A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Tancsu, nekem sem volt már kedvem este mosogatni. És képzeld, apáromnak mondtamis, hogy hagyja a fenébe,holnapis van nap,mégis elmosogatott. :D

Na,megyekén is.Ragadnak a szemeim.

Pá....

Kép
flóra 11

Jó reggelt, lányok! :D :D :D :D :D
Timi, jó nyaralást! :D :D :D
Tancsu, nagyon örülök, hogy mégis sikerült beszélni a tulajcsajjal!
A könyvet ma délben kiveszem a könyvtárból, akkor nyit ki, nyári nyitva tartás van. Ha nem túl hosszú, legépelem, úgyis csak unatkozom, nem igaz? Úgyse takarítanék. Viszont már mosok! Ehhez mit szóltok? :D
Flóra, akkor haladtatok tegnap! :D :D
Zsuzsi meg kipurcanásig dolgozik. :cry:
Szilzi meg málnázik! :lol:
A mosogatással kapcsolatban tanultok tőlem, úgy látom. Kezditek nagyvonalúan kezelni a kérdést. Nem igaz ám, csak szemétkedem, hogy néha a tökéletes háziasszonyok is elcsábulnak. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Tancsu, te ilyenkor már szoktál írni? Most mi a helyzet? :D

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Jó reggelt mindenkinek!

Benó én is utálok mosogatni! :evil:

Kép
muzsuzska

Ezek szerint Gy. elment dolgozni és te nem tudsz aludni! :D

Kép
muzsuzska

Helló, Zsuzsi! Jó reggelt! Kép

Igen, elment dolgozni, és én nem szoktam visszafeküdni. :D

KépKép
benó

Annyit írtatok hogy alig győztem visszaolvasni! Beírtam a naptárba hogy mikor megyek vérvételre!
Szilvivel pont egy napon kell mennünk! :D

Kép
muzsuzska

Tudom, hogy utálsz mosogatni, és meg rádtukmáltam szegényre a kínais edénykémet, hogy mosogatsd el, jó zsíros volt. Bocsi. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na, milyenek a munkatársak? :D

KépKép
benó

Tegnap már röhögnöm kellett az újonc hapi oktatni akarta a főnőkömet. Van önbizalma rendessen! Király!
Csak engem ne fárasszon!
Majd jövő héten én fárasztom le amikor a vegyszereket tanítom neki, akkor majd alábbhagy az okoskodása!

Kép
muzsuzska

Kisz kicci kínai edénykét túléltem!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Jó reggelt!!!

Sziasztok...:D

Látom Benó már hiányoltál...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Ráadásul haza se akartuk vinni, vagy mit kavartunk, emlékszel? :lol: :lol: :lol:

Na, hát a vegyszerektől nekem is lelohadna az önbizalmam! :lol: :lol: :lol:

Jó, hogy beleírtad a naptárba az orvosodat! Meg is nézem! :D

KépKép
benó

A párom még indulás előtt gyorsan ideült a géphez egy kicsikét, azért nem tudtam jöni...

Kép

Kép[/
tancsu

Gergő hajnalban nem birt magával.....
Kétszer is arra keltem fel, hogy tombol a hasamban és bnem hagy aludni.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzska..

Ma is délutános vagy még, vagy pihensz végre?

Kép

Kép[/
tancsu

Hogyne hiányoltalak volna! Én mindenkit hiányolok! Ebbe a klubba mindenki kell, anélkül nem az igazi! Kép

KépKép
benó

Flóra

Az én páromat a porszivózásról kellett lebeszélnem tegnap este....mániákus porszivózó!!!!!!
Minden nap felporszivózza a lakást...:D
De ez nemkem csak jó, mert én meg nem nagyon rajongok érte, pláne most.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, nekem is van dinnyém! :D

Timinek gratula a fiúhoz!
Sajnos mi is mindig egy kislányról beszélünk, erre megkérdezem páromat és ha fiú, őt is szeretni fogjuk!
Tehát nem illik tervezni, csak elfogadni amit kapunk! Csak már ott tartanánk!

Flóra! Szerelés, takarítás rádiózás! Nem semmi! Használjátok ki hogy kettesben vagytok!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Jó, hát néha ő is odaülhet.... :lol: :lol: :lol: :lol: Egye fene..... :lol: :lol: :lol:
Gergő nagyon koránkelő lesz, szerintem. A mi keresztlányaink is ilyenek. Kukorékolnak korán reggel. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Jujjj....!!!!
Tegnep este nagyon eszembe voltaok csajok!!!!

LGT-koncert volt a tv-ben...és az utolsó szám a SZÓL A RÁDIÓ!!!!!!!! volt....
A párom nem értette, hogy min nevetek annyira.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu! Nálunk is G. porszívózik!!!!!!! Én útálok!!!!
Megyek még ma is meg holnap meg szombat délután is!
Vasárnap és hétfő lesz a szabadnap!

Kép
muzsuzska

Látom, mész szülésfelkészítő tanfolyamra, Tancsu? Meddig fog tartani? Hol lesz? Miskolcon? Az tök jó lesz szerintem. :D

KépKép
benó

Nem mesélted el neki????????

Kép
muzsuzska

Ez a szülésfelkészítő tréningre is vonatkozik és a pasik takarítási lázára is! Kép

KépKép
benó

Elsüllyedek szégyenemben...anyám gépiró, a hugom gépiró én meg pötyögni is alig tudok....
Anyám annak idején versenyeket is nyert és még most is nagyon gyorsan ir ám!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzsi, a szabadságod első napján mész vérvételre? A Szilzis időpontot még nem találtam meg.

KépKép
benó

Azt hiszem eláll a pirim, de lehet hogy most gondolkodik hogy bugyogjon vagy ne!

Kép
muzsuzska

Oké, az ugyanaz. Leesett. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

A tanfolyan minden hónap második szerdáján van, abban a kórházban ahol majd Gergő születni fog.
Az ottani dokik tartják...a legutóbbin voltam már, akkor a fájdalomcsillapitásról volt szó, meg lehetett kérdezni mindent, tök jól beszélgettünk a dokival.
Mindig másik nőgyógyi tartja, kb 1 órás.....
Ha pedig éppen üres a szülőszoba, akkor oda is bevisznek , hogy megnézhesd mi történik , mi hol van, stb....

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu ez nem lóverseny!!!!!!!
Én se tudok gyorsan írni!

Benó :júli 21. 8 óra

Kép
muzsuzska

Ha jól emlékszem, nem tanultuk, hogy a gépírástudás öröklődne. :lol: :lol: :lol: :lol: Én is sokszor elírok dolgokat, pedig nekem tényleg tudnom kellene, oda se neki. Kicsire nem adunk. :lol: :lol: :lol:

Leérettségizett a tesód? Nagyon hallgatsz erről a kérdésről. Ugye, minden oké? :shock:

KépKép
benó

Most elvileg 9-e lesz, de még nem volt kedden kiirva a kórházban hogy ki tartja és mi lesz a téma....

Kép

Kép[/
tancsu

Ez tök jó dolog, mert akkor már ismerős lesz a hely és nem kapsz frászt tőle! Remélem nem valami műtő jellegű!

Kép
muzsuzska

Persze, prsze, meglett neki...

Matek, magyar:3
Töri, angol:4
Rajz:5

Kép

Kép[/
tancsu

Sajna még nem láttam, de azt mondják hogy szép, pláne a külön apás szobák....

Kép

Kép[/
tancsu

Van 2 apás szoba, plusz egy nagy rész, ahol paravánnal van elválasztva vagy 4-5 ágy...na meg van 1-2 vajúdószoba is...

Kép

Kép[/
tancsu

Benó elfelejtettem reagálni a sógorod királylány igényére, nem semmi!
Akkor mostanában nem kell lagziba mennetek hozzá!

Kép
muzsuzska

Biztos hasznos a szülésfelkészítő tréning. Mondtam már nektek, hogy én elvégeztem a bébiszitter tanfolyamot? Biztos mondtam. Ott is nagyon érdekes dolgokat tanultunk, persze már a 3/4-ét elfelejtettem, kiselefánt vagyok. :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi, ebben a hónapban is kell valamilyen gyógyszert szedned? 21-én vérvételre mész te is?

KépKép
benó

Itt a kórházban egy szoba van, ott lehet együtt nyögni, rohadt gusztusos, hogy más apuka is belenéz majd a lukamba! Gondolom paraván van!

Kép
muzsuzska

Ja, igaza van a Zsuzsinak, főleg abból a szempontból jó lesz, hogy ismerkedj a környezettel. Igaza van. :D

Jaj, a Peti az hülye szegény. Majd rájön, hogy tolerancia nélkül nem sokra viszi. :wink:

KépKép
benó

Most nincs gyógyi! Hormonmérés lesz 21-én és kész! Szorgalmas rádiózás............

Kép
muzsuzska

Kép Kép Ilyen nőt szeretne.

KépKép
benó

Az jó, hogy lehet együtt nyögni! :lol: :lol: :lol: :lol: Király lehet! Kép

KépKép
benó

Akkor szóljon az a rádió! Gondolom, nem kell biztatni! Gábornak se rossz ez a házi feladat! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Megyek teregetni. Kép

KépKép
benó

Én is imádom az dokimat!!!!!!!!! Előszőr tartottam tőle, mert mégis ő a főorvos, de én nem nyájaskodom és nem hívom főorvosúrnak!
Viszont hamar barátságossabb lett, tetszik a tudása, tetszik hogy amikor beszélünk már látszik hogy a következő lépésen töri a fejét!
Gondoskodó, előrelátó!
Bármikor hívhatom, ezt is mondta.
Okos és tök jó fej. Nyaralni ment júli 28 ig.

Kép
muzsuzska

Ez tök jó fej, hogy végül találtunk normális orvost! Ez nagyon nagy szerencse! :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Na közben én is elinditottam a következő adag babruhát a gépben...
Tegnap este álltunk a bolt előtt és tudtam hogy valamit vennem kell, csak azt nem hogy mit....most rájöttem....éppen 1 adagnyi öblitő volt itthon, ne felejtsek el venni ma!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: