Menne a hasa a sütinek...
Lányok! Azok a babák tényleg nem akarnak kijönni. Nagyon durva!
Mi megjöttünk a tanácsadásról. Kicsit kezd elegem lenni. A múltkor azt mondja, ha éhes, kínáljam meg Vikket nyugodtan 1-1,5 óra múlva is. Most meg azt mondja, hogy sok volt az etetés és attól fájhat a hasa. Próbáljam meg kivárni a 3 órát. Össze-vissza beszél. Akkor mérlegelni még mindig kell, mert még nem állt be a rend szoptatás terén. Nem is értem. Egy 4 hetes babának már van szoptatási rendje? Pontosan ugyanakkor szopizik minden nap? Na meg, hogy éjszak sokat van fel. Hát én tudom, jó lenne nekem is aludni, de ha 2 óránként felébred enni, akkor mit csináljak vele? Na mindegy. Mondjuk tegnap este 10 körül evett és csak negyed 4-kor kelt fel.
A kiütésre meg kaptunk Ca-kids szirupot, szerinte valamire allergiás. Mert szájpenésze nincs, begyulladt torok nincs, és arra gyanakodott, hogy valami vírus fertőzés miatt van. De nem. Így reméljük elmúlik a Ca-tól. Csak akkor meg mire allergiás? Főleg, hogy semmi olyat nem ettem, amit eddig nem, nem használok más mosóport, öblítőt, fürdetőt, testápolót, stb..
Ami! Már akartam kérdezni, hogy vagytok, de megelőztél! Áron baba nagyon édes, kis vasgyúró. Tőled elég kevés képet kapunk, teszel még fel?
Wera! Lehet ki is várjuk azt a 6 hetet. Vik nem nagyon hagy minket kibontakozni. Ez van, majd csak rendbe jön ez is.
Megyek eszem valamit, amíg alszanak..Olyan aranyosak