A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok Lányok!

Sikerült végre géphez jutnom :lol:

Az ottalvós témában nem nagyon tudok mit mondani,mert anyósnál semmi pénzért nem hagynám a gyereket éjszakára. Otthagynám, ha más hogy állna a dolgokhoz :shock: :shock:
Viszont anyukámnál nyugodt szívvel hagynám a gyereket. :lol:

Eperke: üdv itt nálunk

Lányok a képek nagyon jók,tényleg gyorssan nőnek a csemeték :P
Na rohanok is tovább,de előtte fel teszek pár képet, ahogy igértem.
Szép napot mindenkinek
Kép
Falunapkor az ugrálóvárban
Kép
Egy lavor baba
Kép
Anyás pancsi a tóban
Kép
A száguldó kamionok nézése
Kép
Kép
Séta haza felé
Kép
Elpilledve a hosszú nap után

valentina

Sziasztok!

Steffi

Én asszem a 26. héten voltam cukorterhelésen, azután a Sipinél UH-n és akkor mondta, hogy "itt egy kishölgy" :D
Előtte nem kérdeztem rá mert a barárnőm ('andry' ide is szokott néha írogatni) aki ajánlotta Sipos doktort azt mondta, hogy nem szeret addig mondani semmit amíg nem látja egyértelműen a baba nemét. Úgyhogy én megvártam amíg magától mondja..........persze a fene majd meg evett ahányszor UH-n voltunk, hogy mikor mond már valamit :lol: :lol: . Aztán a 26. héten úgy beterpesztett a kis drágám, hogy azt nem lehetett nem látni. :lol:

Kép
tikó

Aprooka

Én is a középső, zöld szobában szültem. Gyors szülés volt 8). 20:30-kor az első fájások, rögtön 5 percesek és 23:00-kor már kint volt.

Kép
tikó

Na igen, nekem a színe olyan megnyugatató, de remélem nálam sem húzódik el a dolog. Annyira nem lenne jó. Meg aztán gondolom, ez természetes, de egyre inkább szorongok a dologtól. :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka
A középső nálam is tuti!!! :lol:

Heni
Nagy drukk Eriknek!! Remélem nincs nagy baj!

A képek:
Kép Vajon hol voltunk?

Kép Én így túráztam.
Kép és még így is elfáradtam.
Kép De legalább jó idő volt.
Kép Zsu! Ilyet is láttunk! :lol:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Meg tudná még valamelyikőtök írni majd ezeknek az előadásoknak és a szülőszobalátogatásnak a pontos helyét, idejét? Köszi!!!!!! :)

A nemét nem tudjuk, nem szeretnénk ezúttal tudni. Amúgy mindegy is, csak minden rendben legyen.
Az orvosom Dr Koós-Hutás Piroska. Zsófit is nála szültem, még a régi MÁV kórházban, és nagyon ragaszkodom hozzá, semmiképp nem váltanék orvost. De a MÁV átalakításakor el kellett onnan jönnie, eddig úgy volt, hogy a SOTE II-n szülünk, de most ismét kórházat váltott. Így kerültem ide, hozzátok. :)

KépKép
KépKép
eperke21

Aprooka, középsőre szavazok én is (Holdvilág), gyors és gyönyörű szüléssel. 13 óra körül mentünk be a kórházba, és 15.44-kor bújt ki Ádám. :D

Kép

Kép
Kép
Kép
v30

sziasztok!

csak egy pár hsz-t olvastam el... kisbetűért bocsesz, zéti ölbizik...

én is a zöldben szültem, naggyon gyorsan (45 perc). van abban a szülőszobában valami, ami ilyen jó hatással van a babákra... :oops: :oops:

aprooka, ne félj a szüléstől. menni fog! :wink: :)

KépKép
KépKép
anittik

sziasztok,

Én az utcsóban szültem, nekem nagyon bejött de akár a zöldben is szülnék.

Heni,
HÁt én sem tudom, hogy Steffiék pocaklakója milyen nemű.... Én is csak "enyhe" célzásnak szántam, hátha megkönyörül rajtunk és kibőki hogy mit mondot az orvos... De tudom, hogy múltkor valaki felhúzta (nem itt) hogy mindig azt kérdezik hogy mi lesz... SZóval én sem tudom, csak kivi vagyok hogy bejötte e az érzése...

Aprooka,
Nálunk továbbra is Lili lesz, nem nőtt kukija még a 31. héten sem :lol: Sikerült már nevet választani??

Eperke,
Zsófi nagyon huncut a vonalzós képen. AHogy a lányok is írták, rosszul nem jársz egyik szülésznővel sem, mindegyik nagyon profi és aranyos. A szülőszobák szépek.... A csecsemősök is aranyosak, szóval jó helyre kerültél! :lol:
Na akkor a kórháznak meg van az első "nő" szülész-nőgyógyásza!

Képek szupik!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Aprooka,
Ne féj, majd a Te fiad és az én lányom összebeszél és a végén még együtt szülünk!! :wink: Majd bátorítjuk egymást :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Nagyszülőknél alvás:
Azt hiszem Zillnek van igaza és ez tényleg alkat függő. Ha a gyerek örömmel megy és a nagyszülők is kedvüket lelik akkor szerintem sincs semmi akadálya. Persze ehhez tényleg az kell, hogy a szülők és gyerek között is harmonikus,kiegyensúlyozott legyen a viszony. Nem jó ha érzi a gyerek, hogy „anyuci meg akart szabadulni tőlem”. Ha a gyereknek van rá igénye és a nagyszülők partnerek ebben (ahogy nálunk sajnos nem. Nagyon izzadtság szaga van. Igaz én örülhetek, hogy a nevelőmamám ennyit is vállal! Sajnos nálunk már a papám az, aki fizikailag és szellemileg nem bírja már az energiabomba lányaimat) Szóval az ott alvás és a nem ott alvás is normális és helyes szerintem, ha a gyerek igényeit, kis lelkét figyelembe vesszük. :D
Vica! Cukipofa!
Egyiktöknek se kell szégyellnie magát! :D

Zsófi, Anittik, Lilluska, Valentina!
Lurkók nagyon édesek :D és milyen nagyon már!!!! :shock: :D

Adri!
Hát nem nyugtatott meg, hogy nektek se jött be az altatás. :oops:
Hajrá szopi!!!
Hol voltatok? Ausztria??? :oops: nagyon szuperek a képek! :D irigy-irigy! :D
Igen! Vida-fertőzött lettem :lol:

Steffi!
Még egyszer: nagyon sajnálom. :oops: Mi is ott voltunk már nagyon korán.

Kriszta!
Remélem te is éjjel szülsz akkor, hogy ne legyen nagy forgalom!

Banana!

Ez érdekes, mert nekem Mészi a Praxist mondta. :shock: Ráadásul úgy tudom,hogy az apja is nőgyógyász. (talán van is az apjának egy ilyen 4D-s rendelője??? De ez nem biztos)

Heni!
:oops: jaj de sajnálom! Nem próbáltad azt amit a TV-ben úgy hirdetnek? Valami Canesten kúp + krém???? Vagy a doki írt fel valami mást??? Mielőbbi jobbulást!!!!
Barátnődéknek pedig szorítunk hogy ne ez a bénulásos valami legyen!!! +++++++++++++++++

Én köszönöm szépen megvagyok! Egy hónap után végre nem nekem kellett takarítanom, hanem jött a takarítónő. :D így most tiszta kecóban sokkal jobb. :D
DU sikerült aludnom a nappaliban légkondi mellett. :D lányok tappancsai ébresztettek. :lol:
Most is fulladok, szorít a szivem néha, fáj a lágyékom, pedig már 24 órán át magamon tartom a haskötőt :oops: , ráadásul még hányingerem is van. Nem is mondtam! Töpi fejjel menetirányba állt. :lol: igaz ezt már sejtettem, mert folyton fent rugdos.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Halihó!

Cancan!
Barátnőméknél is pont ilyen volt pár napja...de ott sima fülgyuszi volt ami miatt ugye elveszítik az egyensúlyérzéküket...felszúrták és pár perc múlva már semmi baja nem volt.. :?

Kép

Kép
cukipofa

férjem most hozott haza egy AGÁMÁT!!! hüllő a drága! :shock: kifejezetten lányoknak való kisállat!!! :lol: :lol: :lol: ja! hozott neki enni is: FRISS TÜCSKÖKET!!!! :shock: :shock: :shock: :(

Kép

Kép

Kép
veronikusz

szakállas? már mint az agáma. nekünk gekkóink vannak, azok is tücsköt esznek. télen elég vicces tücsök ciripelést hallani a lakásban, felidézi a nyáresték hangulatát a hóesésben.

Kép

Kép
zill

Sziasztok!
Csak beugrottam. Kicsit döglődöm a melegben.

Steffi, a következő szülőszoba látogatásra gondoltam. majd megnézem mikor lesz. :D

Lassan visszaolvasok! Mindenkinek kitartást a meleghez!!!

Kép
Kép
gabi82

Veonikusz!
Szerintem már csak egy agáma hiányzott... :lol:
Vida fertőzőtt? Írsz? Tudod.

Kép
Kép
kriszta36

igen szakállas és már be is ásta magát a sarokba :D különben onnan jött az ötlet, hogy volt egy 110 literes terráriumunk üresen és mivel a lakás olyan "JÓ" hogy a párolgó víztől bepenészedett, így a halaktól el kellett búcsuznunk. :oops:
A gekkó az sokkal édibb :D nekem Algírban az ágyam felett tanyázott folyton egy. De ő a szabadból költözött be hozzám. :lol: Azért minden reggel megnéztem, hogy nem esett-e a nyakamba éjjel. :lol: :lol: :lol: A ti gekkóitok nem másznak ki a terráriumból?? nektek hogy jött az ötlet???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
Igen, Ausztria. :D
Kérhetnénk képet arról a hüllőről? Lányoknak hogy tetszik? Nincs még elég dolgod? Ezután biztos erről is te gondoskodhatsz! :shock: Legalábbis nálunk a gyerekek állatai valahogy néhány nap múlva mindig az én gondoskodásomra szorultak. :cry:
Most két hétig elég zűrös napjaim lesznek, de utána - ha pihenésre vágysz - elhozhatod napközben a lányokat. Már, ha szívesen maradnak ismeretlennél.

Eperke
Üdv itt! :D A többi finiselő biztos jobban tud mindent nálam. Ők majd elmondják a felkészítők időpontjait. Neked sem lesz egyszerű két csöppséggel. Egyik kicsi, másik pici. :lol:

Vali
Nagyon tetszik a szülőszobás kép! :lol: Nekem ilyen nem lett, mert otthon maradt a gép. :cry: De a magnó ismerős. :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Kriszta!
igen Vida Fertőzőtt. De csak jó értelemben. :D Írtátok, hogy Vida szokta olvasni a mi fórumunkat. Szerintem már fetreng a röhögéstől. :D :D :D :D
Majd írok mail-t. Jó? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,
köszönöm a gratulációkat. Csak azt mondjátok meg, honnan tudtátok? Nemigen árultam el, bár nem is titok.
A hüllőket irigylem. Én is nagyon szeretnék egyet, döglök a kaméleonért, gekkóért, de állítólag nagyon macerás a tartása. Párásítás...melegítés...tücskök...
Szeretettel:Rita
nováky_rita

Veronikusz, behalok. :D nem semmi állat. Meg mered fogni? Az ilyeneket úgy szeretem nézni az állatkertben, de hogy nekem legyen... nem jutott eszedbe, hogy valamivel te is őrületbe kergesd a férjed? :D

Egyébként én is szívesen ajánlanám fel szolgálataimat, de őszíntén szólva most én is az utolsókat rúgom. Bene ugye fél éve nem alszik délután, viszont egyre aktívabb a csendespihenő alatt is, a szobatisztaságügy nem halad, küzdünk, az udvaron én nevelem mások gyerekét (akik szuper példát mutatva az aszfalt közepére pisilnek a bokor helyett, azt én öblítem le, stb). Mások a nevelési elveink, mások a határok, így néhány anyukával csőrmestert játszunk. Ma inkább felvonszoltam magunkat. Szóval örülök, ha a sajátjaim fejét nem ordítom le alapból :(

mtunde

Sziasztok!
gyors leszek..
anyumnak rosszindulatú hasnyálmirigy daganata van,
kb 4 cm :cry: :cry:
össze van nőve a gyomrával, úgyhogy most zsugorítják a daganatot, hogy meg tudják műteni!!
kemotarápiát kap holnap,vénán keresztül vezetik le a hasnyámirigybe
viszont ami jó, hogy a hasnyálmirigy farkából indul és viszonylag az elején lehet, és nincs áttét.....
úgyhogy mindenki meg van rémülve......
Nagyon ki vagyunk borulva, öcsém kevésbé, mint én, de végig csináljuk, meg fog gyógyulni
kemény lesz de végig csináljuk anyáér, balázsért, értünk, mindenkiért

bocsánat, hogy most nem reagálok semmire...................

emano/Andi
KépKép
emano

Bocsi, holnap jövök. Most elszállt amit írtam. :twisted: Ráadásul Picúr aktívan beindult és a szivem-tüdőm rugdossa tiszta erőből. :shock: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Adri!
Te egy kis tündérke vagy!!! :D:D:D:D:D de annyira azért nem vagyok kripli, :D hogy a lányokról ne tudjak gondoskodni. :D A takarítást úgy néz ki, hogy talán fogja más csinálni és ha akarom akkor fogok tudni kaját is rendelni. :D De azért köszi szépen! Ha mégis úgy alakulna, hogy kinyúlok mint egy béka akkor szólok. :D köszi szépen. :D

És hol voltatok Ausztriában??? Iiiiimádom Ausztriát!!!! :D:D:D irigy-irigy!!! :D:D:D nekem nem derült ki. Most voltatok???

Az agáma tetszet a lányoknak (kb 10 percig), utána inkább az apjukon ugráltak az jobban érdekelte őket. :lol: Max néha ha látják, hogy én is nézegetem, akkor odajönnek, a frászt hozzák szegény állatra, aztán rohannak tovább. :D Gondozni meg biztos nem én fogom, mert én be nem nyúlok hozzá!!! Főleg nem élő tücskökkel!!!! :D

Küldtem privit!

Kriszta!
Nekem meg küldtem mail-t. :D
Hogy vagy különben? Gyerekrucik? Vettél? Mosás? Vasalás? Kiságy?
Anyós azóta nem „boldogított”???

Tünde!
Isten ments, hogy megfogjam!!!! :shock: olyan kis szúrósnak kinéző tüskéi vannak. Brrrrr :shock: de azért jó fejnek néz ki. Sajnálom szegényt, hogy a lányok zaklatják, kopognak az üvegen neki. Tegnap este megleste alvás közben. :D :D :D
A férjemet meg csak egy dolog készíti ki: ÉN!!!!! :lol: :lol: :lol: csak viccelek!!!! :D:D:D:D:D

Vigyázás:
Neked is nagyon köszönöm, de én ezt nem is fogadnám el senkitől. (max ha a halálomon lennék :lol: de itt még nem tartunk szerencsére :D) én szültem őket és nem varrnám más nyakába. :D Nem úgy vállaltam őket, hogy majd csak lesz valaki akire jól átlőcsölhetem őket. :D bár irtó fárasztóak, de imádom őket. :D Azért még egyszer nagyon köszi neked is. :D

Emano-Andi!
Hát nem is tudom, hogy mit mondjak!!! :oops: :cry: biztos minden rendben lesz!!! Nagyon sok ++++++++++++++++++++++++++++ energiát küldünk és lélekben veled vagyunk! Gyere bátran és beszéld ki magadból ha úgy érzed segít!!! Mi mindig meghallgatunk! Támogatunk!!! Mielőbbi jobbulást a mamádnak!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tudja vki az 5.-re a vezetékes tel.számot?
Elég sűrgős lenne!!! Nincs semmi gond, csak a nővérpulttal szeretnék beszélni!
:D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!

3251100/
7203 nővérpult
7361 szülőszoba
7306 osztályiroda

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

köszi :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kép

nekünk ilyen van. Leopárd gekko, nem a legjobb kép róla.

Kép

Kép
zill

jó fej :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
Zell am See-ben voltunk, nem tervezett nyaralás (mi aug-ban tervezzük), hirtelen jött lehetőség volt. Keresztszüleim nem tudták betegség miatt igénybe venni az üdülési jogukat, így felajánlották nekünk.
Megnéztük a Krimml vízesést, voltunk Kaprunban és a Königssee-nél, (hát ott nagyon féltem a kétszemélyes felvonóban, mert tériszonyom van :oops: ).
A kirándulásunkról még annyit, hogy amitől féltem, bejöttt. Matyi 2 napig lázas volt az oltástól, a védőnő mondta,hogy kb. 7-10 nap múlva lázasodhatnak be, de nem mindenki. Nekünk sikerült, de azért jól viselte. :D
Állatkák bizti nagyon édik, de én valamiért irtózom a hüllőktől. De már kezdem megszokni, mert egyre több ismerősnél laknak hasonlók. :lol:
Az ottalvás témában merült fel, hogy minden gyereknél más az igény, de azért ajánlottam fel, mert a hozzászólásaidból úgy látom elég nehezen viseled a pocakosságot, és tudom a lányokat magatoknak akartátok, de ha szükséged van rá, fogadd el a segítséget. :wink: Remélem érted, nem lett túl zavaros.

Andi
Nagyon sajnálom, hogy az eredmények nem lettek a legjobbak, de nagyon remélem, hogy a kezelés sikeres lesz. Nagy drukk nektek! És sok pozitív energia.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Most vár a munka. (Érik a sárgabarack és le kell szedni kb. 20 fát délután, mennem kell.)
Sziasztok

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri!
jó fej csaj vagy na! most mit kerteljek. :D :wink: :lol: értem én amit mondasz. :D ha kidőlök szólok. :D köszi még egyszer. De egy biztos!!! Nem hétköznapi lányaim vannak. Ez a 15 éves kislány is megkérdezte, hogy energiabombával etetjük őket, hogy ilyen elevenek? :lol:
Ausztria: WOW! Akkor duplán irigy!!! Mi Zell Am See mellé szoktunk járni Bruck-ba a Woferlguti Campingbe. A papám ugyanis Großglockner rajongó és még ő fertőzött meg kiskoromban, majd a páromat is oda vittem. Ott jöttünk össze. :lol: Jaj de jó is volt! :D Voltunk Werfen mellett a jégbarlangban + raftingolni stb. Ah de jó volt! :D
Különben meg legutóbb akkor voltunk ott, mikor még Szofi 3-4 hónapos volt és javában szopizott, én meg 39 fokos lázzal kínlódtam. Szerencsére nekik semmi bajuk nem volt. Viszont így ez az út is emlékezetes maradt. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Halihó!

Veronikusz!
Én már nagyon régóta szeretnék oda menni :wink:
De valami miatt eddig mindíg elmaradt... :?
Ti hogy mentetek????? Sátorozni???? Vagy lakóautóval????
VAgy szálloda????? Annyira jó lehetett.....irigyirigy :oops:

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa!
mi csak a hotelben voltunk. De nagyon fel vannak szerelkezve. :D
ha érdekel itt körülnézhetsz!!!

http://www.sportcamp.at/index.php?id=32&L=1

Van itt most VIDÁ-s anyuka???? mobil szám kellen!!!! :oops: meglátogatnám ma egy beszélgetés erejéig! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
Írtam privit.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Veronikusz!
Kaptál számot? Nekem is megvan :roll: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Vica, rám is fér a bátorítás, sztem totál be leszek pánikolva.
Név: tegnap leültettem apáját és mondtam, hogy válasszunk.
Most marad két verzió, aztán majd meglátjuk, sztem ott dől majd el a szülőszobán.

Eperke, a szülőszobalátogatás legközelebb augusztus 5 17.30 5. emelet
A többi előadás mind lenn a konferenciaterembena földszinten. Terhesség augusztu 6 18.00
Szülés, Együttszülés ma 17. 30 vagy augusztus7
Gyermekágy július 17 17.30
Azt hiszem a többi időpont neked már késő lenne.

Volt még szülész-nő a Kútvölgyiben, de a Te dokidról nem hallottam eddig. Gondolom externista.

Emano, nagyon szorítok, hogy mihamarabb túllépjetek ezen!!

Én nagyon odavagyok a hüllőkért, amikor kislányként mentünk a Marczibányi térre kutyakiállításra, én mindig a 8 méteres boánál kötöttem ki, azt simogattam egész nap. :oops:
Sztem nem túl érzékenyek, egy melegítőlámpa tényleg kell, de az 1-2000 ft, nem?
Ahol gyerkőcökkel foglalkoztam, ott a gekko festés közben kiborult a terráriumból és mire kapcsoltak, kámforrá vált. Amikor 2-3 hónap múlva cserélték a kádat, mögötte a fúganál rátaláltak, vidáman éldegélt a kisfickó. Ebből gondolom, hogy nem lehet olyan kényes.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Veronikusz: kúráltatod magad? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vigyázat függőségveszély!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: az a baj, hogy hamar elmúlik a hatása és rá lehet szokni....... Kell még a száma vagy megkaptad Adritól?

Kúp nem jöhet most szóba, mert 2 hete vérzek :cry: :cry: :cry: :x , várom a vérvétel eredményét. De tegnap felhívtam a " Doppingodat" :lol: mondott egy tablettát ( amit persze recept nélkül nem kaphatnék ) de mondtam a gyógyszertárban hogy élet-halál kérdés, különben megőrülök...... Úgyhogy jövő héten úgyis megyek Vidához és akkor viszem a receptet.

Erik kórházban , lába gipszben, hogy ne mozgassa, valami izületi gyulladás, de. volt diagnózis de még azóta nem beszéltem a barátnőmmel.

Tegnap leraktunk a férjemmel vagy 100 nm gyepszőnyeget. Ahogy mi tekertük le, Beni úgy tekerte fel. Majd később rakok képeket.

No, visszaolvasok, mert csak az elejét néztem vissze, - amíg hagy a kis zsarnokom.

Rohadt meleg van, igyatok sokat és hűsöljetek.

Heni

Kép

Kép
cancan

Ja, Rita! a titok : Iwiw :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nagy ölelés!

Heni

Kép

Kép
cancan

Andi: sajnálom amin keresztül kell mennetek. Én is rengeteg pozitív energiát küldök és a legeslegjobbakat kívánom . S tényleg ide bármikor jöhetsz, mi mindig meghallgatunk........

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni!
írok mail-t

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Na, megszenvedtem, mire tudtam hozzászóló ablakot kicsikarni! :evil:

Andi, nagyon sok erőt és kitartást, és gyere!

mtunde

Veronikusz, ment válasz :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Cancan!
Most láttam iwiw-en, hogy Budakeszin laktok :D :D :D
Merrefelé?????
Nekem a fél rokonságom ottani :roll:

emano!
Kitartás...mást nem is tudok mondani...

Kép

Kép
cukipofa

Engem is érdekelne Vida doki elérhetősége! Kaptam egy számot (356-80-91), hogy hétfőn és csütörtökön rendel 9-15óráig. Hívtam is, de nem vette fel senki :? Szóval szeretném elérni....Nem azért, amiért gondolnátok :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Csak gyorsan beköszönök, aztán megyek is alukálni.

Vica, írtam privit!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés...

Veronikusz, Steffi! Örülök, hogy minden rendben volt!!!

Andi! Anyukádnak még mindig hatalmas drukkkk, nektek meg kitartás!

Lilluska! Felhívtam a kórházat, hogy ki fog végül most hétfőn (7én) ultrahangozni, és azt mondták, hogy lesz Tóth doki! És hogy még valamelyik pénteken is lesz, mert helyettesít... Szóval nem tudom, mi az igazság, de én megyek hétfőn 11re, és reménykedem, hogy ő lesz...

Ma anyóséknál van Léna, elvitték állatkertbe. Nem tudom, ki fogja jobban élvezni, ők vagy a Léna :lol: :lol: Nagyon be voltak sózva :lol:
Csak sajnos Léna ma 6kor kelt :shock: , remélem fogja bírni... Én biztos nem, úgyhogy majd sziesztázom egy jót... meg megyek úszni is! :D

Szép napot, ma végre nincs olyan meleg!

NemesGabi??? Barbi??? És a többiek, akik már rég nem voltatok???

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Vica: Köszi a Zsófi dícséretet! :D

Phadri: Valóban nem lesz nagy a korkülönbség köztük, mindössze 1,5 év lesz. Az eleje biztos nem lesz egyszerű, de remélem azért hamara belerázódok a dolgokba.

Emano: Így ismeretlenül is rengeteg erőt és kitartást nektek!!!!!!

Aprooka: Köszi szépen az időpontokat! :D Majd a saját tapasztalataidra is kiváncsi leszek, mert ha jól látom kb 2 héttel megelőzöl. :) A doktornő a MÁVban is egyedül volt nő, a Kútvölgyiben rajta kívül mást nem ismerek, úgyhogy nem tudok nyiltakozni. De az biztos, hogy külsősként vezet le szüléseket.

KépKép
KépKép
eperke21

Szép Napocskát!

Pocsék éjszakám volt, inkább nem is ecsetelem. Úgyhogy ma reggel mint a mérgezett bolha, mindent gyorsan összepakoltam, ki tudja, ne érjen meglepetés. Rájöttem, hogy bizony nem is kicsi ez a kórházi csomag. Mert egy csomó minde van, amit "tartalékba" kérnek, de ugye pl. popsitörlőt nem lehet csak 20 db-ot vinni, kell az egész csomag. Meg ha mellszívót teszek be, stb......szóval kb 3 bőröndöt is meg tudnék pakolni, így most itt vacakolok, hogy mégis mi fontosabb, az eldobható pelenkázóalátét, vagy a popsikrém... :oops:
Na, majd csak megoldom valahogy.

Eperke: A terhességre nem mentem el, mivel már a vége felé vagyok, meg iszonyú napom volt aznap. Kérdeztem itt a fórumon, hogy volt-e valami fontos, kihagyhatatlan ezen az előadáson, de eddig nincs jelentkező egy kis mesére. Majd ctg-n kifaggatok valakit.
A szülés-együttszülés nagyon jó volt, bár inkább általános dolgok hangzottak el, nem kórházspecifikus. Azért volt egy-két konkrét kérdés, illetve Kútvölgyis szokás is.
De szó volt arról pl., hogy az anesztesek elzárkóznak a külön ügyeletes állításáról, így EDA csak külön , előre megbeszélten van. (Gondolom nem kis pénzért :? )
A szülőszoba-látogatás nagyon jó, legalább nem ismeretlen helyre megy az ember.
A gyermekágyas előadáson is volt sok érdekes, itt saját gyakorlatról is sokszor volt szó, mind a szülésznő, mind a csecsemős nővér sok érdekes dolgot mondott.

Összeségében sztem érdemes elmenni, bár nekem a 2 órás kocsikázás kissé betett minden alkalommal.
A többi bejelentkezős előadáson nem volt.

Biztos jó lesz annyira, amennyire egy kórház jó lehet. Mondjuk nekem fehérköpeny-szindrómám van, szóval én ha kórházat vagy dokit látok, azonnal rosszul leszek. Férjem erre mindig azt mondja, hogy nagyon rosszul házasodtam és rossz családba kerültem, mert így mellette soha nem leszek nyugodt. (ő is doki, mint a család 80% nálunk+ anyós is) :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka: Ezt a listát a kórházban adták arról, hogy mit kell/érdemes vinni? Esetleg nem tudnád átküldeni mail-ben, ha írok privit? Az eslő utáni tapasztalatok alapján, én mellszívót biztos nem vinnék. Egyáltalán nem volt rá szükségem, és most sem szándékozom vinni. Ha úgy alakul, hogy szükség lesz rá, apa be tudja hozni utólag úgyis. Popsitörlőt, pelenkát a MÁVba anno vinni kellett, popsikrémet viszont adtak. Az alátét azért szerintem jó, ha van, bár én Zsófinál sima textilpelust vittem a pelenkázóra. Amúgy szerintem popsitörlőből lehet kapni kisebb, direkt utazáshoz való kiszerelést is, ha azt csak tartalékba kérik, akkor lehet érdemesebb olyat vinni.

Az előadások közül igazából engem is a szülőszobalátogatás és a gyermekágy-főleg a kórházi gyakorlat, szokások miatt érdekelne. A többi már annyira nem ismeretlen számomra. EDA-t majd a dokimtól megkérdezem, bár Zsófinál olyan gyorsan történtek az események, hogy ha akartam volna, sem lett volna már idő rá. Remélem ez most is így lesz. :D

KépKép
KépKép
eperke21

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: