ma elmegyek egy bolba, ahol van maszírózógép, olyan mint amit a tv-ben reklámoznak csak nem 20ezer, hanem 4ezer. Veszek egyett és babanetezés közben ráteszem a hasamra. Hátha lerágja a hájam.
Nekem amikor ilyen nyavalyám volt, akkor a canesten kúpot és kenőcsöt használtam....
Persze csak akkor jó, ha a párod is keni magát 3 napig és semmi rádiózás közben.....
Épp mondtam is a páromnak, hogy nekem szenvedés, mert fáj,éget,csip, ráadásul nekem dugdosnom is kell, ő meg elémáll reggel-este, himbi-limbizi hogy kenjem be neki.....
Persze neki ez is élvetet!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát van igazság a földőn??????????????????????
Nem lett kisebb a pocója. Sőt, most nagyon el van keseredve, mert nem eszik szegény semmit, és mégis nagy a hasa. Mondtam, hogy ez legyen a legnagyobb baja, de azért idegesíti. Tornázni persze nem szeretne. Megértem.
Fertőzésekre, gombára, gyulladásra nagyon jó....
Recept nélküli,tavaly volt 1800 körül, canesten combo....
1 tubus krém és 3 kúp van benne...
A krémmel külsőleg kell kenni, a kúpot pedig a napon át estére, amikor fekszel le, akkor kell feltenni....
Közben nem lehet piri és nem lehet rádiózni sem...
Ami sebet csináll olyanom is van, azt a gerincemre és a lábamra kaptam amikor fájt. Nem szabad egy helyre tenni sokáig.
Most azt akarom megvenni ami rázza az egész hájat. Vagyis megpróbálom. Előszőr is megnézem, aztán eldöntöm.
Ez jó, hogy olyanod is van, ami sebet csinál , mintha direkt ezért adnák el! Aztán persze lehet, hogy úgy is van. Próbáld ki, aztán max. nem használod. 4 ezer forintot megér.