A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Halihó!

Már megint szürke szamarat játszottam, de egyszerűen nem jutok a dolgaim végére. Persze, lehet, hogy nem kellett volna elutaznunk? :wink:
Remekül telt a hétvége, csak egy rossz volt benne, hogy a vasárnapra bejelentkezett vendégeink mégsem tudtak eljönni, pedig már nagyon vártam őket, de közbe szólt az élet némi betegséggel. :cry:
Így viszont nem jöttünk haza reggel, sőt, csak hétfőn indultunk vissza, landoltunk a fodrásznál, majd itthon igyekeztünk kialudni a hétvégét. Nekem is sikerült 2,5 órát aludnom. Nem is tudom, hogy mikor volt ilyen utoljára.
Volt minden a hétvégén, névnapi buli, strandolás (az nekem nem), jó levegő, pihi, nem alvás és sorolhatnám még.
Péntek óta pedig mászik Bercó!!!!!! Történt uis, hogy a múlt 7-en, Momó itt volt, kissé a "hóna alá nyúlt", azóta egyre csak próbálgatta, majd pénteken tette meg az első néhány mozdulatot sikeresen. Szombaton, vasárnap már többet mocorgott, élvezte a nagy teret a szabadban, a sok embert, a játékokat és meg-megindult utánuk. Ma meg már annyit mászott, hogy háromszor is aludt napközben, bár lehet, hogy a borzalmas éjszakát pihente ki??? :roll: Állandóan kergeti a labdákat, megfogja őket, eldobja, majd kotor utánuk. Ráadásul 4kézlábról próbál felállni, azt hittem nem jól látok, de igen. Szóval ilyen változásokat hozott nekünk ez a néhány nap.
Mielőtt megunnátok ezt elküldöm, majd folytatom. :wink:
dmaggie

Azt hiszem egyenként megint nem tudok reagálni, de olvastam néhány érdekes hírt. :lol:

Marica! Tiszta szívből Veled együtt örülök. Neked is jár a tapasztóból. :lol:

Annyira szuper, hogy mindhárom kismami már most olyan szeretettel és örömmel számol be mindenről, pedig nincs könnyű dolguk. Nagyon szeretek a kicsikékről olvasni. :wink: :lol:

Emese, hogy telik az idő!!!! Remélem már jobban vagy! Biztosan nem kell most UH-ra menned, mert ekkor van egy kötelező, mármint a 12. héten. (ny.redő mérése). Zsozsó még nagy betyár lesz. :lol:

Hajni, micsoda nyaralás lehetett! Ez a két gyerek meg..... Imádni valók!

Kedvenc Bertusom is milyen huncut, abban a kendőben meg megzabálom. Csodaszép!!!! Mi újság a b.kocsival?

Szelike meg annyira önálló!!!! :roll: :lol: Csak lesek. A szépségével meg nem tudok betelni. Regi! Ez szerintem is jel. Én sem mernék már azzal az autóval utazgatni. Hogy van Neked időd avatarokat módosítani?? Én nem tudok rászánni néhány percet sem. Bár talán majd most, apa végre itthon van, igaz tanul, dolgozgat, de akkor is tud azért segíteni nekem.

Irina! Drága, de sajnálom!
dmaggie

Jaj, nem írtam, hogy kibújt a negyedik fogacskája is Bercónak. Van még néhány duzzanat az ínyén, várom a többit is. A m.héten volt jó pár sírós, nyöszmögős napunk, ma sem úsztuk meg szárazon a dolgot, gondolom a fogzás örömeit senyvedjük.
No, mára ennyit, holnap igyekszem jönni.
Pusszancs!!!
dmaggie

Irina! :(

Maggie! Nagyon gyorsan! ;)
Mozgalmas hetetek volt, és ez a jóóó! :)

Szuper volt tegnap a strandon! :)
Talán fel merem ide is tenni a fotót az új fürdőruhámról... :roll:
(Akinek nem tetszem, ne nézzen oda! ;) :lol:)
Kép

És a pancsolóban:
Kép

Meztelen csiga:
(Ja, és Z ülésből elindulva! ;))
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

Megint van egy szusszanásnyi időm. Bercó ismét alszik, Dávid még mindig, apa kiült a teraszra a könyveivel én meg várom, hogy olvadozzon a csirkemell a mai ebédhez.

Regi! Nem támadtak le benneteket a strandon. Két ilyen bombázó nem kerülheti el senki figyelmét!!! :lol: Naaaaaggggyon szépek vagytok. Egyébként is imádom a Szeli-képeket! Ez a z-ülés, v. gátülés Bercónál is megvolt már régóta, csak a kis lábacskáit összegabalyította mindig, amikor négykézlábra állt. :lol:
Hogy állsz a szállás keresgélésével? Igaz, mi nem a déli partra megyünk, hanem az északira, de belinkelem a panzió linkjét, hátha segít.
http://www.loreleipension.hu/m/magyar.html

Pusszancs
dmaggie

Most csak gyorsan.
Zsozsót nemsokára leteszem alcsizni, és utána jövök részletesen, de ezt le kell írnom!

Zsófi 15-20 önálló lépéssel átment a fél szobán úgy, hogy közben odakanyarodott hozzám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Félelmetes! Egyre többet megy önállóan, egyre többet megy önállóan. Ha elveszti az egyensúlyát, megáll, majd feltartott kézzel (olyan babásan) togyog tovább. De ez most....

A babataxi nagyon sokat segít az egyensúlyéárzékelésben, mert eléggé instabil, de Ő már annyira profin kezeli.

No most megyek, és majd reagálok.

Kép
Kép
Kép
gremese

[quote]E írta:gyre többet megy önállóan, egyre többet megy önállóan. Ha elveszti az egyensúlyát, megáll, majd feltartott kézzel (olyan babásan) togyog tovább. De ez most....

Na látszik, hogy Zsófira figyelek.... :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Minden szülinapost és hófordulóst pusszantok!

Hajni! Csodálatos helyen voltatok! Azért nem semmi, hogy lehet dobálni Marcit... :shock: :lol:
Lilla hogy bírta nélkületek? Vagy inkább Ti hogy bírtátok nélküle??

Regi! Nagyon szépen alakul az a fogyókúra!!! :wink:
Szeli meg egy nagyon szép kislány, de ezzel már nem mondok újdonságot! Kis harapnivaló husimusi! :oops: :D

Az autóval kapcsolatban meg tényleg nem jó ómen, ha belétek mentek, én is lecserélném... :roll:

Én is úgy mennék strandra Zsozsóval, de rajtam olyan soha nem tapasztalt hájrétegek találhatóak, hogy ihaj.... :evil: :oops:
Ha nem húzom be a hasam - ami nekem sosem volt -, akkor simán kinézek 5 hónapos terhesnek....
A combjaimról nem is beszélve. Már verem a 80 kilót.... :oops: :cry:

Felébredt.... majd folytatom.... :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese Most ne foglalkozz a kilókkal ott a gyönyörű kisbabád és a pocaklakód. Nagyon irigyellek!!! :D :D :D
Érdekesek ezek a kilók. Én olyan szépen leadtam valószínűleg a terhességi diabétesznek köszönhetően viszont most visszahíztam 5 kg-t. És szerintem folyamatosan hízok+ szoptatni sem szoptattok most már annyit. Egyszerűen nem kell neki pedig tudom hogy még mindig van tejem. És ez nem pár napos szopási sztrájk fokozatosan válassza le magát. :( :( :( :(

Kép
hajagosné szabó éva

Különben jó mert mire visszatértem a toppikba teljesen eltüntetek! :twisted: :twisted:

Kép
hajagosné szabó éva

Hné Éva! Persze, nem foglalkozo ma kilókkal, de azért ez nem igaz! :wink: Még mindig 2-3 óránként vagyok éhes, de már elfogadja a szervezetem a kefírt, nem csak pörköltet kell magamba tömnöm. :lol:
A 12 kiló hízás nálam bebizonosodott, hogy a minimum, és tényleg ennyiből jön össze a baba, a vér, a méhlepény, a víz, a tudomisén.
Szülés után 8 kiló ment le, majd itthon pár nap alatt még 4, tehát az 12. Gondolom ekkora ment ki belőlem az összes víz.
De mivel most plussz-val (vagy hogy kell írni) indítok, saját magam miatt akarok odafigyelni, mert nem akarom, hogy egy Moby Dick castingon zokszó nélkül kiválasszanak! :oops:

Hörcsög! Mi újság? Elmúlt már a szájpenész?

Silka! Mennyit sikerült ledobnod? Egyébként majd én is nekikezdek egy 90 naposnak, nem tűnik nagyon sanyargatónak, és hát majd két gyerek mellett meglesz a mozgás is. :D

Mmarica! Mikor mész dokihoz???

Képzeljtek, holnap megyünk 14h-re 4D-re!
Apa nem tudja, meglepi lesz, majd indulás előtt szólok, hogy készüljön, mert valahova megyünk. :twisted:

Beszéltem a szonográfussal, azt mondta, hüvelyivel meg lehet nézni, és ha jól látható, a nemét is meg lehet mondani. Persze ha lánynak néz ki, az még nem száz százalék, hiszen kinőhet ott még valami, de ha fiú, az látszani fog. (Barátnőm azt álmodta: kisfiú. Hugom gyerekeinél, és Zsófinál is megmondta, milyen neműek lesznek).
Szóval izgi nagyon!!!!!! :D :D :D

Az utóbbi napokban meg szinte úgy éreztem magam, mint a gyerekágy időszakában.

Zsófi extrán anyás, f11 felé tudom elaltatni este, ettől függetlenül 6-kor kel, és semmit nem tudok csinálni napközben, a lakás úszik.
Úgyhogy tegnap kihoztam a járókát a folyosóra, mert napok óta nem tudok 100%-osan elmosogatni (a főzésről nem is beszélek), és minden csak halmozódik.
Szóval Zsófi járókába be, Anya mosogat.
És akkor elkezdődött a vegyél ki-sírás.
Odamentem, mutattam játékot, megitattam, beszéltem hozzá, megsimogattam.... Sokszor már én is sírtam vele, de nem vehettem ki.
Kb. 1 órán keresztül sírt keservesen. A nyaka, a haja teljesen átizzadt.... Szörnyű volt.
De az nem állapot, hogy már az is gáz, ha felállok mellőle.
Kb. egy óra után abbahagyta, és eljátszott mág fél órát, míg csináltam a dolgomat.

Utána még később betettem, és nem volt gond.
Nem hagytam magára, nem hagytam cserben, ott voltam, mellette, ölelgettem, próbáltam elterelni a figyelmét, csak éppen nem vettem ki. (Oroszlán a lelkem, és Ők kitartó sírással sok mindent elérnek).

Nappal de. 1,5, du. 2 órát alszik.
Este f10-nél hamarabb nem tudom elaltatni. Éjjel többször kel - sírva és rúgkapálva.
Most már rájöttem, hogy szomjas. Odaadom a cumisüveget, a vizet csak úgy nyakalja, majd cumi eldob, és mint akit fejbevertek, alszik tovább.

Szúnyogcsípés nálunk is van, szegénynek piros lesz a bőre, pár nap után meg olyan, mintha egy pattanás lenne. Meg is tanultuk, hogy az a "bibi". És mondja, hogy BI. :D

Zsófi nem igazán eszi a tejpépet - nem tudom miért... így trükköznöm kell, hogy meglegyen nagyjából a napi 5 dl tejtermék.
Van, amikor csak 4x eszik egy nap. Ez mondjuk ritka.

Az ebéddel már bátrabb vagyok, kapott már töltött paprikát, húslevest, tegnap meg lecsót csináltam neki (rizzsel és egy tojássárgájával). Volt ám sikere.

Na most jól beszámoltam. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Az egyik topikban van egy kismama, akinek 4 fia van, és most várja az 5. babáját. 13h-ra megy 4D-re, nagyon kíváncsi vagyok, milyen nemű a gyerkőc.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Mesi!
Még sajna nem múlt el,de kenegetem a száját.

Hajni!
Szuper helyen voltatok,szuperek a képek. :D

Ez nagyon jó a születés előttről készült videók.
http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=1

Később jövök most csak gyorsban vagyok.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Maggie! Lefoglaltuk a szállást, köszi! :) Balatonszárszón egy egész ház a miénk 5 napra!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

... és épp 4 hét múlva megyünk! (Remélem, nem szól közbe semmi!)

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi! Zsófi nagyon ügyes! :)
Szelinek az (eredetileg) szoptatós fotel fejleszti az egyensúlyérzékét! :)
Rólam 8 kiló jött le összesen szülés után (Szeli, magzatvíz, méhlepény, víz). Szerintem se törődj a kilókkal! (Bár én irigylem a diétásokat, mert nekik nem kell utána szenvedniük a fogyival.) De utána tuti, leadod. Pláne, ha majd egyszer visszamész röpizni is! ;)

Egyébként a fotón nem látszik, meg magas is vagyok, de 78 kilót nyomok még mindig... :oops: 70 voltam terhesség előtti nyáron. Pedig már itt is volt rajtam felesleg...

Ilyen:
(álmodozom!)

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Regi nagyon csini vagy!!!!!
Meg ne halljak többet tőled siránkozást az alakod miatt :twisted:
Szelinád meg gyönyörű mint mindig :lol: :lol: :lol: :lol:

H-né Éva nem miattad nem írnak(unk)
Mindenki elfoglalt, gyereket nevel, nyaral, éli az életét.
Jó az avatar, de én azt hittem rólad látunk új képet.

Juba Bertus nagyon cuki :lol: :lol:

Mesi egyszerűen fantasztikus látni, hogy milyen ügyesek. Már Zsófi is milyen sokat lépked :lol: :lol:

Cica ma elemében van. A konyhafiókot átrendezte. A lépcsőt megmászta már párszor. Apa lemezeit ledobálta, a magasabb polcról :shock: fogalmam sincs miként érte el :roll:
Megcsinálta az első jelentős kárt :?
Eltőrte a szemüvegem :twisted:
Egy pillanat alatt sikerült neki. Úgyhogy most csináltathatok újat :?
Most a babytaxival rohangál a lakásban fel-alá :lol: :lol:

Hajni gyönyörű helyen voltatok :lol:
Az a kép a kedvencem ahol bújik Marci és Lilla, gyönyörűek :lol: :lol:

Juba és Varga Tünde Boldog születésnapot!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Regi: eszméletlen jól nézel ki a strandolós képen!!! Jó lesz apátoknak vigyázni rátok.. :wink:

Mesi: a 2. vagy többedik terhességnél hamarabb látszódik a pocak. Nem kell feltétlenül a hájra fogni! Pocakos képet akaruuuuunk!!!!!!!!!!!!
Jaj de ügyi Zsófi baba!!!

Varga Tünde: utólag is nagyon boldog szülinapot!!!

Mi szorgalmasan dolgozunk, a délután meg elmegy a játszással és az itthoni pakolászással.
VikDan néha megfeledkezik magáról, ilyenkor másodpercekig is megáll kapaszkodás nélkül! :D Mostanában az a szokása, hogy feláll, aztán lehuppan és jókat derül magán. Sőt, tegnap kapaszkodás nélkül próbált felállni! Felemelte a popóját, felvette a kezét a padlóról, persze félúton lehuppant. De olyan jókat nevet saját magán!!! :D Mi meg őrajta! Nagyon szereti produkálni magát!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Rebeka meg ált. valamelyik barátnőjénél van. Nem szereti a nyári szünetet, és őkorabeli gyerektársaságra vágyik...én nem bánom, csak jól érezze magát. Egyébként, amikor dolgozunk profi módon lefoglalja az öccsét!!! Meg is érdemli a kikapcsolódást! :D

Kép
Kép
timi26

sziasztok, nem sikerült csak az ucsó oldalt elolvasni.

Hajni: csuda szép helyen voltatok. És nagyon szépek vagytok. Tényleg hogy bírtátok a kislányotok nélkül? És Ő hogy bírta?

Mesi: Azt nem semmi Zsófi!!!! Gratula, nagyon ügyes lány!!!!

Regi: egy percig se érezd magad rosszul, tök csini vagy!!!!

Timi26: Vikdani puffanások :lol:
LMóni: szemüveg :( :?
Maggie: gratula Bercónak!! :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Hajni: csuda szép helyen voltatok. És nagyon szépek vagytok. Tényleg hogy bírtátok a kislányotok nélkül? És Ő hogy bírta?

KépKép
kaqk
Debrecen

KépKép
kaqk
Debrecen

KépKép
kaqk
Debrecen

na jó sokszor elküldte. úgy utálom, nem akarja aztán meg 3 x is.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kicsi szomorkás vagyok. Párom megint kint van Írországban. Majd szombaton jön haza. :-(
még jó hogy nagyiknál lakunk, lekötnek.

KépKép
kaqk
Debrecen

Hello Lányok,

Fogyókúra: Hné Éva, az a lényege, h van 4 féle nap (fehérje, keményítő, szénhidrát, gyümi) és aznap csak olyan kaját ehetsz, plusz délig csak gyümi. Azért 90 napos, mert eddig kell csinálni. Egyébként nekem eddig 3,5 kiló ment le, ami igencsak karcsú eredmény 3 hét alatt, de az én testem ezer szálon ragaszkodik a kis zsírsejtekhez. De azért nem adom föl. :wink: 10-15 kilókat ígér a végére, kíváncsi vagyok én elérem-e egyáltalán a 10-et. Gremese, azért így a mai gyümölcsnapomon nem merném kijelenteni, h nem sanyargatós a fogyókúra. Ja, és mindjárt nekiállok apa névnapos sütijét megsütni! :twisted:

Hajni, nagyon szép helyen voltatok. Igazi "egyiptomos" a szálloda hangulata. Jól látom, h a háttérben a vízben az a homokpad van, ami fölött ráfordul a repülő Hurghadára??? :lol:

Juba, Varga Tünde, Isten éltessen benneteket! :lol: :lol: Milyen kis édes Bertus! Olyan angyali arcocskája van!

Regi, Te mire is panaszkodsz??? :lol: Nagyon is csincsik vagytok. Hol sikerült végül fürdőrucit venni? Jó stabilnak tűnik a melltartója, én is vmi ilyesmit keresek.

Gremese, nagy gratula ügyes Zsófihoz! Nagyon kíváncsi vagyok a 4D eredményére. Ilyenkor már tényleg meg tudják mondani a nemét.

Egyébként a tegnapi mozi szuperül sikerült. Majdnem itthon maradtunk, ugyanis Liza megérezte, h el fogunk menni, ordított a nagyanyja ölében, nálunk viszont megnyugodott. Szinte azt súgta a szeme, h ne hagyjatok itt. Aztán végül elindultunk és 15 perc múlva már jött is az sms, h alszik. Annyira jó volt kimozdulni. Az arénában voltunk, van ott speciális VIP terem. Kevesebb szék, de azok bőrfotelek dönthető háttámlával meg lábtartóval. Igaz, a jegy drágább, de külön lobby tartozik hozzá, ahol gyertyafény mellett all you can eat van. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak szendók, sütik, de van pezsi meg mindenféle ital, popcorn az árban. Igazi különleges alkalmakra való hely. Megbeszéltük, h ezt minden házassági évfordulón megtesszük. Nagyon jó volt kettesben lenni, olyan volt, mint lánykoromban. És persze maga a film is szuper volt. Végre láttam Viranka!

silka
silka

Kaqk,
mit csinál a férjed, h ennyit utazik?

silka
silka

Gremese Különben megértelek mert én is állandóan fogyiba vagyok ráadásul nekem mondták hogy 2 terhességnél nagyon vigyázzak mert aki először diabéteszes volt az általában a másodiknál is az és ez a túlsúly miatt van. :oops: :oops:
Lmoni Most már megnyugtattál észre sem vettem hogy ezért tüntek el!!! :D :D :D :D Nem soká lesz rólam is fénykép de a pici férjem még mindig nem ér rá a fényképezőgéppel foglalkozni. De megértem mert tényleg sokat dolgozik.

Kép
hajagosné szabó éva

Silka Köszi Tudom melyiket mondjátok!!! :) (én még egy picit várok vele)

Kép
hajagosné szabó éva

Jaj, Juba: elnézést kérek, elkerülte a figyelmemet: neked is nagyon boldog szülinapot kívánok!!!

Silka: de irigyellek! Örülök, hogy ilyen jól sikerült az évfordulótok!
A fogyihoz meg kitartást!!! Most nem szabad abbahagyni, a végére meg kis csinibaba leszel! :wink:

Kép
Kép
timi26

Jaj de figyelmetlen avgyok, Sok boldogságot az Ünnepelteknek!!!!

Silka: de király, nem is tudtam h van ilyen hely.

Bertus is tüneményes a képeken akár csak Szeli!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Silka: nemzetközi franchise manager, most kezdett.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket,drágák vagytok :D !!!

És persze a dicsiket is!!!

H.Éva!Sajnos nincs apának most meghívója,múltkor elküldte és nem tudja mikor lesz új.De ha kap másikat természetesen írok privit,ha addig nem sikerül máshonnét szerezned!!!!Klassz az avatarod,de azért sürgesd meg apukát mert nagyon kíváncsiak vagyunk rád is!!!!

Regi!Nagyon jól nézel ki,semmi okod elégedetlenkedni!!Nekem is nagyon tetszik a bikinid!!!!Szelike igazi önellátó kiscsaj lett :wink: 8) Tündéri!!!Ja és csúcs az új avatar is!!!!

Ahogy Henié!!!

Maggie!Hajrá szobacirkáló Betyár Bercó :lol: 8) Örülök,hogy jól sikerült a nyaralás!!DE ott kellett volna pihenni :wink: Bár múltkor nekem se jött össze...
Köszönöm kérdésed talán egy ici picit javult a dolog de még mindig ki kell venni,csak most már hosszabb ideig bírja benne! Hurrá negyedik fogacska(Bertusnak most jön az ötödik,lehet,hogy néha amiatt is ilyen őrült)

Irina!Jaj szegénykém nagyon sajnálom,sajnos mindig jön valami amitől nekünk egy kicsit(vagy nagyon)nehezebben mennek a dolgok...
Nálunk is botrányosak az altatások,ha a hátára fektetem üvöltve dobálja magát :shock: én még ilyet nem láttam,hogy ezt miért kell minden alvás előtt eljátszani,pedig annyira látom rajta,hogy fáradt,és mégis tiltakozik.Ki érti ezt?
És amitől még a falnak megyek az a pelus csere!!Na az valami horror,állandóan oldalra fordul,aztán négykézláb és mászik :cry:
Ha vissza fordítom úgy visit mint akit ölnek,én már előre remegek mikor tudom,hogy le kell cserélni a pelust!!
És mi vár még rám...

Emese!!Kérünk pocakos képet(igen Timi jól írta)!!!!Aztán a holnapi 4 Dimenziósról is mindenképp!!!!!A nemét feltétlenül írd meg!!!
(nekem már van egy lány nevem,múltkor ezen agyaltam,mi lenne elég jó Zsófi mellé :wink: ,na persze nem biztos,hogy neked tetszik akkor majd ha nekem lesz még egy lányom :wink: :lol: )
És HATALMAS GRATULA a mi kis drágánknak az első 15-20 lépéséhez!!!!!!!!!!!!!!!

I.Móni!És Cica hol tart az önálló menésben,múltkor te is írtad,hogy totyogott pár lépést de aztán nem írtál róla?!!!

Silka!Na most nagyon irigy vagyok!!Mi is pont azt beszéltük apával,hogy olyan jó lenne egy mozi kettesben...
Nagyon ügyi vagy,jó az a 3.5 kiló,csak így tovább!!!

Vikdani édes lehet mikor produkálja mágát!!!Kérünk róla videót a gmailre!!!!

Fleur!!!Rég jelentkeztél!!!Mi van veletek???Lilla meggyógyult???

KépKép
juba

Agyvérzést kapok, elszállt fél oldalam :evil: ...
dettyk

Most csak a fogyizóknak:
Csajok, nagyon ügyesek vagytok, kitartás mindenkinek!!!! A fogyókúra nem lóverseny, pont a napokban olvastam, hogy a normál ütemű fogyás, amit nem hízol vissza azonnal, amint abbahagyod a fogyit, heti 1-1,5 kg. Én március közepe óta 17 kg-tól szabadultam meg: nekem Norbi update vált be. Ma is aszerint eszem, de néha pár falatra már el merek csábulni :) . Nagyon szigorúan betartottam, sokat tornázom (Regi, ezért neked vagyok hálás, rengeteg tornát találtam általad :wink: ), ha nem tornázom, akkor sétálok, kertészkedek, szoptatok, ami tőlem szintén vonja el az energiát. Az elején leszaladt 3 kg, aztán max 1-1,5 kg/hét, de volt olyan, hogy 2 hétig semmi, sőt, néha híztam is pár dkg-ot. Pl. mielőtt megjön, a szervezet vizet tartalékol, ilyenkor megnőhet a súly. Ha sokat tornázom, akkor sem fogyok gyorsan, mert izmot építek 8) (vazze!).
Szóval csak nyugi, és ne adjátok fel, ha nem megy gyorsan :roll: !!

És végül is egy kis ajándék annak, aki még nem ismeri (egy kis fogyókúrás napló :D ):

http://data.hu/get/164649/VODF.rar.html
dettyk

Életjel :) (vagy kisregény 8) )

Juba,Tünde Boldog szülinapot :)

Silka!
Nekem már vége a fogyinak :) s 13 kilót fogytam,de a maradék 4 görögdinnye+koviubi evéssel csak lemegy :)
Jót derültem a talpnyalásos sztoridon :lol:

Móni!
szemüveg :evil: ettől parázok én is állandóan,de még egyben van :)
ház miatt meg ne bánkodjatok,biztos h. nem nektek szánták odafentről :wink: Grétacica meg ügyes kiscsaj :)

Regi!
nekem nem tetszel :oops: a fiúk és a jánykád annál inkább :)
de nagyon jól a áll a fürdőruha,és csini vagy :)

Hajni!
nagyon jók a képek :) Marci biztos élvezte :) Lilla is egyre jobban hasonlít tesóra :) Ő is csillagszemű lesz :)

Marica!
++++++++akkor neked is mennek a tesótapasztó drukkok :) kb. mennyi idős lehet a baba?

Mesi!
képek? olyan kívácsi vagyok :) súly hasonló volt mint most Neked ugyanannyit híztam,mint Mírával,most kicsit kevesebb vagyok,mint 3 hós pocakosan Bálinttal :)
kakis sztori :) :) (eddig megúsztam ezeket,Mimó a pancsoldájába szeretett kakilni :shock: s mindig megijedt mi úszik a vízben :) )
Én a héten egy gyerekes vagyok,de már annyit rohangáltam,mint egy mérgezett egér :) olyan izomláz van a combomban :) a csúcsnap a tegnapi volt :) elmentünk allergiadokibácsihoz,9re volt ip-unk.Én a hülye fejemmel felszálltam a rossz 73-as trolira s ez csak Király utcai megállónál esett le.Irány vissza 76-sal,persze h. a 72-es elöttem ment el(mindez 8:56kor) s elkezdtem futni :) Bálint bkocsiban élvezte :) cumit kiköpte azért hátratolattunk,zokniját lehúzta s azt rágta :) a kereszteződéseknél megpihentem aztán futottam tovább :) 9:02 percre ott voltam,pont jött kia dokibá és olyan édes volt :) pihenjek jelentekezzek be nem megy haza :)
Bálintot megvizsgálta ismét,eredményeink ugye kissé rosszak,vissza kell mennünk a gasztrós dokihoz sürgősen,adjon listát kajákról,továbbiakat ott beszéljük meg :)
aztán tali tesóm barátnőjével :) jahhhhhhhh :roll: mert az sem egyszerűen ment.Szállítok mentek hozzá,aztán anyukája kocsiját vitte benzinkútra mert a kereke lapos volt,én meg Bálinttal sétáltam a Hősök teréről a Vörösmarty térig :) pont egyszerre értünk oda :) kicsit vásárolgattunk,aztán hazajöttünk :) DU. Apával Bálinttal elmentünk Míráért visszafele futottunk a vonathoz :) Robi felkapta Mírát(hihi neki volt nehezebb 16 kiló plusszal futni,Bálint meg Mei-taiban aludt :) )olyan izomláz van a combomban :roll: :lol:

Amúgy megvagyunk,Bálint elkezdte megint nyálát folyatni,tuti jönni a foga valahol,írni akartam,h. még nem áll fel a kiságyba,erre tegnap(mikor elkezdtem írni) felállt és vigyorgott ezerrel :) Ahogy Silka találóan írta,nálunk is az megy h. idemászik(mert rájött h. talán egyszerűbb mint a kúszás) a lábamhoz és kapaszkodik,feláll és boldog :) Éjszakáink viszonylag jók max.2*kel,ált. alszik 6-f7ig :)
(de h. leírtam,holnap tuti nem így lesz)

vmire akartam még írni,de nem jut eszembe,megyek főzni Pacninak tökfőzeléket kaprosan krumplisan(arra nem allergiás),én meg szerintem megeszem a maradék dinnyét :)

szép napot :)

KépKép
viranka

Drága Lányok!

Csak gyors bekukk :? , mert őrültek háza van...

JUBA!!!UTÓLAG IS NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! :wink:
És én is hasonlóképp vagyok a pelenkázással! Szinte úgy kell lefognom!!! :shock: Visít, ugrál, forgolódik...Ma reggel levettem a kakispelót, Őfelsége a nagy ugrálásba belerugdalt, full kaki lett a talpa, combja :? :lol: :lol:
Silka!Ügyi vagy a fogyózással!!! :wink: De jó lehetett az évfordulótok.. :)
Minden fogyizónak kitartást!!!!Talán ebben a melegben könnyebb lesz!++++++++++
Mesi!!!Gratula a kis Zsófinak!!!!!Jajjjj, de izgi lesz Nektek ma!!!!Majd kérnük szépen beszámolót!!!
Drága Irinám!Csak kitartást tudok kívánni Nektek ezekhez a napokhoz! Nálunk így telt két hét :? És egyik napról a másikra rendeződött a helyzet. Én apjára hagytam Gyerkőcöt, és elmentem egy napig Győrbe. Nem tudom, mit csinált vele, de azóta alszik napközben :lol: , ha éjjel nem is :? :wink: KITARTÁST, SOK TÜRELMET!+++++++++
kispocc

rólunk: 2 napig szüleimnél voltunk, mert festés-meszelés zajlott. A takarítás közben valami vegyszer érzékenye érinthetett, mert a jobb tenyeremen nincs bőr :? . Este vettem észre, mert viszketett, ma már mintha égési sérülés lenne, úgy sajog :cry: :cry: :cry:
Itthon szalad a ház, de alig tudok valamit csinálni, mert Botó nyüglődik ma eléggé. Most leraktam, az alvás rem. segít :wink: Főztem meggymártást, az jó lesz ebben a melegben...Lehet Botóval megkóstoltatom :D

Jaj!Regi!Egy percig ne szabadkozz a képek miatt! CSINI VAGY!!!!! :wink: Nem beszélve az édi kis Szeliről!
és minden kép gyönyörű!
kispocc

Kispocc!
jobbulást :) ha van otthon Aloe vera First-öd azzal fújjad ahányszor tudod+körömvirágkrémmel is kenegessed :wink:

Míra vasárnap elkezdett síkítania wc-én:Anya csíp a kaki eldugult a kakicsatornám :roll: :lol: :mrgreen:

KépKép
viranka

Hello Lányok,

Dettyk, Viranka, no meg persze Timi26. Ti vagytok a példaképeim a fogyókúrában. :lol: Te Dettyk, rajtad hol volt 17 kiló??? :shock: Egyébként az update-ről én is rengeteg jót hallottam. Az uncsitesóm is ezzel a módszerrel fogyózik (szegény kb 20 éve 150 kiló fölött van) és már 35-öt ledobott. Nekem sajna nem veszi be a bioritmusom, mert én délig nem bírok enni, viszont este nagyon éhes vagyok. Most is nagy kínszenvedés árán benyomok 1 db gyümit, h legalább ne hagyjam el. Én sosem voltam híve a gyors fogyásnak, mert nincs is értelme. Az utsó héten 40 deka ment le, nagyon lelassulni látszik a dolog. Lesz.rom, csak ne álljon meg. Lefotóztam magam egy kedvenc rövidgatyámban (kb 8 centi hiányzik a cipzár összehúzásához) de legalább már rámjön. Hetente magamra fogom kapni ellenőrzés gyanánt :lol: Dettyk, elmondod, h ezt a naplót hogy kell használni? Bocsi, de az ilyenekhez hülye vagyok.

Viranka, ezt még olvasni is fárasztó volt! Jesszus, így aztán nem csoda, h tűnnek el a kilók. És igazi murphy: amikor a legjobban sietsz, akkor jön össze minden apróság... Mira beszólás: :lol:

Kispocc, de Te legalább nem nézted földnek és nyalogattad le a talpacskájáról! :lol:

Ja, egyébként, ha a férjem statisztikáját elárulom, akkor már nem irigykedtek rám a mozi miatt: 4 közös évünk alatt most vitt el másodszor :lol:

silka
silka

V.Tündi! Boldog szülinapot utólag is!
Juba! Neked is! :)

Jaj Csajok! Köszi a dicsiket... :oops: (De azért tudtam volna ám előnytelenebb fotót is feltenni...)

még jövök, csak nehogy odaégjen a husi! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Silka! Én a lassú de tartós fogyásra esküszöm (pláne, mert csak ezt bírom... :lol:) Nyugi, jó lesz az!!!
Nagyon hangulatos évfordulótok volt! :)
A fürdőrucim Adidas (miután végigjártam az egész várost, dühömben megvettem, pedig nem volt olcsó...). 44D-s :oops: Nagyon kényelmes! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok

Juba: Boldog Szülinapot!

Viranka: Petra tegnap állt fel először úgy hogy szögegyenesen vigyorgott rám a járókából!!

Kispocc: Jobbulást!

Ne hari ennyire volt időm.

Ági

Kép

Kép
agica1126

Juba! A pelenkázást ne is mondd! Mióta Szeli 4kézlábra áll... :evil: én azóta szenvedek... de már kezdem megszokni.
Fleurék elutaztak!

Kép

Kép
regcsiken14

Silka, ITT:
Kép
Első minitalink, január 20-án. Az áprilisi talira már ehhez képest 7 kg-mal könnyebben mentem :D . Most ahhoz képest 10-el vagyok könnyebb :D , ami nem biztos, hogy látszik, mert izmosodtam is :wink: .
dettyk

És ehhez képest a képhez képest most Timi26 is a fele 8) :D !!
dettyk

Juba Köszi
A pelenkázás nálunk is terror. Meg most a tegnapi éjszakázás miatt nyügi nagyon.
Nagy felismerésemre rájöttem hogy a gyerekem éhes. Most át kell variálnom az étkezését úgy hogy este a tápi előtt egy vagy másfél órával egyen valami tartalmasabbat. Így hátha nem kell fel éjszaka kajcsizni. Tényleg ti hogy kajcsiztattok most így 10. hónap környékén?
Tudom hogy lerágott téma de állandóan változik az igényük, csaj győzzünk rá reagálni. :D :D

Kép
hajagosné szabó éva

Halihó!

Már megint nagyon bamba voltam. :oops: Tünde, Juba! Utólagosan is sok boldogságot kívánok Nektek!

Gyorsan megpróbálok néhány dologra írni, remélem engedi a kisfőnök.

Kaqk! Kissé off, de még nem írtam a kérdésedre. A Klínikára járunk a szemészetre, az orvos neve: Dr. Facskó Andrea. Ha valahogyan be tudtok jutni hozzá, az nagyon jó lenne. Engem megint a vakszerencse vezérelt, de jobb helyre nem is kerülhettünk volna. Csak annyit, hogy Gergőnek nagyfokú kancsalsága volt, több, mint 40 fok. A d.nő azt mondta, hogy úgy tanítják, hogy ekkora eltérést két és fél műtéttel lehet helyrehozni, neki mégis elég volt egy!!!!! Amennyire tudom, a koraszülötteket is hozzá hordják a szülészetről.
Egyébként mi baj van? Én nem vettek észre semmit a képeken, pedig próbáltam rájönni. :oops:

Silka! Jó kis ünneplés volt! Én sem tudtam, hogy ilyen is van. Ja, még nem írtam, de igen, én is megnéztem, húúúúú nagyon tetszett, bár egy dolog elég rendesen zavart, mégpedig az, hogy megváltoztatták a szinkronhangokat. Sajnos, csak hárman jutottunk el, Momónak hasmenése volt, mondtam neki, hogy bele illett volna. :lol: :lol:
A fogyihoz meg nagy gratula, szerintem igenis jó eredmény. Én csak szabadnapos csigatempóban nyomom, alig tudok eredményről beszámolni. :evil:

Viranka, Dettyk, Timi: megemelem a kalapomat előttetek is. Csak csodálni tudlak Titeket, ekkora kitartást...... Biztosan nem volt könnyű, de az eredmény egyszerűen fantasztikus.
Fogyás: már én is kiábrándultam a rövid idő alatt gyorsan, eredményesen, jojó nélküli hírdetésekkel, a fogy.szereket meg egyszerűen kinevetem. Sajnos tenni kell érte. Így negyven felé meg szerintem duplán is, jobban ragaszkodik a testem minden részéhez, de nem adom fel. Szerencsére egyre többet tudok tornázni, most, hogy itthon van a Kedves. Igaz leginkább akkor jut rá időm, amikor KisVacak elaludt este. Tegnap is olyan könnyen el tudtam volna csábulni, de csak megcsináltam és jó volt utána, nagyon jól esett egy kis mozgás. Azt tervezem, hogy a j.héttől emelni fogom az adagot.

Viranka, Ágica! Gratulálok a gyerkőcökhöz. Bercó is az ej, ráérünk arra még tábort erősíti, de mostanra ő is megcsinál mindent, amit kell.
Ma megyünk mérésre. Fogzás nálunk is bekavar állandóan, tegnap kijött az ötödik foga is. Nem értem, hogy miért és hogyan, de a délutánok nagyon hisztisen telnek, egy idő után semmi nem jó, vergődik, dobál mindent, nyüszög, stb.

Míra: Imááádom továbbra is a beszólásait.

Emese! Gondolok Rátok du-n. Zsozsót meg ölelgesd meg a nevemben, amiért ilyen kis ügyes.

Kispocc!Jaaaaj! Szegénykém! Gyors gyógyulást!

Juba! pelusozás dettó. Ráadásul fiú lévén, ahogyan kibontom, egyből megragadja a szerszámot. Ez nem lenne baj, ha nem lenne kakis. Villámgyorsnak kell lennem, hogy én érjek oda hamarabb a törlővel. :lol:
dmaggie

Maggie: Petra is a Bercó féle tábort erősíti.De hozzám is átküldhetnéd Momót hogy a hónaalá nyúljon lehet Petra is rájönne a mászás titkaira :lol: :lol: Kép

Kép

Kép
agica1126

Halihó!

Iszonyat meleg van, pontosabban volt kint. Engem meg elnyomott a buzgóság a lesötétített, hűvös szobában. Most ébredtem. Rám is fér néha az alvás. Olyan kevés jut belőle éjszakánként.
Voltunk méretkőzni: 10 kiló 81 deka. :oops: :lol: és állítólag maradt 75 cm. Nem értem, én itthon már 77-et mértem. De szegénykém annyira rugdalózik már abban a vályúban, alig fér bele. :wink: :lol:

Ágica! Essssszem is meg ezt a kis tündérkét. Olyan igazi kis tündérmanó. Ezek a szép lányok....... csak a szívem fáj utánuk.
Jó, majd beszélek vele! Egyébként tényleg csak kicsit segített Bercónak. No, remélem érthető lesz majd: szóval, Bercó már 4kézlábra állt, de valahogyan nem tudott elindulni, ha meg elindult a kezeivel, akkor gyorsan kinyújtotta az egyik lábát, ebből meg inkább leült. Ezt látta Momó, megfogta, pontosabban megtartotta az egyik tenyerével a pocakját, amásikkal meg a fenekét és finoman tolta előre. Közben meg valahogyan nem engedte neki, hogy kinyújtsa a lábát, így haladt előre. Bezzeg nekem nem sikerült, hiába próbáltam én is, nekem ellenállt a bestia. Aztán meg ráhagytam és egyszer csak ráérzett. Egyébként a gy.orvos azt mondta, amikor mondtam neki, hogy Bercó nem mászik, hanem ül és inkább csak feltornázza magát állásba, hogy ez a magasabb rendű mozgásforma, elfogadva az egész. Nem vacakolt semmit.
dmaggie

Kép
Kép Kép
már ő is felébredt, mennem kell
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: