A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Ja, ha elfolyt a magzatvíz, el kell indulni, mert a fertőzés veszélye fennáll. Nem kell rohanni, de azért startoljatok:
(Én is így, Szonjával)

KépKép
szkagi

Lányok, vki gyorsan nyomjon át nekem egy telszámos listát, mert ha nem tévesek, nem Muffin az egyetlen, aki szülni ment... Bár atelszám hasonló is, meg nem is... És egyeztetés után jelentkezem. :lol:

potyka

potyka, az enyém 30/212-0807
annyira izgatott lettem, hogy képtelen vagyok a teljes listát küldeni
bocs

hajrá!%!!!!

KépKép
szkagi

jaj, már lekéstelek???
Potyka, szaladj, nálad ez már biztosan nagyon gyorsan fog menni!!!
Várom a híreket, és mindent továbbítok!
Teszem is a telefonomat a töltőre!
:D :D :D :D

KépKép
szkagi

ÓÓÓ, nem , nem én!!! Csak jött egy sms, hogy elment a víz, vannak fájások, indulnak szülni, és nem tudom kinek a számáról!!!!!!

De most a Te számodat elmentem, jó?

potyka

csajok, ébresztő!!!
Miből maradtok ki!!!
Vagy mindenki szülni ment???
:D :D :D

KépKép
szkagi

ja,
értem már... na tessék, téged is küldenélek szülni :D

szóval annyira béna vagyok, hogy a beérkezett telószámos listát nem tudom hogyan továbbítani. Nekem a Timi küldte át, és ahogy nézem, csak válaszolni tudok a privát üzenetekben. Jaj, tudom, én vagyok az ügyetlen :oops:
nyilván lehetséges továbbítani :oops:
ha megírod, hogyan kell, megpróbálom
ha akkor sem sikerül, elásom magam

KépKép
szkagi

Ági, én kikopiznám, és betenném egy új pübe.

Megnéznéd nekem Véda számát? 20as-e? és a vége 271

potyka

igen, Véda lesz az!!!

Persze hogy nem tudom még kijelölni sem a listát, nemhogy másoválni

Hajrá, Véda, nagyon drukk!!!!!

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Na hát,mire keltem fel:Muffin:megy a drukk!!!!!!!!!!! :D :D

Én is,én is akarok :lol:

Várom a híreket Muffinról,mire délután hazaérek,már bizts lessz valami :D

Kép
Kép
Kép
kike

Ez vicces lessz.,mindenki elmegy szülni,én meg majd itt 40.héten túl,még javában dumcsizok majd veletek :lol:

Véda:neked is megy a drukk!!

Kép
Kép
Kép
kike

Na, elindult a családom,
előttem az egész nap!!!

Muffin, Véda ma szülnek, de jó!!!!!

És még ki? :D

KépKép
szkagi

Jóreggelt!

Micsoda hírek!!!!!!!!

Muffin drukkolok neked, hajrá, ügyes legyél, és most nagyon irigykedem hogy te már délután babázól!!!!!!!!!

És aki esetleg ma még szülni megy, annak is nagyon drukkolok!

Én is akarok már!!!!!!!!!!

Kike majd csak mi is sorra kerülünk már,de azért legalább te előrébb vagy mint én, ugyhogy kitartást, bizti neked már nemsoká meglesz! :lol:

Kép
linda24

Kike, a 40. hét nálam is rémes lenne, pláne, hogy a tgyásos időpontomat elírták, szóval júli 16-ig muszáj szülnöm...
Na jó, ma azért még az asztalra csapok, hogy ne így legyen!
(főleg, mert akkor a 180 napom se lenne meg, ugye)

Most már egy kis nyugit akarok!!! Még ezen a héten, ha lehet.

Potyka. Írtad, hogy a terhességed végén emelgettél, és attól lett sérved.
Lehet, hogy nekem is? Én végig emelgettem, de hát most is!

Én azt gondoltam, hogy attól, hogy elmúltak (nem voltak) tolófájásaim, és izomból kellett Szonját kinyomnom. Ja, meg utólag tudtam meg, hogy a sok torna meg ezek árthatnak is, mivel nem ellazultak az izmaim, hanem kemények maradtak, és nem tágultak rendesen.
Na, most egy mozdulatot sem tornáztam, csak a napi rendes gyerekemelgetés-szaladgálás-lépcsőzés van 8)
Az oepnél fel kell menni az emeletre, és csodálkoztak fent, hogy miért megyek gyalog ekkora hassal - hát eszembe sem jutott, hogy egy emeletet liftezzek :?

KépKép
szkagi

Linda:hát,mást nem tehetek,mint hogy kitartok,meg hát Dominik baba is kitart ott bennt :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

na benyomok még egy reggelit, aztán végre felöltözöm, és indulás a hivatalba, éljen!!!!!!

KépKép
szkagi

Jó reggelt!

Micsoda hírek :D

Sipiné gratula kis Fecóhoz és minden jót

Muffin + Véda hajrá csajok hajrá várjuk a híreket

Kike kitartás csak kibújnak már a kölkök..... :? :wink: remélem

BABUCI imádni való ez a pasi még mindíg, jó látni az írásod, hogy jól vagytok . Majd valamikor rád csörgök ha csend rend béke lesz körülöttem.Adig is jók legyetek puszka
tappancs28

kike. Mikor sütöttél utoljára palacsintát? :lol:

KépKép
szkagi

Ági
mi tegnap ettünk jó kis nuttellásat.Van jelentősége? Vagy megint nem figyeltem valamire?
tappancs28

SOS: olyan letezik, hogy este csordogalt a magzatviz de elallt??????????????
Ugy 9 es 11 kozt ereztem kisebb mennyiseget folyni a labam kozt, de sosem annyit hogy attol akar az agy akar a ruham ugy konkretan vizes legyen hogy el tudjam donteni valoban arrol van szo!
Viszont mostanra semmi nincs! Es fajasok se voltak tobb vagy erosebbmint az elmult napkba.
Annyira be vagyok panikolva !
Miert nem lehet az hogy egyertelmuen induljon be, vagy ne !
De hat mi mas lehetett?
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Megorulok!
Vendég

Anyjuk hol fogsz szülni?Be kéne menned a kórházba és kérj egy ultrahangozt, hogy nézzék meg a magzatvíz mennyiségét, mert elkezdett folyni, de nem ment még el az egész.EZ FONTOS!!!!!Lehet, hogy bent fognak 24 órás megfigyelésre én így jártam 3 éve a lányomnál . Eldöntik mi legyen menj be a kórházba
tappancs28

Ági:régen ettem palacsintát :lol: Lehet,tényleg kéne! :D

Kölkeim már most ölik egymást-elképesztő :roll: Mondhatni kikapcsolódás lessz a védőnő,NST,doki :lol:

Anyjuk:szerintem nem magzatvíz volt,akkor azóta is szivárogna,főleg ha mozog a babuci-esetleg csak nagyobb mennyiségű folyás lehetett.
De ha nagyon aggódsz,hívd fel a dokit, vagy a védőnőt.

Kép
Kép
Kép
kike

kozben olvasom az izgalmakat!
HAjra Muffin, Veda!

Igen en is epp ezt gondoltam miert nem tud fajasokkal indulni, hogy tudjam mi a f.sz van!
Remegek egesz testemben, mert felek nehogy tenyleg magzatviz volt es en meg it dekkolok.
Az "okos" konyv azt irja ha elfoyt 12 oran belul megindulnk a fajasok, de legkesob 24 oran belul meginditjak a szulest a fertozesek miatt.
de hat el tuti nem folyt. Nem volt nag mennyiseg. Epp csak annyi ha fekudtem ereztem valam csorog a labam kozt.
de kimentem a wcre hogy megnezzem folyik e vagy sem, es egy arva folt nem volt a haloingemen.

Es persze a neten semmit nem talalok, hogy elallhat e a szivargas, vagy hogy mi a franc lehetett ez!
Vendég

Na,látod,Tappancsnak más a véleménye,tapasztalata,tényleg menj be,aztán megtudod,mi van. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

OLVASTAD INDÍTS A KÓRHÁZBA NE SZÓRAKOZZ MERT FERTŐZÉST KAPHAT A PICUR
tappancs28

egyenest a korhazba menjek? Ne a dokihoz?
Asszem felhivom a terhesgondozot!

Kike: azert nem gondolom hogy folyas, mert ugyan az vegig volt, sot nagy mennyisegu, de nem teljesen atlatszo szinu( mar bocs az elemzesert!) meg azert fekve sosem folyt a labamon, fenekemen...
Vendég

Tappancs,
állítólag aki palacsintát kíván (és eszik is) a terhesség utolsó szakaszában, az mindjárt szül!!! Aznap, mondjuk. Lehet, hogy te még nem vagy eléggé a végén?
És Dodó írta, hogy ezt már Svédországban is hallotta!

Anyjuk,
a magzatvíz nem áll el, úgyhogy nem az volt. Folyamatosan termelődik, és ha csak csordogál is, de folyik folyamatosan.

KépKép
szkagi

Hűha!

micsoda hírek! Drukk Véda, Muffin!

Anyjuk! Nekem is ez volt Rolival. Néha egy egy csepp elfolyt. Konkrétan lehet érezni amikor kicseppen, de nekem az az egy csepp is átjutott a ruhámon és megjelent a széken. Van ilyen. Valahol magasan vagy hátul megrepedhet a burok és akkor szivárog a magzatvíz.

Kép
szly27

Akkor menj a dokihoz!De menj,ne szórakozz!ok? :wink: Sose lehet tudni,kinél hogyan indul.

Kép
Kép
Kép
kike

Felső T burok repedésnél előfordulhat.

Nekem a Péterfibe nem hittek ez volt márc.8-án 23-án szültem és nem volt víz a gyerek alatt tele komplikációval stb.. s perdze, hogy gáz lett... de most nem ez a lényeg.

Ha felső T-burokrepedés van azt a doki nem látja , csak azt tudja megmondani elég víz mennyiség van-e odabenn.

EZÉRT fontos az ultrahang!!!!!!
tappancs28

na, Anyjuk, akkor indíts! Jobb, ha megnézik, igaza van Tappancsnak!

KépKép
szkagi

Szerintem is nézesd meg magad, mert ha már kicsit is megreped a burok, fennál a fertőzés veszélye. Engem is megvizsgált akkor a doki és mondta hogy áll a burok, de attól megindította a szülést.

Kép
szly27

Ági:akkor ma sütök palacsintát,ha ennyire biztos a dolog-bár nem kívánom. :roll:

Én is úgy gondolom,ha magzatvíz volt akkor folyamatosan folyik,vagy csöpög,főleg ha mocorog a baba.de az a legtisztább,Anyjuk,ha beméssz,és akkor vagy lessz valami,vagy nem,de legalább megnyugszol.

Kép
Kép
Kép
kike

tappancs:ez jó hogy leírod,legalább ennyivel is okosabbak lettünk e téren.Én nem tudtam hogy ilyen is van :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Ági ez jó a palacsint dolog en rákattantam napok óta vannak jóslóim megőrülök velük időnként de semmi akkor talán reménykedhetem????
Nem lenne rossz mert már kész vagyok, állandóan hasmasom van plusz róka család látogatás :(
tappancs28

hajaj,
mennyi mindenkiért szoríthatok ma!!! Sebaj, ráérek sorbaállás közben 8)

KépKép
szkagi

Kike
sajnos tapasztalatot írtuk le és száraz szülést senkinek nem kívánok, főleg mert a doki presztizs kérdést csinál abból, hogy Ő nem csaszaroz!!
Az, hogy agyerek átaludta a szülést és 4 vagy 5 szülésznő nyomta ki belőlem mert nem tudtam magamtól megszűlni az egy dolog.De kemény látni , hogy csövek cafognakk jobbra balra ezt senkinek nem kívánom+ nemkevés időt bent vagy +-ban mert valaki köcsög volt és nem akart segíteni. Bocs elszakadt a kötél az agyamban bocsánat, hogy ilyen riondán írtam
tappancs28

ne is zuhanyozzak? semmit ne csinaljak?
Es hogy a francba jussak el a korhazig?
Konkretan itt ulok es zokogok, hogy hogy a francba lehetek ilyen szerencsetlen es tehetetlen....
A terhesgondozoba nem veszik fel....
A konyv azt irja, hogy elvileg el el allhat- bar tenyleg folyamatasoan termelodik- mert mint egyfajta dugohatas elallitja a baba...
Vendég

Ne sírj az nem segít!

Hol szülnél? Én oda mennék mert ilyenkor már nyugodtan oda mehetsz és kötelesek vizsgálni!!!!KÖTELESEK fogj egy taxit és sipirc a terhesgondozót hagyd a picsába menjél.Ott telefonon úgyse mondanak semmit vagy esetleg hülyének néznek, hogy persze kismama....mint miket annak idején
tappancs28

Tappancs teljesen igazad van,megértelek hogy még most is ha eszedbe jut dühös vagy,én is az lennék!

Anyjuk:próbálj továbbra is telefonálni,Apa dolgozik?Hívd fel,hívd haza,vagy ha minden kötél szakad irány a busz,vagy valami.

Kép
Kép
Kép
kike

na befogom nem osztom az észt , ez az én véleményem, mert így max teszel egy felesleges utat de megnyugszol, vagy segítenek és nemsokára babázol.Ennyi
tappancs28

A lényeg hogy higgadj le,és indulás!

Kép
Kép
Kép
kike

felhivtam ok is azt mondtak menjek a korhazba.
FAsza.
Akkor most osszekapom magam, es bemegyek.
Cuccostul menjek?

Bocs tudom kb ugy tunok most mint egy idiota, nem pedig mint eg felnott gondolkozni tudo no, de tenyleg nem tudok gondolkodni!
Plussz be vagyok szarva, plussz egyedul vagyok itthon.......Es persze semmi konkret!
Vendég

Szerintem a cuccot hagyd,ne már hogy cipekedj is,ha valami van,max felhívod Apát,és majd ő beviszi.

Kép
Kép
Kép
kike

Nem vagy idióta,csak izgatott :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

en is erre gondoltam hogy felulok a trolira, az 30 perc, nem tudok kit ide hivni akinek kocsija is van!
Nem viszem a cuccaim, ha veletlen benn fognak hivom ferjem jojjon erte., hozza.
Es tudom hogy a siras nem segit, csak ez a helyzet kicsit orli az idegeim....
Na de akkor huzok.
Jelentkezem mi a szitu.
Kike tudom te ma mindenfele mesz, de a te szamod benn van a telomba.Meg hat hugom, de o meg nem volt ma erre.
Na mentem.
es probalok nem befosni nagyon! :lol:
Vendég

A kisköny+iratok házassági legyen nálad ha bent fognak a cuccokat viszi a párod sipirc
tappancs28

Micsoda történések!

Elöször is: Sipiné, gratulálok nektek, nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok neked és Ferkó babádnak!

Babuli, Ami, Szabi és Áron gyönyörűséges, édes babák!

Muffinnak és Védának ++++++++++++++++++++++++++++

Anyjuk, remélem, azóta már nem a netet olvasgatod, hanem elindultál a kórházba (taxival, repülőszőnyeggel vagy ahogy tudtál), ezzel a csorgással tényleg nem szabad várni! Kívánom a legjobbakat!

Kike, kellemes "kikapcsolódást" neked! És drukkolok Domi babának, hogy el akarjon indulni :)

Mi jól vagyunk, csend, béke és nyugalom :) Meg a fiam névnapja, este szolid bulizás: ajándék, vacsi egy közeli kerthelyiséges vendéglőben, ilyesmi.
Most megyek, mert iszonyatos restanciáim vannak takarítás-pakolás terén, és még a Kisfiúval is vár pár kör bringázás, mielőtt jönnek gázórát cserélni.

Szép napot, mindenkiért izgulok, akiért kell!

Kép
Kép
bondi

Most érkezett:

Ma 7,45kor megérkezett "Csaba királyfi csillagösvényen" 4380gramm, 59 cm, Háboríttalan szülés volt, sok puszit küldünk, Dóri, Csabi

És ellenőriztem, ez Véda. És mekkora, és milyen gyorsan, és háborítatlanul, le a kalappal, én meg itt bőgök...

potyka

HURRÁ GRATULA VÉDA AZ ÓRIÁSHOZ

Köszi a híreket Potyka :wink:
tappancs28

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: