Leventének nagyon boldog első névnapot kívánunk!!
Bea!
Megnézegettem a fotóalbumot, nagyot nőtt már Levi, Gréti pedig igazi HÖlgy!
Cseppek!
Meg tudnád adni a Takó drnő bejelentkezős számát??? Az EKG s is kéne! Köszönöm!!
Niki!
Sikovanyecz J. a dokim.
Gira!
Nekem a 10. hét körül csinált a házidokim EKG-t. Tollal rajta van a nevem és a vérnyomásom is 160/110 így ezzel nem megyek a belgyógyászhoz
Minden vizsgálatkor magas a vérnyomim és nem hiszik el, h itthon rendben van. Mérem naponta 3x és átlag 125/80 , ha meg bármilyen orvosnál vagyok akkor 140-150 körül van. A vasasban Inci mér egyedül 100/60-t......
A.T.Zita!
Köszönöm a bogyókat!! Ami megmarad, továbbadom, úgyis "topichomeos"....
Az UH-t Surányi drnő csinálta.... Tudod mondják, h a herék később szállnak lehet, de Ábinál a sima UH 21 hetesen olyan kukacot mutatott, h laikusként is 100% ra tudtam a nemét. Most ilyen nincs, emiatt hiszem el, h lány.
Szilcsi!
Ha szemben nézed az UH képet, akkor balra lefelé néz a lányom. Látszik a szemei, orra, szája és jobbra fennt a fülecske....
Szerencsére a vizesedés nem vészes, a nyárnak tudható be. A vérnyomásom itthon normális. Ábival ilyenkor már 3x1 Dopegytetszedtem, most elég 1 szem...
Enikő!
Zalán?????
Viushoz csak annyit, h anno laktam koleszban és ott a fsz-n vlt egy bentlakakásos ovi. Olyan gyerekek laktak ott, ahol a szülők dolgoztak és nem tudták megoldani a felügyeletet. 7 végére hazamentek a kicsik. Szépek voltak és jókedvűek...... Kívánom , h az egész család számára a legjobb döntést hozzátok!!
MINDENKINEK KÖSZÖNJÜK A GRATULÁCIÓKAT!!!!

Ábel...

ilyenlett a kiságy leengedve... Nórinak ez sem okoz gondot hogy felálljon...
készül az etetőszék ... apa ezt a csavart is csavard be légyszi
első birtokbavétel
első falatok az új székben