyban, az én kezem szinte egyfolytában a pocakomon van, mert úgy imádom, ha érzem a mozgást, és pár hete jutott eszembe, hogy régebben mindig a férjemen volt a kezem vagy őt simogattam ilyenkor,lelkiismeretfurdalásom is lett, aztán elkezdtem, picit szomorúan ugyan, de levenni a kezem a pocakomról (végülis egész nap van rá időm, hogy a babát érezzem), és megfogni az ő kezét elalvás előtt. És pont nemrég mondta is, hogy annyira hiányzik neki, hogy nem simogatom annyit, mint régen. Meg hát nálunk nincs szex időtlen idők óta és ez is megviseli, de szerncsére azért nem csinál belőle gondot, csak szokta mondani, h mennyire hiányzik neki és milyen jó lesz már, ha majd...

Azt hinné az ember, hogy ha végre szerencsésen lezajlik a 9 hónap, akkor jöhet a nagy boldogság a bébivel és apukával, de úgy látszik a nehézségek folyamatosan jönnek. Dehát azért vannak, hogy legyűrjük őket.

Kép
teó

Na, sziasztok!

CTG jó, méhszáj változatlan, fájástevékenység nincs. Csak tudnám mitől szakad le a derekam. Na, mindegy nem leszek türelmetlen, a leányunk biztosan tudja....
Vagy ő is be van betonozva, mint Szabi volt? :):):)

Lányok, a fő témához, habár Potyka után nehéz. :)
Nekem azt mondta védőnő hogy kb. 1-2 hónap után párkapcsolati válság szokott lenni. Szinte mindig, szinte törvényszerű. Számítsunk rá...Persze én még nem vagyok benne, így könnyű nyilatkozni.
Nálunk jól jött össze, hogy a párom jóban van egy kollégájával
(habár sok barátja nincs), akinek már 3 lánya van és sokat beszélgettek erről- mert hát ugye náluk is volt gyerekek születése után. És persze ettől még van és jönni fog, tudom mi se ússzuk meg ( párom meg én is jó érzékenyek vagyunk) de ha az ember számít rá, talán könnyebb....mert akkor arra is lehet, hogy megoldjuk...
És higgyétek el, ha jó alapjaitok vannak a párotokkal, megoldható!

Fel a fejjel, Lányok!!!!!!

Kép
andkata

Na, én hulla vagyok!! Kész az egész alkás kitakarítva....már a fürdő is. Sőt, az ebéd is kész..... már csak a mosást kell levinnem 11-kor.... Most meg jól megfájdult a derekam! :?

d.dodó

Sziasztok.

Muffin-nak hatalmas gratula. Isten hozta Eliotot.
A többi kis babához is szívből gratulálok.

Nóri gyönyörű, meg az összes baba kép :D

Lányok, igy az utolsó harmadban mennyire normális a tompa fejfájás? Olyan mintha hol a tarkóm,hol a halántékom vagy a homlokom akarna szét szakadni.De hetek óta. A vérnyomim meg a cukrom is jó.Akkor mitől lehet?

nicike

Lányok! Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat, szemezgetek belőlük. Bár elég nehéz, főleg, hogy hazajött a boltból és pont sírtam. A fejemhez vágta, hogy ezt a legkönnyebb, sírni ha gond van. Erre elmentem a másik szobába, utána meg az volt a baj, hogy a másik megoldás, ha odébb állsz. Na most mi van????

Ő nem akar engem bántani, nem érdemlem meg bla-bla-bal...

Azt hiszem ez nem olyan kemény ez az alap. De meglátjuk mi lesz. Egyelőre nekem fogalmam sincs. De majd meglátjuk!

De téynleg köszi szépen, nem is tudom mi lenne velem Nélkületek! Sose voltam egy fórumozós csaj, de nem gondoltam volna, hogy ennyit tud segíteni.. Köszi!

sz.andi

túl vagyok a védőnőn, szerencsére nem tűnik túlbuzgónak. Mondta, hogy nem tudja, hogy hogyan fogja megtalálni a házunkat, erre tanácsoltam, hogy majd mielőtt eljönne, hívjon fel, és elkalauzolom... na, tapintatos voltam? :D

Teó, de jó, hogy befordult a babócád! De örülök!!!

Marcsiról továbbra sincs hír???

Egy csomó könyv foglalkozik a szülés utáni (és előtti) változásokkal, nehézségekkel. De miért akarna bárki ezekről olvasni a szülés előtt??? Tudok ajánlani számos olyan könyvet és ciket, ami ezzel a témával foglalkozik, ha valaki előre fel akar erre készülni. De valójában minden kapcsolat más és más, egyediek lehetnek a megoldások is - és persze a probléma sem tökéletesen ugyanaz.
Amit itt mindannyian megírtunk, az mind igaz és jó (főleg mert tapasztalaton alapul!) - de ezen túl Andinak magának kell azt a saját megoldást megtalálnia, ami neki jó lesz.

Ha bárkinek ez segítséget jelent: nekem életem legnehezebb időszaka volt a szülés utáni tíz hónap. Lelkileg, testileg, párkapcsolatilag - és még egyetemre is jártam.
(ugye, hogy nem jó ezt hallani? Főleg szülés előtt)

most legalább már tanulnom nem kell 8)
és igenis a legklasszabb dolog, hogy itt van az ugrabugra kislányom, akit az apjával együtt imádunk, még ha rosszcsont is (sőt, akkor még inkább) :wink:
úgyhogy az is igaz, hogy az anyaság igenis egy varázslatos dolog.
Pedig tele van nehézségekkel, aggódással, félelemmel. Meg örörmmel, büszkeséggel, boldogsággal.

Uff, visszavonulok a nyoszolyámra, alszom egyet.
(ja, csak annyit, hogy ebből a témából akartam phd-zni pszichológia szakon, és a felvételi bizottságban csupa férfi ült. Ezt kérdezték: Ön úgy gondolja, hogy ez egy jelentős és fontos probléma??? :?
Nem is vettek fel)

KépKép
szkagi

Vidokata! Nem tudom miért riogatnak azzal, hogy a tágítás veszélyes! Én is kaptam méhszájtágítót mert nem tágultam sőt burokrepesztés után még oxitocint is és nem lett semmi bajunk se Nekem, se Szabinak! Szerintem ez már rutin eljárásnak számít! Ha Rám hallgatsz nem idegeskedsz mert ettől bajotok nem lehet! :D Bízz az orvosodban Ő tudja mit csinál és miért! :wink:
Vendég

csajok! most beszéltem Marcsikával!

semmi változás, napi 2 nst, ma volt magzatvíz vizsgálaton, ott minden rendben. azt mondta a dokija, hogy a héten baba les, de szegény kételkedik benne. meleg van a kórteremben, és olyanok között van, akiknél már van baba. kicsit kegyetlenség, de nem volt a szülészeten hely, meg hát szülés után úgyis oda kerülne.
szeretne már nagyon babázni.
puszil mindenkit!

nehezen írok, viki a kezemben van...

sz.andi

Andi! Sok erőt és kitartást kívánok Neked a mostani helyzethez. Remélem, hogy hamarosan meg fog oldódni a dolog!

Nekem is olyan trágya hangulatom van, legszívesebben bőgnék egy jót. És ma még nem is csináltam semmit.

Itt egyre sötétebb felhők jönnek-mennek.Lesz vajon belőle valami?

Nem pörög nagyon a topik, remélem mindenki elment szülni! :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Babu: köszi! (hát te tudod, milyen érzés csak várni, várni!)Azt reméltem ma legalább azt mondják, alakulunk van esély a következő napokban szülni de nem! És úgy szeretném ha magától indulna meg!
Vendég

Wera: Nóri továbbra is gyönyörű!

Andi: kitartás! Köszi a hírt Marcsiról!

Kriszti: akkor ma ilyen nap van, nekem nem csak kedvem lenne sírni hanem pityergek egész nap, mindenen!
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 16:40-kor.
Vendég

Sziasztok!

Megint bekukkantottam,de ahogy Kriszti mondja,tényleg nem pörgünk most valahogy. De erre lehetett is számítani, hisz már lassan többen vannak akik babáznak, mint mi akik még előtte állunk. :wink:

Nicike nekem is szokott ilyen lenni hogy fájdogál a fejem és a tarkóm, de ez nem mindennapos. És nekem sincs gondom a vérnyomással meg a cukorral. Gondolom azért a hormonjaink jobban dolgoznak,és attól lehetnek ezek a kis problémák!

Kép
linda24

v.kata!
Annyira vérzel?? Nálunk azt mondták, hogy ha vérzés van, ami nem barnás, hanem élénkpiros, akkor azonnak korház...mert akár lepényleválásra is utalhat...és nem ijesztegetni akarlak!

d.dodó

oha, nem voltam eleg hosszan tavol itthonrol, semmi izgulni valo hir.....
NA de ami kesik nem mulik, csak hat senki gyermeke nem akarja elkapkodni a kijovetelt....valyon ennek valami nyomos oka van????Mindenesetre tenyleg erdekes, hogy ebben a topikban mindnekinek nagyon idore vagy kesve jon a babaja, mig a juniusiban pl mindenki hamarabb szult....
Jo en nem mondom, tudjak ezek a kolkok a dolgukat:)

En kicsit elfaradtam a vasarlasban meg benyomtam egy akkora szelet pizzat hogy ketteall a fulem:)

Mindenkinek jo sziesztazast, es ha valaki meg unatkozik rajtam kivul, akkor en itt vagyok, sot a szam is kelloen nagy:) Szoval irjatok!

Agi: ez jo, szerintem igenis olyan "tema" amivel foglalkozni kell, akor is ha soka nn em vesznek rola tudomast, vagy elkonyvelik, hogy ez van....
Es en azt vallom jobb tudni errol elore- pl ugy mint hogy a szulesrol is tudjuk hogy nem olyan mint a tvben :lol: - mint hogy megelve azt hinni mennyire szerencsetlenek vagyunk, hogy pont velunk tortenik meg ez is....
Igaz azt sem szabad hogy egy esetleges komolyabb problemara rahuzzuk hogy ja ez csak a szules utan varhati krizis....
De tenyleg minden kapcsolat mas es mas, nincsenek torvenyszerusegek!

Andi legy eros!

Kriszta: sajnos ilyen gondolataim nekem is szoktak lenni- pl imadom mikor elmeseli hogy xy a munkahelyen mindig ot bamulja es tokre ranyomult a csaj....( azert ezt balnakent no sex allapotban eleg gaz hallani, meg akkor is ha tudom hogy nem csal meg!)-es bar megbizom benne, neha ugy erzem megkerdojelezem magamban hogy hol is jart...persze utana meg lelkiismeretfurdalasom van. O sajna tudja mennyire feltekeny vagyok- tok alaptalanul- es mindig mondja ebbe fogok beleorulni, hogy minidg azt hiszem megcsal es megsem fog soha....
en tudom hogy nagy hiba bizalmatlannak tunni, de ez bennem van( elozo nagy csalodasnak koszonhetoen) es meg a nagy akarat ellenere is neha felbukkan.
Remelm te is csak bekepzeled, de probalj meg nem mogottes tartalmat nyilvanitani neki, mert akkor eg yido utan minden jel azt fogja igazolni( ne adj Isten meg is tortenik=onbeteljesito joslat) hogy jol gondoltad.
Muszaly bizni es szeretni ot!
Vendég

Kata; szerintem ha nem eleg a tisztasagi, akkor nem normalis!
Verezgetes lehet tagulastol, magatol a vizsgalattol( igy a vegen tok normalis) de ha nagy mennyisegu szerintem nem normalis!!!!!!!!!
Mint ahogy a dokim tegnap mondta inkabb menjunk percenkent a szuleszetre mint hogy keson menjunk- szoval szerintem menj el.
MAgzatviz vizsgalat is volt? Mert az utan ugy hallottam jobban verzik az ember, de szerintem akkor sem normalis hogy a tisztasagi nem eleg.
Vendég

Amiota hazjottel verzel?Az mar 4 oraja nem? Akor szerintem meginkabb nem normalis!
Nekem vizsgalt utan max egy oraval mar normalizalodott a szitu!
Vendég

VKata! Ajjaj, Én tuti be lennék tojva! Irány a kórház!
Bár ne legyen semmi gáz, jobb félni, mint megijedni!
Aztán Neked meg igencsak időd van, ki tudja mi ez?!
Legalább a dokid hívd fel, de szerintem Ő is csak beinvitál a kórházba!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kata! Nagyon durva??? Fájt a vizsgálat? Ha folyamatos a vérzés, akkor én nem várnék otthon...
Egyébként meg Te is tudod, hogy a zárt méhszáj semmit nem jelent. Ha indul a fájás nyílik úgyis...nekem is egy hete ugyanolyan...

Kép
andkata

Nézd már! :D :D :D

"Anyának már nagy pocakja van!" De jó!
:D :D :D Egy kis vidámság a napomban!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Nicike!

Nekem is fáj most, ramaty front. Teljesen normális, nekem a 28. hétig állandóan hányásos migraineim volt, de nem nagyon mertem semmit bevenni. Azóta ilyen nem volt. Sztem nyugodan vehetsz be egy fájdalomcsillapítót ilyen korú terhességnél...

Kép
andkata

Nicike: en valami homeos bogyot kaptam fejfajasra meg alegeljen, ha gondolod elokotrom mi aneve. Nekem segitett, de tenyleg gyogyszert is bevehetsz ha annyira nem tudod elviselni! Amugy a fejfajas a terhesseg minden hetehez oda van irva tunetnek.
De most a front is lehet.
Vendég

No,én is megjöttem,hát Dominik baba bennt marad-nagyon jól érzi magát,NST rendben.Hétfőn megint mehetek. :? Jól elfáradtam,és már unom az NST-ket.Kicsit várnom kellett,sok kismami szült,fejetlenség volt,sokat nem tudtak felvinni a harmadikra,így a másodikon voltak,meg az elsőn.Nem volt huzat,lepedő-hát a fene se tudja,valakit kihoz a front-bár hol van?-de az én babám nem akar kijönni.
Aztmondja a nővérke:ez nem igaz,bejönnek civil ruhában és öt perc múlva a műtőben vannak.Láttam édes,éppen született babókat-jajj de kis pindurik,olyan édesek :D

Kata:lehet nálad lessz valami? :roll: Megy a drukk!

Kép
Kép
Kép
kike

Sehol senki, :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

na jó,megyek,ledőlök egyet,ha már így egyedül maradtam. :?

Kép
Kép
Kép
kike

kike: en vagyok! Belole sem hoz ki semmit a front, foleg nem egy edes kisbabat. Na de nem is all szandekomban beelozni Teged! BAr en ezt az idoszakot hogy naponta jarok nstre igen el akarom kerulni!
igaz doki szavaibol tegnap ugy vettem ki, ha tulhordas korhaz, a keves magzatviz miatt. Szoval nekem nagyon csalogatnom kell majd ot jovo heten kifele! Szerintem szerdatol az lesz a programom, hogy rabeszelem! Akkor vasrnapig csak megerti es szotfogad:) BAr apa feladata lesz ez is, mert ra jobban hallgat!
Vendég

nekem ra kene vennem magam, hogy lefagyasszak a vasarolt dolgokbol jo parat, vettem ugy karfiolt paprikat paradicsomot, tokot, hogy fagyasszak, remelm lesz annyi hely a melyhutoben!
Vendég

Na... mára már mindennel készvagyok... a mosás is készen lett!!

v.kata remélem már azért nem ir, mert elment a korházba!!!

Anyjuk!
te a paradicsomot is le szoktad fagyasztani?? Vagy lecsónak csinálod meg, és azt fagyasztod??

d.dodó

Vidokata - egyáltalán nem normális ha annyira vérzel! Sürgősen beszélj a dokiddal vagy menj be a kórházba!!!
Most nézem h már több mint 1 órája írtad, lehet h azóta már el is indultál... remélem legalábbis :? Szorítok h minden rendben legyen!!!!!
Vendég

Kryss - fejni tejserkentés céljából és az emlőgyulladás elkerülése végett kell, akinek kell... persze nem mindenkinek van szüksége rá. Én csak akkor szoktam ha már nagyon feszül és tudom h egy ideig még nem fog szopizni a babácska (pl éjszaka). Aztán másnap délután megkapja cumisüvegből mert akkor meg olyan étvágya van h semmi sem elég :lol:

Hű, szerintetek a front miatt nem bírom levenni ma a csajszit a ciciről???? Gyönyörűen elalszik rajta, de amint leteszem, 5 perc és balhézik! Reggel 9 óta ezt játszuk... már kissé elfáradtam :roll: Most is 1 kézzel pötyögök mert a másikban a Little Boss van... jah, majd dobok egy képet hogy lássátok honnan ez az új név! :lol:

Bondi - gödröcskék megvannak, a mosolygós alkalmakra tartogatjuk őket :D :wink:
Vendég

Sziasztok!

Wera, Szonja is nyüglödött délelőtt én is az időre gondolok! Most szerencsére alszik! Viszont este 9-től 4.30ig aludt, nagyon örültem neki! :D egy szavam se lehet az éjszakákra idáig, nagyon jó gyerek! Emléxem Bencével hányszor éjszakáztunk! :wink:
bencuri

V.kata remélem semmi komoly, de egyetértek a többiekkel nyomás a kórházba!
bencuri

Hát,lefeküdtem pihenni,de nem hagy a gyerek!! :evil: Megint elkezte a rugkapát,hihetetlen,hogy van ennyi hely?szétrugja a mindenem.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, sajnálom pedig rádférene a pihi!
bencuri

köszi Csajok a válaszokat :D

Anyjuk megnéznéd nekem a nevét ha ráérsz, hátha segít.
Bár lehet már attól is fáj h reggel előre félek h fájni fog,naná hogy fog :oops:

Akata: már elég nehezem viselem ugyhogy tuti veszek be valamit amit lehet ilyenkor is,csak eddig nem mertem.
Lehetne egy kérdésem még?Elnézést h ezzel zaklatlak, csak 160 g CH diétán vagyok és mondtam a dokinak h nem bírok már ennyit enni mert meleg van meg felnyomta Lili a gyomrom.Azt mondta nem baj ha kevesebb, csak ne fogyjak.Csak azért lepődtem meg mert más kórházban max 180 g CH diétát engednek,az alá nem mennek. Az aceton miatt.Na most nekem azt se nézték soha,és most kicsit össze zavarodtam.

nicike

Vkata szerintem is doki vagy korhaz - he meg nem tetted volna!

Wera
köszi a valaszt, mas is ezt mondta(idöközben mast is kerdeztem)...szoval ezt azert csinalom, hogy ha nagyon feszül, vagy faj, akkor kimasszirozom, de nem teszem el(talan szegyen :oops: ).
Szoval ok, tema lezarva.
Nalam Lea altalaban nem akar mashogy aludni, csak rajtam. Ha lerakom felebred, ha ms nem böfiztetes ellenere egy böfi miatt...szoval mi hordozokendözünk, persze allandoan azt sem lehet...de legalabb egyszer egy nap - es ekkor altalaban Lea2-3 orat alszik.
Kép Kép

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Hát én is próbáltam alukálni de valahogy nem megy. Pedig délután mindig tudok egy kicsit pihizni. Biztos a front.
Azt hiszem elviszem a kutyust sétálni. Addig is levegőzök!

Kép
linda24

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 16:41-kor.
Vendég

Anyjuk a féltékenykedés dologgal ugyan így vagyok. holott tudom h nem csal meg,de hol van ilyenkor az önképe egy nőnek.
Arról nem beszélve h én is csalódtam elötte, a volt nőjét meg 3 éve hagyta ott,de hiába házasodtunk össze,meg jön a baba a csaj nem adja fel. És azért őszinte leszek jól néz ki a csaj.Nem az a természetes szépség, hanem aki a szolitól,a fuxtól meg a hajfestéktől néz ki jól,de akkor is jól néz ki :twisted:
Na ez se ide tartozott de kijött bekőlem. Bocsi :oops:

nicike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: