A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Rákszűrés ilyenkor? Én úgy tudtam, az első trimeszterben semmiképpen nem csinálják. :shock: Dehát ahány ház, annyi szokás. Én rendszeresen szűretek, eddig 2 orvosom volt, de sose okoztak fájdalmat. Ez vajon alkati kérdés?

Kép
kangu

Végre megtaláltam az interneten! Az orvosom "igen melegen" ajánlotta figyelmembe (34 év...) . Magyarul: vagy elmegyek és megcsináltatom, vagy elmegyek és megcsináltatom :lol: :lol: :lol:

http://www.downszures.hu/site.php?mid=2

Kép
kangu

Kangu, fogalmam sincs, hogy mikor csinálnak, mikor nem.
Lehet, hogy azért fájt annyira, mert stresszeltem, nem tudom, de nagyon kellemetlen volt az egész, alig vártam, hogy vége legyen.
A hüvelyi UH is fájt egy-egy pozícióban. :(

Húú, és milyen car éjszakám volt, az valami hihehetlen. :?

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

zümis: vicces, pont tegnap este eljátszottam én is ugyanezt - vérig sértődtem férjemen, meg szépen álombabőgtem magam, mint kiskoromban, reggel meg azon gondolkodtam, hogy miért is akadtam ki?!?! szerencsére a párom elég türelmes az utóbbi időben, gondolom, tudja, hogy ez most a tomboló hormonjaim miatt van...

jaj de jó, hogy írjátok, hogy van akinél múlik a hányinger, ez nagyon bíztató - én ma reggel a HÉV-en megint azon töprengtem, hogy vajon az öreg néni vag yaz öltönyös pasas lesz idegesebb, ha a lábuk elé taccsolok... pedig tegnap már kutya bajom se volt...

KépKép

KépKép
stelly

A rakszurest en is ugy tudtam, hogy a terhesseg alatt egyaltalan nem lehet. Az elozo terhessegemnel nem csinaltattam elotte es a vedono mondta, hogy akkor nem lehetett, majd szules utan 6 honappal... Abbol ugye nem lett semmi, de most az elore megcsinaltattam februarban.

Kangu - en is 34 vagyok. Itt adtak egy csomagot abban van egy kis konyv az osszesszurovizsgalatrol. Meg teljesen nem olvastam at, de azt akarom, hogy a parom is attanulmanyozza, mielott donteni kell, hogy milyen vizsgalatokra megyek. Kicsit en is tartok tole, de en is (mint mindenki mas) elsosorban egeszseges babat szeretnek.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Stelly - mar nekem is kezd elegem lenni ebbol a hanyingeresdibol. Tegnap meg is jegyeztem a ferjemnek, hogy ez most vagy elmulik nagyon gyorsan es el is felejtem, hogy valaha rosszul voltam, vagy egykenk lesz, mert ezt nem lehet megegyszer vegigcsinalni. :evil: Remelem a 'vegeredmeny' majd feledteti az osszes ilyen napot. :roll:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Kangu, a barátnőm is megcsináltatta ezt a szűrést. Nagyon dícsérte őket, nagyon rendesek és normálisak voltak.

Én rákérdeztem tegnap a dokinál, és azt mondta, hogy mivel 35 felett nekik kötelező ajánlani a genetikai szűrést, ha azt vállalom, akkor felesleges pénzkidobásnak ítéli meg, hogy menjek, mert nem 100 %, és az amniocentézist úgyis elvégzik, ami pedig az.
De ez ugye az én esetem......

Szerintem is csináltasd meg, ha jó az eredményed, akkor legalább megnyugodhatsz valamennyire.
Olvastam itt a fórumon, hogy volt egy lány, akinek 1:32 lett az eredménye, és emiatt mennie kellett amnióra is, és ténylleg kiderült, hogy sajnos beteg a baba.
A barátnőm 37 évesen szült, neki 1:350 lett, ő így nem vállalta az amniót. A kor sajna nagyban lerontja az arányt, akkor is ha jó a véreredmény.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Előszedtem a régi papírokat, azelőző terhességnél 5 hónaposan csinálták meg a rákszűrést.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus - miert volt sz@r ejszakad?

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Na, rákerestem a neten, találtam egy cikket itt: http://www.informed.hu/eletmod/terhesseg__szules/terhesseg/?article_hid=84456 és itt ezt írják, hogy lehet:
Az első nőgyógyászati vizsgálat a menstruáció elmaradását követő 2-6 héten belül javasolt.
Ezzel együtt célszerű rákszűrő, más néven citológiai vizsgálatot is végeztetni a méhnyak daganatos betegségének kizárása érdekében.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

http://www.informed.hu/eletmod/terhesse ... _hid=84456

Na, nem tudom miért nem volt jó a link, pedig érdemes belenézni a cikkbe.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Hajni:
Éjfél körül elaludtam a kanapén TV nézés közben. Hajnal 4-kor felébredtem, hogy valami iszonyú meleg van. Na, ekkor elkezdett viszketni a ábam vagy 10 helyen, valami szemét szúnyog összecsípett.
Bekentem fenistillel, megittam egy nagy pohár vizet, és lefeküdtem. Pár perc hánykolódás után felkeltem, bekapcsoltam a klímát, mert annyira melegem volt. Akkor 10 perc múlva valami iszonyúan elkezdett görcsölni a hasam, azt hittem megpusztulok. A WC ültem egy negyedórát, jó kis hasmenésem volt. :( Utána visszafeküdtem, akkor fázni kezdtem a klímától, felkel-lekapcsol-visszafekszik. Akkor meg olyan éhségroham jött rám, hogy kivert a víz, elment az erőm, alig tudtam kimászni az ágyból..... Ettem egy szendvicset egy pohár langyos tejjel, és utána nagy nehezen el tudtam aludni.
A gyerek ébresztett 3/4 10-kor, hogy mi van anya, te miért nem kelsz fel. Olyan vagyok, mint akin átment az úthenger, piszokul érzem magam :(

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Hmm, ugy latszik ez itt nagyon maskent van. Nogyogyaszati vizsgalat sincs es en nem is banom, hogy nem zargattak ilyesmivel. 8 hetesen mar az uh is csak hasi volt, nem huvelyi - na azt sem bantam nagyon. :wink:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hu, hat ez tenyleg nem hangzik jol te szegeny. Hatha nap kozben tudsz aludni egy picit. :roll:

En mostanaban szokatlanul koran fekszem le. Megfigyeltem, ha tovabb maradok fent, akkor ramjon az emelyges. :evil:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Andi, ez a honlap bizony kicsit elévült már.

"A 36. héten kötelező vizsgálat még a hüvelyváladék-tenyésztés is. Célja a B-streptoccocus-baktériuminfekció felderítése, mivel ez a lappangó kór szülés közben megfertőzheti a babát. Ha a szűrővizsgálat pozitív eredményű, akkor kezelés szükséges!"

Ez nem kötelező, sőt úgy kell külön kell kikönyörögni. És nem túl boldogok ám az ötlettől, hogy te ragaszkodsz hozzá.... :? :?

Ami az AFP-t illeti, ritka megbízhatatlan és pánikoltatós vizsgálat. Pl. a felső értékhatár 2,5. Az első gyerekemnél 3-mas lett, a 2.-nél 2,5. Rohantam is az elsőnél még bőgve a genetikai ultrahangra, hogy tuti nyitottgerincű a gyerek. Ott nézték jobbról-balról, majd kedvesen megkérdezték, hogy nem lehetséges-e, hogy a terhesség során bármikor vérezgettem-barnázgattam. Ha igen, ez simán okozhat téves értéket. A másodiknál már nem estem pánikba. Kiváncsi vagyok, ez a harmadik teszt milyen extra értékmagasságba fog szárnyalni.... :lol: :lol:

Kép
kangu

Sziasztok!

Azt mondják, hogy a terhesség alatt jelen lévő (esetleges) méhnyakrák nagyon-nagyon sok problémát okoz, ezért ha régen volt az ember lánya, megcsinálják.

Nekem szerencsém volt, mert pont március 27-én voltam szűrésen, az utolsó menstruáció meg április 28-án volt, így most nem zargatnak ezzel.

Képzeljétek el, még mindig nincs hányingerem, ha nem lenne leírva hogy "terhesség, bizonyított", szinte fel sem tűnne hogy van valami.

Kép
cserkészkolbász

Ja, amúgy én is megcsináltatom majd a down szűrést.

Kép
cserkészkolbász

Sziasztok Lányok!

Köszönöm az összes ötletet a gyomorégésra, szépen kipróbálom őket és remélem, valamelyik beválik.

Rákszűrésről az én tapasztalatom: május 26-án csinált az orvos rákszűrést nálam, mivel régen volt, és azzal mentem el hozzá, hogy szeretnénk kisbabát. Csakhogy Babuci akkor már kb 3 hetes volt, csak nmég nem tudtunk a létezéséről, az orvos pedig még nem vette észre, annyira pici volt. Szóval akár lehet csinálni, akár nem, nekem volt rákszűrésem...

Kitartást azoknak, akik még szenvednek a hányingertől! Pár nap elmúltával az ember nem is úgy emlékszik rá, hogy olyan nehéz volt... Érdekes ez, biztosan így van a szüléssel is. :) Legalábbis remélem.

Julcsi

Kép
julcsi-79

Sziasztok!
Megvolt a várvavárt uh!!!
Láttuk dobogni a szivecskéjét,és a babó 5mm...............

Ui:Most vettek kenetet citologiára.......2hónap múlva lett volna esedékes de most egyben meg is ejtette a doki......

Kép
zümis

Sziasztok!

Látom termeltetek rendesen!!!! :lol: :lol: :lol:

Nekem még nem csinált a dokim rákszűrést, tavaly októberbe volt utoljára!
Nekem szerencsére nem fájt a vizsgálat, a hüvely uh sem, nem is éreztem semmit!

Zümis: Gratulálok a dobogó szivecskéhez!!!! :lol: :lol: :lol:
zsu83

zümis: gratula a pici dobogó szívhez :)

Dina: nem írtál egy ideje, de mintha te is azt mondtad volna, hogy ma mész UH-ra - mi volt? mesélj! :)

KépKép

KépKép
stelly

Zümis! Gratulálok! :P :P

Nekem sem fájt sem az UH sem a vizsgálat!

Szerintem a fájdalomnak lehet pszichés része is, gondolom most nehezebben tűrjük a "kotorászást".
Persze nem vagyok az orvostudományok doktora, úgyhogy lehet hogy hülyeség amit írtam.

Egyébként érdekes, hogy egy barátnőm is babát vár (nem ez az érdekes), hanem hogy ők Svédországban élnek és ott 9 hetes kor előtt nem is foglalkoznak a terhességgel, nem is fogad ilyen ügyben az orvos. Vérvétel, vizeletvizsgálat van az elején, de EKG meg fogászati vizsgálat egyáltalán nincs.

Kép
cserkészkolbász

Sziasztok!
Rákszűrés nekem is volt, mikor 6 hetesen voltam...mível előtte csak egy éve volt....így a doki csinált.

Szar éjszaka???Én mostanság pontban 2-kor ébredek, 4-5-ig nem tudok visszaaludni, de legalább most be tudtam rámolni a kertből a vihar elől :) Aztán ettem egy kis ananászt, lefeküdtem, de nem tudtam aludni, mert amikor visszatettem a hűtőbe a konzervet, megláttam a camamber sajtot...így újra felkeltem, bezabáltam 2 szelet kenyárrel egy egész csomagot...aztán megint lefekvés...aztán megin fel, mert szomjúság-pisilés....stb. Férj totál kibukott, hogy döntsem már el mit csinálok, alszok, vagy mászkálok...végül nehezen, de valamikor elaludtam....és ez így lesz minden este....volt ilyen az elsővel is, de a 3. trimeszterben, nem az elsőben! Akkor hatott a citromfűtea lefekvés előtt, asszem megin kipróbálom....

gyomorégésre áll. jó még az almaecet....szar íze van, de vízzel higítva, és cukorral, olyan mint egy szörp.:)

Ma így hogy enyhébb lett az idő, egész jól érzem magam, meg lehet az éjszakai zabálás is segített :) Bár még nem kiabálom el, messze még a vége....Már képes voltam gofrit sütni a csemetéknek! :)És elmosogattam....tegnap megettem egy zsák szőlőcukrot, hogy erőt gyűjtsek, lehet az is használt....meg ma kávéval indítottam, amit apa főzött....így könnyen megy! Lehet a vérnyomásom is lenn volt tegnap, azért volt annyira szar napom.
Most meg akkora szél van, hoyg a kertben felállított sátor vizszintesen fekszik....asszem mennem kell lebontani, mert a szomszédoknál fog kikötni.......

Gratula a dobogó szivecskéknek, én már úgy meghallgatnám az enyimét, mármint a babáét!!!!
sziasztok! megyek sátrat bontani.....csak el ne repüljek vele.....:):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

hüh csajok nem gyengék az éjszakáitok a leírtak alapján - én akkor nem szólhatok semmit, nekünk az egyetlen rendszeres program hajnali három és négy között egy pisilés, aztán egy óra forgolódás az ágyban...

valaki írta nemrég, hogy a kollégái elkezdtek pusmogni - na ma én is kaptam egy érdekes megjegyzést... kezd látszani, de eddig meg voltam róla győződve, hogy jól titkolom, most kicsit elbizonytalanodtam.

KépKép

KépKép
stelly

Ikverus: Az álmatlanság nálam is jelentkezik már egy hete! Reggel pedig nem lehet kirobbantani az ágyból!!! :lol: :lol: :lol:
zsu83

Verus, akkor neked is jó éjszakád volt :lol:
Annyit emlegetted az ananász konzervet, hogy ma én is vettem :) Igaz még nem kóstoltam meg.
Ma sincs túl jó napom, egész nap fáj a pocakom, nem élesen, de már nagyon idegesít :(
Ma még cska egy túrós batyu és egy tejeskávé volt az egész amit magamba erőltettem.

Zümis, gratula a dobogó szívecskéhez. Nekem nem mondta külön a doki, hogy dobog, de az van a papíron, hogy egy élő magzat, szóval godolom dobog :)
Azt tudja valaki, hogy mit jelent a C:3000 megjegyzés?

Nekem tegnap szinte semmit nem mondott a doki bá, lehet, hogy gondoltam szültem már egy gyereket, biztos tudom merre hány méter.

Edina is remélem jön a beszámolóval, ő ma ment dokihoz.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Ananász konzerv? Nem lennék képes most leerőltetni a torkomon. Pedig régen szerettem. :? Most viszont rámtört, hogy gyömbéres kekszet akarok enni. Oly mértékig, hogy megyek is sütni. Ez egy kicsit fura, mert még sosem sütöttem ilyet, és nem is szoktam venni sem :roll:

Kép
kangu

Andus: Nekem is vannak ilyen napok amikor annyit eszek mint egy madár! Ma sajtos-tejfölös tésztát kívántam, hát jól be is kajáltam belőle! :lol:

Kangu: Írd meg hogy sikerült a gyömbéres keksz!
zsu83

Sziasztok!

Régen voltam, ma jöttünk haza a nyaralásból. Úsztam, napoztam, szóval minden borzalmat kipróbáltam :lol: .

Az én dokim is megcsinálta a rákszűrést az első vizsgálatnál, szerintem ez normális.

Aki tervezi megcsináltatni az integrált tesztet, ti mikor mentek? Én a jövő héten gondoltam (akkor töltöm a 10. hetet), nem tudom, nem túl korai-e.

Gyomorégésre szerintem jó a Rennie, tudom, hogy gyógyszer, de terhesen is szedhető, és tényleg hatásos.

Már én is vettem egy farmerszoknyát, tiszta ciki, de szorítnak a ruhák...
mist

Sziasztok!

Látom hiányoltok! :lol: Csak jó híreim vannak! a kölök 23mm. Nagyon ver a szíve és nagyon mocorog. Láttam a kezét-lábát és a nagy pocakját!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Na, gratulálok! Akkor remélem egy kicsit megnyugszol!!
Tényleg! Zöld ágra vergődtél már az anyósoddal?

Egyébként kezdek kicsit megijedni, hogy az én nadrágjaim még nem szorosak. Remélem nem azt jelenti, hogy nem fejlődik a kölök.

Kép
cserkészkolbász

Dina - nagyon jo hir! :lol: Gratula a mocorgo, dobogo szivecskehez. Gondolom akkor most megnyugodtal. A barnazasra mit mondott, adott valamit?

Zsu83 - a sajtos tejfolos tesztat en is nagyon szeretem. Legalabb hetente egyszer az van. :P

En holnap eskuvoi fotokat csinalok a ferjemmel egy ismeros parnak szivessegbol. Remelem birni fogom egesz nap. Nem lennek nagyon nepszeru, ha kitaccsolnek a menyasszony ele... :oops:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Andus!

Én úgy tudom a C:3000 megjelölés jelentése zárt méhszáj! Ez szupi! 3100-nál már kicsit megnyílt.
merszi

Sziasztok!

Dina: Csupa jó hír! Gratulálok! :lol:

Hajni: Én régen nem voltam érte annyira oda, de most annyira kívánom, hogy jövőhéten megint lesz nálunk is! :D
És a tejfölt is nagyon megszerettem magába! :D
Drukkolok, hogy a mai nap minden ok legyen! :lol:

Ma megyek nézni valami szoknyát is nyárra, hogy ne csak nadrágba járjak! :)
zsu83

Sziasztok!

Igen kicsit megnyugodtam. A barnázásra nem adott semmit. Én meg mégsem kértem, mert ahogy láttam a kölköt az annyira megnyugtatott... lehet, hogy hülye voltam. :roll: :oops: De nem hinném, hogy a gyógyszerek csak pár éve léteznek és mondjuk 4 éve még nem. Csak azért, mert amikor Eszterrrel barnáztam, és ott lehetett látni is, hogy miből jön (a 6. héten akkora volt a haematóma, mint a petezsák) akkor az sztk-s dokinő nem adott semmit. Most a doki azt mondta, barna trutyi belefér. :roll: Nem akartam tudálékosnak feltüntetni magam... alapjában jó doki és örülük, hogy találtam egyet.

Anyós? Még mindig a nővérénél lakik. Megmondom őszintén, hogy egyre inkább gondolkodom, hogy visszafogadom... :roll: De akkor belegondolok, hogy milyen hangon szokott a lányokkal beszélni...olyan ügyülü-bügyülü. Na az nem hiányzik. De lehet, hogy jól jön majd, ha már itt lesz hármaska is! Nem tudom... :roll:

Cserlászkolbász! Erika? Jól emlékszem? A gatyók még nekem is jók úgy ahogy. Tegnap is a hosszút vettem fel és övvel. A különbség csak annyi volt, hogy egy likkal odébb kellett az övet csatolni. :wink:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Mondjuk nekem javarészt csípőgatyáim vannak. Amik eddig is nagyon passzosak voltak, azok kényelmetlenek. És ezek meg persze, hogy a rövidgatyák! :evil: A dög melegben nem tudom mit fogok hordani...ha utcára kell mennem! :?

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

mist: túl korai még az integrált teszt.15-23 hét között végezhető. Mégegyszer:
http://www.downszures.hu/site.php?mid=2

A gyömbéres keksz finom lett, a családnak ízlett. :) Viszont mire kész lett, én már nem is kívántam igazán :roll:

Kép
kangu

Kangu!

Ez a négymarkeres teszt. Ha a főoldalról mész, megtalálod az integráltat

http://www.downszures.hu/site.php?mid=4

, ami egyébként jobb. Itt két vérvétel van, az első a 10-13. hét között, a 2. a 16. hét körül. Ez megbízhatóbb, pontosabb eredményt ad, mint a négymarkeres, azt azoknak ajánlják, akik lecsúsztak az integráltról. Igazából csak azt nem tudom, hogy a 10. hetet be kell-e már tölteni az első vérvételhez.
mist

Na, újabb dilemma. Most nekem mit és mikor is kéne csináltatni? :shock: Az orvosom azt mondta, hogy a betöltött 11. héten menjek hozzá tarkóredőre, és akkor megbeszéljük a többit. :?

Kép
kangu

Sziasztok!

A szoknyából ruhavásárlás lett! :lol:
De nagyon jól néz ki, spagettipántos, bővebb szabású! :lol:
Nyáron el fog férni benne a pocim! :lol:
zsu83

Sziasztok!!

Dina! Gratula a mozgóbébihez, annyira jó, hogy minden rendben, remélem nálam is így lesz.....tegnap aludtam éjszaka, ma patikáztam délelőtt(a 2. munkahely) egész bírtam, bár volt holtpont....) néha iszonyat mértékben puffadok...leellenőríztem az espumisan bogyókát, és lehet enni kismamiknak, úgyhogy elkezdtem azt kajálni, hátha használ...még nincs hatás....meg vettem egy rahedli homeós bogyót viszérre, meg a hányingerre....ha bejön valamelyik megírom!

Ma voltam brinyózni a családdal,mentünk a dunapartra halat zabálni, végül jegeskávé, és fagyi is lecsusszant....egész jól estek a dolgok, alig émelyegtem!!:):)

Jó 7végét mindenkinek!!!!!És szép nyugis éjszakákat!!!

Ruhavásár tök izgi!!!Olyan helyes rucik vannak....nekem a 2 térdgatyó nagyon bevált amit a C§A ban vettem, csak ajánlani tudom....kényelmes, csini, vagány.....és a kismamás hosszú póló is nagyon tuti!:)
Ha szar idő lesz, nem tom mi lesz, egy csípőfarmerom van, abba férek csak bele...ruhákban- szoknyákban nem érzem jól magam, főleg így bicaj-gyerekek....valahogy kinőttem a módiból:)

első terhességemnél ittam gyömbérteát a hányingerre, nagyon szar volt, semmit nem használt!!! gyömbéres kekszet lehett akkor kapni a plus-ban, nem tom van e még, nekem az se izlett....sütni nem bírnék...amire vágyok: túrós csusza, hurka, tatár beefsteak, gyümileves.....csak ne nekem kelljen megfőzni :):)

Cserkészkolbász! ne ijedj meg, hogy nem hízik a pocid, nekem az első gyerekkel csak félidőben kellet gatyát venni, addig simán hordtam mindent, sőt az esküvős rucim, amit januárban kelett próbálni, és aug.ra kellett, amikor már 3, 5 hónapos terhes voltam nem kellett bővíteni!!!! sőt lazább volt! A másodikkal kicsit korábban látszott, de nem ennyire mint most!!!!:) Szóval aggodalomra semmi ok!!!!!!:):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Sziasztok!!

Dina! Gratula a mozgóbébihez, annyira jó, hogy minden rendben, remélem nálam is így lesz.....tegnap aludtam éjszaka, ma patikáztam délelőtt(a 2. munkahely) egész bírtam, bár volt holtpont....) néha iszonyat mértékben puffadok...leellenőríztem az espumisan bogyókát, és lehet enni kismamiknak, úgyhogy elkezdtem azt kajálni, hátha használ...még nincs hatás....meg vettem egy rahedli homeós bogyót viszérre, meg a hányingerre....ha bejön valamelyik megírom!

Ma voltam brinyózni a családdal,mentünk a dunapartra halat zabálni, végül jegeskávé, és fagyi is lecsusszant....egész jól estek a dolgok, alig émelyegtem!!:):)

Ruhavásár tök izgi!!!Olyan helyes rucik vannak....nekem a 2 térdgatyó nagyon bevált amit a C§A ban vettem, csak ajánlani tudom....kényelmes, csini, vagány.....és a kismamás hosszú póló is nagyon tuti!:)
Ha szar idő lesz, nem tom mi lesz, egy csípőfarmerom van, abba férek csak bele...ruhákban- szoknyákban nem érzem jól magam, főleg így bicaj-gyerekek....valahogy kinőttem a módiból:)

első terhességemnél ittam gyömbérteát a hányingerre, nagyon szar volt, semmit nem használt!!! gyömbéres kekszet lehett akkor kapni a plus-ban, nem tom van e még, nekem az se izlett....sütni nem bírnék...amire vágyok: túrós csusza, hurka, tatár beefsteak, gyümileves.....csak ne nekem kelljen megfőzni :):)

Cserkészkolbász! ne ijedj meg, hogy nem hízik a pocid, nekem az első gyerekkel csak félidőben kellet gatyát venni, addig simán hordtam mindent, sőt az esküvős rucim, amit januárban kelett próbálni, és aug.ra kellett, amikor már 3, 5 hónapos terhes voltam nem kellett bővíteni!!!! sőt lazább volt! A másodikkal kicsit korábban látszott, de nem ennyire mint most!!!!:) Szóval aggodalomra semmi ok!!!!!!:):)

Jó éjszakákat mindenkinek!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Sziasztok!!

Jó éjszakákat mindenkinek!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Jó sokszor elküldte!!!!Mível a zárszót véletlenül a szóvegem közepére írtam javítottam , közben elküldte az egészet, aztán meg megin, 2X is!!!!:) bocsesz

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

[quote="kangu"]
írta:
kanguAmi az AFP-t illeti, ritka megbízhatatlan és pánikoltatós vizsgálat. Pl. a felső értékhatár 2,5. Az első gyerekemnél 3-mas lett, a 2.-nél 2,5.

Én most néztem a régi leleteimet, és nekem 3,6 volt az AFP, de nekem senki egy árva kukkot sem szól róla, hogy ezzel valami gond lenne :shock:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Húú lányok, én ma olyan carul voltam, hogy egész nap csak fetrengtem. Gyengeség, hányinger, undor a kajától.. volt minden ami kell.
A párommal is jól összekaptunk. Hááááát, kevés rosszabb dolog van egy rendmániás férfinél, ezt ma megállapítottam. :roll:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

nem irigyellek......átestem ezen...csak nekem a férj nem rendmániás....hanem kupirakós a gyerekekkel együtt...ha tudnád mi van a konyhámba, és a gyerekszobába.....már be se tudok lépni...nincs erőm balhézni miatta..:)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Ikverus! Te melyik C&A-ba vásároltál? Én pénteken ugye a Westendnél jártam és ott néztem be. Hát vagy én vagyok vak, vagy ott nincs kismamaruha... :roll: Viszont nagyon szuper zsenília pulcsit láttam Eszteremre! 2000. De nem vettem meg. :?
Én a pulcsival leszek bajban télen. Azt kell majd vennem kismamásat!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Kangu!

A 11. héten még nem késtél le semmiről, szerintem bízd a dolgot a dokidra.

Dina!

Szerintem mindegyik C&A-ban van kismamaruha, 9M fantázianéven találod meg. Én is ott vettem a szoknyát, a nadrágokkal az volt a legnagyobb problémám, hogy nem állítható a derekuk, így az elején még nem tudod hordani, mert lóg a hasi betét.

Verus!

A puffadás nálam is gond, illetve általános gyomorbajokkal küzdök :? . Enni csak keveset tudok, többnyire hányingerem van, ami azét annyira nem vészes, viszont tönkreteszi a közérzetemet. Az espumisant már én is próbáltam, és a rennie-t is, hát nem tudom, igazából használt-e bármelyik... Emlékeim szerint az elsőnél nem voltam ilyen vacakul, illetve a rosszullét akkor legalább tényleg a reggelre/délelőttre korlátozódott.
mist

Sziasztok!

Andus én ma vagyok rosszul nagyon...Tegnap ráadásul jól leégtem,fáj is nagyon!
Ma az ebédet alig tudtam befejezni....áááááá nemtudom medig fog ez tartani remélem nem addig mint a lányomnál mert akkor ....
26-27hétig szinte állandóan rosszul voltam,utánna valamejest enyhült de nem szünt meg csak szülés útán pár hét múlva.
Most nemszerteném ha igy lenne.....

Kép
zümis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: