A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Betti, én azt gondoltam,hogy azzal jössz, hogy olyan jó volt a nyaralás,hogy bebabásodtál tőle. Persze még lehet. :wink:

Kép
flóra 11

Jó lenne ha már ott lenne a pocakba az a baba, és minden rendben lenne :)
De egyébként megbeszéltük Attilával, az előzményekre való tekintettel, ha terhes leszek, a 10-12. hétig nem mondjuk el senkinek babonából.... ;)
Igen Benó, leszedtem a vonalzót.

Kép
betthee

Jól is teszitek.

Nekem percekig nem jött be az oldal. Hosszú percekeig. :evil:

Kép
flóra 11

És egyébként milyen volt a nyaralás?

KépKép
benó

Házi feladatok:
Napi 10 perc zenehallgatással egybekötött hintaszékezést ajánlunk, a papákat pedig arra kérjük, hogy a terhesség félidejétől kezdődően napi rendszerességgel vegyék fel a kapcsolatot a babájukkal. Először a hasfalon keresztül történő simogatással, később pedig már beszéljenek is hozzá, mondjanak rövid mesét vagy énekeljenek. Mindezt napi rendszerességgel kérjük végezni.
A vesztibuláris (egyensúlyérzékelő) rendszert javítja a hintaszékezés, ez a fejlesztésének a legjobb módja. E rendszer éretlenségének a következménye a figyelemkoncentrációs zavar, ami viszont tanulási nehézségekhez, magatartásproblémákhoz, következményesen önértékelési zavarokhoz és depressziós tünetekhez vezet.

Tancsu a pirossal jelölt részek előzetes ismerete miatt megint 5-öst kap, és főleg azért, mert ő rendesen meg is csinálja mindig a leckét.

KépKép
benó

Nagyon szuper volt! Végig 35 fok, a szállás és a strandok gyönyörűek. Splittől 8, Omistól 15 km-re voltunk, ezért sokat mászkáltunk. Még Makarszkába is elmentünk, hazafelé pedig megnéztük a Plitvicei tavakat. Hát húúúúúúúúúúúúúúúúú..... Az valami gyönyörűűűűűű :)

Kép
betthee

Örülök nagyon, hogy jól éreztétek magatokat! Kép Kép Van még valami tervetek a nyárra (nem az építkezésre gondolok)?

KépKép
benó

Nagyon jó.

Nekem viszont akadozik az oldal, az már nem jó. :evil:

Kép
flóra 11

Gondolom már csak ilyen 1-1 napos strandolások lesznek. Vasárnap pl. Balatonbogláron, ott lakik egy jó barátnőm. Aztán 19-én Siófokra megyünk barátokkal beach-elni :) , és még ki tudja.....
Szeretnék elmenni a kaposvári élményfürdőbe, nagyon dícsérik, de szerintem az már augusztusban lesz.

Kép
betthee

Ja, azt nem is mondtam, hogy a Sparban vásárolva már megint idióta mufurc voltam (mindig szegény Adrit szerencséltetem ezzel), mert annyira felfázásérzetem volt, hogy azt hittem, meghalok! Gyorsan, visszatérve, fel is hívtam a rendelőt, és kértem időpontot hétfőre. Úgyhogy hétfőn megint megyek orvoshoz, most 8.15-re. És elmondom végre neki a felfázásérzetet. Mert mindig el akarom mondani, és nem mondom.

KépKép
benó

Betti,ott már én is jártam. Splitben is, makarszkán is és a plitvicei tavakat is láttam. Jó vízesések vannak ott, ugye? Amikor én voltam a fiúkkal,akkor még be lehetett menni lent a tóba és egészen beúsztunk a vízesés alá. Aztán pár év múlva voltak ott megint a fiúk az apjukkal, akkor már tilos volt bemenni, el volt kerítve.

Kép
flóra 11

Siófokon is többször nyaraltam. Gimiből mindig oda jártunk építőtáborba. A Sió gyárban dolgoztunk,közben meg nyaralgattunk is. :D

Kép
flóra 11

Mi is ilyeneket tervezünk, ilyen 1-1 naposokat. Azok is nagyon szuperek tudnak lenni! :D :D :D

KépKép
benó

Na, ezt nézzétek, keresgélek mindenféle marhaságot, és mit találok: marhaságot:

A házinyúl szexuális viselkedése: intrauterin hatások

KépKép
benó

Benó, Te meg mit akarsz idegen pasiktól? Nemhogy most majd zargatni fog? Máskor tessék jobban odafigyelni,milyen számot üt be az ember! Kép

Kép
flóra 11

Írt a lány, én meg visszaírtam neki. Nem is értem, hogy hogyan mehetett rossz helyre! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Egyáltalán nem értem. Nem ütöttem be semmit. :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
benó

Én is imádom az egynapos kirándulásokat. Néha még jobbak,mint az egyhetesek. Mert legalább a saját helyén aludhat este az emberés nem is kell annyit csomagolni. Kép

Kép
flóra 11

Meg hát többször mehetsz el egynaposra, mint egyhetesre. :D

KépKép
benó

Jó, jó,Benó. Csak szívatlak. :P Gonoszkodom kicsit. Tudod,délben pihentem egyet, most pihentagyú vagyok. Kép

Kép
flóra 11

De tényleg nem értem. Szívass nyugodtan. Bírom. :D :D :D

Szilzi hol van? :cry:

KépKép
benó

Szegény azt mondta, hogy a normálon kívül,vagyis ügyfelek még hónapzárás is van,sok lesz a dolga.

Kép
flóra 11

Benó, ha már annyit keresgélsz a neten, találj nekem valamit a lábaimra,kérlek.Térdtől lefele őrülten fájnak. Gondolom szűkek az ereim, rossz a vérkeringésem. Talán iszom egy magnéziumot. Azt hiszem, az használ.

Kép
flóra 11

Ez ma van? Ez a sok minden? Szegény. :cry:
Keresem az interneten a szerelmetes doki bácsikámat, hogy meg tudjam mutatni nektek.
Jaj, el is felejtettem az Adri poénját elmesélni.
Mondtam az Adrinak tegnap, hogy azt mondta a bácsi, hogy mehettem volna előbb is hozzá, nem a 17. napon, mert az már elég késő szerinte. Erre az Adri megkérdezi: Miért, a gyereket is neki kell megcsinálnia, hogy a 17. nap késő?
Jó, mi? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ezt a Gy.-nak azért nem meséltem el. :oops: :oops: :oops:

KépKép
benó

Ja, én is még annak idején láttam képeket, hogy fürdenek a tavakban, de már nem lehet sajnos. Talán amióta a világörökség részévé nyilvánították.
Az egynaposak tényleg nagyon jók. Pláne most jó kis levezetés lesz a nyaralás után 1 nap Balaton.
Amúgy most mindenkivel minden rendben? Flóra, veled is volt valami kánya, jól vagy? És Zsuzska?
Tancsu, hogy bírod a nagy meleget?

Kép
betthee

Még szép, hogy nem mesélted el.Ilyen sztorikra itt vagyunk mi. Csak feleslegesen felébresztenéd benne a zöldszemű szörnyeteget. A mai pasasodat se meséld el. Majd mi röhögünk rajta Gy.helyett is. :wink:

Kép
flóra 11

Nekem a cisztám kitisztult, remélhetőleg. A hormonzavaromat pedig majd még csak kezdik kezelni. Egyelőre nem lehetek babás, csak a hormonkezelés után két-három hónapra, vagyis október, november, december környékén. Én örülnék,ha a fa alá kerülhetne egy jó hír. :wink:

Kép
flóra 11

Szorítok!!!!
És Benó veled?

Kép
betthee

Zsuzsit pedig megműtötték,lassan már épülget. Tegnap volt első nap munkában.Kivették a cisztáját,ami szerencsére jóindulatú volt. Kipucolták a petevezetékét. Most szabad az út.

Kép
flóra 11

Benó majd gondolom megírja magáról a dolgokat.De ez akkor is borzasztó,hogy az ember ha termékeny is volt,idővel mit képesek művelni a hormonok,meg az,hogy majdnemmindegyikünknek muszáj hozzásegíteni a babásodáshoz. Valamikor is így volt ez?

Kép
flóra 11

Plerudin krém jó rá, keresek tovább

KépKép
benó

Nem tudom régen hogy volt, de nekem minden idősebb ismerősömnek van gyereke, nem is ismerek olyat akinek nincs...
Ennek a mostani helyzetnek több oka lehet: egyre jobban kitolódik a gyermekvállalás időpontja, valószínű agyon lettünk mérgezve az ételekkel, italokkal és a levegővel, na meg persze a fogamzásgátló tabletták!!!

Kép
betthee

Régebben a férfiak a duci nőket választották inkább,mert azok olyan anyatípusok. Egy férfi pedig az szerint választ partnert, ezt valahol olvastam, hogy kiben lát reményt arra, hogy utódokat hozzon neki a világra. Ennek alapfeltétele pedig a gömbölyded has, kerek csípő,szélesebb medence. Ebben látja a férfi a feltételeket megalapozva. Ezt egy férfi nem tudja magáról,de atudatalattijuk működik.

Kép
flóra 11

Nagyon sok olyan esteről tudok, hogy csak lombikbébivel, vagy azzal sem jött össze a gyerek! Gondolom ti is. Régen meg ugye lombikbébi sem volt, na meg semmi ami hozzásegítene egy terhességhez, mégis szinte mindenkinek volt gyereke! Most meg?!

Kép
betthee

Nagyon sok olyan esteről tudok, hogy csak lombikbébivel, vagy azzal sem jött össze a gyerek! Gondolom ti is. Régen meg ugye lombikbébi sem volt, na meg semmi ami hozzásegítene egy terhességhez, mégis szinte mindenkinek volt gyereke! Most meg?!

Kép
betthee

Ma pedig általában a túlsúlyos nőknél ráfogják a túlsúlyra,hogy azért nem eshet teherbe. Pedig szerintem ez sem egészen igaz, hiszen hány kövér nő esik teherbe.

Na az előbb szerencsére lemásoltam a hsz-emet,mert nem küldte el.Mondom, hogy vacakol az oldal.

Benó, aranyos vagy, máris jegyzetelek.

Kép
flóra 11

Én Clostilbegyt-kúrán vagyok, ez peteérést csinál. Aztán majd lesz valami. Közben keresem a visszeres cuccokat.
Jó volt, hogy "volt veled valami kánya". :lol:

KépKép
benó

Kalmil krém visszeres lábra (ezt írják) 677 Ft http://naturprof.unas.hu/

KépKép
benó

Lányok, én múltkor megrendeltem az Aviva könyvet.Meg is jött, de a nő összekeverte, az első kötetet küldte el a második helyett. Szerintem csak üzleti fogás ez tőle,hogy rendeljem meg a másikat is. Biztos jó mindkettő,de meg kellett gondolnom melyiket a pénz miatt. Sajna nem olcsók ma a könyvek.

Kép
flóra 11

KépKép
benó

Ez szemétség volt tőle, akkor is, ha üzleti fogás. Legalább majd más nem fogja megrendelni az AVIVIA-konyvet.

KépKép
benó

Ez volt a bosszúm.

KépKép
benó

Főleg, hogy Avivia lett belőle. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Szerintetek van értelme kipróbálni azt a sütit, amit a múltkor (ma) küldtem?
Csak a tésztájára gondoltam.
Tehát, hogy színes tésztát kapjak, ez a cél.
6 tojásos :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Az rohadt sok, ugye? Akkor inkább nem csinálom. Szerintetek?

KépKép
benó

Benó,megnéztem. Benó, ne viszerekre keress, az nekem nincs. Érszűkületr keress valamit. Nekem nem eresek a lábaim, a viszerek azok,amiket látni lehet,nem? Vagy én már nem tudom. Nekem az a bajom,hogy nem látni az ereimet, olyan szűkek. Így lassú a keringés, kevés az oxigén a szervezetben és fájnak a lábaim. Ma nagyon. Biztos tornáznom kellene. Kép

Kép
flóra 11

konyvet

Ez már a vég. :D
Valami pedig jó lenne. Segíts, Flóra, olyan kellene, amibe nem kell sok minden (egy tejfölöm és tojás van itthon), és lehet beledobálni egrest. Ez van itthon. (Vaj is van, meg liszt, lényeg az, hogy ne kelljen bele tejszín meg ilyenek.)

KépKép
benó

Barátom, nem is visszerekre kell? Akkor honnan szedtem? Na, jó, akkor keresek érszűkületre. Arra jó valami gyógynövény, azt tudom.

KépKép
benó

Szerintem próbáld ki kevesebb tojással. Jónak jó lehet.

Kép
flóra 11

Benó, akkor csináld a poharas kalácsomat,amit felraktam a másik topikba is. Kikereshetem neked. Az nagyon fini. :wink:

Kép
flóra 11

Neked nincs valami jó sütid? Vagy próbáljam ki, aztán max. többet ilyet nem csinálok?

KépKép
benó

Megnézem, nem kell keresned. Köszi.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: