[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Gynevac - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Kisvirág!
Remélem Athiz példáját követed. :wink:

Én még nem adtam fel ezt a ciklust, hisz pirinek még nyoma sincs.
Holnap dobok még egy tesztet. Vagy holnapután! hátha! :roll:

Örömmel látunk, és kérdezz nyugodtan.
Egyébként a párodat is megkínoztatod? Én megkínoztam :wink: de meg is érdemelte, ja és különben is, ne csak én szenvedjek, nem? :lol: :lol: :lol:

Nálunk voltak fertőzések is, a múlt heti kontroll alapján elmúlt.
Remélem örökre!

Mihamarabbi babásodást kívánok!

dita75
 
 


Athiz: hűha akkor elég gyorsan babás lettél :)

Ditta: akkor mennek a drukkok, hogy + at tesztelj holnap, vagy azután. Nagyon szupi lenne.
Naná hogy a páromat is kínoztatom. ;) Nemá csak nekem legyen ilyenbe részem :) Egyébként elég jól tűri az ilyennemű ötleteimet. Már 2 hónapja szed vitamint is :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág
Az enyém is kénytelen! :wink: :lol:

Pedig ő már bizonyított, mivel van egy kisfia, aki már nem is annyira kicsi, egy nagy cula.
Nekem is volt 8 éve egy terhességem, sajnos megszakítottuk, mert akkor még a lukas gatyánkon kívül semmi nem volt. :cry:
Azóta is bánom, sőt pont ma néztem meg véletlenül a Youtube.com-on egy videot abortuszról, és úgy el kezdtem bőgni. Még most is törlöm a könnyeimet, szörnyű volt, és arra gondoltam, hogy meg is érdemlem, hogy ennyit szenvedek most hogy legyen, mivel akkor eldobtam magamtól.
Na de nem akarom senki kedvét elvenni, a jövőbe nézek, és tudom, hogy ha most nem is de előbb-utóbb sikerülni fog, mint mindenki másnak! :wink:

dita75
 
 

 
 

Zsannus!Annyira örülök neked! :D Nagyon jó,hogy kismama lettél,így nekem is adsz reményt mivel neked is volt endód!

Kisvirág!Endometriózisom van ennek a kezelésnek a végét várom már ezt jelöli a vonalzóm!

Kép
rena85
 
 


Kisvirág!Mindeggy,hogy mikor adatod be a szurit a ciklusod bármely napján be lehet adni!Ha van kérdésed nyugodtan tedd fel!

Kép
rena85
 
 


Köszi lányok, hogy befogadtok. Nagyon arik vagyok.

Dita: figyelj, ne emészd magad a múlton. Nem tehetsz róla, hogy akkor épp rossz döntést hoztál. Ha láttál volna a jövőbe tuti másképp cselekszel. És szerintem nagyon is fontos az, hogy legyen ahová megszülöd a gyerkőcöt. Én is így voltam, vártam a megfelelő időt, hogy meglegyen a lakás, meg jó munkahely stb.. és lehet ezzel elszúrtam egy kicsit, mert ha fiatalabb koromba összejött volna minden (lakás…) akkor korábban állunk neki a babának és lehet nem lenne ennyi problémám. :( De hát ez van és meg kell próbálni előre nézni, és nem a múlton rágódni, mert csak depibe dönt és az meg nagyon nem jó!!! Szóval hajrá előre ;) És lesz babátok nektek is!!!!

Rena: szerencsére nem nagyon ismerem az Endometriózis-t. Hallottam már róla, de nem igen tudom mi is ez. De nem kell műteni ugye? Gondolom gyógyszert kell rá szedned.

Szóval akkor bármikor elkezdhetem a szurit. Mert olvastam olyat, hogy segít a megtermékenyülésnél és a beágyazódásnál is. De hát nem tudom úgy intézni, hogy mindkettőnél kapjam a szurit. Ezt nem tudom így előre kiszámítani.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág!
Sztem ez nem úgy megy, hogy pont azokon a napokon kell beadatnod.
Ha csak ez kell a babásodáshoz kezd el bármikor és talán segít, ártani nem ártasz vele. Én három hete adattam be az utolsót. Nekem nem fájt csak kellemetlen volt egy kicsit, apa nagyon szenvedett tőle. :shock:
Az utolsó kettőtől már nem annyira! :roll:
Az erős folyásomnak nyoma sincs, gomba eltűnt, apa sem pöttyösödik már.
Igaz kaptunk más gyogyit is, az múlasztotta el azt mondta a doki, a Gynevac pedig megvéd a visszafertőzéstől.

És a pici fiú a vonalzódon? Spontán baba? Hogy hívják?

dita75
 
 


Sziasztok!

Kisvirág!Remélem nem kell egyikötöknek sem megismerkedni azzal,hogy mi is az az endometriózis!Remélem,hogy már nem kell műteni,ezt is műtét során találták meg.3 hónapra leállították a ciklusom mert erre nincs gyógyszer csak így próbálják visszaszorítani.

Kép
rena85
 
 


Rena: jajj de sajnálom, hogy ilyenen kell keresztül mennetek! Drukkolok nektek nagyon, hogy a kezelés sikeres legyen.
Közben elkezdtem visszaolvasni az egész topicot és látom ti már 4 éve próbálkozok. :( De szívből kívánom, hogy most már jöjjön hozzátok a gólya!

Dita: a pici baba, már nem is olyan pici. Kendének hívják és nagy huligán. :) Ő spontán baba lett végül. Másfél évet vártunk rá. Volt egy hsg-m és azt követően a 2. hónapban jött össze. Már az inszemet beszéltük a dokival, hogy akkor most jöhet, de nem kellett, mert babás lettem :)
Múlt év októberében elintéztem megint egy hsg-t, de most nem lett baba belőle :( Szedtem már clostyt, kaptam tüszőrepi szurit, most bromocriptint szedek, szóval már próbálkozunk minden félével. Most nagyon bízom a szuriba.
Igaz elég nehezen írta fel a háziorvos, és felírás közben nagyon akadékoskodott, hogy ne képzeljem, hogy ettől leszek terhes. Meg szerinte felesleges pénzkidobás. Meg a gépébe sincs ilyen gyógyszer. Meg menjek a nődokimhoz és vizsgáltassam ki magunkat. Mondtam neki, hogy már egy éve vizsgálódunk és minden rendben mindkettőnkkel és nekem ez a szuri az utolsó reménysugaram. Na ezek után nagy nehezen felírta. De eléggé húzta a száját. Nagyon rosszul esett. Komolyan a bőgés kerülgetett.
Kicsit tartok is tőle, hogy mikor beadja a szurikat folytatni fogja a megjegyzéseit.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág
Gratulálok a kis hulligánhoz! :wink:
Ja most látom, hogy ott van a másik vonidon a neve :oops: !
Utólag is boldog szülinapot neki! :wink:

Nem muszály vele beadatnod, hozzám úgy volt, hogy egy nővérke jön házhoz, aztán a szomszédom elvállalta, ő ugyanis szülésznő.

Sok doki humbuknak tartja, és tény, hogy nem mindenkinek jön be.
Én úgy voltam vele, ha megszabadulok a fertőzésektől már megérte. Egyelőre úgy néz ki, hogy megszabadultam, mondjuk még a Balcsit is kihagytam a múltkor, sőt idén teljes mértékben.
Remélem kimegyünk Horvátba pár napra augusztusban kettecskén a kedvesemmel, mert csak ott vagyok hajlandó fürödni a szép tiszta vízben. Nagyon félek, hgoy visszakapok valamit! :roll:

dita75
 
 


Sziasztok lányok!
Kis pihenő után újra itt. Remélem mindenki jól van ( a körülményekhez képest). Én most olyan nyugodt vagyok. Még.

Hát e régi dolgokon én is gyakran elmélkedem. Én 13 éve vagyok a párommal és majd 9 évig szedtem fogamzásgátlót. Lehet nem is kellett volna :( Vagy ha mi is hamarabb próbálkoztunk volna, talán már lenne baba. Dehát optimista embernek eszébe nem jut hogy gond lehet. Mi is be akartuk fejezni az egyetemet, aztán kiköltözni az albérletből a babaproject előtt. Szerintem ez manapság teljesen normális dolog. És mivel a párommal boldogok vagyunk, nem is bánom ezt. Ha pl. a többgyermekes unokatesóimat nézem, akkor mindig azzal szembesülök, hogy nekik mennyivel nehezebb. És tudom, hogy ők is sajnálják, hogy túl hamar belefogtak a családalapításba és most szülőknél, vagy albérletben laknak, nem jutnak egyről a kettőre. Szóval minden éremnek két oldala van. És az egyik mindig mosolygós. Csak nem mindig vesszük észre.
Fel a fejjel lányok!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Katerina
Hogy telt a nyaralás?

dita75
 
 


Sziasztok!

Katerina,
üdv itt is! :lol: Mesélj, jót nyaraltatok?

Kisvirág,
szurl a kistesó-projecthez!(mi is ezügyben munkálkodunk! :D )
Miért kellett 2x HSG???

(nálunk Apa nem vállalta be a szurit, így csak én kapom...még 1 jön pénteken és kész! :D Ismétlőket havonta kell majd?
Pénteken megyek a Biovitalba IR-re, APC-re...)

tillidian
 
 


Sziasztok!

Kisvirág!Aranyos vagy,hogy drukkolsz!Gratulálok Kendéhez!

Kép
rena85
 
 


Sziasztok!

Kende nevében köszi a köszöntést! ;)

Tillidian: egyszer volt hsg-m 2005. aug-ban, utána terhes lettem a fiammal, és most a tesóért küzdünk és azért mentem el megint (2007. oktoberbe), hátha utána jön a tesóbébi.

Csajok, most kaptam egy jó hírt. Megyünk nyaralni :)

1 hét múlva jövök. Majd akkor elmesélem hogy is volt ez :)

Legyetek jók! És remélem látok egy pár zebrás csíkot mire jövök, mert szeretnék továbbra is jönni ám! ;)

Puszi: Viri

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kép várunk vissza! :wink:

dita75
 
 


Kisvirág!Jó nyaralást!

Dita!Látom a vonalzódon,hogy már nem sokidő van az inszemig!

Kép
rena85
 
 


Rena
Pontosan nem tudom, hogy mikor lesz, mert jövő hét pénteken megyek uhu-ra sztem akkor mondják meg! :wink:

dita75
 
 


Lám-lám kiket látok itt. Kisvirág nagyon régen hallottalak, még mindig semmi? Tök jó az a név, hogy Kende.


Egyébként szia mindenkinek!
timejka
 
 


Timejka!
Szia itt is! :wink:

dita75
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!
Most tudok írni kicsit nyaralásról. Szóval nagyon élveztük a kettesben létet, a nászútunkat kivéve még soha nem utaztunk el sehová kettesben. Féltünk, hogy idegen nyelvterületen hogy boldogulunk. Párom olyan édes volt, azt mondta ő már soha senkivel nem akar nyaralni, csak velem. :)
Azt írtam már talán, hogy Gran Canarian voltunk. Nagyon szép sziget, Tenerifére is átmentünk hajóval (meg is tudtuk, hogy mindketten tengeri betegek vagyunk, így lőttek mindenféle álombeli hajóútnak :) ). Nagyon jó időnk volt, finom ételeket ettünk és rengeteget mászkáltunk, kirándultunk. Igazi kikapcsolódás volt. Azért meg kell hogy mondjam, nekünk a favorit helyünk ( bár még nem sok helyen jártunk) az Madeira. Azt mondhatom a Kanári-szigetek nem ér a közelébe. De azért érdemes egyszer ide is eljutni, aki megteheti. Már nagyon kedvező árakon is vannak ide utak.
Ami nekünk legjobban tetszett itt is ( mint Madeirán) az az, hogy az Atlanti-óceán hihetetlen kék tud lenni. Nem lehet megunni. Gran Canaria különlegessége abban rejlik, hogy ahogy körbeutazik az ember a szigeten, úgy változik a táj és az időjárás. A keleti oldala száraz, kietlen, a déli napsütötte tájakon vannak a leglátogatottabb nyaralóhelyek, nyugaton holdbéli tájakon utazhatunk át fel az észak-nyugati rész dús szubtrópikus növényvilágába, majd északra érve a kicsit hűvösebb gyakran borongós táj fogad. A sziget középső része pedig igazi hegyvidék. Aki szereti a természeti látnivalókat, annak szép élmény lehet..
Bocsánat, ha valakit untattam volna, próbáltam a lehető legrövdebben leírni a lényeget. Ennyi lett :)

További szép napot Mindenkinek!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Katerina!
Remélem lassacskán már mi is ilyen csodás utakra gyűjthetünk apával. Bár lemondanék róla, hogy ha éppen vmi (vagy vki :wink: ) miatt esetleg nem tudnék eljutni ilyen szép helyekre!

Képek?

Idén terveztem pár nap Horvátországot, vagy belföldet kettesben apával. De ha a fiát is hozni akarja akkor inkább maradjunk itthon. Tavaly vittük Horvátországba, és nagyon rossz volt.
Pedig életem első igazi nyaralása volt, és nagyon elszúrta az egészet a két fiú, még sírtam is.

dita75
 
 


Dita!
Küldtem neked emailben képeket.
Egyébként szívesen bárkinek.:)

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Katerina
Már nézem is, köszi! :wink:

dita75
 
 


Katerina
Válaszoltam az e-mailre! :wink:

dita75
 
 


Katerina!Örülök,hogy jól éreztétek magatokat!Irigyellek egy kicsit mert biztosan csodálatos helyeken lehettetek!

Kép
rena85
 
 


Sziasztok lányok!
most irattam fel a gynevacot, és remélhetőleg hamar be is adhatják az első vakcinát. Kérdésem: kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban? mellékhatások? folyásokat mennyire szünteti meg? esett már teherbe valaki a kúra után, közben?
kiara1980
 
 


Sziatok! :P

Kiara,
én ma kaptam meg az 5. szurit, ezzel letudva! :D - itthon szurizott Apa, kivéve a múlt hetitm amit én döftem a hátuljamba, mer' Apa nem volt itthon...baba még nincs (gondolom), de az állandó viszketésem felszívódott!!!

Timejka,
cia!

Katerina,
nagyon örülök, hogy jól sikerült a nyaralás!!! :D (a másikon írtam, hogy mi jövő csütörtökön utazunk Párizsba, és télleg parázok a repüléstől...gondolom Ti is repültetek...no jó, kibírom vhogy...)

((Dita))
a kis "szörnyetegekkel" ne nyaralj, ha így viselkednek!!! :evil:

tillidian
 
 


Kiara!
Én már túl vagyok rajta, nemrég kaptuk az utolsót, a páromat is leszurattam! :wink:
Én már a második után éreztem a hatását, mert eddig nekem semmivel nem tudták elmúlasztani a gombákat, mindig visszajött.
Azóta semmi. Góbi sivatag a bugyim, nem kell már tisztasági betét sem.
Igaz kaptam mellé egyéb készítményeket is, de gondolom a kettő együttes hatása segített.

Van már ebben a topicban olyan lánykánk aki a Gynevacnak köszönhetően lett babás, véletlen vagy sem, ki tudja? Végülis ártani nem ártasz vele.
Sok sikert, mielőbbi babásodást kívánok neked.

Till!
Apával ketten jól meglennénk, Hévíz is szuper volt tavasszal.
De apa mindenhová el akarja vinni a gyereket is, pedig őt is hamar kiakasztja a hülyeségeivel, és akkor már bánja, de hamar meg szokott békélni vele.
Mindig mi visszük mindenhová, mert az anyjáék anyagi körülményei nem teszik lehetővé az ilyesmiket, de azért mondtam a páromnak, hogy álljon meg a menet. Még ha jól meglennénk együtt akkor is kijárna nekem a pihenés, nem azért jövök a diliházból szabadságra, hogy akkor meg vki más borzolja az idegeimet. :twisted:

Veled mizu mostanság? Rég írtál ide. A hőmérősben tanyázol? :wink:

dita75
 
 


tillidian

akkor te már túl vagy rajta :) és nem fájt? nem volt izomlázad? Én nagyon félek az cincióktól, így inkább majd nővérkével adatom be (ismerős)..... :P az jó, ha már érezhető hatása van, remélem nekem is segít, legalább az állandó folyásokban..... nagyon érzékeny a hüvelyflórám, és mindig összeszedek valamit, pedig mindig nagyon figyelek mindenre, általában T.bacim van, amire kliont szoktam kapni, utána meg gynoflort.
kiara1980
 
 


dita

köszönöm! én sajna apjukot nem tudom rávenni incióra, ő még nálam is jobban fél tőle, sőt, el is ájul tőle :? de bízom benne hogy így is működik majd :roll: :D
kiara1980
 
 


Kiara
Nekem nem nagyon fájt, picit éreztem, kicsit olyan mint a tetanusz, nem vészes. Apa elég szarul volt tőle, két napig húzta a lábát, de eddigi tapasztalatok szerint ritkán fordul elő ilyen. Az izomláz a szuri helyén kicsit kellemetlen lesz pár napig, de abszolút kibírható! :wink:

dita75
 
 


Kiara
Nem akarlak elkeseríteni, de akkor feleslegesen dobod ki a pénzt az ablakon, mert ping-pong visszafertőződtök.
Ha nem csak a babára gyúrtok, hanem fertőzések állnak fent, akkor kötelező apát is szuratni, vagy mással kezeltetni. Anno én is ezért kaptam mindig vissza az előző párom nem engedte, és csak vettem, vettem a különböző szereket, ki is kezeltem magam, egészen a következő nemi aktusig.

dita75
 
 


Dita

igen tudom úgy lenne a frankó, de hát ez van, őt majd kezelem helyileg (van rá "szerem") :D Mert elvileg ő rendben van, vagyis nemrég volt vizsgálaton, és azon kívül hogy remek az eredménye, nincs semmi gyulladása, se bacija...stb.
Első a baba lenne, vagyis igen, babára gyúrunk első sorban. :wink:
Kicsit félek ettől az izomlázas állapottól, de ha nem halt még bele senki, akkor én is ki fogom bírni :wink:
kiara1980
 
 


Kiara

Apa is sztem csak rátett egy lapáttal, amúgy három fájt neki, a két utolsó meg sem kottyant. Nekem a 4. szúrás fájt a többit észre sem vettem. Kicsit elmasszíroztam, hogy ne csomósodjon be, és másnap már nem is éreztem egyálalán.

Egyébként én amikor elhatároztam, hogy beadatom magunknak három nap alatt végigolvastam ezt a topicot az elejétől. Egy csomó okosságot megtudtam.

:wink:

Persze nem kell neked is végigolvasni, mert nagyjából emlékszem mindenre, és ha van vmi kérdésed akkor csak szólj.

Előtörténeted? (mióta próbálkoztok, stb.)

dita75
 
 


Dita

privi megy
kiara1980
 
 


Kiara
Oksa! :wink:

dita75
 
 


Kiara
Sajna nem kaptam semmit! :?

Viszont elteszem magam holnapra, mert négykor kel a család, peca lesz ezerrel.

Kép

Kép

dita75
 
 


Jó éjszakát Dita! Itt is megtaláltalak!
timejka
 
 


Huh, mennyit írtatok!!! :D

Dita,
köszi, megvagyunk! :P Szívvel-lélekkel (pénztárcával) készülünk az októberi lombikra! Addig van pár vizsgálat, amit el kell végeztetni, de először is: nyaralááááás!!! :D
- vagyok ám én sok topicban, és ide is kukkantgatok, de általában olyan üres :oops:

Kiara,
ne félj, egyáltalán nem jelentős a bibi! (mondjuk én szokva vagyok, 5 éve megy a babásodási procedúra, és már nem számolom, mennyi szurit kaptam ezalatt...vagyis: én adom magamnak, ritka, hogy ezt másra bíznám :lol: - ASpa kivétel, de csak most tudtam rávenni...így is hülyét kapott tőle, mindig kiverte a víz :lol: - de szokja csak ő is a jót! :) - Ja, és Apa nálunk sem kapott szurit, csak én.

Mentem, Apa reggel indul Németországba dógozni, csomagolom a cuccait!
Pusz: Till

tillidian
 
 


Sziasztok!

Till
Én is 5 éve nem szedem a fogigátlót, de igazán 2 év után kezdtem aggódni, kezelésekre pedig 2,5 éve járok.
Elég sok dokit elfogyasztottam ezidő alatt, de most már maradok a fenekemen, mert ez ahová most járok kimondottan meddőségi, és itt csinálnak csak inszemet. A saját városunkban csak egy kaki kórház van, oda max. vv-re szoktam menni, de még arra is olyan sokat kell várni.
Na mindegy.
Nagyon kellemes nyaralást kívánok nektek, mikor mentek és hová?
Remélem az októberi lombik meghozza Manócskádnak a kistesót.

Én ma szúrom az első merionalt, persze ezt az elsőt még a kedves szomszéd szülésznő segítségével terveztem, és utána majd megpróbálom egyedül, feltéve, ha nem ajánlja fel magától, hogy nyugodtan menjek át hozzá, ha gondom van. Magamtól nem szeretném megint lefoglalni, eleve most kétnaponta kell szúrni a hasamba. Ha más meg tudja csinálni nekem is menni fog. :roll: legalábbis remélem..........

A gyógyszertáros nem adott hozzá fecskendőt, meg tűket, mivel nem volt felírva. Sztem evidens hogy kell, hogy a frászkarikába adom be nélküle?
Majdnem kiszedtem a pult mögül. Végül mérgembe átmentem egy másikba és ott gond nélkül adtak, 20 ft volt egy készlet nagy kaland, fizettem egy 100-ast.

Nagyon aggódom a túlstimu miatt. De talán nem lesz gond, mert csak kétnaponta kell adni, és a harmadik után megnézik uhu-n ha minden oké gondolom mehet a maradék kettő, ha sok lett akkor biztos leállítja.
Annyira nehezen telnek a napok. Mikor lesz már vége ennek a hónapnak, szeretnék már túllenni az egészen. Persze úgy csinálok, mintha ezzel a módszerrel tutira sikerül a teherbeesés! Ki tudja még miken kell majd átesnem. De mindenesetre nagyon bízom benne. :?

dita75
 
 


Lányok,
ez aztán a gyér forgalom! Naponta 1 komment... :shock: :)

Dita,
köszi, remélem, jó lesz a "túra" :D Párizsba utazunk DisneyLand-olni (rencsivel, amitől parázom :oops: ), csütörtökön indul a mandula :D

Hogy ment a merional-szuri? Biztos ügyi leszel, és fog az menni egyedül is!!! Szurok!!!
A túlstimutól ne félj, nézik uhun, hogy mizújs odabent, és szükség szerint módosítják az adagot! (túlstimu: hát ez az, ami nálunk lehetetlen, én rettentő nehezen reagálok a hormon-gyógyikra, lónyi adag kell belém :oops: )
Írj majd, hogy haladsz!
Pusza: Till

tillidian
 
 


Tilli! Igen repültünk és még fogunk is repülni idén. Nem modnom, hogy sokat repültem már életemben, de voltak extrém útjaink (14 óra repülés aztán még öt). :) Azt tudom, hogy szerintem aki évente egyszer kétszer repül, azt nem lehet megszokni. Én is mindig izgulok, de majd meglátod, ha elértétek az utazómagasságot már nem is lesz semmi bajod. :)

Dita! Hát én is nagyon féltem a szuriktól, párom meg kerek-perec kijelentette, hogy ő aztán nem engedi hogy magamat szurkáljam :) De a harmadik lombiknál már annyira kellemetlenül éreztem magam mindig szurira menni, hogy egy növérke felügyelete utáni akcióval már otthon szuriztam magam. ( Párom meg addig másik szobában hanyatt fekve :D ) Biztos te is belejössz. ( ja, izomba viszont nem merném :oops: , asszem)

Szép hetet mindenkinek!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Holnap kéne írnom........ :lol: (napi 1 komment, és az már megvolt)

Csajok!
Annyira szényellem magam néha amikor nyavalygok. Én még csak most kezdem az inszemet, nem tudhatom, lehet, hogy elsőre sikerülni fog. LEgalábbis ezt tervezem! :wink:
Többen vagytok akik már annyi mindenen átmentek, három lombik, stb. Sőt a minap láttam az egyik topicban egy táblát, 7 lombik volt már vkinek. Én már biztos a diliházba kerültem volna.
Szóval le a kalappal, nagyon erős lányok vagytok.
Nem tudom mi lesz velem, hogy ha folyamatosan érnek egymás után a csalódások, mert eddig míg spontánoztunk, azt gondolja az ember, hogy van más segítség, az inszem sikerülni fog. Ha azok sem akkor na majd a lombik, és ha az sem. Tudom nem szabad feladni, hisz a tábla felső szekciójában volt olyan is akinek mondjuk a 9. inszem vagy a sokadik lombik sikerült csak.
De hogy lehet ezt ép ésszel csinálni, és csinálni..... :roll:

Till
Érezzétek nagyon jól magatokat és
Kép

Katerina
Én is megtanulom hogyan kell, bár legjobb lenne, ha már nem is lenne szükségem rá! :wink: (mármint ezen a cikluson kívül)

dita75
 
 


Dita!
Ne szégyeld magad, nyavajogj csak nyugodtan, ha ez segít. :) Pont azért jó ez az oldal, mert mi jobban át tudjuk érezni, ha valamelyikőnk kétségbe van esve, vagy nem érzi jól magát..stb. Nem egyszerű dolgokon megyünk át, és hát ki milyen fegyelmezetten tudja ezt elviselni az más kérdés. Nekem pl. pont ez a bajom. Pszichonéni szerint túl fegyelmezett vagyok, többet kéne kiadni magamból. Igyekszem, igyekszem :)
Az biztos, hogy nagyon nehéz ezeket a dolgokat megélni, de ha van az embernek egy támogató, szerető párja akkor az segít a legtöbbet. Teszem hozzá a mi kapcsolatunk az ismerőseink számára egy minta, de még így is megvolt életünk első (remélem utolsó) mélypontja.

Én meg azt szeretném megkérdezni, hogy ha eltelik EGY HÉT a menszesz első napját követően ( a vérzés kb. négy nap) és még előfordulnak rózsaszínes barnás pöttyök, az utalhat gyulladásra? Pár hónapja ez így van nálam, ha jól emlékszem. Azért kérdem, mert én nem vagyok érzékeny szerencsére fertőzésekre, de eszembe jutott, hogy talán fel kellene íratni Gynevacot.

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


ó most nézem: nyavajogj :D , nem baj lagalább van min kuncogni. :)

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Katerina
Ne fogd vissza magad, én hüppögök, te pedig tombolj, ha épp olyan kedved van! :wink:

Sajnos erre nem tudom a választ, dokihoz mikor mész?

dita75
 
 


Páromcskám pénteken visz be tölténytárat. Hétfőre lesz eredmény, azt meg akarom várni. Hátha lesz legalább egy kis hadsereg. Aggódom. Ezt megvárom, akkor hívom a doki bácsim, mi legyen a vizsgálatokkal, meg egyáltalán.

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Katerina
Mit néznek, hogy ilyen hamar lesz eredmény?
Nekünk amikor bacikat néztek, kb. egy hónapot kellett várni. :twisted:

dita75
 
 


Sziasztok csajok! bocsi hogy csak most írok, de elég keveset vagyok netközelben, így még szinte azt se tudom nyomom követni, hogy kivel mi van :oops: :oops: remélem nem haragszotok érte.. :oops: :roll:
megkaptam az eslő szurit, a beadása egyáltalán nem fájt, rá egy órára viszont már elkezdett feszülni a combom, estére már kicsit húztam a lábam, de ki lehet bírni, tényleg nem vészes! :wink:
Nagyon bízom a kúrában :D Remélem mindannyiunknak segít :wink:
kiara1980
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: