A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vic!

Próbálj meg ezekre a dolgokra nem negatívan gondolni.
Lesz tüsző, le is tudják szívni, és a legnagyobb rendben lesz a megtermékenyítés is! :)
Csak pozitívan!! :)

Noki!

Nem irigyellek!
Próbálj beszélni a kis csajjal, talán megérti.
Legalább a testvérére legyen tekintettel!

Kép
nika28

nemone!

Gratulálok a petezsákhoz! :)

Nem raksz fel a másikba képet?

Kép
nika28

Sziasztok!

Nemone, gratulálok!!!! :lol: :lol: :lol: Jajj, de jó ilyen hírekre jönni! :wink:

Mindenkinek mennek a drukkok!

Kép

KépKép
anett_1

Vic
Fehérváron laknak a szülők és a húgika meg Bp-en dolgozik és oda is jár suliba.
Tőlünk vonattal mindez 45percébe kerül.
Egy nagy problémám van igazán vele,hogy a Párom mindent ráhagy és Én iszom meg a levét ennek,mert Én meg nem hagyok rá dolgokat!
Hisz a mi otthonunk és mi dolgoztunk meg érte.
Nekünk még az esküvőbe sem segítettek be a szüleink nemhogy a házba!
Teljesen a 0-ról indultunk és Én nem akarom,hogy más ezt teljesen lerombolja!
Az ,hogy Én megkérjem arra,hogy takarítson vagy pakoljon :?: :!:
Azt inkább nem!
Inkább fizetek egy takarítónak egy napot ,de ha ezt a tesókára bíznám akkor abba nem lenne köszönet.
Még a ruháit sem tudja kimosni, pedig már nem patakhoz kell lejárni mosni, hanem 2db gombot kell a mosógépen megnyomni!!!
:wink:
Igazából tényleg nagyon nem szeretem őt és az anyósom is sírva hívott fel,hogy nem akarja,hogy ide költözzön a lánya ,mert a mi házasságunknak akkor befellegzett!
Nehogy igaza legyen!
Na,de most teljesen elhatároztam ,hogy este leülök vele és megbeszélem a dolgokat!
Ki mihez tartsa magát,mert nekem nem hiányzik a probléma!
Így tiszta a dolog!
Na, már megint nem keveset panaszkodtam!
Bocsánatot kérek :oops: :cry:

Nemone!
Ez fantasztikus!
Mondtam Én,hogy minden rendben lesz!
Gratulálok!

És köszönöm a drukkokat!

Kép
noki&potyi

Nemone!

Szuuuuuuper. Nagyon nagy gratula, végre mégegy megerősítés, hogy aki végigszenvedi az inszemeket, annál nagyon nagy az esély a lombiknál, hogy sikerül, de jó de jó de jóóóóóóóóóó.

Vucuska,
te vagy a következő!!!
vic12

Nemone,

GRATULÁLOK NEKED!!!!!

Remélem, hogy hamarosan mindenki ilyen jó hírekkel fog jönni ?:)
tubikriszta

Hú, eltünök egy órára és mennyit írtok!

Nemone!
Megkönnyeztelek.........
Annyira örülök hogy sikerült. A múltkor jól megijesztetta doki téged, most meg...........
Remélem követlek a sorban, aztán Noki, Vic és mindenki.........

Noki!
Nem semmi amit leírtál........
A párodnak kellene elsősorban megoldania ezt a helyzetet, mivel neki tudnia kell hogy neked most pihenésre és nyugalomra van szükséged. De ha neki nem megy lehet hogy szemtől szembe meg kellene neki mondanod hogy neked most egy nagyon fontos időszak következik az életedben és nem mindegy hogy testileg és lelkileg milyen állapotban leszel. Remélem meg fogja érteni....
Remélem megoldódik a helyzet.
De most nem szabad idegeskedned!!!!!!

Vic!
Jól teszed ha még a lombik előtt kiélvezed a nyarat.
A Deca mellékhatásai amiket a doki felsorolt szerencsére nálam nem jelentkeztek.
Érthető hogy izgulsz a leszívás miatt, de a beültetés kellemetlenebb. nem fogsz semmit érezni. Persze majd aláírattatnak veled egy kb 10 oldalas tájékoztatót és bban azért benne vannak a komplikációk, de azok előfordulásának valószínűsége nagyon csekély. Biztos rendben lesz minden!!!!!

Kép
vucuska

Nagyon szépen köszönöm Lányok!!! :D :D :D

Nika,

Majd otthonról megpróbálok felrakni képet! :wink:

Vucuska,

Annyira izgulok ám Érted! Nagyon-nagyon Kép péntekre!!!+++++++++++++++++++++++++++++

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Edóra
Remélem, minden rendben van!!!!

Nemone
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon örülök, hogy minden oké! Vigyázz magatokra!

Noki
SAjnálom a családi galibát! Remélem, sikerül megoldani, bár ez elég kényes téma: feleség kontra hugi, a férjednek se lehet könnyű, és hamar össze lehet veszni a családon.

Vucuska
Remélem, te is hamarosan jó hírrel jössz!

Vic
Tuti, hogy követed a lányok pozitív példáját! Bízz benne! Izgalmas hónapok elé néztek!

Anett
De jó néha Téged is látni errefelé! Te nagyon értesz a vércukorhoz, IR-hez, kiértékelnéd az eredményemet?
Inzulin 0perc: 16.20, 60: 71.30, 120: 27.68
Cukor 0: 5.9, 60: 6.8, 120: 5.9

Veled mi újság?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Nemone! Gratulálok, de jó Neked! Ez tényleg nagyon jó hír!

Magamról jobb, ha nem.. épp az imént helyeztem be a 2 déli utromat, és míg a WC-n voltam (mh) levettem a melltartómat, hogy nézegessem magam. :oops: :oops: Jobb, ha nem is mondtok semmit, én is tudom :( hogy ez már gáz.
E. Dóra
edóra

Zsókuci
Hiába keresem a vasárnapi hosszabb hsz-t.... Örülök, hogy negatív a leleted, de az se jó, hogy még mindig nem tudják, mi a bibi... Hova mész CT-re?

gil

Edóra
Nem csinálsz tesztet újra? Ne add fel!!!!!

gil

Tuti, hogy egy sima vizeletteszt poz. lenne, mégha baj lenne is odabent, hiszen 2 naponta feleződik az érték, és pénteken 1500-as volt a HCG-m.
A vértesztet még megcsinálhattam volna, de dolgozom, és nem tudtam megoldani, meg le is beszéltem magam; most meg már értelmetlen, hisz ha holnapra el is intézném, holnap után már UH a BMC-ben. addig nem nyűglődök már Nektek, kibírom. :roll: valahogy 8)
edóra

Edóra!

Nagyon szorítok hogy ne legyen semmi baj!
Megértem hogy nagyon aggódsz. De próbálj megnyugodni, mert ha idegeskedsz azzal tényleg ártasz a babának.
Mi lenne ha már holnap elmennél uh-ra?
Vagy a saját nőgyógyászoghoz nem tudsz pl ma elmenni?
Nagyon szeretném hogy megnyugodjál, a saját érdekedben.
DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!

Kép
vucuska

Nemone!

Gratulálok :)!

Edóra!

Szorítok!

Noki!

Kicsit látszik a poci, de mivel nem vagyok egy sovány lány, azért még cöncörgő husi is van :wink:

Szerintem ülj le a pároddal beszélgetni, meg a hugival is, mert ez most tényleg nem hiányzik neked. Miért nem megy koleszba, vagy albérletbe... Ahogy írtad, parazita a csaj, ezt nem szabad hagynod, ha szeretitek egymást ezt a párodnak meg kell értenie, hogy nincs időd a hugicát pesztrálni. Saját gyereket szeretnél, és nem egy felnőttet... Remélem megoldódik, ha tudok segíteni hívj :)!

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Akire,

A táblába hozzám is beírhatod, hogy long protokoll, és sajnos már nem 26 vagyok, hanem 27 meg egy fél :D

Edóra,

Nyugi minden rendben lesz, persze megértem, hogy tiszta para vagy, de igaza van a lányoknak ezzel többet ártasz a babának.
Én is kicsit hibáztatom magam a novemberi miatt, mert jó nem tudtam, hogy terhes vagyok, de teljesen kikészítettem magam a vizsgám miatt, és túlélte szegénykém a futópadot meg a wellness.hétvégét + az Írottkő megmászását, de a stresszt,amit a vizsgám meg saját magam okoztam, azt már nem. Jó valószínűleg rossz helyen tapadt meg, vagy nem volt jó az embrió és elvetéltem, de sokkal nagyobb bajt tudsz okozni azzal, hogy magadat stresszeled. Bírd ki ezt a 2 napot. Ja nekem semmi tünetem nem volt, nem voltam rosszul, nem feszült a mellem, egyetlen dolog volt, amire utólag rájöttem, hogy éreztem, hogy nem jó ülni, és folyton fel kellett állnom. Ülő munkát végzek, és az nem volt jó. Ezek a tünetek sem általánosak, mindenkinél máshogy jelentkezik, lásd: párizsi effektus és hasonlók :lol:
Szóval nyugi, minden rendben lesz, ha 1500 volt a HCG-d az már tuti jó, nekem a 80 -ról csak lefelé ment. Drukkolok!

Noki,
Mi volt? Sikerült tisztázni a kiscsajjal a dolgokat?

Gil,
Bárcsak igazad lenne, hogy követném a lányokat. És te belevágsz a 6-.ba vagy inkább lombikoznál?
vic12

Lányok
Azt hiszem sikerülget megoldani az itthoni problémát.
Szombaton jönnek anyósomék és egy kicsit elbeszélgetnek a leányzóval,tehát most már no para(remélem).....
Most érkeztem meg a BMC-ből és alig bírtam ott állni 1 órát a sorba....
Fájdogál a pocakom és a sok állástól még a derekam is fájt...
Mint egy öregasszony :lol:
Remélem normális az,hogy már 2 napja fáj a pocakom?!
Délután jövök és majd írom a híreket ,hogy mit mondott a doki!
Ja!!! És köszönöm a tanácsokat , megfogadtam őket és jót tett mind a kettőnknek az elbeszélgetés!(húgi&Én)

Puszi

Kép
noki&potyi

Sziasztok!
Nem jól kezdődött ez a reggel: elkezdtem barnázni, ami ugye nem jelent semmi jót. Már jól kibőgtem magam............
50% esélyt azért még adunk magunknak, de nagyon el vagyok keseredve.
A párom ma hoz tesztet és szerintem ma meg holnap reggel is fogok tesztelni, hátha mutat valamit. De úgyis pénteken dől el minden.

Már pénteken tájékozottan szeretnék menni. Abban tudtok segíteni hogy a fagyi babákat mikor ültetik vissza? Már a következő -tehát a mostani- ciklusban lehet róla szó? Vagy várni kell pár hónapot?

Azért még drukkoljatok nekem, hátha..........
Én most annyira bíztam a sikerben, ennyire még talán soha. Minden tökéletes volt: a babáim, amiket visszaültettek, a 15 mm-es mnyh, itthon voltam, pihiztem, nem stresszelltem magam, beszéltem a babáimhoz, ettem fehérjét, sokat ittam..........
Kész vagyok..........

Kép
vucuska

Vucuska,

Jaj, neeee! Nagyon-nagyon Kép Nektek! Remélem semmit nem jelent a barnázás, állítólag előfordulhat. Vigyázz azért a teszteléssel, mert nekem a vérvétel reggelén nem mutatott semmit, azért lepődtem meg annyira, amikor a dokink mondta, hogy van baba.

Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Vucuska
Ne aggódj és ne stresszelj ezen!
Vigaszként csak annyit,hogy Kira is barnázott és most 12 vagy 13 hetes terhes és minden a legnagyobb rendben van vele is és babával is.
Jó Neki az egyik felszívódott...
Én tudom,hogy minden rendben lesz ,mert nagyon drukkolok Neked !Kép
Kép

Kép
noki&potyi

Vucuska!

Ne idegeskedj!
A barnázás nem jelen semmit, lehet a hormonváltozás miatt is.
A lényeg, hogy nyugodj meg!

Kép
nika28

Witch,

Képzeld tegnap elfelejtettem a János Kórház patikájában venni tűt, és fecskendőt, és itt a munkahelyemnél lévő gyógyszertárban meg nem volt 0,8-as tű, csak 0,6-os. Este azzal adta be a férjem az injekciót, és simán átment azon is az olajos lötyi, és szinte meg sem éreztem, amikor belém szúrta. Azt hiszem maradok ennél a tűnél, mert a másiktól a hétfői szurim nagyon becsomósodott, és nagyon fájt is. :?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Vucuska!

Szorítok neked, de ez nem jelent semmit, én véreztem, nem barna, piros vér jött, és mégis ott az én manócskám. Kitartás, és ne ijedj meg, nekem is pénteken volt vérvétel, és csütörtökön reggel egy halvány, alig látható csík volt ott, pedig akkor még mindkét babóm ott volt.

Nemone!

06-os? Nekem 21G 1,5" tűt adtak, van rajta neked ilyen szám? Mert így nem tudom beazonosítani, de örülök, hogy már nincs gond :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch,

Otthon megnézem pontosan, és megírom Neked!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Köszi csajok a drukkokat.
Szerintem már nem barnázom, hanem rendesen megjött....... :(
Mindenestre még reménykedek, de azért rendesen kétségbe vagyok esve.

Nemone!
Nagyon szép petezsákod van, láttam a másik topicban!
Csak így tovább!

Noki!
Remélem jó híreket kapsz!
Nekem is fájt a ahasam -bár most engem ne vegyél alapul-, de ahogy hallottam másnak is. Érnek a tüszőid és azért neked elég sok van. Már biztos mindegyik elég méretes.

Witch!
Azért egy kicsit megnyugtattál hogy te is barnáztál meg véreztél is.
Remélem nálam is hasonló lesz a szitu mint nálad.

Kép
vucuska

Vucuska!

Azért én szorítok, van egy ismerős csajszi, akinek megjött, és ott volt babó, csak a dokija leállította az utroról, és elment a manó. Ezért mondom mindig, ne hagyja abba senki amíg a doki nem mondja...

Amúgy a fagyi babákkal a következő van, ha kifizeted a 100.000 Ft-ot (nekem májusban ennyi volt), akkor nem kell 3 hónapot várnod a következő beültetéssel. Már a következő ciklusban lehet, ha megfelelően kiépül a méhfal, nekem ezért egy hónapot csúszott, de csak meg lett :lol:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Nem régen értem haza a BMC-ből. A következő van velem mnyh. 10 B ?, bal oldalon van 2 db.17-es, 1 db 15-ös, 1 db 13-as; jobb oldalon 1 db 17-es, 1 db 16-os, 1 db 15-ös, 1 db 13-as. Legalábbis erre emlékszem amit a doki mondott. Ha minden jól megy hétfőn vagy kedden lesz a beavatkozás, de majd pénteken derül ki biztosan. Remélem jókat mond a doki bácsi, de hogy minden oké legyen beszélgetek a tüszőcskéimmel, hogy nőljenek jó nagyra.

Nemone!

Nagyon gratulálok a petezsákocskához!

Vucuska!
Ne add fel, minden oké lesz!!!!

Noki!
Nagyon remélem, hogy jó hírekkel jösz!!!
gyoreneildi

Sziasztok

Minden eredményem szinte mondhatni,hogy tökéletes lett!
Nagyon sok tüszőm van és a doki mondta,hogy 10-et fog majd leszívni és megtermékenyíteni!
Annyira örülök neki,hogy azt elmondani nem is tudom Nektek!
Amúgy jobb oldalon 8db és bal oldalon szintén 8db tüszőcske van!
Mnyh 14mm......
Pénteken leszívás és hétfőn beültetés!

Vucuska
Nagyon drukkolok,hogy minden rendbe legyen!!!!

Puszi

Kép
noki&potyi

Noki!
Örülök nagyon a szép eredményeidnek!!!!!!!!!!
Drukkolok nagyon!
Pénteken akkor lehet hogy találkozunk.

Gyoreneildi!
neked is gratulálok az eredményeidhez. Péntekig még sokat fognak nőni a tüszőid meg a mnyh, meglátod! :wink:

Edóra!
Mi újság veled?

Witch!
Ezek szerint lehet hogy még ebben a ciklusban be tudnák nekem ültetni a fagyikat, ha minden jól alakul?

Kép
vucuska

Vucuska!

Igen (100.000 Ft kérdése az egész, mert ilyenkor nem jelentik az OEP-nek), akár ebben a ciklusban, de sztem érdemes egyet várni... Nem mindig kész rá a szervezet...

Noki!

Gratula, ezek nagyon szép eredmények, remélem ebből babó(k) lesz :)!

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

S.o.s Csajok!
Átbaszarintottak a gyógyszertárba!
Csak egy 1db ovitrelle injekciót adtak....
1.5 kellett volna most 22:30-kor szúrnom és csak 1 db tudok szúrni!
Szerintetek ez nagyon nagy probléma?
A legjobb az egészbe,hogy 30percet vártam ,hogy sorra kerüljek és csak 3-an voltak előttem
Egy hölgy el is kezdett balhézni,hogy mit tetvészkedik az az öreglány a kasszánál......
Mondanom sem kell,hogy jött a főnökasszony és le is váltották őt onnan...
Én is már annyira ideges voltam,hogy nem is figyeltem mennyi van a dobozba!
Azt hittem,hogy ez kettő darab szuri...
Ciki mert csak egy darab
:oops: :cry: :cry: :cry:
Lehet ebből problémám?
Annyira ideges vagyok most,hogy mindjárt sírógörcsöt kapok!

Jó éjt!

Kép
noki&potyi

Noki!
Most olvasom hogy jártál.........
Csak bíztatni tudlak hogy nem lesz semmi baj. Holnap minden kiderül.
de azért ne idegeskedj, mert tegnap beleolvastam a Várva várt babák c. könyvbe és ott azt írja a biológus hogy a stressz és az idegeskedés is okozhatja hogy idő előtt megrepednek a tüszők.
Kitartás!
Az az egy adag is biztos elég lesz!
Nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!

Edóra?????

Witch!
És azt tudod hogy 2 államilag támogatott között kell eltelnie 3 hónapnak vagy beleszámítanak a magánakciók is?

Lányok!
Én megőrülök.
Deja vu-m van, illetve bízom benne hogy kellemesebb és boldogabb vége lesz.
Tegnap már rendesen megjött, próbáltam beletörődni hogy folytatódnak a megpróbáltatások. Ma itthon maradt velem a férjem és tegnap hozott egy csomó tezstet. Kérdeztem tőle reggel hogy szerinte elpazaroljak-e egyet. Mondta hogy miért ne. Én tök nyugisan rápisiltem, aztán feltettem a fejem felett lévő polcra. Hát mit látok????? Halványan, de jól láthatóan megjelent a második csík is :shock: :shock: :shock: :shock:
Remegő kézzel mutattam a férjemnek. Ismét egy reménysugár, de csak egy kicsi. Mint ahogy az elején is írtam -deja vu- nekem már volt ilyenem. A 2. inszemkor is megjött, mentem a dokihoz hogy kezdjük a 3. stimut, de azért adtam le vizeletmintát és mondta a doki hogy én terhes vagyok. Aztán 1 hét múlva vissza kellett mennem és akkor már nem volt semmi..........
Még egy picit reménykedek, hisz vannak olyan esetek hogy valaki terhessége alatt több hónapig menstruált. Csak lombikosoktól nem hallottam még ilyet. Ti?
Nem élem bele maga, holnap úgyis minden kiderül.

Kép
vucuska

Vucuska,

Juj, nagyon-nagyon drukkolok Nektek, kezem-lábam keresztben értetek!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!
Tegnap este rohantunk megint injekcióért mint máskor is!
Egyszerűen nem hiszem el,hogy a tüszőrepesztő injekciókkal mindig így járok!
Délinél a gyógyszertáros adott nekem Ovitrelle injekciót úgy,hogy pénteken a Páromnak be kell vinnie a receptet!
Holnap megyünk BMC-be leszívásra ,és azt mondta a Kedves Férjem,hogy meglátogatja a gyógyszertárat!
Tudni kell róla,hogy nem egy agresszív ember,de azért elbeszélget az ottani főnökkel......
Ha tehetném és bemehetnék Én a gyógyszertárba akkor ott kő kövön nem maradna!

Vucuska
igen Én is hallottam ezt ,de sajnos nem tudni,hogy most ez nálam bejött vagy sem.
Az a biztos,hogy beszúrtam azt a fél adagot ami még hiányzott :lol:
Én még azt is hallottam,hogy az orgazmustól is megrepedhet a tüsző.....
De mostanság nagyon nincs hozzá kedvem :cry:
Látod mondtam Én,hogy minden rendben lesz veled és a babóval!
Hidd el,hogy holnap jó híreket fogsz Nekünk írni!
Én drukkolok Érted! Kép

Gyorenildi
Drukkolok Neked is,hogy minden rendben legyen és jó nagyra megnőjenek a tüszőcskék!
Hogy vagy? Bírod a napi 3x3 merionalt?

Puszi

Kép
noki&potyi

sziasztok!
Visszatértem! :)
Még nem olvastam vissza, de Vucuska a Te üzidet kiszúrtam!! Kis Szívem!!! Hát nem emlékszel????? Írtam, hogy 3 napig barnáztam, vérezgettem!!!! No para!!!!!!!
Nemone!
Jól látom???????? Terhes vagy????????? Juhééjjjjjj! :lol: :lol: :lol: GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kira76

vucuska!

Az államilag finanszírozottak köztt kell eltelnie 3 hónapnak, de ha nem akarod hogy annyi teljen el, azt kifizeted, és akkor azt nem jelentik... Ennyi.
No para, remélem mminden okés lesz, veled meg a picivel, de azért én felhívnám a dokit. Már ha lehet nála ilyet. Nem tudom most ki a dokid. Nekem W. doki volt, és őt hívhattam bármikor...

Noki!

Nyugi kitartás, nem lesz gond, péntken meglesz a leszívás, és lesz abból babó :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Jaj, Noki! :D
Örülök hogy megoldódott a prblémád!
Azért hihetetlen hogy az ügy érdekében akár még este is beszerezzük a cuccokat és minden követ megmozgatunk........
Azért az a patika megkapja majd a tb-től a támogatást....
Szerintem a párod mondja meg hogy szerezzenek egy Ovitrelle-t meg végülis kettő volt a recepten és azt adjátok vissza annak a patikának ahonnan vettétek. Szoktak ilyet csinálni egymás között a gyógyszertárak. És akkor nem kell receptet iratnod a dokiddal.

Kira!
Örülök hogy újra itt vagy körünkben.
De emlékszem hogy írtad hogy barnázol, de én vérzek. Rendesen, nem kicsit, nem pecsételően, nem vérezgetek, hanem rendesen pirosan vérzek.

Azért köszi a drukkokat!!!!!!! :D

Kép
vucuska

Witch!
Nekem mondta a dokim hogyha elkezdek vérezni akkor szájon át szedjek 3*1 Utrot. Csak azt nem tudom hogy a hüvelyi mellett. Mindegy, most 3*3 megy a hüvelybe, 3*1 meg szájba. Most már megvárom a holnapot.
Köszi az infót!!!!!!!

Kép
vucuska

Vucuska!

Jól csinálod, hüvelybe és szájon át is kell ilyenkor. Én nagyon szorítok neked... Kitartás és várom ám a jó híreket :wink:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Gyoreneildi!

Tegnap reggel nem Te voltál a sorban az első? Mert ha igen, akkor mögötted álltam, és beszélgettünk :D

Noki, örülök, hogy végül sikerült beszerezni az Ovitrelle-t. Nagyon drukkolok a holnapi leszíváshoz, hogy minél több petécskét tudjanak nyerni :lol:

Vucuska, nagyon szorítok!!!

Nekem tegnap megvolt a 20. napi vv, még hétfőn megyek 24. napira (ha addig nem jön meg, mert múlt hónapban 5 napot késett, most meg már nagyon olyan érzés, mintha bármelyik pillanatban meg akarna jönni, remélem nem korrigálja vissza a szervezetem azt az 5 napot ):? Hétfőn kérem a recepción, hogy hadd beszéljek a dokival, hogy hogyan legyen tovább.
maggie75

Tényleg, Rony, Veled mi van? Megvan már a vérvizsgálat eredménye?
maggie75

Sziasztok!

Maggie75!
Én voltam tegnap az első. Kicsi a világ!

Noki!
Köszi a drukkot most nagyon is kell. Én is küldök neked holnapra jó sok drukkot, hogy minden rendbe legyen és jó sok tüszőt tudjanak leszívni, és hogy szépen termékenyüljenek meg a petécskék!!
Merional szúráshoz már egész jól hozzászoktam, de nagyon megjártam kedden.
Sajnos annyi munkám volt- meg el is felejtkeztem róla- , hogy nem értem oda a patikába a Merionalért este. 19.30-tól nyomoztam 21.15-ig mire megtaláltam a gyógyszerésznőt, elmondtam neki, hogy nagyon fontos lenne az injekció, mert az esti adagot sem tudom már megadni. Erre Ő nekem kinyitotta a patikát és odaadta. Mondta is, hogy biztos sikerülni fog, ha ennyit kellett utánna szaladni illetve nyomozni. Vannak még rendes emberek!

Vucuska!
Minden rendben lesz hidd el, és neked is megy a drukk!!!
gyoreneildi

Sziasztok Lányok!

Sajnos időm nincs átolvasni ki hol tart,de mindenkinek mennek a drukkok!!

Nemone
Viszont neked nagy nagy gratula a picurhoz!!!!
gabicsibe

Edóra és Vicuska

csuriban értetek a kezem!!!
gabicsibe

Lányok
Köszönöm Nektek a drukkokat!
Nagyon izgulok már a holnapi nap miatt :oops: :shock:

Puszi

Kép
noki&potyi

Vucuska
Írtam Neked privit.....

Kép
noki&potyi

Sziasztok Lányok!
Először is az előzméyneim: tegnap este erős menzeszes görcseim voltak, majd egy jó adag piros vér ki is jött, hát gondolom, nem kell részleteznem, hogy én, a főparás, telejsen kikészültem. Gyászoltam, nagy betéttel sírtam magam álomba, de azért biztos, ami biztos eggyel több utrot feltömködtem, mint az előírt.
Reggel vonultam összetörten UH-ra, reménytelenül, bár meglepett, hogy elmaradt a vérzés. És, képzeljétek: ott a baba! :D Ma vagyok 6+2, és láttam, ahogy lüktet, alig bírtam felfogni, és most annyira örülök neki!!! A vérzés - ha pontosan idézem - a méhen belüli kisebb erek megpattanásától van/volt, Rutascorbint kell szednem, attól megerősödnek majd, (Ha jól értettem) Egyet nem jegyeztem meg: napi hányat kell, de a papírján azt olvasom, szokásos adag: 3x1. Utrot emelni kellett, a napi 3x2 mellett, 3x1 szájon át, és maradt a progiszuri is.
Zeke Dr. (jaj, de szeretem!!!!) azt mondta, lehet, hogy simán (azaz támogatás nélkül) elvetélnék, de majd "jól megtömjük" .
Most merek egy kicsit boldog lenni, annyi izgalom után...

Mindenkit olvasok, mindenkinek drukk, még vérző-barnázóknak is, sosem tudni...
E. Dóra
edóra

Edóra!
GRATULÁLOK!!!! Nagyon örülök neki! :) Pihenjél sokat!!!!
Vucuska mizu?????? Látod ennyit a vérzésről!!! :)

Kép
kira76

Mindenkinek gratula, akinek eddig úgy néz ki, hogy sikerült!

Akire: Köszi a választ és a táblában légyszi írd át nekem az inszemet júliusra (bár még reménykedem). Majd írok Zsuzsának.

Egy kérdésem lenne. Szedett valaki közülletek Orgametrilt? Nekem 14 napig kellett szednem és azt mondta a doki, hogy utána ha megjön, akkor menjek vissza. Nekem csak az a bajom ezzel, hogy hányadik napra kellene megjönnie? Nekem egyébként elég hülye ciklusaim vannak, átlag 60-65 naposak. Olyan 18-19-én repedhetett meg a "tüszősereg", de ezt csak a hőmből gondoltam, nem vagyok benne biztos. Mikor teszteljek? Én olyan vasárnapra gondoltam.

És eddig úgy néz ki, hogy nagynéni leszek, mert a sógornőméknél 1 babó megmaradt az 1. lombikból!!! Most még csak 1,2 cm, de azért bizakodunk. Örülök nekik és persze mindenkinek, aki itt tart. Nagyon izgi lehet.
vicky79
Budapest III. kerület

EDÓRA!!!!!
Hát ez szuper!!!!!!!
Remélem én is úgy fogok járni mint te!
És még mindig mensiszerűen vérzel? Mert én még mindig, sajna.
Én is nyomatom az utrót.

Kira!
Sajnos a helyzet változatlan: vérzek, eléggé, de nyomom az utrót orrba-szájba -amúgy orrba nem :D .
Lesz ami lesz: ha pozitív akkor se bízzuk el magunkat a korábbi esetből kiindulva, de egy kicsit biztos fogunk örülni, ha negatív akkor készülünk a következőre. De sose fogjuk feladni! 1* én anyuci leszek, ez tuti fix.

Noki!
Visszajelöltelek és holnap figyellek. A számodat elmentettem, ha nem látlak bejönni fél 8-ig akkor majd csörgök.
Lehet hogy mi leszünk az elsők, mert nem tudom fogok-e ma este tudni aludni.

Kép
vucuska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: