Sziasztok!
Már szinte szégyellem magam, hogy Marci ilyen jó fiú.

Nálunk éjjel alvás van és nappal is nyugi. Néha nyügizik, ilyenkor anya kell neki, kicsit ölbe veszem, megdajkálom és már minden rendben is van.

Evéssel sincs problémánk. Na, nem is ragozom tovább, ne borzoljam itt az idegeket.
Azért pár napja nálunk is van probléma: Marcus megfázott valahol, folyik az orra.

Minden szopizás előtt le kell szívnom az orrszívóval. Szerencsére ezt is jól tűri. Láza nincs, étvágya jó, így nem vittem orvoshoz. Még csak az kellene, hogy tényleg elkapjon valamit a beteg gyerekek között.

Meg a kakija is hígabb, mióta az Infacolt adom neki. Azt hiszem lassan abbahagyom az adását, mert elmúlt a hasfájás.
Urtica urens: nekem nagyon bejött. Amikor abbahagytam a szedését sokkal kevesebb tejem lett, aztán amikor újra elkezdtem szedni, megint lett rendesen.
Levegőzés: ha csak nem muszáj, mi csak este 5 után megyünk le az utcára.
Depi: nekem volt, de leginkább az egyedülléttől. Apa sokat dolgozik, nincs a közelben ismerősöm, így a nap legnagyobb részében kettesben vagyunk Marcussal. Az a baj, hogy ilyen pici babával nem nagyon lehet még programokat csinálni. Minden lehetőség 3-4-5 hónapos kortól van. Addig marad a babakocsival körözés a lakótelepen.

Én hetente egyszer-kétszer apára bízom Marcust és elmegyek egyedül vásárolni, pedikűröshöz, kozmetikushoz, stb, így néha embernek is érzem magam, nem csak anyának.
Vérzés: nálam kb. az ötödik hétre múlt el teljesen. Varrat, császár lévén, csak a hasfalamon volt, azt meg kivették a tizedik napon.
Súly: már régóta a szülés előtti súlyomnál vagyok, így csak a szülés előtt is rajtam lévő felesleget kell leadnom. Elkezdtem óvatosan tornázni. Hát... az izmaim teljesen el vannak gyengülve. A legegyszerűb gyakorlatoktól is kivagyok, minta liba.
Vizsgálatok: Két hét múlva megyünk a csípőszűrésre, szeptemberben meg az uh-ra. Én is úgy tudom, hogy nem kötelező, de ha doktornő ad beutalót, akkor bolond lennék nem elmenni. A nem kötelező védőoltásokról is megszületett itthon adöntés: beadatjuk mindet, kerül amibe kerül.
Schopin! Nagyon aranyos a kisfiad!

Hogy becézitek?