A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Sárgabarackot. Ez terem a párom szüleinek kertjében,aztán hozott egy ládával. :D

Kép
flóra 11

t

Cuki szmájli. :D

KépKép
benó

jól tette :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Hát,ennyi rádiózás és még laptető is! Kép

Kép
flóra 11

Figyelj, te végül is mit írtál nekem a felfázásomra?

KépKép
benó

Hú, ez tényleg durva! :lol: :lol: Ti mostanában állandóan rádióztok! J :lol: :lol: ól teszitek persze. :D :D :D

Azt jelentette, amit mondtál, hogy nem fertőzés szerinted?

KépKép
benó

Benó,nekem ha van kedvem, ha nincs,muszáj lesz tornáznom,mert szerintem valószínű,hogy ez is közrejátszik abban,hogy nincs baba. A hormonproblémáimmal együtt. A kettő összefügg. Mert a hormonproblémák okozzák a túlsúlyomat is.De szerintem csak a bigyóktól,amit majd kapok, nem fognak a kilóim lemenni. Ahhoz biztos diéta és torna is kell,mert az nem fogyóra lesz,hanem a hormonpótlásra.

Kép
flóra 11

Oké, oké, tornázni kell, de hétfő az mindjárt itt van, akkor én is tornázom már. Jó? :D

KépKép
benó

Szerintem nem fertőzés,hanem tényleg megfázás,ami már húzódik nálad egy ideje,lehet,hogy krónikussá váltés elég egy kisebb huzat,vagy ebben a hőségben ugye lengén vagy öltözve és jön egy kis szél és megint érzed. Vagyis a veséid fáztak meg szerintem. Nem szokott fájni a derekad, vagy nyomni a hólyagod?

Kép
flóra 11

A derekam néha fáj. Nyomni a hólyag, az mit jelent?
Szerinted lehet ez a háttérben, tehát hogy ettől nincs baba?

KépKép
benó

Kár, hogy a kedves bácsi csak hétfőnként van. Hétfő még olyan messze van (torna szempontjából nincs)!

KépKép
benó

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani.

Jövő héten találkozom a Szilzivel! Tökre várom! :D :D :D

KépKép
benó

Bár, biztos nem fogunk tudni beszélgetni! :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem be se fog állni a szánk! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Hát z azt jelenti,hogy sokat kell járnod pisilni, mert nyom a hólyagod, úgy érzed, hogy tele van. Nem tudom,hogy ez lehet-e az oka, de még az is lehet,minden mindennel összefügg. És a vesék is eléggé közel vannak a kismedencéhez, a hólyag meg pont ott van, tehát akár lehet is.

Kép
flóra 11

Jó, köszi, na, majd hétfőn úgyis megvizsgáltatom magam, de akkor persze megint idő, mire kiderül. Ha nem lennék ilyen hülye, és beszélnék értelmesen az orvosnál, már lehet, hogy rég babás lennék. :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
benó

Azt el tudom képzelni. Kép

Kép
flóra 11

6 nap múlva lesz ez! :D :D :D

KépKép
benó

Ne szidd magadat. Ha nekünk nincs a balesetünk,akkor már rég mentem volna a pajzsmirigyemmel. Ugyanis január 6-án volt a balesetünk és 7-ére voltam berendelve. Ha akkor eljutok,akkor már rég babás lennék, az biztos.

Kép
flóra 11

:? :? A fenébe. :? :?

KépKép
benó

Jó nektek. :D
Benó, felébredt a párom, máris szerelget tovább. Mennem kell,persze időnként benézegetek.Oksa? Kép

Kép
flóra 11

Ezt még eddig nem is írtam? Igaz, akkor még nem voltál a topikon.

Kép
flóra 11

Jó, én is megyek, pakolok tovább. 4-kor megjön a Gy., aztán lemegyünk anyuékhoz, ő elmegy evezni stb. Majd este, vagy holnap jövök. Szép napot, vigyázzatok magatokra! :D

KépKép
benó

Nézd a vonalzómat. Milyen gyorsan megy most az idő. Nemrég volt pirim.

Kép
flóra 11

Neked is szép délutánt Gy.-val. Meg anyukáddal.

Pá...

Kép
flóra 11

Vagyok újra. Párocskám dolgozott a vécé hátfalán.Holnapra megszárad és be lehet festeni. Most az anyja hívta őt telefonon,mert ugye nagyon "sürgős" valamit kell dolgozni. :evil:

Kép
flóra 11

Én most egy olyan munkát csinálok,amit nagyon rühellek. Itt ülök egy halom zokni társaságában és párosítom őket. Én úgy szoktam már eleve teregetni,hogy párosával a zoknikat,hogy leszedéskor csak összerakom őket. De ezek nem úgy voltak kiteregetve, sajnos, és most dolgozhatok velük. :evil:

Kép
flóra 11

Jelentem összepárosítottam 53 pár!!!!! zoknit, 12párat kiselejteztem, mindent elraktam a szekrénybe. Elegem van. :evil:

Hol van mindenki? Egyedül hagyott a párom. :cry:

Kép
flóra 11

Ilyen nincs! Miért nemjön ma senki? :cry:

Kép
flóra 11

Jó reggelt, csajok! :D :D :D Kép
Flóra, remélem, kipihented az 53!!! :shock: :shock: pár zoknit! :D :D :D Gyerekeid jelentkeztek már?
Tancsu, remélem, jól sikerült a fényképes megbeszélés! :D :D :D :D Nagypapa hogy van?
Zsuzsi, szundíts, aztán gyere! :D :D :D
Bár én ma nem igazán leszek, mert jönnek a tesómék anyuékhoz, úgyhogy megyek hozzájuk én is, de lehet, hogy hazajövünk a Vivikével sütit sütni, akkor benyomom a gépet. :D
Este megyünk a telekre sütögetni, ott alszunk, reggel onnan megyünk Érdre, ott hastánc, Gy. addig íjászik a hastánctanár (Tündi) férjével (Milán), és onnan megyünk valahová, a Balatonhoz vagy a tegnap említett Bándra, még nem találtuk ki, bár én nagyon szeretném azt a dobos programot. :roll:

KépKép
benó

Timinek jó nyaralást, és mire hazajön, meglátja, hogy megérkezett a meghívója is. Remélem, nem jár le, mert tegnap írt a tanítványom, hogy elküldte neki. :D
Szilzi, neked pedig jó családozást! :D
És hadd ne mondjam, hogy már csak 6 nap van a találkozásunkig! :D
Tancsu, Flóra, gyertek, most még itt vagyok, de nem sokáig. :D Dumcsizzunk. :D

KépKép
benó

Közben találtam még egy programot, amire el kellene mennünk, ez a Gy.-át is vonzanát :D , mert végül is a tavalyi ilyen program újságban való észrevétele óta jár állandóan versenyekre. Tehát, amiről szó van, az az országos íjásztalálkozó Ópusztaszeren, tudjátok, Szeged mellett, és ott mindenféle jó dolgok vannak: történelmi életmódrekonstrukció korhű sátrakkal, jurtákkal, kiállításokkal, bemutatókkal és foglalkozásokkal, középkori játékok, koncert, ősöket idéző dobolás, vásári bábjáték stb.

KépKép
benó

El fogjuk kerülni egymást. :cry:

KépKép
benó

Jó reggelt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cupp Benó..:D

Kép

Kép[/
tancsu

Bocsika hogy este már nem jöttem...
Még 10 előtt elolvastam amiket irtatok, de már olyan hulla voltam, hogy beestem az ágyba...:(

Kép

Kép[/
tancsu

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Helló! Már nagyon vártalak benneteket! :D :D :D :D

KépKép
benó

Semmi baj, állítólag magánélet is létezik. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak nem nekünk, mi? :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Na, mit intéztél? :D

KépKép
benó

Na, mi van?

KépKép
benó

Hedden reggel jön bnőm fényképezni...:)

Kb 20-25 kép, plusz szöveg minden kép mellé az albumba....plusz ő adja az albumot is, kb 5ezer...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Közben elinditottam a mosógépet....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Az nagyon jó lesz! :D :D :D :D Kedden?

KépKép
benó

Ma pedig már hajnali 4-től fent vagyok...
Mire a párom kelt fél7-kor, addigra kipakoltam mibnden zoknis és fehérnemüs fiókot, mindent megvarrtam, az étkezőben kipakoltam a tv alatti kis fiókos szekrényt, átválogattam, kitakaritottam, stb...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Azaz, kedd, csak még gépelni mindig nem tudok... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Jézusom! :shock: :shock: Mi ez, ha nem fészekrakási ösztön? :shock: :shock:

KépKép
benó

És mi 5000 Ft? Az egész? Vagy a könyv?

KépKép
benó

Reggel pedig fél8-kor már a Penny-ben voltam, vettem sajtot, müzlit, joghurtot,paradicsomot,uborkát,tojást,mustárt és öblitőt...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Az egész 5ezer.....
A képek, az album, a munkadij....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Nem semmi kismama vagy te! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Ma megint lesz egy nagy adag vasalnivaló babaruhám...:)

Meg végig kéne mosnom a követ....

Kb ennyi dolgom van mára....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Nagyon rendes tőle, hogy ilyen olcsón megcsinálja! :D :D :D :D :D Végre valami jó hír! Kép

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: