A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Ibm:Nagyon cukipofa! :D

Én akarok már menni,de hiába ha ő nem :? Csak már nagyon unom hogy tegnap is,meg ma is öt-tíz percenként keményedik,meg fáj.
Elég nehéz így bármit is csinálni.
Lehet hogy azért holnap a busz kirázza :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Kata:Szerintem neked már szépen lennt van a pocak :D

Kép
Kép
Kép
kike

kike!
Azért mennek a drukkok...hátha mégis megkönyörül rajtad még ma!

d.dodó

Sziasztok Csajok! :D

Bocsi, hogy csak most jelentkezek de Szabi nagyon nyügős (hasfájós) így örülök ha azt meg tudom csinálni amit muszály pedig Apa nagyon sokat segít!

Hatalmas Gratula Ronixnak, Magdinak, Mavericknek a fiúkhoz és Kryssnek is!

Ígérem előbb utóbb szülés történet is lesz bár tudom, hogy Tappancstól vannak infóitok! Annyi szent , hogy borzasztó nehéz volt de megérte! Tejcsi rengeteg van (100-120ml cicinként/alkalom) de sajnos annyira sebes a ccicim, hogy nem tudok szoptatni így fejni kell!

Tappancs! Neked nagyon köszönöm, hogy meglátogattál Minket! Nagyon örülök, hogy személyesen is megismerhettelek! :D

Teszek egy képet Nektek! Kép

Igyekszem majd gyakrabban jönni!
Vigyázzatok Magatokra!

A kismamiknak kitartás és Sok DRUKK!!!!+++++++++++++++++++++++
Vendég

Kike :P
Detto...
Bő 1 hete érzem az 5-10 perces összehúzódásokat. Örülök is nekik, de jobban örülnék már valami igazi fájdalomnak, vagy magzatvíz elfolyásnak, vagy valami egyértelmű jelnek, hogy indulhassunk.
A derekam ma kezdett el fájni még mellé. Anyu nagy derékfájások közepette szült engem, szerinte ez már a végső jel. Úgy legyen! Végtére is 40. hetet betöltöttük :D

Véda
Vendég

Babuli :P
De jó, hogy itt vagy!!!
Szabi gyönyörű!!!!

Véda
Vendég

Édes Szabi!!!

Kike, Véda, nyugalom, ezek a kis fájások is közelebb visznek az áhított célhoz. Nyugi, nyugi. Minden a maga idejében. (és cska a tüzijátékot nehogy ekkora hassal kelljen néznem)

Akartam mondnai a kézzsibbadást, hogy azt is a víz csináűlja, és szülés után általában jól elmúlik!!!

potyka

Szia Babuli:örülök hogy jelentkeztél.Nagyon éde Szabi baba!! :D :D Jó sokat váratott magára,de végre itt van és ez a lényeg :D

Cicid majd megedződik,ne aggódj :wink: Még emlékszek mikor Vercsinél sebes volt,és hogyan égett mikor rákapott és szívta,de azért szopiztattam-vegyél rá valami kenőcsöt,az majd segít.Az viszont tök jó hogy sok a tejci :D

Dodó:köszi a drukkot ,talán szerencsém lessz! :wink: Neked is megy a drukk,meg Véda neked is,és Muffinnak is,és persze mindenkinek,aki már a végén vagy,vagy aki menni szeretne! :D :wink:
Lehet hogy egyszerre majd három,négy baba indul be-milyen jó is lenne,mi Csajok? :D

Kép
Kép
Kép
kike

Remélem holnap azért már mgvizsgál a doki,kiváncsi vagyok hogyan is állunk.
De sküszöm ezek a fájások sokkal roszabbak,mint ha rendesek lennének,ezek is néha nagyon fájnak,de tudom hogy még nem lessz pár óra múlva semmi.
Az eső kettő egyáltalán nem ilyen volt.Lehet hogy most fogok a legjobban megszenvedni? :roll: :? Remélem nem.

Kép
Kép
Kép
kike

Véda!
nekem a derekam tegnap óta fáj..... de mégsem akar jönni babóka!! pedig már én is reménykedetem!

d.dodó

Sziasztok!

Olyan cukik a baba képek, olyan jó őket nézegetni.

Kike nekem is ugyan ez van már pár napja, ma pl egész nap ezt játszotta, hogy 10-20 percenként begörcsölt a hasam alja. És akkor így döntse el az ember, hogy mikor is induljon.

Ma voltam ctg-én meg uh-án, minden ok, ugyhogy az én huncut babóm csak szivat engem. De majd megbeszélem vele ha még egyszer kibújik. :)

Kép
linda24

Sz.Andi, írtam neked az iwiw-en levelet, mert szerintem ott hamarabb megkapod!

KépKép
hene

Áron és Szabi is annyira édes! :):):)

Gergőröl rég láttunk képet! :)

Babu örülök, hogy jöttél!

Véda
Neked ma még nem ment a ++++++!

Most nézem csak Potyka, hogy Neked mindkét dátumról van vonalzód! Vicces! 5öske majd úgyis eldönti....

Kép
andkata

Holnap az NST-n meg tuti semmi keményedés nem lessz-multkor is ez volt,előtte nap meg nem állt a pocó,aztán mikor meg kelett volna,tök nyugiban volt. :roll: Ki érti ezt. :lol:

Olyan kuka meleg van-meg lehet pusztulni-utálom!! :evil: Most mentem el ide a boltba,ami az utca végén van-szerencsére.De elég is volt,borzalmasan totyogok,holnap nem tudom mi lessz velem-lassan már menni sem tudok.Főleg nem ilyen melegben. :evil:
Hát ha még belegondolok,hogy lehet hogy ráhúz egy hetet-bedilizek! :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

No,kipanaszkodtam magam! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!!! :D :D :D

Kép
andkata

Szabi is milyen édes! Kérünk még képet! Mag Gergőről is aki már elmúlt közben egy hónapos!

Kike: kitartás!!!

Véda:+++++

Marcsival mi lehet?
Vendég

Lányok! Ma már nem jövök, csk holnap reggel a doki előtt! Csak szólok, hogy ne aggódjatok miattam!

Remélem, tényleg jön a héten a babaeső, mert sokunknak lenne itt az ideje...

Véda
Vendég

Megerkeztem, jol elment a mai nap is. VArosban nem jartam tul nagy sikerrel bar azert egy rovidnacit turtam ferjemnek. Aztan szokas szerint ikeaban olvasgattam, majd ctg. Olyan aktiv volt a gyerkoc, hogy agyon vissza dicsertek, meg volt kozben ket igen durva fajas is, de mondtam a neninek hogy ilyen szokott lenni boven. Doki nem vizsgalt, jovo het kedd ismet...hat azt meg szerintem meg is varja...De hat ez van, hol vagyok meg a vegetol?

Most meg befejezem a gyumolcslevest kiteregetek, es mara be is fejezem a serenykedest:)

Mindenki aki annyira menne, annak drukk!

potyka: jo otlet, amit irtal, mert igenis van ereje!

Aron szepseges kislegeny!
komolyan nem is banom ha babonk lnyka lesz tenyleg, annyi helyes pasi van csak itt a topikban is! :lol:
Vendég

Ma estére megint kiakasztottak a kölkök,vagy én vagyok már türelmetlen, velük,vagy ők lettek roszabbak :roll:

Mondjuk tény hogy nehéz úgy könnyedén venni a rosszalkodásukat hogy közben állandóan keményedik,és fáj a pocak :?

Még holnap lessz nehéz napom,mivel ugye doki,meg NST,buszozás,elfáradás........és épp hogy hazaérak,Apa megy dolgozni délután és ismét egyedül leszek velük,mikor pedig hulla fáradt leszek :roll: Rossz,türelmetlen Anya vagyok! :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Alig várom hogy elaludjanak,megyek zuhanyozni,és pihi :!:

Kép
Kép
Kép
kike

kike: teljesen ertheto, hogy nehezen viseled a gyerkocok "rosszalkodasat" ....en pl rohangalo ertetlen gyerek nelkul is sokszor turelmetlen es ingerult vagyok....kitartas! Meg hat ok is erzik, hogy mar igen pici van csak hatra es jon egy kis joveveny! En nem az anyasagodat minositi, hogy turelmetlen vagy!
Gyors zsupsz az agyba amint ok ott vannak! Elotte relax!!!!!!!!!!!! Zene, gyertya, furdo...barmi! Csak fujd ki magad es koncentralj magatokra!
Vendég

Potyka! Jó ötlet! Én is sokat gondolok Muffinra!

Muffin szorítunk és várjuk a mosolygós fotót Eliottal a karodban.

Ibm! Nagyon édes pofa Áron baba. Kis vasgyúró!

Babuli! Üdv újra itt! Aranyos kisfiú Szabi. Majd összerázódtok és minden egyre könnyebb lesz. Próbáltad már a bimbóvédőt? Lehet azzal nem fájna!

Kike! Kitartás! Már tényleg nincs sok hátra. Én is türelmetlenebb voltam Rolival a végén és nekem is lelkiismeretfurdalásom volt. De nem vagy rossz anya! Csak már nagyon terhes! :lol:

Véda! Neked is megy a drukk! TE már igazán mehetnél szülni!

Minden baba olyan szépen kivárja az idejét ebben a topicban. Szinte mindenki betöltött 39 hét után jön világra!

Hajrá többiek is! Én már alig várom, hogy egy csomót kelljen szerkeszteni a táblikon.

Ja Kike! Köszi az oldalszámot!

Kép
szly27

még Ami neked akartam írnin, hogy mi általában a Barátok közt után fürdetünk. Mert Jázmin 6-kor eszik és utána 9 körül ébred. Fürdés evés alvás következik. De ezt kb 3 napja tudjuk betartani.

Kép
szly27

S.O.S.

Annyira dagi a lábfejem! Úgy feszül rajta a bőr, mármár fáj! Mi a fenét csináljak?
Vettem csalánteát, már ittam egy bögrét tegnap meg ma is, de nem vettem észre, hogy többet mennék pisilni.... :roll:
Csalánteából mennyit lehet inni egy nap?

Így érzem a bokám:
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Köszi mindenkinek a bíztató szavakat,rám fért! :)

Már ágyba dutam őket,Kristi már alszik is-hihetetlen :shock: Úgy tűnik valamitől nagyon kifáradt-tegnap meg nyolckor már aludt mindkettő.
Vercsi még ébren van,de az ágyában-már le is zuhanyoztam-kicsit lehiggadtam :D Ha már nem tűz ennyire a nap,kimegyek,szedek egy kis málnát,vagyis sokat,mert nagyon sok van minden nap -eszegetek,tv-zek,hagyok azért a gyerekeknek is,és pihi. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Még néhány kép, hogy csillapítsam a baba fotók iránti igényt! :D

Kép Hazafelé a kórházból!
Kép Az ágyamban otthon!
Kép Apával a nagyágyban! :D
Kép Alszom
Kép Anyával a nagyágyban!
Kép Ilyen vagyok amikor hisztizek!
Vendég

mennyi csodálatos babafotó :D :D nyammiii!!!! méééééggggg!!!!!

kike!
nyugi, és csííííí++++++

t. kriszta!
napi két bögrével nyugodtan ihatsz. egyet napközben és egyet estére. én 3-4 napig ittam 2X egy nap és kb. 2 napja elég ha egy csészével nyomok be, általában délutánra.
ma még nem is ittam :oops: és szerintem már nem is fogok. most nyomtam be a málnalevelet és nem akarom estére kipisilni.

nah meg holnap dokihoz is megyek és valamit produkálni kéne neki, már ami a "rosszul" léteket illeti.
habár a lábam most abszolut nem csunya, ugyhogy valamit ki kell találnom :D

jah tényleg!
holnap gondoljatok rám! nst, doki, védőnő. már megint mennyi minden egy napra. remélem védőnőhöz még időben odaérek délelőtt.
de a lényeg a doki meg az nst. :D igy ott kezdek.

Kép

Kép
timi1982

Kike, én is türelemetlenebb vagyok a gyerekekkel, bár próbálok tudatosan uralkodni rajta, ill. sokat elmenni. És férjem megint külföldön, de legalább a láynaim megjöttek.

potyka

koszonjuk a kepeket! Olyan jo nezegetni!Minden olyan szep rajta, mintha "rajzolva" lenne:) Gratulalok!
Vendég

Babuli:nagyon ééédes-még kérünk képeket!! :D

Timi:megy a drukk holnapra :D
Nekem első a védőnő,aztán NST,aztán doki :lol:

Vercsi is bedobta a szunyát,előtte még kihívtam málnát szedni-evett is,és már alszanak:hála az égnek :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Potyka:neked is kitartáat a gyerekekhez :wink:

Mennyivel könyebb volt,mikor még csak egy volt,persze nem panaszképp mondom :D Dehogy is:hiszen imádom őket,csakhát nem mindig könnyű.De lessz ez még roszabb is :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Biza, azt mondom semmi ez ahhoz képest, amikor már a karomban rí, és mégis mindent meg kell csinálni :lol:

potyka

kike: latod megiscsak kisangyal gyermekeid vannak:)
Pihizz eegy jot...holnapi napra keszulj fel tesben lelekben!

Mindenkinek drukk a holnapi visgalatokhoz!

Dori: hogy hogy megis uh=ra kell menj? A vegen meg kibujas elott megtudjatok a nemet? BAr az is lehet, nem varja meg hogy bent nezegessetek, kibujik:)
Vendég

Én két rosszabb éjszaka után most lassan bedobom a szunyát....

Mindenkinek drukkolok, hogy ne legyen rossz éjszakája!
Így a finishben reméljük tudunk pihenni valamennyit!

Marcsiról tudunk valamit?

Kép
andkata

Szóval jó éjt!!!

Kép
andkata

Pont most néztem:Vercsi hat napot húzott rá,Kristi meg nyolcat-szép kilátások,a végén mégy jövőhéten is mehetek NST-re. :roll:

Megyek alukálni,bár Babám nem így gondolja :roll:

Jó éjt mindenkiek. :)

Kép
Kép
Kép
kike

Babuli nagyon édesek a képek! Várjuk a babafotókat, akinek már van!

Azt hiszem én is elmegyek alukálni, jó éjszakát mindenkinek! Nekem biztos nem lesz az, mert tegnap nagyon jól aludtam, akkor ma ugy esedékes hogy rossz éjszakám lesz. Ez már így megy egy hete. :?

Na sziasztok!!

Kép
linda24

Sziasztok!

Marcsikáról nincs hír, de jövök, ha van valami. Lehet, holnap írok neki egy sms-t.
Én is kíváncsi vagyok mi a helyzet.

Aki már a finisben jár, az menyjen már szülni! Szeretnék történeteket olvasni!!! :lol: :lol:
Meg babákat nézni. :lol: :lol:

Ma délután nagyon nyűgös volt a pici lányom. Nem tudom mi baja volt. Olyan nehezen aludt el, remélem éjszaka aludni fog.
Megyek, amíg lehet alszom én is.
Jó éjszakát!!

sz.andi

Ja, igen! Babuli! Olyan édes az a csepp fiú! Látom szeret a nagyágyban aludni. :D
Egyébként nagyon hasonlít rád! Bár az apukát nem láttam.

Na tényleg lépek! Sziasztok!

sz.andi

Ferus baba ma előbújt, 15:35-kor:
Kép

Üdv,
Sipiné helyett Sipi, a büszke apa és férj
sipiné

Sziasztok!
Még bekukkantottam, gyorsan elolvastam miket irtatok!!

Nagyon édesek a babaképek!!

Anyjuk!
Hát a dokinő ugye mondta hogy nagyon alacsony a fundus magasság... ilyen görbét vezet róla... és meg van egy vonal, ami mentén (max attól kicsit eltérve) kellene hogy menjen a vonal. Na, ahhoz képest sokkal lejjeb megy nekem. Elküldte a görbét a korháznak, és ugy látszik ott is ugy gondolták, hogy inkább megnézik! Megmérik a babát!
De én is ezt mondtam, hogy nem bánnám, ha ugy döntene, hogy őt ugyan már ne méregessék, hanem jó lenne ha kibujna! nem vagyok én olyanhoz szokva, hogy egész nap ne legyek itthon... időben le kell indulnoma belvárosba a buszpályaudvarra.... aztán kibuszozni a korházig 25-30 perc, aztán lesz szerintem max egy 10 perces vizsgálat... aztán várni a buszt... mikor visszaérek a városban kell maradnom, mert csütörtökön fél 4-kor még doki is... ott is minimum fél óra, de lehet több..... szóval nem bánnám, ha babóka megkímélne ettől!

d.dodó

2.09, 2,13, 2.17, 2.21, 2.26, 2.30, 2.34, 2.38, 2.41, 2.44, 2.47, 2.49, 2.53, 2.57, 3.00, 3.05, 03.09, 3.12, 3.17, 3.21, 3.24,

Itt tartok. Nem tudom, hogy felébresszem-e a férjem. Már lassan másfél órája tök rendszeresek a fájások. Csak azért kételkedem magamban, mert nekem eddig semmi nem volt, és csodálkoznék, ha rögtön 4 percesekkel indítanék... Annyira nem elviselhetetlen bár néha nagy levegőt kell venni. Fáj a fejem is. Nem tudom, ez mennyire normális. Nem tudom mi lesz, de ha indulunk azért még írok. Most meg mérem tovább az időt és próbálok elaludni...

KépKép
muffin

ha ezt tudom, akkor hamarabb írok... amióta megírtam, semmi... és ez negyed órája volt. akkor azt hiszem most visszafekszem és próbálok tovább aludni. De nagyon vicces, hogy nem akartam vaklármát csapni, ezért vártam egy csomót, aztán abban a percben ahogy elküldtem a hozzászólást, abba is maradtak... :)
Úgyhogy apa egyenlőre megúszta az ébresztést...
Na majd reggel jövök megint. :) Addig próbálok egy kicsit aludni.

KépKép
muffin

hahó.
én is korán keltem, csak a lányom valami rosszat álmodott, mesét kért. Mi lesz itt, ha kettő lesz belőlük :D

Na, mint látjátok, végre van itthon internet. Úgyhogy ma jól visszaolvasok mindent, és újra felveszem a fonalat 8)

Muffin, remélem, alszol! Azért ezek a jóslók már csak azt jelzik, hogy hamarosan nem nagyon fogsz aludni, hanem babázni fogsz! Hajrá!!!!

Kike, látom, ma te is mégy nst-re, drukkolok! Ha jól értem, már szülnél, úgyhogy ahhoz megy a drukk!!!+++++++++++

Nálam semmi különös, csak a lányom szemét két napja megcsípte valami éjszaka (hangya vagy pók), és ki sem látott egy napig rajta. Tegnap meg belázasodott mellé, úgyhogy az első munka nélküli napom vele kettesben telt - ez annyit jelent, hogy egész délelőtt meséltem neki (megkönyörült rajtam, és mesélhettem fekve :lol: ), délután meg pezsgett egy darabig, kirakóztunk, utána újra láz, kisvakond dvd-vel...
A lakás persze szalad, tegnap a Zoli kiporszívózott, kereste Szonja szobájában a pókot, de csak lukakakt talált - és csodálkozva mondta, hogy itt alig porosodnak a dolgok 8) Mázli, mert két hete takarítottam utoljára!

Este a fürdőszobát takarítottuk, merthogy leesett a lámpa :roll: -hogy nálunk mindig történik valami, ezen csodálkozom!!! Szóval ott is pókvadászat volt este tízkor, a Zoli leszedte a lámpabúrát, aztán visszatette, és fél órával később leesett a búra és összetört. Úgyhogy takarítottunk ott is, azt már ma nem kell takarítani!

Csajok, azt kívánom, hogy ti békésen aludjatok, én meg itt elmonologizálok :lol:

KépKép
szkagi

Szóval, hogy a szavamba ne vágjatok :D
voltam két napja az oepnél, hát nagyon kiakadtam. Végre letelt a 180 nap, összeszedtem az összes papíromat, és délután odagurultam a kis hasammal... Persze nem jól állították ki a melóhelyen a papírt, persze előbb a gyest kellett volna lemondanom az államkincstárnál, persze a tavalyi lezárt munkahelyemről is kellett volna jövedelemigazolás arról, hogy nem kaptam semmi pénzt tőlük, és persze hogy nem július 1-től akartak tgyásra venni, mert a nyavalyás körzeti június 16-tól vett keresőképtelen állományba, mittudoménmiért.
Úgyhogy nyilatkozatot kellett írnom, meg ma vissza is kell mennem, bevinni a hiányzó szirszarokat, tele vele a strandpapucsom. És gyanús, hogy mégis elcseszik a dátumot, márpedig azért most kaptam fizetést, úgyhogy utólag még majd ezt is leverik rajtam!!!!

ja, és délután megyek ctg-re a dokihoz, de aszonta, menjek a magánrendelőjébe, meg is vizsgál, de pontos időpontot nem adott, és ez órák hossza várakozást sejtet :evil: A lányom ma nagymamázik, úgyhogy a két út között itthon leszek. Rendrakás, takarítás, kórházi cucc összepakolása vár rám, de lehet, hogy babanetezés lesz csak belőle 8)

KépKép
szkagi

Timi,
te írtad a minap, hogy unatkozol?
Gyere át hozzánk, itt mindig valami katasztrófaközeli állapot van :D
én már csak nevetek rajta, de azért tényleg bevillan néha, hogy mi lesz, ha megszületik a pici :shock:

A kórházba is csak úgy tudunk majd menni, hogy ha megindul a szülés, bevisz a Zoli engem előbb, kipakol a kórházban, és utána elviszi Szonját a nagyihoz - elég messze lakik, nem tud érte jönni, főleg ha eszetlenül éjszaka kezdem a szülést.
Bár ha éjszaka kezdem, akkor legalább otthon lesz a férjem... ha nappal indul útnak Nándika, akkor Szonjával kézenfogva szülök :shock: (merthogy a jövő héttől bölcsi sem lesz)
jaj és még a csomagom sem teljes, hogy finom legyek :oops:

na ha mindenki alszik, akkor belevetem magam az utolsó tíz oldalba, és végre elolvasom Magdi hírét, Maverick babáit meg persze láttam ezen az oldalon, hogy Ferkó is megszületett!!!!
Hát nekik nagyon-nagyon sok boldogságot, pihenést és tejecskét kívánok!!!

KépKép
szkagi

hát igen, aludtam. Kb. háromnegyed órával ezelőttig. Aztán felébredtem, hogy valami furcsa. Kijöttem a fürdőbe és elfolyt a magzatvíz. Fájások sehol. :shock: Mindenesetre nemsokára elindulunk, biztos, ami biztos. Különbenis a csúcsban nehezebb bejutni. Szóval 4.47-kor folyt el a magzatvíz (pontosabban azóta nagyobb mennyiségek távoznak időszakosan) és én meg a netet bűvölöm, mert persze az is most ment el... :)
Azt hiszem jól koncentráltatok. :) Most akkor gondoljatok mind arra, aki a következő szeretne lenni, mert én bizony a jelek szerint pár óra múlva babázok.
Potykának fogom küldeni az smst.
Andkata, ha benn vagy csörgess meg, lehet hogy még akkor sem lesz semmi, és akkor talizhatunk. Ha meg van valami, akkor úgysem veszem fel... :)
Na mindenkinek szép napot! Majd jelentkezem.

KépKép
muffin

nah, laptető. :)
ja, még csak annyit akartam írni, hogy férjem már napok óta parázik hogy mi lesz ha nem lesz itthon stb. Megrendelte, hogy reggel mikor felkel dolgozni, akkor kelljen indulni. Hát reggel fél hatkor szokott kelni, én meg ötkor keltettem, hogy most akkor megfelel? :)
Na megyek. De kész vagyok magamtól. Nem tudom mikor kéne tényleg elindulni. Ha a fájásokkal kezdődött volna, egyszerűbb lenne a döntés. De éjszaka voltak azok is... Én tényleg valami droid vagyok. :shock: :P

KépKép
muffin

Muffin!!! :D :D :D
Hajrá!!!
Nagyon drukkolok, hogy ne legyen mehéz szülés!!!
:D :D :D

KépKép
szkagi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: