A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Sokoldalú. :D

KépKép
benó

Megyek, készülődöm. :D

KépKép
benó

Ilyenkor ird fel egy noteszba, hogy mit akarsz majd kérdezni, vagy megbeszélni vele...akkor tuti nem felejted el....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Hova is mész ma???

Kép

Kép[/
tancsu

A suliba, aztán anyuékhoz, aztán takarítok. :D
Viszont találtam egy programot, úgyis el akartunk menni valahová hétvégére, most majd a Gy.-át jól ráveszem a következőre:
http://magtarskor.extra.hu/2008jul5.html

KépKép
benó

2 törölközővel megvagyok, már csak a szekrényben lévő 20-at kell megvarrnom...:P:P:P

Közben menek teregetni is...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Tevékenykedj csak szorgalmasan, én meg programokat szervezek. :D Remélem, a Gy. benne lesz.

KépKép
benó

Megnéztem ezt a progit...tök jó lehet...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Igen, jó lehet. Mindjárt 10 óra, megint nem tartottam, amit kiterveltem. Megyek is. Puszi

KépKép
benó

Szióka Benó.....

Szép napot...:D
Cupp....

Kép

Kép[/
tancsu

Muszáj volt visszajönnöm.
Képzeld, már írt is vissza az ember! A két év 120 e Ft (az egész). Én legalábbis így számoltam. Egy hétvége (kéthavonta egy hétvégén van az oktatás) 15 e Ft-ba kerül, egy évben van 4 hónap, 4x15 = 60, ez szorozva 2-vel, az 120. Nem?
Megyek utamra. Könyvtárba is kell mennem, majd' elfelejtettem. Neked meg mosószert kell venned. :D

KépKép
benó

Neked is szép napot! :D

KépKép
benó

Egy évben nem 4 hónap van, persze, csak 4 x két hónap (egy tanévben). Na, mindegy. Megyek.

KépKép
benó

Sziasztok!

Bekukk,de látom,nincs itt senki.Visszaolvasok.

Kép
flóra 11

Tancsu, jó lehetett az LGT koncert. Párodat nem világosítottad fel,miért nevetsz? Én elmondtam egyszer a páromnak a rádiózást. Nevetett rajta.

Kép
flóra 11

Tancsu,én csak két ujjaltudok gépelni,pedig sokat írok,de a többi ujjam nem áll rá a billentyűkre. Már az is haladás,hogy elég jól megtalálom a billentyűket, nem kell őket órák hosszat keresgélnem. Persze általában sikerül mindent egybeírnom,mert vagy gyengén műxik a billentyűm, vagy én nyomom mindig gyengén. Aztán én is pirongok,hogy talán majd azt hiszitek, ilyen rossz a helyesírásom, de remélem elnézitek. Meg amikor félreírok valamit,mint a gyékényt is. Hát az marha jó volt! :D De ez így van jól Tancsu, ne izgulj ilyesmin. Én csak olyan nyugdíjas tempóban gépelgetekitt nektek.Kép

Kép
flóra 11

cupöp flóra

én most csak 1 újjal pötyizek, mert jégkrémezek....

Kép

Kép[/
tancsu

ugye itt vagy még???

Kép

Kép[/
tancsu

az én párom i nevetett a rádión.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Benó, ez a felfázásérzeted nem tudom,miben nyilvánul meg. De ha a zsurló segít, akkor biztos, hogy a veséddel vagy a hólyagoddal van a baj,mert a zyurló a vesére és a hólyagra jó.
A tanfolyam meg nem hülyeség. Én foglalkozom kicsit természetgyógyászattal,kicsit ezotériával és kicsit angyalokkal is. Így ismerem a gyógynövényeket, aminek nagy hasznát veszem, kicsit belelátok a szellemvilágba vagy minek nevezzem, szóval a más dimenzióbólérkező energiákba, de komolyan csak kicsit. Annyira sose venném komolyan, hogy most valami hülye horoszkóp miatt ne szülnék. Csak hobbi szinten érdekel.

Kép
flóra 11

Helló Tancsu, de jó, hogy itt vagy! :D

Kép
flóra 11

Zsuzsi,én az iskolai fotózás után megállapítottam,hogy az egész tantestületből én vagyok a legkövérebb. Na, de a legcsinosabb is. :D Fő az önbizalom! :D Ami persze belőlem mindig is hiányzott. :(

Kép
flóra 11

De kezelem magam Zsuzsi,már mint önbizalomhiány ellen. Optimista gondolkodás,ez fontos. Meg az is, hogy mit beszélsz be magadnak. Amit elakarsz érni, azt úgy képzeld el,hogy már megvan,viselkedj aszerint. Először fogadd el lélekben a gondolatot,aztán be is fog következni. Na ezt valahogy nem tudtam most megmagyarázni. De a Zsuzsi érteni fogja biztos. :D

Kép
flóra 11

Tancsu, közben elmentél? :(

Kép
flóra 11

Vagyok!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Csajok...

Nekem a volt férjem vasutas volt....
A túlsúlyról pedig mindig egy véleménye volt:

AZ ELSŐ OSZTÁLY MINDIG PÁRNÁS!!!!!!!

Szóval ha bárkinek bármi kivetnivalója lenne, mindig erre gondoljatok...:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu

Benó, hát ez a matek ez biztos 5-ös! De nem baj, nálunk is 2x2 néha 5. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Naez nagyon jó Tancsu! Koszonom, ezentúl ez lesz a kifogásom,hogy én csak a legjobbat akarom nyújtani. Kép

Kép
flóra 11

Most egyébként azért lustulok veletek,mert a párom épp kiment üzletbe meg a biztosítóba bejelenteni a rendszámtábla változását.

Kép
flóra 11

De ma már tevékenykedtünk.A párocskám fél nyolckor már nem nézhette, hogy én még alszom,úgy döntött, hogy felébreszt.... :oops: :D

Aztán reggeli az erkélyen,majd felszereltük a napellenzőt az erkélyre,hogy netűzzön oda délután annyira a nap.

Kép
flóra 11

Én is már túl vagyok pár itthoni munkán....

Már csak a mosogatás várat még mindig magára...
Na de csak hagy várjon estig....:P

Kép

Kép[/
tancsu

Aztán a hálószobai redőnyt javítottuk. Felszereltük a sínt, amiben fut a redőnyés amit a nagy szél egyszer leszakított. Most már használható a redőnyt. Le is húztam,hogy ne süssön ide anap.Akkor hűvös marad a szobaés kellemesen lehet itt pihenni meg aludni.

Kép
flóra 11

14.0-ra megyek be a városba barátnőmmel talizni..
Ő a fotós, ő csinálja majd a képeket rólam....azt akarjuk pontosan megbeszélni hogy hogy legyen....

Kép

Kép[/
tancsu

Közben találtam még egy ajándékot a páromnak, amit majd megveszek névnapjára....
A képsorozatot meg majd a "nagy fiától" kapja... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Én már elmosogattam a mait. Meg a sok szerelés után ismindig kitakarítottam. Az erkélyt is rendbehoztam,a virágokat is elrendeztem,leszedtem aszárazakat róla,persze ezt naponta megcsinálom. Aztán a középsőszobát is kitakarítottam,mert tegnap ott szereltül a cipősszekrényeket. Majd a hálót is a redőnyszerelés után.

Kép
flóra 11

Tancsu,nagyon jó ötleteid vannak. Ha egyszer még megadatik nekem is a kismamaság biztosan én is minden részletét megörökítem,mert az előzőekről nekm semmi sem maradt. Fénykép is csak esetleg valami, ha véletlenül lefotóztak.

Kép
flóra 11

Én megvarrtam az összes törölközőt közben...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Ma még nem kell főznöm,esetleg vacsira valamit. Van még levesünk és van rántott hús krumplival meg a tegnapi kápisztasalátából is maradt.

Kép
flóra 11

Tancsu, a törülközőkre én is mindig varrok hurkokat. Én sem szeretm,ha nem tudjuk felakasztani.

Kép
flóra 11

Arra gondoltam, hogy a képeket majd beleteszem egy szép albumba és minden képhez irok majd valami szöveget is....
Az album elejére lesz irva, hogy:
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT APA!!

A végére pedig hogy szeretlek apa...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Ügyes vagy, hogy ennyi törülközőre varrtál egyszerre és ilyen gyorsan készen vagy vele.

Kép
flóra 11

Dehogy szülinao, névnap na.....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Amikor nekem volt szülinapom, akkor apárom küldött nekem egy sms-t, gergő képével és az volt aláirva, hogy boldog szülinapot anyuci...:)
A könnyem kicsordult tőle...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, megjött a párom. Elköszönök. Megyünk kajálni. Kép

Kép
flóra 11

Mindeg törölközőre 2 hurkot varrtam, igy teljesen ki lehet akasztani és hamarabb szárad....
A fürdőben 2 sor fogas van felfúrva összesen 10 akasztóhellyel, igy van hova aggatni...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Jóétvágyat!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Megyek én is, kicsit rendbeszedem a hajam, aztán lassan indulhatok is majd....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Szép napot, este jövök...

Cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Itt vagyok, ha esetleg valaki jönne. :D

KépKép
benó

Tancsu, Flóra, ma is szuper ügyesek voltatok! :D