A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

A családi pótlékot utólag, a tárgyhónapot követő hónap 10., bankszámlára utalás esetén 3. napjáig kell folyósítani a jogosult személy részére.

Nekem a számlámra most olyan sok pénz jött :roll: :lol:
Várom, hogy apa hazahozza a fizetési papírokat...
Vendég

Jó reggelt!

Csiri:
Szüléstörténetre még nem volt időm, de majd megírom!
Én is tettem a babakocsi aljába tegnap takarót.

Tudjátok mit figyeltem meg tegnap??? A gyerek nem evett 70-nél többet. Sem 20 sem 30 perc alatt. Szerintetek ennyi elég neki???? Evett ő már 90-t is. :roll: :roll:

Gigi: jó neked, nekem is jöhetne sok pénz a számlámra. Most én az utsó táppénzt kapom meg még ma vagy hétfőn! Hát kiváncsi vagyok...

Andi: Én újpesten vettem a textílpelust. (a központnál)
Baby bruin fehér: 240.-/db
Baby bruin mintás: 470.-/db
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:51-kor.
hékás

Szilvike
Te mindig ugyanannyit eszel? :wink:

Ezért mondom, hogy nem kell állandóan méregetni a gyereket... az csak arra jó, hogy a mamik aggodalmát növelje...
Vendég

Sziasztok!!!
Ilyenek vagyunk most. Majd jövök,ma ha urasága hagy. De most szopcsizunk. Pusy nektek Csajok!!!!
További szép napot!!!!
Kép

Kép

Kata&Milán

oszman777

------------------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2009.05.05 10:07-kor.
bszilvi25

[quote="gigaboszi"]S írta:gigaboszizilvike
Te mindig ugyanannyit eszel? :wink:

Ezért mondom, hogy nem kell állandóan méregetni a gyereket... az csak arra jó, hogy a mamik aggodalmát növelje...

EGGYETÉRTEK!!!!!!!
Nekem Zoé már 6 hetes és Én nem tudom egyáltalán,hogy ezidő alatt bármelyik etetésnél is mennyit evett,ezért nem is tudok reagálni arra,hogy mikor mennyit kell ennie és az elég-e...
Én úgy "mérlegelek",hogy ránézek etetés után a pofijára ésha kielégülten folyik vissza a tej a szájából,akkor teli a poci...ha nem,akkor azt tuti jelzi,úgy,hogy még az utcán is hallják,hogy Ö éhes... :wink:
Vendég

Gigi: én sem!
bszilvi25

Szilvi!
KÖSZI! :wink:
Elolvastam...lazán és "humorosan" írtad le,de a végén sikerült mosolyogva megkönnyeznem a történetet! 8)
Vendég

Andóca: Most a Tescoban akciós a Tetra pelus, nézzétek meg... 12db 1.899,- Anno én a Brendonban vettem 10db-ot 1600-ért, aztán kb 1 hónappal később meg 2200,-ért. Persze az utóbbi az elég sz.r minőség pedig még drágább is volt...

Kép

Kép
bettica

sziasztok,

a fiam megjavult! úgy látszik érezte az időjárásváltozást. :)
amúgy tegnap beparáztam kissé, mert este olyan melegnek tűnt a kis teste... nem akartam lázmérővel szadizni (kéne venni egy fülhőmérőt?) így a kórházban kapott öntapadós izét ragasztottuk rá, és 38at mutatott a mellkasán! gondoltam hátha csak melege van, mert ez este volt, és addigra meg már jókedvü volt, mosolygott, dumált, élvezte a pancsit is... lefekvés után mégegyszer megnéztem, akkor a 37 és 38-at is jelezte, gondolom mert lejjebb ment. este 9től éjjel3ig töknyugodtan aludt ahogy szokott, akkor 37 volt neki, szóval biztos csak a meleg... nemtom. de megijedtem. :?

csiri: a babakocsi aljába én egy textilpelust teszek. a miénknek jó az anyaga, de a textilpelust könnyebb kimosni ha rábukik, nyáladzik, izzad, vagy csak simán poros lesz kint.

szintén csirinek unaloműző: http://picasaweb.google.com/livi.meszaros :D

Andi. mi a fosanban (auchan) vettük a textilpelust 8 db-os csomag volt 1000 ft körül. anyut megkértem, hogy 3 db-ot vágjon ketté és szegje be a szélét, így több lett, és pl büfizéshez elég a kisebb darab. :)

Oszman: tokásodik a lurkó nálatok is, látom. :D

Szilvi, 8-9 naposan ennyiket evett Milán:
1:30 70
5:00 40
8:00 40
13:00 50
16:00 80
20:30 70

mia_snow

Csiri: tényleg ilyen volt. Olyan pillanatoknak tűnik, így utólag.
bszilvi25

Mia: akkor elhallgatok! :oops:
bszilvi25

Az új bébiszitterünk rezegteti a fenekemet:wink:
Kép
Kép
Vendég

Babák továbbra is szépek...
Csiri jó az az ülőke...de nekünk az sem jönne be,Dávid ölben is sír :twisted: :twisted:

Osszman ...eláll a kis füle,azért ragasztottad le??
Szindivel is csináltuk,de 10 éves korában csak a plasztikai sebész segített a fülén :lol:

Gigi ma anyuval sem maradt :( mert ma államkincstárban voltam...majdnem minden papírom rendben van,csak az orvosi igazolást kell pótlólag bevinni(hogy jártam terhesgondozásra)
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek az este sajnos, de szükség volt pótlólag tápszert adnom Marcikámnak, erre ő be is nyakalt belőle 50gr-ot. Nagyban örültünk is neki milyen szépen megette stb., a következő pillanatban meg sugárban jött ki szegénykéből a táp apa karjaiban, így ő is teljesen olyan lett. Pedig előtte már próbáltuk neki, de akkor nem volt ilyen gond. Szerencsére az előtte elfogyasztott anyatej benne maradt. Így utánna ügyesen elszundított.
Hajnalban viszont ugyanezt eljátszotta az ágyban is úgyhogy ágyneműcsere meg minden volt 5 órakor. Szegénykét úgy sajnálom, de nem tudom mi lehet a baj, hisz eddig nem bukta ki, pedig amúgy meg szerintem nem eszik sokat alkalmanként úgy 80-90gr. 3 óránként. Vagy ennyi elég lehet neki és azért bukta ki a tápszert?
Vagy a tápszerrel van a gondja? Lehet fel kellene hívnom a doktornőt?http://www.noivonal.hu/]Kép
ancsika82

Csiri nagyon kafán néz ki ez az ülőke!http://www.noivonal.hu/]Kép
ancsika82

Ancsika: nálunk most is van úgy, hogy csak 50-et eszik Kitti, van úgy hogy 90-et stb. Bár ugye Marcell fiú, úgyhogy lehet, hogy neki több a szükséglete. Én nem adnám neki a tápszert. Nekünk is volt már 2x úgy, hogy kell a tápszer, de valahogy mindig megoldottuk. Inkább óránként adok neki enni. (bár azt mondják, hogy az sem jó...)

Mia: nagyon jók a képek!

Szilvi: szép történet!

Oszman: aranyos baba Milán!

Csiri: Zoét nem győzöm csodálni!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Bari
Az sem használ, ha besötétíted a szobát, nyugiban bevonultok, hasra fekteted, simogatod a hátát és susogsz neki?
A rázogatástól már lehet, hogy tengeri beteg az a gyerek... :roll:

Ancsika
És miből gondolod, hogy kellett neki pótlás? :roll:
(a vonalzót az aláíráshoz kell berakni... fenn SEGÉDLETEK... lenyitod a kis fekete nyilat... PROFIL... ott van az aláírásnak egy téglalap... abba kell a PHPBB-s kódsort bemásolni... aláírás hozzáadását engedélyezni... mikor írsz, itt is legyen az aláírás hozzáadása engedélyezve)

Oszman
Nem úgy néz ki Milán, mint aki éhezik :wink:
Vonalzót nem gyártasz neki?
Vendég

Sziasztok!

Dorci ma nagyon jó kislány, éjjel is aludt és alszik egész nap , ráradásul ma 2* evett 130-at és egyszer 140-et is!!!! Növünk ezerrel! :)

Kép

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bogi rajtad semmi sem látszik :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Baba tündéri avval a nagy cipőivel :lol:

Gigi kipróbálom a szoba sötétítést...én már mindent ki fogok próbálni
Vendég

Ancsika szopira ráetetted és egy bazi nagy böfi lehettett nem??
Vendég

Bizony úgy volt, szegényke akkorát "büfizett", hogy minden olyan lett tőle. De mondtam neki többet ilyet nem csinálunk ha nem muszáj :oops:

Gigi: köszi a megjegyzést kipróbálom, remélem jól csináltam most mindjárt kiderül azt hiszem jó lesz már csak azt nem tudom hogyan tudnám eltüntetni onnan azt az elejét a www. stb.

ancsika82

Bari! Milánnak csak a cimpája hajol egy kicsitt fel. Nem vészes,csak a párom aggodalmaskodik mindig. raggasszuk le!!! :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Kép

Kép

Gigi besötétítettem aszobát ott vergődtünk egy órát aztán föladtam...most ülünk a gépnél :twisted:
Vendég

és nem csirit utánzom dávid ruhatárával...csak mi kizárólag lányokról örököltünk ruhát :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bari
Dávid a képeken mindig olyan nyugis...
Nem is hiszem el, hogy nyüszis lenne...
Vendég

Bari
Szindi és Szilvi milyen volt újszülöttnek?
Vendég

Bogcsa
Jól néztek ki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsika
Sikerült :wink:
Vendég

Bari: Tényleg igaza van Giginek!
Dávid mindig nyugodt, kiegyensúlyozott baba a képeken!!! :D :D
bszilvi25

Na jól van csajok mostmár csinálok egy kisvideót :lol: :lol:

A másik kettő sokkal nyugisabb volt..a fiam a fogzásnál hülyült meg 7-8 hónaposan...
Vendég

Sziasztok!
visszaolvastam!

Mia!
Megnéztem az unaloműző képeket :wink:
Azok a fotók tetszenek nagyon ami apával van.. :wink:

Bari!
Pont írni akartam,hogy Dávid minden képen olyan édes és nyugodt babának tünik,Te meg panaszkodsz,hogy sír...DE GIGI MEGELŐZÖTT ÉS LEÍRTA :wink:

BOGI!
NAGYON ARANYOSAK VAGYTOK!!!ÉS NEM IS LÁTSZIK,HOGY 4HETE SZÜLTÉL :shock: :shock: :shock:

kaptunk 3 óra "kimenőt" apával és addig nagyizott Zoé,anyósékkal...eljövetelkor adott egy cd-t,amin a 2 hete általa csinált képek vannak...
megmutizok néhányat!!! :oops: :roll:
Vendég

Macival:
Kép
Macival,kalapban:
Kép
nyuszival:
Kép
papával:
Kép
Vendég

csiri-hát iszonyat mennyire aranyosak a képek!!

papával?azaz nagypapával? apára gondoltam, persze ő rövidebb hajú, emlékeim szerint...

Kép
Kép
eyi

Csiri
Zoé aranyos... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(csak nekem túl sok a rózsaszín :oops: )
Vendég

Csiri eszméletlen a kis Zoé..gyönyörű kislány...de Dávidom nem fogja bírni anyagilag ezt a sok ruhát :lol:
Vendég

tényleg papa vagy apa??? :roll:
Vendég

jól olvastátok...PAPA!!!!!
és a mamát még nem is láttátok!!!!
Vendég

Mamával csak iilyen kép van!
Kép
Vendég

gyűha! ez az a vérmes mama? megmondom őszintén nem ilyennek képzeltem, ahogy írtál róla :oops: :oops:

Kép
Kép
eyi

Csiri én sem ilyennek képzeltem mamát...valami szipirtyónak...nem ilyen fiatalos csajnak :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Csiri: gyönyörű a kislányod! :wink:

Képzeljétek tegnap a lányom kimutatta a foga fehérjét!
Du. 4-kor volt kaja, miután szundított kb 1-1,5 órát, majd jött a hiszti.
6-kor megint adtam neki enni, majd fél 9-kor, végül 11-kor.
A köztes időkben pedig úgy ordított mint akit nyúznak.
Én mint bepánikolt anyuci mondtam a Lacinak, hogy vigyük egy a gyereket valami orvoshoz, mert biztos van valami baja. (mert ugye eddig SOHA nem sírt 1-2 percnél többet). Na végül az utsó kajcsi után elaludt, és 3/4 3-ig fel sem kelt. Szóval megjavult, de komoly volt nagyon. Ha ezt napokig űzné, és tuti tönkremennék közben.

Képet majd én is rakok fel nektek, rajtam a ma reggeli mérlegelés alapján 3 kiló maradt pluszban.
bszilvi25

Bszilvi akkor mostmár átérzed a sorsomat :lol:
Bááár nem ijesztgetni akarlak de eleinte dávid sem sírt,ahogy a vonalzódat nézem lehet,hogy most kezdi... :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="bárány"]B írta:bárányszilvi akkor mostmár átérzed a sorsomat :lol:
Bááár nem ijesztgetni akarlak de eleinte dávid sem sírt,ahogy a vonalzódat nézem lehet,hogy most kezdi... :lol: :lol: :lol:

Szilvi!
Én is ezt akartam írni,hogy NE IJEDJETEK MEG,lehet,hogy eddig a sárgaság miatt aludt...nekem is egy kisangyal volt Zoé az elején... :wink:
Most is azt,csak máshogy :wink: 8)
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Ma enyém gyerek is nyüszis... bár neki most el van nézve...
Most teljesen rágyógyult anyukára... nem lehet igazán letenni...
Vendég

Én addig azért örülök amíg éjszaka alszik...igaz,hogy egyre késöbb alszik el és egyre gyakrabban ébred,de MÉG éjszaka ALSZUNK!!
Remélem ez így is marad..nappal meg ringatjuk...nyugtatgatjuk,kézről kézre adjuk...
Vendég

Bari
Én nem bírom egész nap kézben tartani... gonosz anya időnként leteszi kicsi babáját... :oops:
Vendég

én is csak azért tehetem meg mert van segíségem...aki egyre fáradtabb szegényke :(
Vendég

[quote="bárány"] írta:bárányn is csak azért tehetem meg mert van segíségem...aki egyre fáradtabb szegényke :(

Akkor cseréljetek... ő dajkálja Dávidot, te meg megcsinálod az egyéb munkákat....
Vendég

szoktunk cserélni,de ma olyan is előfordult ,hogy mind a ketten háztartást csinálunk és SENKI nem dávidozik :lol:
na jó most tuti elkiabáltam :twisted:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: