A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok! Életjel!:)

Isten éltesse Varga Tündit és Jubát! És az elmúlt héten ünneplőknek is sok puszi!:D

Lassan egy hete itthon vagyunk, de azóta sincs megállás.:? A nyaralás nagyon szupi volt (azért fárasztó is:)), csak rövid. Mire belejöttünk ugye, már jöhettünk is haza.:D
Szombaton (amikor hazajöttünk) még elmentünk a barátnőnk esküvőjére, másnap anyós szülinap, azóta meg próbálom magam utolérni a háztartásban a két gyerkőc mellett.:wink:

Becsülettel visszaolvasni nem sok esélyem van, de próbálok azért visszakapcsolódni!:)

Mmaricám: Nagyon örülök nektek, tudom, hogy már mennyire szerettétek volna! Tényleg mennyi idős a kis Pocaklakó? Küldök én is a tapasztóból!++++++++++++

Mesi: Második trimeszter :shock:, hogy megy az idő! :) Gondolok Rátok ma délután és várjuk a beszámolót és képet, képet!!!!:D

LMóni, Ágica: Örülök, hogy megsütöttétek a sütit és hogy sikere volt! Majd gondolkodom még hasonló egyszerű fnomságon és feldobom a gmail-r:) Amúgy én mostanában Regi Búvár muffinját sütöm sokszor, az is nagyon egyszerű, rengeteg lesz belőle (36 darab) és isteni finom!:D

Regi, Dettyk, Silka, Timi26, Viranka nagyon ügyesek vagytok! :D Én is a lassú fogyás híve vagyok, de most extra lassan megy :? . Azért nem adom fel! :wink:

Gratulálok minden újabb felálláshoz, mászáshoz!:D

A képek meg egyszerűen elbűvölők!:D

Rólunk: Máté egyfolytában mászik és feláll mindenhol, egy percre sem áll meg. A nyaralást is nagyon jól viselte, szépen végigaludta az éjszakákat. Napközben csak fél órákat tudott aludni, mert csak a babakocsiban vagy az autóban volt rá lehetősége. Amióta hazajöttünk a nappali alvás beállt kettőre és általában egy-másfél órát alszik. Este pedig fél kilenctől reggel fél hét- hétig. Nagyon szépen eszik, mielőtt elutaztunk 23-án (Köszi a köszöntéseket!:)) megmértem és 9280 grammot nyomott. Még mindig csak kettő foga van, pedig annyira duzzadt felül is az ínye.:roll:

Majd teszek képeket is, de most mennem kell! Remélem este tudok még jönni! Puszi addig is!:)

KépKépKépKép
meryke

Most jövök képekkel!

Ez egy csoda! Látni egészben Kistesót. Mozgott, megfordult 360 fokban, begubózott, nyújtózkodott, szopizta az ujját, és kortyolt a magzatvízből! Homorított és pucsított... Fantaszzikus volt!!! :D :D :D

És az egész gyerek valamivel több, mint 7 cm!!!!
A talpa 1 cm!!!!!! :lol:

És akkor a képek:

Kép Sziasztok drága Szüleim, itt vagyok!!!
Kép Itt a hátam, és a fokhagyma popóm!
Kép Dörzsizem a praclimat
Kép Ide most bekucorodok, és kinyújtom a lábim
Kép Mosolygok Rátok!
Kép Szopizom az ujjam
Kép És most egy óriás homorítás
Kép Bránermájszter ;)

És igen! KISFIÚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A neve (Apja után): GERGŐ.

Azt hiszem most tudatosult bennünk igazán, hogy Kistesó érkezik! Ez annyira csodálatos dolog! Nagyon boldogok vagyuk!!!! :D :D :D

Zsófinak mutattuk a DVD-t, és elkezdett rötyögni. :D

Most még kimegyünk a kertbe, később (vagy holnap) majd reagálok.
Puszi

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó ez a vonalzó... Ma töltöttem
be a 13. hetet...

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Szuperek a képek cukik a gyerkőcök. :D

Mesi!
Nagy gratula a kis Gergő babyhez!
Csak sikerült egy kis fütykös
:D :D :D :D :D :D
Úgy néztem a képeket mint egy kis gyerek fülig ért a szám annyira örülök.

Na ennyire futotta.De ha tudok még jövök.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

bocsi lányok, de most csak emesének:

egyszerűen fantasztikus! gyönyörűek a fotók. 13 heteen egy igazi kis baba. gratulálok nektek! :lol: :lol: :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Hello Lányok,

Dettyk, wow, igen látványos a difi. Most jöhet a könyvírás. :lol: Tudod, akik ennyit fogynak, azok könyvet írnak Mo-n. :lol: :lol: :lol:
Köszönöm, sikerült a telepítés, én meg egy nászutas fürdőruhás képet raktam föl ösztönzőnek :wink:

Ágica, nagyon-nagyon édes Petrád, ahogy kifele kukucskál a ketrecből :lol:

Kicsi Betyár Bercit meg jól összecsókolnám az alvós képen. Van rajta pár pusziterület. :wink:

Meryke, nagyon jól hangzik a nyaralásotok. Dobj sok-sok képet!

silka
silka

Basszus, én meg úgy írtam, h nem frissítettem az oldalt!!! :twisted:

Gremese, ez nagyon-nagyon szép! Olyan megható, h még csak most lettél két csíkos és már szopizza az ujját ez a kis hétcentis csöppség. Majdnem elpityeregtem magam! Hatalmas gratula a kis fütyihez is!

silka
silka

[size=18]Mesi: Nagy nagy gratula Gergő babához!!!!!!!![/size]

Maggie: Valahogy kipróbálom a Momó féle fogást kiváncsi vagyok nekem fog e sikerülni :roll:

Nem tudom mi lett Petrámmal egésznap nyügi de nem egyszerűen egyfolytában nyafog semmi nem jó neki.Lehet a foga mert nagyon rág mindent.De amint nem sikerül neki valami egyből hiszti.Már nagyon el vagyok fáradva ez megy már 3 napja.....Egyszerűen semmi de semmi nem jó.Kicsit kivagyok....

Ági

Kép

Kép
agica1126

Ja és szinte semmit nem alszik egésznap 1 órát de azt is két részletben :oops: :roll:

Kép

Kép
agica1126

Mesi, úúúúúúúúúúúúúúúúúgy irigyellek Benneteket :cry: :cry: :cry: :D :D :D !!! Hihetetlen, hogy ez a Pindúrka (Gergő :D ) máris milyen nagylegény!!!!!
dettyk

Halihó!

Nem bírom megállni, hogy most egyből ne írjak pár sort.
Gremese! Én nem is igazán találok szavakat. Mondom én, hogy egy csoda minden kis emberke!!!!!!! Milyen apró még, de már működik.... :lol: Milyen férfias formája van!!!!!! Keskeny csípő, szép széles váll. Tökéletes!!!!! A pofija meg.... Már most látszik, hogy milyen gyönyörű lesz.
Csak gratulálni tudok. Szépen csináltátok! :wink: :lol: Ügyesek vagytok. :lol:

(Jut eszembe, én annak idején állandóan hasonlítgattam az uh-eredményeket, nekem van néhány, ha gondolod akár pü-ben is elküldöm. 13 hetes nincs, de van 12, 14, 15-ös is, ha jól emlékszem.)
dmaggie

Emese!!Óriási gratula a kis trónörököshöz!!!!!
Annyira jó nézegetni ezeket a felvételeket,akkora élmény,hogy szavakat se talál rá az ember!És annak külön örülök,hogy Bránermájszter !!Gondolom apátok is szárnyal a boldogságtól!!

Dettyk!Engem is érdekelne,hogy hogyan működik ez a napló,nem boldogulok vele :roll:

Kispocc!Jaj szegénykém!Mielőbbi gyógyulást kívánok!!

Köszönöm az újabb köszöntéseket :D !!!

Petrusnak és Bálintnak Nagy-nagy gratula a felálláshoz!!!

Édes a kép Petrusról!!!!Ágica!Nálunk is ennyi kb az alvás,vagy kétszer fél vagy egyszer egy órát alszik,ma az utóbbi volt és 8-kor már aludt is,totál KO volt,nem csodálom...
Sajnálom,hogy nyügi Petra,nálunk minden nap ilyen,nekem már az a furcsa ha nem nyöszörög valamiért.

Vrianka!Lehet,hogy futva előbb ott voltál mintha trolival mentél volna :wink: :lol: :lol:
Mírától fetrengtem Kép Kép Kép

Maggie!csuda jó képű Betyár Bercó!!![

KépKép
juba

Irina!!Mi van veletek???Jelentkezz!!!!

KépKép
juba

Halihó!

Ágica! OK. majd írd meg, hogy mi lett az eredménye! Nagyon kíváncsi vagyok!!!!! :lol: :lol: Jaj, ez a nyüszi meg nagyon ismerős. Albert is ezt csinálja mostanság, de majd változik ez is, mint mindig minden, csak nem maradnak így. :roll: Én is csak a fogacskákra tudok gondolni, no meg erre az elviselhetetlen melegre.

Meryke! De jó, hogy újra itt vagy! Azért tudtál egy kicsit pihenni is? A nyaralásból jutott Neked is? Jó sűrűre alakult a vége. :o
Pusszancs
dmaggie

Gremese Gratulálok én is Király Gergő babának!!!
Tegnap a kisfiam felállt a járókába 3-szor is! :D :D :D

Kép
hajagosné szabó éva

H-né Éva, gratula Valt babának a felálláshoz :D !!!

Panka műsorozott éjjel :shock: :? , soha nem csinált ilyet...lehet, hogy megkeveredett, tegnap csak 1x aludt, dél körül 1,5 órát :? ...éjjel meg sírt, aztán beszélgetett :roll: ...

Holnap délelőtt 10-től hajnalig nem leszek vele, csak az esti szopira ugrok haza, lagziba megyek felszolgálni 8) . Nagyon kíváncsi leszek, apa hogy boldogul majd vele, főleg, ha akkor sem akar majd aludni :roll: ...kicsit félek...

Nektarin, nagyon boldog szülinapot!!!!
Ádónak nagyon boldog hófordulót!!!

Irina, merre vagy :shock: ?!?!?!
dettyk

Nektarin! Boldog szülinapot!

Ádónak boldog 10. hónapfordulót!

Fogyi: Kicsit irigylem a fogyisokat - pláne, akik már nagyon szép eredményeket értek el -, de bánja kánya az én helyzetemben, hogy most nem tudok nekiállni! :wink:

A fénykép után tényleg hihetetlen a változás Dettyk-nél és Timi26-nál. Leesett az állam, mikor láttam a különbséget! :D

A fogyisok meg időnként számoljanak be - esetleg képpel -, hogy hol tartanak, én nagyon drukkolok Nektek!!!!!

Pocifotó: Hát leginkább a belemet tudnám lefotózni nektek. Mivel hátrahajló a méhem, még egy kicsit (nem sokat, mert ma a 14. hetet kezdem) várat magára, hogy látszódjon valami. Ha hanyatt fekszem, akkor már ott van a pukli, egyébként szép az úszógumim, ami rajtam domborodik. :lol:
Ígérem, amint valós domborulat van, megosztom Veletek!!!

Gratulálok Petrának és Valti babának a felálláshoz, Bercónak a mászáshoz, és a többi - mozgásfejlődésben - újat mutató babának!!!!!!!

Dettyk! Azta, hogy Te hogy tudsz pörögni!!!! :shock:
Majd írd meg, Apjuk hogy boldogult! :lol:

Dmaggie! Betyárod hihetetlenül hasonlít Rád! Ez most már egyre jobban látszódik a képeken.
Egyébként a szonográfus is mondta (még mielőtt láttuk volna a kukiját), hogy széles a válla, és keskeny a dereka, ami fiús jegy. De látom, Te is írtad. Hiába, Te már profi vagy a témában! :D
Ami az UH eredményeket illeti, nagyon köszönöm, hogy felajánlod megnézésre, de az az igazság, hogy Zsófival sem hasonlítgatom, mert nem akarom magam paráztatni, hogy ez itt kisebb volt, az nagyobb, most ez így jó, vagy baj van?
íinkább mindig rákérdezek, hogy minden rendben van-e. :wink:

Egyébként a szonográfus azt mondta, hogy már most előrébb tart a fejlődésben (mint anno Zsófi).
Lehet, hogy decemberi baba lesz? :roll: :lol:

Lányok! Szeretném megköszönni a gratulációkat! Annyira büszkék és boldogok vagyunk!!!! :oops:
És el nem tudjátok képzelni, mennyit segített, hogy nap, mint nap gondoltatok ránk, és küldtétek a tesótapasztókat. Minden nap erőt adott, feltöltött, és segített pozitívan gondolkodni, és átvészelni a rosszulléteket! Mégegyszer nagyon köszönöm!!!!

Irina! Mi újság alvás fronton?????? Sokat gondoltam Rátok!

4D: A végén megkérdeztem a szonográfust, hogy szokott-e rendellenességeket találni? (Én rákérdeztem, és ő is végigmutogatta, hogy minden rendbe na gerincével, a gyomrával, szivével, húgyhólyagjával, van orrcsontja, egyben van a kemény szájpadlása!)
És képzeljétek, az volt a válasz, hogy örül, ha egy nap :!: eltelik úgy, hogy nem talál beteg babát!
És úgy, hogy a kismamák elmennek a 12 hetes UH-ra, ahol mindent rendben találnak, majd elmennek hozzá, és Ő rábukkan valamire. Nem részletezte (gondolom nem akart paráztatni), de ezek többnyire születés után gyógyítható betegségek. Hihetetlen.
Pl összenőtt koponyacsontok, a szülésnél figyelni kell, majd a szülés után ez gyógytható.
(Én láttam egészséges rendelésen ilyen babát, egy vágás szaladt a feje tetején fültől fülig. Fel kellett vágni, hogy rendesen nőjjön a koponyája).

Ezt most elküldöm.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi!
Hatalmas gratula ifjabb Gergőhöz :)
s akkora élmény fiús anyukának is lenni :)
csatlakozom Dettykhez :) irigy irigy irigy :wink: :)
Ágica,Éva,gratula :)

Ágica!
elfelejtettem múltkor :oops: igen fel lhete adni értékküldeményként is az üd.csekket,csak én megígértem Mírának vonatozunk kicsit :) s ne aggódj :) ha majd mindenhova utánad mászik Petrus akkor "visszasírod" a viszonylag nyugodtabb időket :lol:

Dettyk!
fú de látszik milyen sokat fogytál :) nagyon csini vagy :) (a képet ugye anno feltettétek,jól emlékszem?) jó munkát holnapra :)

Tegnap este nálunk is vmi eszméletlen dolgok történtek 8)
Bálint,-mint Jimmy aki kiéneklelte a 8 oktávot-kiüvöltötte még a magas C-t is :? utána alig hallottunk 8) ilyet a 9 hónapja alatt talán ha 2* művelt,de ilyen hosszú ideig nem csinálta :) s már megint akonnektort akarja piszkálni,úgyhogy :arrow:
pusza :)

KépKép
viranka

Drága Lányok,
jövök még, most gyorsan csak 2 dolog:

Gremesém, nagyon köszönöm, hogy ezeket a csodás Gergő-képeket megosztottad velünk, olvadoztam rendesen! CSODÁLATOS KISFIATOK VAN!:-)

Valaki kérdezte (bocs, nem emléxem, ki), milyen bababarát szállást ajánlottam, ez a honlap szuper:
http://www.bababaratnyaralas.hu/

Kép
Kép
irina

Jó reggelt!

Maggie gratulálok Bercónak :lol: :lol: Beindul mostmár Ő is :lol: :lol:
Nagyon jók a képek :lol: :lol:

Ágica Petra baba is nagyon ügyes :lol: Látod nem kell aggódni :wink: :lol:
Alvás hamarosan rendeződni fog. Most indult be igazán a világfelfedezés, nem szeretne semmiről se lemaradni :lol:

H-né Éva Valternak is nagy gratula :lol: :lol:

Dettyk majd megoldja apa 8) :lol: :lol:
Te meg ne csak felszolgálj hanem bulizz is :lol: :lol:
Gratulálok a sok fogyáshoz!

Mesi gyönyörű a kisfiatok :lol:

Kispocc remélem hamar rendbejön a kezed!!

Viranka szép kalandos délután :lol: :lol:
Te is ügyes vagy! Legalább ennyit szeretnék én is leadni 8)
Mirán hatalmasat röhögtem, mármint a beszólásán :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bálintkának meg Gratula, nagyon ügyes :lol:

Meryke képeket ne feledd kérlek!
Azért sikerült pihenned is?

Juba Gréta cica gyakorlatilag mindenhová két lábon indul el, van amikor odatogyog van amikor négykézláb érkezik a célhoz.
A tükörtöl a tűzhelyig tegnap kijött hozzám. Ez számára elég nagy távolság :lol: :lol: :lol: ( kb 20 lépés) Büszke is volt magára :lol: :lol:

Gréti napok óta nagyon rosszul alszik éjszakánként. Mintha rémálmai lennének :roll:
Gyakran felsír, és szinte kétségbeesetten bújik és ölel át.
Ma hajnalban is mellettem landolt.
Nem tudok rájönni, hogy mi lehet a baj :roll: :roll:
Nappal semmi gond nincs, 45 percet, 1-1,5 de van hogy 3 órát is nyugodtan alszik.
Csak az éjszakák rosszak.

mennem kell
lépcsőn van

KépKép
Kép Kép
l.móni

És akkor az elfogult Anyuka feltesz pár képet a kicsi Lányáról. :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Dettyk! Tegnap lemaradt: Szívesen (videó letöltések)! :)
Minden nap tornáztál??? (Én csak heti 1x tudom rászánni magam... :?, pedig tök sokat számít!!!)

Kép

Kép
regcsiken14

Nektarin boldog születésnapot

Ádónak boldog hófordulót

Irina nálatok alakul már az altatás?

Na megyek szép napot mindenkinek.
Csak hétfőn leszek újra, holnap lagziba megyünk :lol:

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nektarin boldog szülinapot
Ádónak boldogságos 10-et :)

s off:
Nektek utaltak már csp-t,gyedet?

KépKép
viranka

Sziasztok,

Köszönöm a jókívánságokat! Milyen furcsa 31. éves vagyok ma :lol:
Robesz hivatalosan is meggyógyult, még a héten nem nagyon mentünk, mondta a doktornéni, ne vigyem közösségbe, de tényleg jól van, most már le is tudom tenni, a nagy betegségben jó anyás, ölbebaba lett.
Jaj vasárnap megyünk családi ünneplésre, remélem Robesz jól fogja viselni az éttermet, de lent leszünk a dunaparton, biztos jó lesz.
Amúgy nagoyn jól eszik, mászik, mindenhol feláll, megy kapaszkodva, és néha megáll egy-egy pillanatig. Ja és hát guggol, az annyira cuki, nagoyn kíváncsi vagyok mikor fog elindulni.

Visszaolvasok.

Addig is az összes kép csudajó.
Minden ünneplőnek sok-sok boldogságot!

Amire emlékszem, újból.

Emese, nagoyn-nagyon gratulálok, kész kis emberke, olyan jó, mindig szeretettel gondolok Rátok.

Regi nagyon csini vagy, nagyon.

Silka, de jó lehetett ez a Vip mozi, mondtam Apának, mi is lehet, megnézzük. A fogyókúra szépen fog menni, gyűjtöm én is a lelkierőt.

Móni, az igen, Grétike nagyon ügyes, 20 lépés.

Viranka, nem kis kálvária

Dettyk, annyira ügyes vagy, hihetetlen.

No megyek altatni.

Kép
Kép
nektarin

Viranka sajnos nem :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka, még nem :twisted:

Kép
Kép
nektarin

Drága Lányok,
köszönöm a hiányolást, nagyon jólesett! Ádi köszöni szépen a hófordulós köszöntéseket, dagad a melle (álmában is ;-))
Sokat gondolta Rátok, utólag is elnézést a szülinapos és névnapos mamáktól-babáktól, most kívánok nekik sok boldogságot!

A babaképek még mindig őrületesek, annyira nagynak látszanak rajta a kicsik (hiába, közeleg az 1. szülinap), hogy csecsemőzni már nem is szabad. Zsófikától, Petrustól (Ágica, gratulálok a felálláshoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) és Bercótól (Maggie, éljen a mászás!!!) is el vagyok ájulva... Valti baba felállásának is nagyon örülök!

Viranka: Ezt a történetedet szerintem "Viranka futás" címmel filmesítsük is meg! :D

Hajni: szuperek a nyaralásos fotók, köszönjük!

A fogyókúrás sikerek is elképesztenek, olyan büszke vagyok rátok!!!
Én eddig nagy mellénnyel voltam, mert a szoptatástól meg a betegségek miatti idegeskedésektől fogytam, de jönnek vissza a kilók, ahogy csökken a szopizás, és hát a pajszmirigybajom sem segít épp a fogyózásban (a legtöbb alulműködős nem is tud fogyni, még ha nem eszik semmit, akkor sem).

Azért tudok csak ritkábban jönni, mert tudatosult bennem, hogy aug. közepére kész kell lennem egy nagy tanulmánnyal, ősszel két konferencia vár, és ha minden igaz, valóban el kell kezdenem ősztől tanítani az álomállásban (azért felemás vágyteljesülés ez, mert más lesz a főnököm, sajnos, sajnos, mint aki elintézte, hogy bekerüljek oda). Vadiúj tárgyakat kapok, hogy ezekre mikor készülök fel, lövésem sincs. Max. éjjel... De Titeket mindig elolvaslak, max. írni nem tudok...

Az altatások-alvások javultak szerencsére, mert már eléggé meg voltunk ijedve. Továbbra is vannak persze olyan napok (pl. a mai is), amikor az altatás nehézkes (Ádi 4 órával ébredés után volt hajlandó erős tornázást követően elaludni), de hát kinél nem?! :lol: És ami a legjobb, hogy mostanában 6 után ébred Ádi és éjjel is elég megjósolható, hogy kb. kétszer ébred, egyszer biztos 4 után. Remélem, az 5-kori keléseknek vége.

Az evés teljesen változó, hol alig eszik Ádi, hol rengeteget.
Mozgásfejlődés: egyre stabilabb négykézláb. Tegnap láttunk egy egy év körüli kislányt, aki még szintén nem mászott 10 hónaposan, de most alig lehet utolérni.

Kép
Kép
irina

Jaj még egy kérdésem lenne, Robesz nem hajlandó megfogni a cumisüveget, inni, iszik ha tartom neki, nincs erre valami ötletetetek? Próbálkozom, de nem sok sikerrel, ha megfogja akkor játszik vele.
A csőrőspohárral is ez van, abból meg csak nagy ritkán hajlandó inni.

Kép
Kép
nektarin

Viranka, én kapom rendszeresen a lét a munkahelyemtől :shock: .
dettyk

Sziasztok!

Nektarin: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!
VikDan sem akart egyedül inni a cumisüvegből. Úgy oldottam meg, hogy a kezébe nyomtam, ő meg a szájához rakta és ivott. Most az a gondunk, hogy ha ül akkor nem emeli a fejét, hogy jöjjön a lé, arra meg úgy szoktatom, hogy a feje felett csettintgetek, ilyenkor felemeli és tud inni...

Viranka: én a MÁKtól kapom, eddig rendesen jött, de most még a CSP-t nem küldték... :(

Gremese: én itt pityeregtem tegnap a képeken...milyen pici emberke és mégis milyen fejlett! Hihetetlen...csodálatos...gyönyörű!!! Gratulálok a tököshöz!!!

Köszi a fogyis dicsiket, de szerintem kicsit túúúloztok... :oops:

Tegnap óta VikDan a pici zsemlefalatkákat megrágja és gond nélkül lenyeli!!!!!! Sőt, ma husit is adtam így neki! Már azt hittem sose jutunk el idáig!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok! Még nem értem a végére.

Szeli extra nyűgös (nekem meg fáj a fejem), éjjel is alig aludtunk, szerintem nem bírjuk a szeles időt. Apa is hiperérzékeny ma... :? Mi lesz ebből??? :roll:
Most letettem aludni, de hallom, hogy dumál. Az előző alvása se sikerült valami fényesre... (alig aludt)
Ráadásul tuti, hogy felül jön a foga, mert mindent oda dörgöl ezerrel. Szegény! :(

Mesi!!! Szuperek a képek a kis Gergőről!!! :D Nagyon örülök, hogy teljesül a vágyatok, és kisfiú!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Nektarin! Boldog szülinapot! :)
Ádónak boldog hófordulót! :)

Valtinak gratulálok a felálláshoz! :)

...áááá, nem alszik...kihozom...

Kép

Kép
regcsiken14

Nektarin! Szeli is nehezen jött rá, de én is odaadtam neki a csőrös üveget, de hetekig csak le-föl rázta a víz meg ment mindenfelé :shock:, de végre rájött, hogy az nem játék. :lol: Most jókat iszik, első pár napban, amikor már kevesebb víz volt benne, nem jött még rá, hogy meg kell emelni, ilyenkor kicsit rásegítettem, de most már azt is tudja! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Silka! Boldog szülinapot! :)

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Silka! Boldog szülinapot!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Isten éltesse az elmúlt napok ünnepeltjeit!
Boldog Születésnapot Silka!
és Boldog Névnapot Emese!

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Silka!
Boldog szülinapot :)

Emese!
Bolodg névnapot :)

KépKép
viranka

ezért nem kaptunk csp-t..... röhej.....

http://www.fn.hu/belfold/20080705/juliu ... di_potlek/

KépKép
viranka

Nektarin, Silka! Boldog Szülinapot!

Mesi! Boldog Névnapot!

Ádónak boldog hófordulót!

Mesi: Gratulálok a kis Gergőhöz, csudaszép:D! A képek fantasztikusak, annyira meghatódtam! A nővére meg továbbra is gyönyörű, olyan „nagylányos”, ahogy eszi az almát.:D

Maggie: Nagyon szép súlyban van Bercó, és még mindig nagyon jóképű :D 8)

L.Móni: Jaj, szegény Gréti, remélem javulnak az éjszakáitok! Majd írd meg milyen volt a lagzi :wink:

Nektarin: De jó, hogy Robesz meggyógyult!:) Jó ünneplést vasárnapra!:) Mi is ott tartunk, hogy még játéknak tekinti a csőrös poharat, de néha azért már sikerül innia is belőle. :wink: :lol:

Irina: Sok energiát kívánok a munkához!

Dmaggie, Dettyk: Pihenésnek nem nevezném, de sikerült egy kicsit kikapcsolódni. :wink:

Apa egész hétvégén dolgozik:( Délután viszont megyünk Bencus ovis társának szülinapi bulijára :).

KépKépKépKép
meryke

És akkor képek:
Kép Segítek becsukni a bőröndöt :)
Kép Laurával nagyon összebarátkoztam (a tulaj kislánya)
Kép Kép Kép Anyával a Balcsiban Kép Kép Kidőlve :D Kép Úton Tihanyba hajóval Kép

Kép Bor és hal ünnep 8)

KépVAsútmodell múzeum 8) Kép

KépKépKépKép
meryke

Jaj, a pihenést L.Móni kérdezte :oops:

KépKépKépKép
meryke

És egy kis érdekesség :)
Az első képen Bencus 10 hónaposan Keszthelyen, a másodikon Máté 9 hónaposan Keszthelyen :D

Kép Kép

KépKépKépKép
meryke

Emese:
szavből gratulálok. :) Annyira szép, hihetetlen.
ilyenkor annyira rossz, h nekem nem lesz több. :(

Kép
Kép
h@jni

szvaből=szívből :oops:

Kép
Kép
h@jni

juj, megint hogy lemaradtam, minden kép csodás: Zsófika, Bercus, Meryke...
és hát Mesi: egy kiskrapek! :-) nagy gratula ügyesek vagytok!!!!

Rólunk: 2-3 hét és költözünk. !!!!!!:-)
Emma jól van, a felső innye még mindig duzzadt de sehol a fogacska.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk: Nem úgy volt, hogy ősszel költöztök? Vagy rosszul emlékszem? :roll: 2-3 hét már nagyon hamar elmegy, tök jó :D
Máténak is dettó: íny duzzadt, fogacska sehol :) Mondjuk, ha abból indulok ki, hogy Bencus is csak 4 fogú volt 1 évesen :)

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!

Silka: nagyon boldog szülinapot!!!

Gremese: nagyon Boldog névnapot!!!

Viranka: ez tényleg VICC!!! Már csak azért is, mert nekem a májusit már ápr.30-án kiutalták tekintettel az ünnepre! :shock:

Meryke: csodaszépek a nyaralós képek! :D Látszik, hogy jól éreztétek magatokat!

Apával tegnap karaoké buliban voltunk. 1/2 4-re értünk haza. Kb.olyan vagyok mint a mosott sz.r...de maga a buli naygon jó volt! :D
Délután meg Rebeka megy a barátnője bulijába...

ha összeszedtem magam dobok már fel képeket, hogy el ne felejtsétek a csemetéimet! :wink:

Kép
Kép
timi26

Meryke: a fiúk, mintha csk ikrek lennének!!! Le sem tagadhatnák egymást!!! :D

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Azt hittem már többé nem jutok el hozzátok! Először nem volt net, aztán a gép nem volt jó... Most meg sajna a párom ezen dolgozik és viszi is magával mindig. :evil:
De próbálok majd esténként jönni ha manó alszik.

Visszaolvasni most nem nagyon tudok, iszonyatosan lemaradtam. :oops: Remélem mindenki jól van!!!!

Puszilok utólag is minden ünneplő babát és mamát!!!!!

Mi jól vagyunk, nem költöztünk csak átalakítottunk. Kezdünk a külföldi kiutazáson komolyabban gondolkodni....

Zétim egy kis örökmozgó, kapaszkodva lépeget és egész nap úton van. 4 fog van még mindig, de úgy látom alul ismét készül valami. :D
Képzeljétek, megeszi végre a zöldséges dolgokat! Úgy örülök neki! A cumiról teljesen leszokott és a cumisüvegről is. Viszont még mindig szopizik kb. 4x. Reggel, este, éjszaka és napközben is egyszer mert ha nem akkor csöpögök estére. :?

Dobok pár képet:

Kép

Kép

Kép

Sokszor puszilok mindenkit, ígérem próbálok jönni amikor csak tudok!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: