Sziasztok!
Már megint jó rég nem voltam...
Azóta született 3 baba: Banana, Judy és Manóka, hatalmas gratula mindhármatóknak, gyönyörű mindegyik baba!
Banana, nekem is nagyon sokáig csak bimbóvédővel ment a szoptatás, kb fél éves lehetett Léna, amikor szopi közben elkezdett játszani vele, levette, és úgy folytatta. És akkor szép lassan elhagytuk, és már a cicim is bírta... Szóval, kitartást, menni fog az, még olyan pici!!!
Veronikusz! Örülök, hogy jól telt a nyaralás, tündériek még mindig a fürtöskék! És drukkolok a mai kórházhoz!
Steffi! Neked is, és irigykedem mindkettőtökre, hogy nagy valószínűséggel találkozni fogtok!
Memme! Gyere gyakran, írj ide (mondom én...

), az biztos segít!
Andi! Hatalmas drukkok mennek anyukádnak! Neked meg sok erőt!
Ancsa! Gratula a lépegetéshez!
Zsu! ne is hallgass az ilyen beszólásokra... biztos csak irigykedik...
Reni! Jó, hogy újra itt! És biztos sikerülni fog a jogsi!
Bori! Bababónusz szerintem is jó dolog, adnak mindenféle kupont, meg ajándékokat, szóval vágj bele tényleg!
A szülőszobákat már nem tudom, ki kérdezte...

, de van bent légkondi! amikor én szültem, csak akkor kapcsolta ki Erika, amikor már a tolófájások végén tartottunk, hogy ne hidegbe érkezzen Léna.
Kriszta! Örülök, hogy minden oké, most már nemsokára bármikor érkezhet Péter, és nem lesz gond! Rajtad a fórum szeme!!!
Tünde! Villő tényleg óriási már!
Durca! Jó hogy jelentkeztél, én is meglestem a családodat, nagyon szépek vagytok!
Tudom, hogy sokmindenkire nem tudtam reagálni, de elég sokat kihagytam, és nem jegyzetelek... Úgyhogy mindenkitől bocsi, aki mellőzve érzi magát!
Rólunk: jól vagyunk, lábfejeim kicsit vizesednek, de más panaszom egyelőre nincs... 2 hete voltam Tóth dokinál, minden rendben volt, és csinált UH-t is, még mindig kislány, úgyhogy Majánk lesz!

És tegnap vettünk neki két 56-os body-t, mert ugyan mindent tud örökölni Lénától, de már nagyon zavart

, hogy szegény még nem kapott semmit...
És jövő hétfőn 11re megyek a kórház 5. emeletére UH-ra. Valaki lesz ott?
Léna (még mindig) egy tünemény, be nem áll a szája, megdöbbentő, hogy milyen gyorsan tanulja a mondókákat-dalokat, már teljes mondatokat mond hibátlanul és szerintem érthetően is (pl.: Szúrós a villám. vagy: Abban a házban két fiú lakik.)
És elkezdett szerepjátszani. A homokozóban ebédet és uzsit főz, és már nem homokot, hanem tésztát meg mindenfélét. Itthon eteti az állatait, babáit, meg nekünk is ad inni, ha kérünk. Szóval éli világát. Bocs, hogy ilyen hosszan meséltem...
Reni: Lénának minden nagyszülője pesti, és mindenkivel heti rendszerességgel találkozik is. 1-2 órára egész mini kora óta vigyáztak rá, fél napra kicsit később, egész napra még később, és kb 1 hónapja aludt ott először az anyunál. De addigra már itt nálunk többször tette le ő, úgy, hogy mi is itt voltunk. Azóta már többször aludt ott, meg már anyósomnál is, mi adidg párommal ki tudunk kicsit kapcsolódni, ami szerintem fontos Maja érkezése előtt. DE: Léna mindig lelkesen rohan oda, ha meglátja a nagyszüleit, nekem lelkesen integet, amikor otthagyom valamelyiküknél, és mindig nagyon jól érzi magát, mesél, hogy miket csináltak. HA egy kicsit is úgy érezném, hogy nem jó neki, akkor nem küldeném, nem fontos nekünk annyira egy mozi vagy egy vacsi...
És miután megérkezik Maja, majd abszolút rá fogom bízni, hogy akar-e menni. És arra készülök, hogy majd nem akar!
Szóval szerintem is alkatfüggő, úgy tűnik a barátnőd kislányának ez sok volt, ezt meg kéne értenie...
Egyébként mi is sokat utazunk Lénával, belföld-külföld egyaránt. Voltunk vele síelni, amikor fél éves volt, vittük anyut is, ő nem síel, ő volt vele liftnyitástól liftzárásig (9től 4ig), de ugye közben még találkoztunk a pályáknál, merthogy Léna akkor még csak szopizott, és a cumisüveget persze nem fogadta el... Szóval szerintem nincs egyértelmű recept, figyelni kell a gyerekre, ő úgyis jelez, ha gát van...
És akkor néhány kép... (levágtam Léna haját...

)
torna:
festés:
elaludt...